Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkeşler gezmelerde tabiisi..hava güzel babalar günüü..daha ne olsun..:52::52:

ben de eşimi kahvaltıya götürdüm şimdik geldik..:34::34:kocişlerimizin de babalar günü kutlu olsun..:16::16:

kahvaltım:18::18::18:
:56::56:
önce cıslar
1 avuç içi kadar lavaş(X)
2-3 lokma bal kaymak ve tahin pekmez(X)
pastırmalı omlet
bilimum peynir çeşitleri
zeytun çeşitleri
söğüş salata
:56::56::56:

Burada öğlene kadar hep yağmur yağınca dışarı çıkmaktan vazgeçip evde oturduk malesef :37: bana yaradı tabisi bol hareket üstelik bi baş ağrısı vardı hava basınçından herhalde şimdi iyiyim şükür :16:

afiyet olsun canım tüm eşlerin babalar günü kutlu olsun

kızlarla güzel bir kahvaltı hazırlık civcivler hediyelerini verdiler

ben cıslara dokunmadım :7::7:

:46: İraden için :46: hep böyle devam edersin inşallah canım :16:

Selam kizlar izine saatler kala oldum bittim. Bir suru is var . Hicbisey utulemedim valla :37: kalktigimdan beri yeni oturuyorum daha. Biraz ara verip aksam tekrar devam :18: hediyeler icin de kocisi yolladim artik napim :18:

Neyi ütülüycen kıs :44: taşındıktan sonra yıka ütüle as yada kullan bence :23:

3.5 km yürüyüş cepte :8::8::8:

:46: efferüm mıhtarım hep böyle devam :46:

Burada öğlene kadar hep yağmur yağınca dışarı çıkmaktan vazgeçip evde oturduk malesef :37: bana yaradı tabisi bol hareket üstelik bi baş ağrısı vardı hava basınçından herhalde şimdi iyiyim şükür :16:

:46: efferüm mıhtarım hep böyle devam :46:
geçmiş olsun canım..
:42::42::42:

Aaa sizde gitmişiniz neyse yarın akşam bu saatlerde yine gelmeye çalışırım öptüm by :10:
canım ben de kimse yok diye haberlere takıldıydım:ssz::ssz::54::54:
:3: Naber Sersum ve Leylak ben bu sabah 63.2 çıktım bugün 2 öğün yaptım yürüyemedim ama evin içinde sürekli ayaktaydım az önce duşumu aldım şimdi burdayım.:54:

selam cicim de sen gelmişin ben çıkmışım:5::5:

günaydın hatunlar iki günlük aradan sonra geldim çok şükür.hafta sonunu ne siz soruun ne ben söyliyim:17:gelelim bugüne:)sabah kalktı 45 dakika yürüyüş yaptım yağmura yakalandık:)erken döndük yürüyüşten.gelince duşumu aldım birazdan kahvaltımı edicem.seminerimiz 9.30 da rahat rahat kahvaltı yaparım artık.bu arada duştan sonra kiraz yedim:56:görüşmek üzere öptüm sizi:16::16::16::16::16::16::16::16:

herkese iyi haftalar...

çok güzel gidiyor herşey çok şükür.hafta sonu çok kaçamağım yok ama hiç yok ta diyemem.

c.tesi akşamı kuru fasulye salata yoğurt pazar akşamı da mangal salata yoğurt yedim.

haftasonu kahvaltılarında ekmek yedim ama 1 dilimi geçmedi

sabah 1 yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım.

ardından 1 avuç kkiraz yedim
şimdi kuru fasulye ve cacık var.akşiama allah kerim.

bu hafta biraz yürüyüşe ağırlık verebilsem süper olacak

sabahtan beri kimsecikler gelmemiş elif dışında:5::5:

nerelerdesiniz hatunlar:3:..okullar kapandı çocukları alıp gezmelere mi gittiniz:27::27:

sabah
:56::56:
peynir
ayran
ceviz

2. öğünüm
2 biber dolma
1 tavuk incik ızgara
yoğurt

akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum bakalım:31::31::31:

Selam kızlar pek gelemiyorum kardeşimler geldi anneme gidip geliyoruz cıslara dokunmuyorum

akşam mangalda tavuk köfte patlıcan salatası

sabah klasik kahvaltı biraz kiraz çilek akşama çorba içli köfte ayran

selam kızlar....:3::3::3:

selam canım biraz geç oldu ama:)biz öğretmenlere daha okul bitmedi.1 temmuza kadar seminerlerimiz var.öğleden sonra evdeyim ama .okuldan geldim yemek,bulaşık,biraz temizlik derken anca oturabildim valla.şöyle oturup bir bitki çayı içem dedim:7:bu arada öğlenki menüm
1 kepçe tarhana çorbası
karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı,ayran ve salata

sersumum akşamları sadece yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum.ikinci öğünümü 3 gibi yaptım çünkü tıka basa doluyum.acıkmam heral.sen akşamları hafif geçirmek için ne yiyorsun :56:

selam kızlar cumartesi akşamı
yazmamıştım
yemek yapmaya üşendim bende bir tabak makarna yedim unutmuşum be tadını
sonra kociş dondurma ısmarladı diyetimi bozmaya çalışıyo kızlarrrr bişe olmaz dedi kazaya kurban gittik
pazar günü de cıslı şeyler az yedim ama araların düzeni yoktu sadece 7 buçukta kestim yemeyi bizimkinler yine dondurma yediler ama ben yemedim bu sefer kızarmış tavuk ayran piknik yaptık işte böle
bugüne gelince=saat 11:00 de kahvaltı yaptım arada 1 büyük bardak ayran iştim
akşamı yarın yazayım belli deyil
bay bay:16::16:

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza..
çiçeği burnunda anne adayıyım ve doktorum sağlıklı bi hamilelik geçirebilmem için ilk 3 aylık dönemde sağlıklı bir şekilde kilo vermem gerektiğini söyledi.. ben de hedef olarak 65 kg. yi koysam da aklıma verebildiğim kadar kilo vermeye çalışacağım.. 3 aylık sürede 75e düşebilmek bile benim için büyük başarı olacak.. sonrasında zaten bebeğim büyüdükçe kilo almaya başlayacağım.. benim için de bebeğim için de dua edin lütfen :)

merhaba kızlar benımde haftasonu mısafırlerım geldı gelemedım hıc.sımdı bıldıreyım menulerımı
cumartesı gunu cıgkofte ayran
pazar tavuklu bulgur pılavı cacık
bugunde
3:50::50::37::37: dılım peynır
2 kase yogurt
yedım bugun cok sacmaladım ne duzgun bı kahvaltı ne de aksam yemegı yemedım gecıstırdım resmen
hayırlısı

selam canım biraz geç oldu ama:)biz öğretmenlere daha okul bitmedi.1 temmuza kadar seminerlerimiz var.öğleden sonra evdeyim ama .okuldan geldim yemek,bulaşık,biraz temizlik derken anca oturabildim valla.şöyle oturup bir bitki çayı içem dedim:7:bu arada öğlenki menüm
1 kepçe tarhana çorbası
karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı,ayran ve salata

sersumum akşamları sadece yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum.ikinci öğünümü 3 gibi yaptım çünkü tıka basa doluyum.acıkmam heral.sen akşamları hafif geçirmek için ne yiyorsun :56:
neyse canım seminerler bitince rahatsın inşallah...:16::16:
afiyet olsun canım:16::16:
yoğurt ,ayran veya cacıkla kapatacağım canım..bu akşam 2 kase cacık yedim mesela..2. öğünümü sağlam yapıyorum..saat 1.5-2 gibi yedim ve hala aç değilim:52::52:metabolizmayı hızlandırmam lazım..sen de dene bakalım:34::16::16:

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza..
çiçeği burnunda anne adayıyım ve doktorum sağlıklı bi hamilelik geçirebilmem için ilk 3 aylık dönemde sağlıklı bir şekilde kilo vermem gerektiğini söyledi.. ben de hedef olarak 65 kg. yi koysam da aklıma verebildiğim kadar kilo vermeye çalışacağım.. 3 aylık sürede 75e düşebilmek bile benim için büyük başarı olacak.. sonrasında zaten bebeğim büyüdükçe kilo almaya başlayacağım.. benim için de bebeğim için de dua edin lütfen :)
hoşgeldin canım.:16:.tebrik ederim...sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah.karataya başlamakla çok doğru bir karar vermişsim..gayet sağlıklı besleniyoruz..belki sadece senin için öğün aralarının 4-5 saat olması zorlayıcı olabilir..sen kendine göre ayarlarsın onu artık..başarılar:16::16:
Selam kızlar

herkese iiyi haftalar bol -li günler dilerimmmmmmmmm
:16::16::16::16:
Selam kızlar pek gelemiyorum kardeşimler geldi anneme gidip geliyoruz cıslara dokunmuyorum

akşam mangalda tavuk köfte patlıcan salatası

sabah klasik kahvaltı biraz kiraz çilek akşama çorba içli köfte ayran
afiyet olsun canım:16::16:ayrıca tebrik:46::46:
selam kızlar cumartesi akşamı
yazmamıştım
yemek yapmaya üşendim bende bir tabak makarna yedim unutmuşum be tadını
sonra kociş dondurma ısmarladı diyetimi bozmaya çalışıyo kızlarrrr bişe olmaz dedi kazaya kurban gittik
pazar günü de cıslı şeyler az yedim ama araların düzeni yoktu sadece 7 buçukta kestim yemeyi bizimkinler yine dondurma yediler ama ben yemedim bu sefer kızarmış tavuk ayran piknik yaptık işte böle
bugüne gelince=saat 11:00 de kahvaltı yaptım arada 1 büyük bardak ayran iştim
akşamı yarın yazayım belli deyil
bay bay:16::16:
:20::20:ah filizcim o lmazlar yüzünden sapıtıyo bizim diyet:37:..dikkat et..gerisi gelmesin canım:30::30::16::16:
merhaba kızlar benımde haftasonu mısafırlerım geldı gelemedım hıc.sımdı bıldıreyım menulerımı
cumartesı gunu cıgkofte ayran
pazar tavuklu bulgur pılavı cacık
bugunde
3:50::50::37::37: dılım peynır
2 kase yogurt
yedım bugun cok sacmaladım ne duzgun bı kahvaltı ne de aksam yemegı yemedım gecıstırdım resmen
hayırlısı
arada oluyor canım.:34:.ama geçiştirince ben hep daha çabuk acıkıyorum.:30:.tikkat tikkat:27::27::16:

yine kimseler yok:5::5:

akşam 2 kase cacık :56:

3.5 km yürüyüş tamam..:8::8:

şimdi de çay çayyy:7::7:

Back