Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm

2 çiğbörek(1.5 lahmacun büyüklüğünde mayasız hamurdan lahmacun hakkımı yemiş oldum bu hafta)
2 tavuk incik

eşime de kol böreği yaptım ondan yemedim..ama çiğböreğe dayanamam..o da zaten lahmacun hamuru kadar ve kıymalı..çok cıs olduğunu düşünmüyorum..akşama da yürüyüş yaparım olur biter..

yarından itibaran bu hafta hiç cıs yemiycem kendime söz verdim

2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık yoğurt,1 lokma turşu
1 kaşık patlıcanlı meze

şimdi çay içiyorum

biraz önce unuttum..saat 8 e doğru çok acıktım midem bulandı ve dışarda olduğumuzdan 1 avuç çiğ kaju fıstığı yedim:18::18:

2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık patlıcanlı meze

şimdi çay içiyorum

Afiyet olsun canım çok hoş menü

biraz önce unuttum..saat 8 e doğru çok acıktım midem bulandı ve dışarda olduğumuzdan 1 avuç çiğ kaju fıstığı yedim:18::18:

Saat işte saat skıntı. Kaju kavrulmuş tabi dimi

takma bebişim kafana gider o ++ lar geçici..hele bi bebiş gelsin ne ++ düşünürsün ne şişlik..şişeyim diye dört gözle beklersin kıss

kolay gelsin bebişim..

Takmıyorum pek açıkcası sersumum.tartıda + dayım ama inceliyorum.vucüt su tuttu galiba.
Evet ya bebiş olsun da yine 90 a razıyım,nasılsa karatayım var

5 km yürüdüm ..her çiğbörek için 2 tur fazladan attım erimiştir gariii

napıyon canımmmmmmmmmm
ben yürüyüşe gitmişim sen gelmişin kuşumm
2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık patlıcanlı meze

şimdi çay içiyorum
menü harika afiyet olsun canım
Takmıyorum pek açıkcası sersumum.tartıda + dayım ama inceliyorum.vucüt su tuttu galiba.
Evet ya bebiş olsun da yine 90 a razıyım,nasılsa karatayım var

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfada ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

Başım çok ağrımaya başladı kızlar sizi öpüyorum biraz kapatayım interneti falan etrafı toplayacağım. Eşimi beklicem bi gelemedi işten bugun izinliydi tekrar gitii sabahtan beri yok

Başım çok ağrımaya başladı kızlar sizi öpüyorum biraz kapatayım interneti falan etrafı toplayacağım. Eşimi beklicem bi gelemedi işten bugun izinliydi tekrar gitii sabahtan beri yok

benim de ağrıyo yine..ben de yatıyom canım..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…