Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum tebrikler canım,yeniden 75 i gördün:nazar::nazar:kızının karnesi süperdir sanırsam,öp benim için:54:hediye alıcan mı:23:annene gönderdin mi yoksa kızı..

KİLO VERENLER

Efsanur -1000 %1.282 :32:
Çiğdem -800 %1.260 :32:
Sersum -900 %1.176 :32:
Filiztoprak -800 %1.091 :32:
İhya -700 %0.797 :32:

AYNI KALANLAR

Elifce82 :24:

KİLO ALANLAR

Kardelen %0.51 :20:
Leylak %0.56 :20:
Birdy %0.66 :20:
Güleryüz %2.12 :20:

kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk:kkk::kkk:

eline emeğine sağlık canım:16::16:herkesi çabalarından dolayı kutluyorum:54::54:

sersum tebrikler canım,yeniden 75 i gördün:nazar::nazar:kızının karnesi süperdir sanırsam,öp benim için:54:hediye alıcan mı:23:annene gönderdin mi yoksa kızı..

sağol canım.:16::16:.umarım koruyabilirim hatta altına inerim..:31::31:

takdir ve üstün başarı aldı :nazar: senin ki de öyledir eminim.:34:.ah bu ergenyuslar:1::1:..biryılı çok şükür uğraşa uğraşa bitirdik.:23::23:.darısı hayırlısıyla gelecek yıla:16::16::16:Allah emeklerini boşa çıkarmasın evlatlarımızın:16::16:

ay bu lafa da pek güldüm:52::52::52:

kızlar epeydir menü paylaşamadım ama kaçamaksız gidiyorum şükür:nazar:malesef hayatım çok hareketsiz,hep masa başındayım:50::50:evi de boşladım bi süredir..bu akşam temizlemeyi düşünüyorum:6:bugünkü menümü vereyim bari:12:

kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,1 avuç çiğ fıstık,yarım elma
öğle 13.30;1.5 kadar çeşitli pide,1 bardak ayran,az yeşillik
akşam 18.00;1 kase yoğurt

haftasonu evde olmayacağım kardeşlerimi özledim,bi ziyaret edeyim diyorum...
liste için iyi dileklerini bildiren arkadaşlarımı da öpüyorum:54:
bu arada reglim 1-2 gün içinde uğrayacak,çok şişim günlerdir habire su içiyorum:7:iyi de oldu aslında haftaya tatile çıkıyoruz denize giremezdim yoksa:51:
hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere:16::16::16:
ayy nekadar güzel tatil gelmiş:52::52:.darısı başımıza canım..bol bol dinlen hakettin sen bunu..:16::16::16:
biz de seni seviyoz bebişim:38::38::29::29:

10:00 Kahvaltı

Yarım küçük kavun

17:00 Akşam

4 haşlanmış yumurta + çeyrek soğan + yarım limon + karabiber +tuz
1 kup dondurma :37: (Arkadaşla buluştuk yemekten hemen sonra orda en uygun bu vardı )

Bu kaaa :53:

Selam kızlar hepinize, :16:

Nasılsınız

Ben de daha iyi olucan inşallah, listeye bildirim yapmaya gelemedim, sabah karnelerle uğraştık, sonra da çocukların gezmesi, eğlencesi oldu, karnelerimiz çok güzel Allah a şükür, büyük takdir ve üstün başarı, küçüğün de hepsi 5,karne alan bütün çocukları ve annelerini de tebrik ederim, bence annelere de karne vermeliler:34:, hasta hasta bütün gün peşlerinde koşturdum

Şu an çok yorgunum, bi taraftan da valiz hazırlıyorum, sabah erkenden yola çıkıcaz, gözümden uyku akıyor, az bi işim kaldı , onları da halledin yatıcam

Size haber vereyim dedim, sersumum oraya gidince pek giremeyebilirim, telefondan girmeye çalışırım, ama tartılamam,sen beni istersen izinli yaz canım, gelince tam gaz devam inşallah, hepinizi çok öpüyorum:54::54::54:, kendinize çok iyi bakın:16::16::16:

günaydın kızlarrr:16:

kahvaltım

domates
zeytın
peynır
gunkurusu
acılı ezme
fındık
omega3

güzel ve bol ıradelı bır gun dılegıyle:16:

kızıçeler merhaba.uzunca bir süre yoktum. dükkanı taşıyouz iş üstüne iş birikti bende bir vakit bulupta giremedim. dün kilo bildirimi de yapamadım o yüzden başta sersum olmak üzere özür dilerm hepinizden. taşındığımızdan dolayı internete giremiyordum anca geçtik yeni dükkana ilk işim interneti halletmek oldu. listeye giremeyince boğazımı da tutamıyorum. 70,5 geldm cuma günü. ama çokta şaşırmadım yorgunluktan mı neden bilmiyorum üst üste 3 akşam da yemediğim şey kalmamıştı. ama o kiloyu görünce gırtlağımı tutmaya başladım tekrar :1:

KİLO VERENLER

Efsanur -1000 %1.282 :32:
Çiğdem -800 %1.260 :32:
Sersum -900 %1.176 :32:
Filiztoprak -800 %1.091 :32:
İhya -700 %0.797 :32:

AYNI KALANLAR

Elifce82 :24:

KİLO ALANLAR

Kardelen %0.51 :20:
Leylak %0.56 :20:
Birdy %0.66 :20:
Güleryüz %2.12 :20:

kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk:kkk::kkk:

bu arada özlemcim ellerine sağlık. öncelikle 1.cimizi sonrada bütün kilo veren arkadaslarımı tebrk ediyorum. darısı önmzdeki hafta bnimde başıma
:52:

Selam kızlar hepinize, :16:

Nasılsınız

Ben de daha iyi olucan inşallah, listeye bildirim yapmaya gelemedim, sabah karnelerle uğraştık, sonra da çocukların gezmesi, eğlencesi oldu, karnelerimiz çok güzel Allah a şükür, büyük takdir ve üstün başarı, küçüğün de hepsi 5,karne alan bütün çocukları ve annelerini de tebrik ederim, bence annelere de karne vermeliler:34:, hasta hasta bütün gün peşlerinde koşturdum

Şu an çok yorgunum, bi taraftan da valiz hazırlıyorum, sabah erkenden yola çıkıcaz, gözümden uyku akıyor, az bi işim kaldı , onları da halledin yatıcam

Size haber vereyim dedim, sersumum oraya gidince pek giremeyebilirim, telefondan girmeye çalışırım, ama tartılamam,sen beni istersen izinli yaz canım, gelince tam gaz devam inşallah, hepinizi çok öpüyorum:54::54::54:, kendinize çok iyi bakın:16::16::16:
canım kendine iyi bak güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar canım..:16:
çocuklarımızın maşallahı var benim kızda toplamış gelmiş hepsini..:16:senin kuzuları da öperim başarılarından dolayı..:54::54:

kahvaltım

domates
zeytın
peynır
gunkurusu
acılı ezme
fındık
omega3

afiyet olsun canımm...:16::16:

kızıçeler merhaba.uzunca bir süre yoktum. dükkanı taşıyouz iş üstüne iş birikti bende bir vakit bulupta giremedim. dün kilo bildirimi de yapamadım o yüzden başta sersum olmak üzere özür dilerm hepinizden. taşındığımızdan dolayı internete giremiyordum anca geçtik yeni dükkana ilk işim interneti halletmek oldu. listeye giremeyince boğazımı da tutamıyorum. 70,5 geldm cuma günü. ama çokta şaşırmadım yorgunluktan mı neden bilmiyorum üst üste 3 akşam da yemediğim şey kalmamıştı. ama o kiloyu görünce gırtlağımı tutmaya başladım tekrar :1:

kolay gelsin ve geçmiş olsun:34: toparlarsın üzülme:34:

bugün geç kalktık gene..
kahvaltım
:56::56:
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
peynir zeytin
pastırmalı yumurta
salatalık domates
ceviz 2 günkurusu
çay çayy
:56::56::56:

kimseler kalmamış herkez tatilde
sabah karatay kahvaltı
öğlen az meyve bitki çayı
akşamı bilmiyorum şimdilik sonra yazayım
benim kociş otelde çalıştığı için bize yazın izin olmuyo sadece
ramazandan sonra3-4 gün gibi biyere gidiyoruz bayram öle geçiyo
kışın izin yapıyoruz bende o zaman musade isterim herhalde
bi kış istanbula gitmiştik ne kar vardı ordan dönüşte eskişehire kocişin memleketi ne gittik
orası dahada karlıydı dondum kızlar gözlerimden yaş geldi kışın hiç çekilmiyo tatil
nasipse akşama görüşürüz:16::16::16:

selam kızlar..kocişle dizi izlemece..sonra da mutfağa girip temizlik yapıcam..off bayılırım biliyonuz:37::37:

sizde ne var ne yok..:3::3:

selam kızlar..kocişle dizi izlemece..sonra da mutfağa girip temizlik yapıcam..off bayılırım biliyonuz:37::37:

sizde ne var ne yok..:3::3:

Geçmişi okudum ama sizi kaçırmayım dedim :1::1:

Bugun sabah 10 gibi uyandım. Nihayet eşcağazım 11 e kadar izin alabildi. O bir saat elimden geldiği kadar hızlı kaba eşyaları birlikte streçleyp pıtpıtladık :1::1: Sonra gitii tabi. Kalan ıvır zıvır işler var. Tam bitii diyorum yine bişi çıkıyo ne belaymış bu taşınma işi. İyi oldu ama işe yaramayan veya kullanmadığım ne varsa ayırdım. Kimilerini attım kimilerini verdim. Rahatladı ev :1::1:

Ama çok yoruldum yani :37:

Bu sabah kahvaltı yapmadım. Daha önceden yumurtasız mozaik yapıp dolaba atmıştm. Ne zamandır duruyo çıkardım 2 dilim kestin ondan yedim 5 tane de ceviz :17: Ama napim valla kahvaltı hazırlayacak vaktm yoktu hiç. Kaçırmayım dedim kocişi :9::9:

Sen nasılsın şekerim :ssz:

ay bu lafa da pek güldüm:52::52::52:

kızlar epeydir menü paylaşamadım ama kaçamaksız gidiyorum şükür:nazar:malesef hayatım çok hareketsiz,hep masa başındayım:50::50:evi de boşladım bi süredir..bu akşam temizlemeyi düşünüyorum:6:bugünkü menümü vereyim bari:12:

kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,1 avuç çiğ fıstık,yarım elma
öğle 13.30;1.5 kadar çeşitli pide,1 bardak ayran,az yeşillik
akşam 18.00;1 kase yoğurt

haftasonu evde olmayacağım kardeşlerimi özledim,bi ziyaret edeyim diyorum...
liste için iyi dileklerini bildiren arkadaşlarımı da öpüyorum:54:
bu arada reglim 1-2 gün içinde uğrayacak,çok şişim günlerdir habire su içiyorum:7:iyi de oldu aslında haftaya tatile çıkıyoruz denize giremezdim yoksa:51:
hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere:16::16::16:

Hangi lafa kız tartısız çıkmam abiye mi :9::9:

Aynı dertten mustaribim yok yani gelmiyo reglcik 4 gün geciktim :53:

Masa başında da egzersiz yapabilirsin dicem ama işten güçten kimse yapamıyo malesef. Çıkışlarda falan yürüme ihtimalin yok mu ?

kahvaltım

domates
zeytın
peynır
gunkurusu
acılı ezme
fındık
omega3

Afiyet olsun canım. Kaçamaksız maşallah :nazar::nazar:

Amiiinnnnnn :16:

Geçmişi okudum ama sizi kaçırmayım dedim :1::1:

Bugun sabah 10 gibi uyandım. Nihayet eşcağazım 11 e kadar izin alabildi. O bir saat elimden geldiği kadar hızlı kaba eşyaları birlikte streçleyp pıtpıtladık :1::1: Sonra gitii tabi. Kalan ıvır zıvır işler var. Tam bitii diyorum yine bişi çıkıyo ne belaymış bu taşınma işi. İyi oldu ama işe yaramayan veya kullanmadığım ne varsa ayırdım. Kimilerini attım kimilerini verdim. Rahatladı ev :1::1:

Ama çok yoruldum yani :37:

Bu sabah kahvaltı yapmadım. Daha önceden yumurtasız mozaik yapıp dolaba atmıştm. Ne zamandır duruyo çıkardım 2 dilim kestin ondan yedim 5 tane de ceviz :17: Ama napim valla kahvaltı hazırlayacak vaktm yoktu hiç. Kaçırmayım dedim kocişi :9::9:

Sen nasılsın şekerim :ssz:

valla cicim sen gelmişsin ben gitmişim..evdeyiz noolcak...artık bitirmişinizdir inşallah..hadi hayırlısı..
ah bilmem mii.:31:.seneye ben de bu zamanlarda aynen senin gibi olacam..:18::18::18:

:3: nabersiniz fistuklar :54:

Herkesin hafta sonu mutlu huzurlu ve kaçamaksız geçiyordur umarım.:16:

öncelikle haftanın şampiyonlarını kutlar başarılarınızın devamını diler veremeyenler ve alanlarada geçmiş olsun bidahakine derrim :34:

Cuma günü karne alan civcivlerinizin göslerinden öper iyi tatiller dilerim :54:

Bugün LYS sınavına girecek olan yoktu bidiğim kadarıyla :44: varsa onlarada bol şans dilerim :54:

Bana gelince hafta içi boyunca öğleleri ve cuma akşamı hep galeta bazen peynir herseferinde bi parça tatlı tarzı beslenmenin sonucu düzensiz wc eşliğinde bu sabah 63.6 çıktım :17: Bugün kaçamaksız geç bi kahvaltıdan sonra ailece bi doğumgünü partisine gittik malesef geç gittiğimiz için kısır börek bile kalmamıştı bilumum tatlı ve tuzlu kurabiyelere talim edip :17: eve gelince hem hazırda yemek yoktu hemde aç değildik acıkırsak yoğurt yeriz demiştik yoğurtla beraber 1 paket cips yedim :17: şimdide çay içerken yazıyorum :7: birazdan çamaşır asmaya gitcem :6:

geçmişi ara ara okumuştum aklımda kalanlar

Sesum mıhtarım bu haftaki başarını tebriks :46: regl sonrası, kaçamaksız bi hafta ve akşam yoğurt sonrası olduğu için böyle oldu biliyosun dolayısıyla aynı başarı için regl faktörü olmayacağından haftaa yine kaçamaksız ve akşamları hafif menüler 4-5 km yürüyüşlerle yine baskül seni mutlu eder canısı :34: sende bilosun biliyorum emme ben de boru öttürmek istedim :23:

Ficans, Regen ve Özlemkartal iyi tatiller iyi yolculuklar size :54:

Belki daha geç saatte yine gelirim şimdilik by öptüm hepinizi :54: :10:

:3: nabersiniz fistuklar :54:

Herkesin hafta sonu mutlu huzurlu ve kaçamaksız geçiyordur umarım.:16:

öncelikle haftanın şampiyonlarını kutlar başarılarınızın devamını diler veremeyenler ve alanlarada geçmiş olsun bidahakine derrim :34:

Cuma günü karne alan civcivlerinizin göslerinden öper iyi tatiller dilerim :54:

Bugün LYS sınavına girecek olan yoktu bidiğim kadarıyla :44: varsa onlarada bol şans dilerim :54:

Bana gelince hafta içi boyunca öğleleri ve cuma akşamı hep galeta bazen peynir herseferinde bi parça tatlı tarzı beslenmenin sonucu düzensiz wc eşliğinde bu sabah 63.6 çıktım :17: Bugün kaçamaksız geç bi kahvaltıdan sonra ailece bi doğumgünü partisine gittik malesef geç gittiğimiz için kısır börek bile kalmamıştı bilumum tatlı ve tuzlu kurabiyelere talim edip :17: eve gelince hem hazırda yemek yoktu hemde aç değildik acıkırsak yoğurt yeriz demiştik yoğurtla beraber 1 paket cips yedim :17: şimdide çay içerken yazıyorum :7: birazdan çamaşır asmaya gitcem :6:

geçmişi ara ara okumuştum aklımda kalanlar

Sesum mıhtarım bu haftaki başarını tebriks :46: regl sonrası, kaçamaksız bi hafta ve akşam yoğurt sonrası olduğu için böyle oldu biliyosun dolayısıyla aynı başarı için regl faktörü olmayacağından haftaa yine kaçamaksız ve akşamları hafif menüler 4-5 km yürüyüşlerle yine baskül seni mutlu eder canısı :34: sende bilosun biliyorum emme ben de boru öttürmek istedim :23:

Ficans, Regen ve Özlemkartal iyi tatiller iyi yolculuklar size :54:

Belki daha geç saatte yine gelirim şimdilik by öptüm hepinizi :54: :10:

:3: naber mıhtar günün nassı geçti ?

selam sarfoşum..:3::3:

bende günü evde mayışarak ve yürüyüşsüz geçirdim maalesef.:31:.yarına Allah kerim..ufak tefek kaçamaklarım oldu maalesef ama dediğin gibi önümüzdeki haftaki formül aynı akşam hafif olunca gr gr gidecek inşallah:16:..sağol canım..:38::38:

Back