KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk
bence de götür canım..iyi yaparsın..Eğer giderken 62 li rakamları görürsem 1 tane yirimAmaaaa görmezsem yok bana görene kadar 62 yi. Kız zaten tartımı da götürecem ki kaynanamlara Nereye gitsem götürcem Gider gitmezde tartılcm ki bazen zeminden de farkediyo ya kaç kilo verdiğimi yanlış bildirmeyim haftaya
KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
kızlar kusuruma bakmayın tekrar..eksik yaptıysam derhal eklerim..kilo verenlerimizi kutluyorum..alanlarımız da haftaya verecekler..benim kategorim muallak olduğundan kendimi yazmadım listeye..güleryüz listedemiydi emin değilim...en büyük kk
KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
bence de götür canım..iyi yaparsın..
kıss ben tartının altını silip koyuyom yine sapıtıyo 2-3 tartıldıktan sonra düzeliyo..okaa hassas benimki
Diablonun sayısına çok güldüm kıssÖzlemim kolay gelsin cancağızım :
rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45
bu hafta:45.3 (reglim diye avutuyorum kendimi)
fark: +0,3 (sevindim valla kaçamak yaptım,sporda çok az)
% : + 0.666 ( Diablonun sayısı :18::18::18::18:)
boy:1.50
spor:yoktur
Öptüm herkesi...
canım yazını listeyi yaptıktan sonra okudum,zaten geçen cuma da tartılmamıştım,böyle daha net oldu sankisabah elektrikler yoktu ben de yapamadım bildirim diye üzüldüydüm..kolay gelsin canım..
eferim çiğdoşş tuttun bak kendini gördün 63.2 yi..tebrik canım
cicim sen bilirsin..geçen cumaki kilonu biliyosan katıl..1. olursun kıss..öptüm seniii
öyle yaptım kıss.....bişey diil tatlımBencu bu haftaki kilonu tut aklında ve haftaya bildirim yap cnmDaha sağlıklı olr
Bu arada teşekkür ederim
bugün karne günü..tüm anne ve çocuklarına hayırlı olsun..
sağol bebişimkilo verenleri başda efsanuru tebrik ederim kilo veremeyenler sıkmayın canınızı bende dahil haftaya inşallah vereceğiz eline sağlık canım
sağol tatlımellerine sağlık canım..herkesi tebrik ederim . .güleryüz de listedeydi canım evet. .
öyle yaptım kıss.....bişey diil tatlımmaşallah topladın evi,iraden için de tebriks canım
canım yazını listeyi yaptıktan sonra okudum,zaten geçen cuma da tartılmamıştım,böyle daha net oldu sanki
sağol bebişim
:
kızlar..1. sayfada liste dışı olanlar sebebiyle liste yapma sırası değişmiştir..litfen ama litfen yeni liste yapma tarihlerinize bakınız..
Mıhtarınız
KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
Tebrikler canim hemen hemen ayni kilodayiz var misin yarisa hemde motive oluruz
liste için eline sağlık canım 1.mizide kutlarım.KİLO VERENLER
Efsanur -1000 %1.282
Çiğdem -800 %1.260
Sersum -900 %1.176
Filiztoprak -800 %1.091
İhya -700 %0.797
AYNI KALANLAR
Elifce82
KİLO ALANLAR
Kardelen %0.51
Leylak %0.56
Birdy %0.66
Güleryüz %2.12
varım kız hadi bakalım motive olalım oleee
Ben onu kendine getririmgünde 10 kere üstündeyim
Bende silip poşete koyup götürücem
Bende varim bakalim nasil vercez bak kilolari ben bide menu bildirimimi daha sık yapabilsem super olacakta cocuklarla biraz olmuyor.
sabah kahvaltıbugün erken kalktım üç öğün yapıcam
kk. kahvaltı
öğlen1.5 lahmacun 2bardak ayran çay 1 dilim pudingli pasta
akşamactifrayda mücver ayran düşünüyorum
kociş gelecek yemek soracak şu mücveri yapayım filiz kaçar
Ben onu kendine getririmgünde 10 kere üstündeyim
Bende silip poşete koyup götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?