- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
ben kaçıyom başım ağrıdı ve acıktım
ama dayanıcam..kızlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.
..öpüldünüz..
![]()
İnan bana şuan aynı durumdayım beynim çatlayacak gibi ve hala regl olmadım
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..öpüldünüz..
![]()
Ne çekti çocuk beeeeEv eşyası kolilemeceden arkadaş gezmesi boyutuna geçtim![]()
Onun dışında koca efendi hala gelmiyo çalışmaktan bitap düştü
Bende sıkıntıdan ona sardım. Benim tarafından taciz telefonlarına maruz kalıyo![]()
İşte böyle sende ne var ne yok ?
Ooohhh hoşgeliyosun Regenim.İstanbul'a geliyosan görüşelim canımcım ...tesekkür ederim canim sagolasin
zaten kuzum attigim adimi sayiyorum düsün artik100 adimda 5 kalori yakmisim o kadar attigim adima degmedi
esas yarin cok isim var yaaa
daha bi makine camasir var
kocamin spordan gelmesini bekliyorum, onun spor kiyafetlerini de atcam ooofff son günler ne zor geciyo yaa
yaz geldi ya filizcim ondan daha cok batiyo sanki gözümüze
kaciyorum kuzum ama evden degil almanyadan komple kaciyorum
türkiyeye geliyorum bir ay ordayim, gelmeden iste malum ev isleri felan var, onlari sikayet ediyodum kizlara
sen nasilsin?
..öpüldünüz..
![]()
Öptüm ben de , herkese bol şans yarın için.Ben reglim , fenayım...
İyi geceler cümleten...
Çiğdemim seni de öptüm çokkk...
Sendemi kaçıyosun kujuuum Muratlar geliyomuş döktürmüşsün yine kolay gelsin vede kolay geçsin inşallah reglmişsin bide fazla kaçırmazsın inşallah![]()
Ne çekti çocuk beeee
Ooohhh hoşgeliyosun Regenim.İstanbul'a geliyosan görüşelim canımcım ...
Öptüm ben de , herkese bol şans yarın için.Ben reglim , fenayım...
İyi geceler cümleten...
Çiğdemim seni de öptüm çokkk...
selam karatay gurubun güzel çıtır bayanları
uzun süredir sizleri takip ediyoorum diyetten ziyade çok güzel dostluklarınız var ben de bu sayfaya yeni üye oldum eğer ki izniniz olursa arada girip sizlerle muhabbet etmeyi isterim aynı zamanda zayıflasamda daha da iyi olacağım bende kendimce kartaay tarzı beslenmeye çalışıyorum
sevgilerimle
iyi tatiller canımSelamlar,
nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Herkese iyi kilo vermeler dilerim
![]()
daha tatile çıkmadan yorulmaya başlıycan desene
ah keşke canım,ne kadar güzel olurdu![]()
Güzeller , n'aber , nasılsınız ? Diyetler-miyetler nasıl gidiyor bakalım? Sersumum vermiş haberleri , yarın Muratlar geliyoÇok sevdiğim temizlik işi yaptım bugün
Silme yok tabe , süpürme , toz alma , tuvaletleri temizleme (en bayıldığım kısmı) .Sonra bize kabak-biber etli dolma pişirdim koca bi tencere , hepiniz davetlimsiniz.Yarına zeytinyağlı olarak baklalı enginar pişirdim.Yarının ana yemeği ızgara kanat+tavuk , makarna :18::18::18: Salata yapıcam yanına haliyle , bi de mısır haşlıcaz (benim dahiyane fikrim) , içeceklerden bira var (amanın yerin kulağı vardır :18::18::18:) , tatlılardan profiterol (mamamiaaa) ...Toplarını yaptım şimdi , yarısı söndü , yarısı sönmedi.(Ben nerde yanlış yaptım
) Allahtan çok yapmıştım , sönmeyenler yetecek mecbuuuuur (Vasfiye Teyzenin kulakları çınlasın) . Menü budur , tüm dostlar davetlidir...
Eeee bakın ne çok havadis size...Pazar günü abimlere gidecekmüşüz , bi de orda yerim öküz gibi (biri beni durdursun canım)...Sonrası Allah kerim.Bikaç gündür günde 3-4 tane sigara içiyorum , yaşam sevincim geri geldi.Laylaylom şeklinde şarkı söylüyorum sürekli... Amma yarın bırakıcam yine (gene bana esmer günler...)
yok birdym yaaaankaraya geliyorum ben... önceki sayfalarda da dedim, keske hepimzi ayni sehirde olsaydik, hazir ben de gelmisken toplasirdik yaaa
![]()