Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeşler gezmelerde tabiisi..hava güzel babalar günüü..daha ne olsun..
ben de eşimi kahvaltıya götürdüm şimdik geldik..kocişlerimizin de babalar günü kutlu olsun..
kahvaltım:18::18::18:
önce cıslar
1 avuç içi kadar lavaş(X)
2-3 lokma bal kaymak ve tahin pekmez(X)
pastırmalı omlet
bilimum peynir çeşitleri
zeytun çeşitleri
söğüş salata
![]()
afiyet olsun canım tüm eşlerin babalar günü kutlu olsun
kızlarla güzel bir kahvaltı hazırlık civcivler hediyelerini verdiler
ben cıslara dokunmadım![]()
Selam kizlar izine saatler kala oldum bittim. Bir suru is var . Hicbisey utulemedim vallakalktigimdan beri yeni oturuyorum daha. Biraz ara verip aksam tekrar devam :18: hediyeler icin de kocisi yolladim artik napim :18:
3.5 km yürüyüş cepte![]()
geçmiş olsun canım..Burada öğlene kadar hep yağmur yağınca dışarı çıkmaktan vazgeçip evde oturduk malesefbana yaradı tabisi bol hareket üstelik bi baş ağrısı vardı hava basınçından herhalde şimdi iyiyim şükür
efferüm mıhtarım hep böyle devam
![]()
canım ben de kimse yok diye haberlere takıldıydımAaa sizde gitmişiniz neyse yarın akşam bu saatlerde yine gelmeye çalışırım öptüm by![]()
Naber Sersum ve Leylak ben bu sabah 63.2 çıktım bugün 2 öğün yaptım yürüyemedim ama evin içinde sürekli ayaktaydım az önce duşumu aldım şimdi burdayım.
![]()
selamm.... :)
dolmalar bulgurlumuydu ? :)
selam kızlar....![]()
neyse canım seminerler bitince rahatsın inşallah...selam canım biraz geç oldu ama:)biz öğretmenlere daha okul bitmedi.1 temmuza kadar seminerlerimiz var.öğleden sonra evdeyim ama .okuldan geldim yemek,bulaşık,biraz temizlik derken anca oturabildim valla.şöyle oturup bir bitki çayı içem dedimbu arada öğlenki menüm
1 kepçe tarhana çorbası
karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı,ayran ve salata
sersumum akşamları sadece yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum.ikinci öğünümü 3 gibi yaptım çünkü tıka basa doluyum.acıkmam heral.sen akşamları hafif geçirmek için ne yiyorsun![]()
hoşgeldin canım.merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza..
çiçeği burnunda anne adayıyım ve doktorum sağlıklı bi hamilelik geçirebilmem için ilk 3 aylık dönemde sağlıklı bir şekilde kilo vermem gerektiğini söyledi.. ben de hedef olarak 65 kg. yi koysam da aklıma verebildiğim kadar kilo vermeye çalışacağım.. 3 aylık sürede 75e düşebilmek bile benim için büyük başarı olacak.. sonrasında zaten bebeğim büyüdükçe kilo almaya başlayacağım.. benim için de bebeğim için de dua edin lütfen :)
Selam kızlar
herkese iiyi haftalar bol -li günler dilerimmmmmmmmm
afiyet olsun canımSelam kızlar pek gelemiyorum kardeşimler geldi anneme gidip geliyoruz cıslara dokunmuyorum
akşam mangalda tavuk köfte patlıcan salatası
sabah klasik kahvaltı biraz kiraz çilek akşama çorba içli köfte ayran
selam kızlar cumartesi akşamı
yazmamıştım
yemek yapmaya üşendim bende bir tabak makarna yedim unutmuşum be tadını
sonra kociş dondurma ısmarladı diyetimi bozmaya çalışıyo kızlarrrr bişe olmaz dedi kazaya kurban gittik
pazar günü de cıslı şeyler az yedim ama araların düzeni yoktu sadece 7 buçukta kestim yemeyi bizimkinler yine dondurma yediler ama ben yemedim bu sefer kızarmış tavuk ayran piknik yaptık işte böle
bugüne gelince=saat 11:00 de kahvaltı yaptım arada 1 büyük bardak ayran iştim
akşamı yarın yazayım belli deyil
bay bay![]()
arada oluyor canım.merhaba kızlar benımde haftasonu mısafırlerım geldı gelemedım hıc.sımdı bıldıreyım menulerımı
cumartesı gunu cıgkofte ayran
pazar tavuklu bulgur pılavı cacık
bugunde
3dılım peynır
2 kase yogurt
yedım bugun cok sacmaladım ne duzgun bı kahvaltı ne de aksam yemegı yemedım gecıstırdım resmen
hayırlısı