Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben kaçıyom başım ağrıdı ve acıktım:36::36::36:

ama dayanıcam:41::41::41:..kızlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.:16:..öpüldünüz..:54::54::54:

İnan bana şuan aynı durumdayım beynim çatlayacak gibi ve hala regl olmadım :53::53: Bende kaçıyorum öpüldünüz az uzanıcam kocişi beklicem çıt çıt çıt çıt :53:

Ev eşyası kolilemeceden arkadaş gezmesi boyutuna geçtim :9:

Onun dışında koca efendi hala gelmiyo çalışmaktan bitap düştü :53:
Bende sıkıntıdan ona sardım. Benim tarafından taciz telefonlarına maruz kalıyo :53:
İşte böyle sende ne var ne yok ?
Ne çekti çocuk beeee :52::52:
tesekkür ederim canim sagolasin :16::16::16:

zaten kuzum attigim adimi sayiyorum düsün artik :9::9::9: 100 adimda 5 kalori yakmisim o kadar attigim adima degmedi :60::60::60::60: esas yarin cok isim var yaaa :30: daha bi makine camasir var :51: kocamin spordan gelmesini bekliyorum, onun spor kiyafetlerini de atcam ooofff son günler ne zor geciyo yaa :51:

yaz geldi ya filizcim ondan daha cok batiyo sanki gözümüze :50:

:9::9::9::9: kaciyorum kuzum ama evden degil almanyadan komple kaciyorum :10::10::10: türkiyeye geliyorum bir ay ordayim, gelmeden iste malum ev isleri felan var, onlari sikayet ediyodum kizlara :1: sen nasilsin?
Ooohhh hoşgeliyosun Regenim.İstanbul'a geliyosan görüşelim canımcım ...
ben kaçıyom başım ağrıdı ve acıktım:36::36::36:

ama dayanıcam:41::41::41:..kızlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.:16:..öpüldünüz..:54::54::54:

Öptüm ben de , herkese bol şans yarın için.Ben reglim , fenayım...
İyi geceler cümleten...
Çiğdemim seni de öptüm çokkk...

:3: geçmişi okuyimde öyle katılılıyım aranıza dedim ama yetişemedim :50: neyse bidahaki sefere görüşürüz cumartesi akşamı 21-22

arası girmeye çalışırım yarın akşam giremem şimdiden bildireyim dedim :34:

okuduğum ve aklımda kaldığı kadarıyla çoğunluk yarınki tartı için akşam yemeğini hafif geçiştirmiş umarım azda olsa faydasını görürsünüz :16:

Ben ise malesef her kahvaltıda bi parça ekmek ve bi çatal ucuyla reçel tanesi her öğlen galeta yada 3-4 mini pizza ile geçiştirip bu akşamda bir tabak dolusu buğdaylı yoğurt tepeleme bi tabak dolusu kıymalı taze fasulye salata ve malesef küçük parça tatlı yedim yarından pek ümitli değilim yani üstelik yarında öğle ve akşam dışarda yemek zorundayım umarım cozutmam :23: sonra cumartesi sabahki kilomu bildiririm :34:

merhaba kızlar
sabah
3 dilim peynir
1 kase yogurt keten tohumlu
aksam
8 tane sarma
1 tabak kabak:52:
insallah
hepimizin yuzu tartıda güler yarın
:16::16:

Ne çekti çocuk beeee :52::52:

Ooohhh hoşgeliyosun Regenim.İstanbul'a geliyosan görüşelim canımcım ...

Öptüm ben de , herkese bol şans yarın için.Ben reglim , fenayım...
İyi geceler cümleten...
Çiğdemim seni de öptüm çokkk...

yok birdym yaaa :50::50::50: ankaraya geliyorum ben... önceki sayfalarda da dedim, keske hepimzi ayni sehirde olsaydik, hazir ben de gelmisken toplasirdik yaaa :16:

selam karatay gurubun güzel çıtır bayanları

uzun süredir sizleri takip ediyoorum diyetten ziyade çok güzel dostluklarınız var ben de bu sayfaya yeni üye oldum eğer ki izniniz olursa arada girip sizlerle muhabbet etmeyi isterim aynı zamanda zayıflasamda daha da iyi olacağım bende kendimce kartaay tarzı beslenmeye çalışıyorum

sevgilerimle

hoşgeldin canım

Selamlar,

nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.

Herkese iyi kilo vermeler dilerim
:16::16::16:
iyi tatiller canım

daha tatile çıkmadan yorulmaya başlıycan desene:52::52::52::52::52:
ah keşke canım,ne kadar güzel olurdu:16::16:

Güzeller , n'aber , nasılsınız ? Diyetler-miyetler nasıl gidiyor bakalım? Sersumum vermiş haberleri , yarın Muratlar geliyo :52::52::52: Çok sevdiğim temizlik işi yaptım bugün :37::37::37: Silme yok tabe , süpürme , toz alma , tuvaletleri temizleme (en bayıldığım kısmı) .Sonra bize kabak-biber etli dolma pişirdim koca bi tencere , hepiniz davetlimsiniz.Yarına zeytinyağlı olarak baklalı enginar pişirdim.Yarının ana yemeği ızgara kanat+tavuk , makarna :18::18::18: Salata yapıcam yanına haliyle , bi de mısır haşlıcaz (benim dahiyane fikrim) , içeceklerden bira var (amanın yerin kulağı vardır :18::18::18:) , tatlılardan profiterol (mamamiaaa) ...Toplarını yaptım şimdi , yarısı söndü , yarısı sönmedi.(Ben nerde yanlış yaptım :53::53::53: ) Allahtan çok yapmıştım , sönmeyenler yetecek mecbuuuuur (Vasfiye Teyzenin kulakları çınlasın) . Menü budur , tüm dostlar davetlidir...
Eeee bakın ne çok havadis size...Pazar günü abimlere gidecekmüşüz , bi de orda yerim öküz gibi (biri beni durdursun canım)...Sonrası Allah kerim.Bikaç gündür günde 3-4 tane sigara içiyorum , yaşam sevincim geri geldi.Laylaylom şeklinde şarkı söylüyorum sürekli... Amma yarın bırakıcam yine (gene bana esmer günler...)

ohhh senın elinden de pek lezzetli olur şimdi bunlar:56::56::56::56:

yok birdym yaaa :50::50::50: ankaraya geliyorum ben... önceki sayfalarda da dedim, keske hepimzi ayni sehirde olsaydik, hazir ben de gelmisken toplasirdik yaaa :16:

ben 4 senedir burada tanstıgım arkadaslarımla
hergün görüşüyorum ve bulusuyoruzda cok güzel dostlar kazandım
:16::16::16:

günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden olsun bakalım

rumuz:elifce
başlangıç kilo:67,5
geçen haftaki kilo:65,1
bu hafta:65,1
fark:0 (sevindim valla kaçamak yaptım,sporda çok az)
boy:166
spor:haftada 2 gün 1er saat tempolu yürüyüş

neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))haftasonu yokum kızlar memlekete gitcem pazartesi görüşürüz.kendinize iyi bakın.birazdan da kahvaltımı yapıcam:56:

günaydın herkese canlarım:16::16::16::16:
bugün listeyi bendeniz yapoooorr:9:ya öğlen 12 gibi ya da öğleden sonra 14 gibi yayınlamam lazım..bu da demektir ki 12 ye kadar hala bildirim yapmayan olursa 14 te yayınlanacak:24:bilginize ve ilginize sunarım:7::7:
beni bekletmeyin anacııımm:29::29:

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:70,6
bu hafta kilo:71
fark:+400 gr
yüzde:+0,566
toplam fark:20,5

özlememim kolay gelsin canım
:16::16:

Son düzenleme:
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5 kg
geçen hafta kilo:64
bu hafta kilo:63.2
fark:-- 800 gr
yüzde:-- %1.26
toplam fark: --9.3
beden:36-38-40
boy:1.70
spor: Haftada 5 gün squat

Kolay gelsin canım :16:

leylak çiğdem teşekkür ederim canlarım:16:çiğdem seni de tebrik ederim tatlım:nazar:
ben de işlerimi hallettim çay içiyorum:7:sanırım bugün karne günü olunca herkes okullara gitti:26:en iyisi 2-2 buçuk gibi listeyi halledeyim..biz de zaten çocuklarla öğle arası pide yemeye gidicez,dönünce bakarım:34:

benim bir sorunsalım var,sersum görürsen cevap yaz mıhtarım..şimdi ben 2 hafta izinliydim..nasıl bildirim yapıcam..ben diyorum ki bu hafta mevcut kilomu bildireyim,yarışmaya haftaya katılayım..zira olay şöyle oldu..ben geçtiğimiz pazara kadar diyette değildim,açık büfeli tatilde kilo alıp pazar itibariyle 94 olmuştum,bugün ise 91.3 üm.. bana bi akıl verin kızlar:26::26:

Özlemim kolay gelsin cancağızım :

rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45
bu hafta:45.3 (reglim diye avutuyorum kendimi)
fark: +0,3 (sevindim valla kaçamak yaptım,sporda çok az)
% : + 0.666 ( Diablonun sayısı :18::18::18::18:)
boy:1.50
spor:yoktur

Öptüm herkesi...

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5
geçen hafta kilo:78.4
bu hafta kilo:78.8
fark:++400 gr
yüzde:%++0,510
toplam fark:11.7
beden:42-44
spor:bu hafta hiç bişey yok

kaçamak yapmama ragmen gayet iyi bu bugünden itibaren spora yeniden başlayacagım
:7::7:

kolay gelsin canım

Son düzenleme:
rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75.00 KG
geçen hafta kilo:EN SON BIRAKTIGIMDA 70.6 DÜSMÜSTÜM:nazar::kkk::46:
bu hafta kilo:72.1:26::26::43::43:
fark:+++++1.5 kg almışım :43::5::5:(sporsuz,kacamaklı,25 günde izinli olduğum süreçte)
yüzde: hesapilayamadım çocuklardan +++ lardayım
toplam fark:-----2.900 gr
beden:44-42
boy:1.50
spor:her gün 5 km yürüyüs

Kolay gelsin canım :52:

Son düzenleme:
Rumuz ihya
Bas tarihi 3 ekim 2012
Bas kilo 108
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.1