Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kilo verenleri başda efsanuru tebrik ederim kilo veremeyenler sıkmayın canınızı bende dahil haftaya inşallah vereceğiz eline sağlık canım

bence de götür canım..iyi yaparsın..
kıss ben tartının altını silip koyuyom yine sapıtıyo 2-3 tartıldıktan sonra düzeliyo..okaa hassas benimki

ellerine sağlık canım..herkesi tebrik ederim ..güleryüz de listedeydi canım evet..

Son düzenleme:

Çabalayan herkesi gönülden tebrik ediyorum.

Kilo verenler hep böyle devam
Sabit kalanlar biraz çaba
Kilo alanlar Çok çaba

Haftaya daha çok kilo vermemiz dileğiyleee

bence de götür canım..iyi yaparsın..
kıss ben tartının altını silip koyuyom yine sapıtıyo 2-3 tartıldıktan sonra düzeliyo..okaa hassas benimki

Ben onu kendine getririm günde 10 kere üstündeyim

Bende silip poşete koyup götürücem

Diablonun sayısına çok güldüm kısshaftaya bi bomba patlatıcan sanırsam
canım yazını listeyi yaptıktan sonra okudum,zaten geçen cuma da tartılmamıştım,böyle daha net oldu sanki
Bencu bu haftaki kilonu tut aklında ve haftaya bildirim yap cnm Daha sağlıklı olr

Bu arada teşekkür ederim
öyle yaptım kıss.....bişey diil tatlımmaşallah topladın evi,iraden için de tebriks canım
bugün karne günü..tüm anne ve çocuklarına hayırlı olsun..

kilo verenleri başda efsanuru tebrik ederim kilo veremeyenler sıkmayın canınızı bende dahil haftaya inşallah vereceğiz eline sağlık canım
sağol bebişim
ellerine sağlık canım..herkesi tebrik ederim ..güleryüz de listedeydi canım evet..
sağol tatlım

kızlar..1. sayfada liste dışı olanlar sebebiyle liste yapma sırası değişmiştir..litfen ama litfen yeni liste yapma tarihlerinize bakınız..
Mıhtarınız

kızlar..1. sayfada liste dışı olanlar sebebiyle liste yapma sırası değişmiştir..litfen ama litfen yeni liste yapma tarihlerinize bakınız..
Mıhtarınız

Anlaşıldı mıhtar baktık eylüle kadar boşum

Kilo veren , veremeyen ve alan arkadaslar tebrikler azim ve kararliliginizdan dolayi liste icin tesekkurler ozlemkartal bende listedeydim 1 aydir izinliydim de hafta -----olmak dilegiyle. Kasim 2011 den beri karatayli olarak ilk defa listelerde sonuncu oldum haftaya kendimi toplamaLiyim.

Son düzenleme:
liste için eline sağlık canım 1.mizide kutlarım.

Bende varim bakalim nasil vercez bak kilolari ben bide menu bildirimimi daha sık yapabilsem super olacakta cocuklarla biraz olmuyor.

güleryüzüm çizelgeni de yenile canım sen tatildeyken bakım yapıldı siteye hepimizin ki silindi cicim..hepimiz yeniden yaptık mecburen

sabah kahvaltıbugün erken kalktım üç öğün yapıcam
kk. kahvaltı
öğlen 1.5 lahmacun 2bardak ayran çay 1 dilim pudingli pasta
akşam actifrayda mücver ayran düşünüyorum
kociş gelecek yemek soracak şu mücveri yapayım filiz kaçar

hadi bakalım cuma hayrına afiyet olsun

Ben onu kendine getririm günde 10 kere üstündeyim

Bende silip poşete koyup götürücem

ay bu lafa da pek güldüm

kızlar epeydir menü paylaşamadım ama kaçamaksız gidiyorum şükürmalesef hayatım çok hareketsiz,hep masa başındayımevi de boşladım bi süredir..bu akşam temizlemeyi düşünüyorumbugünkü menümü vereyim bari

kahvaltı 08.00;2 yumurta,1 kk peynir,1 avuç çiğ fıstık,yarım elma
öğle 13.30;1.5 kadar çeşitli pide,1 bardak ayran,az yeşillik
akşam 18.00;1 kase yoğurt

haftasonu evde olmayacağım kardeşlerimi özledim,bi ziyaret edeyim diyorum...
liste için iyi dileklerini bildiren arkadaşlarımı da öpüyorum
bu arada reglim 1-2 gün içinde uğrayacak,çok şişim günlerdir habire su içiyorumiyi de oldu aslında haftaya tatile çıkıyoruz denize giremezdim yoksa
hepinizi çok seviyorum,görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…