Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sersumyürüyüşte yapılmış
canım bi sen gözüküyorsun hızla geçmişi okudum arada atladıklarım olabilir onlar şimdiden kusuruma bakmasınlar
Cuma listesi için Makbule ve Kardelensüpersiniz diğer arkadaşlarıda veremeselerde vazgeçmedikleri için
![]()
Kaneel canım çok geçmiş olsun eşineama Çiğdemin de dediği gibi mide asidindense süt niye vermişki hatta Türk ırkının %70-80 ninde laktoz alerjisi varmış zor hazmedermişiz diyo hocamız onun yerine yoğurt daha sağlıklıymış :44:
Çiğdem canım çoğu toplanmış eşyalarının hadi hayırlısı 1 haftan kalmış izne kolay gelsin
Leylak iğneden sonraki şeyden sonrafazla yürüme emi bebişim
![]()
Bana gelincee öhöms dün gayet güsel 63.4 görmüştüm (reglim bitmek üzere) ama akşam geç saatte hem rakı içtim (3 tek) hemide cips yidiim![]()
bu sabah tabisi 64 ü gördüm
yarın sabah brunç a şehir dışından arkadaşlar gelcek hazırlıyacağım cıslardan mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam
haftaya cumartesi inşallah 62.9 da olsa 62 li bi rakam görmeyi ümit ediyorum çünki uzun zaman sonra ilk kez üst üste normal bi adet gördüm
![]()
çokda acelem yok yavaş da olsa yeterki gitsin yeterki adetlerim düzenli ve normal devam etsin
Kardelen bende son zamanlarda azaltmıştım Omegayı ama tersine kesilen adetlerim normal ve eskisinden uzun sürdü :44: gerçi ben istisnai bi durumum galiba :44:
Ben gidip yarın için mamaları hazırliimbugün temizliğe gelcek olan kadında gelmedi geç uyandım tabi başağrısı vs temizliği eşimle yaptık belim sürekli ağrıyodu hala ağrıyor
Neyse herkese iyi hafta sonları yarın akşama bakarım yine sizlere![]()
alemsin
yürüdüm cicim de bakalım noolcek..
leylaakkk bak ne diyo ona göree
ufff ne canım çekti şimdi benim de ama kendime söz verdim 73 ü görene kadar no alkol
kolay gelsin bebişim..öptüm![]()
Selam kızlar nasılsınız
Leylakım liste için ellerine sağlık, İnan hiç girme fırsatım olmadı dün çok yoğundum, öğlene kadar hazırlık sonrada misafir, 14 çocuk, 11 büyük, resmen tersim döndü, bi daha evde doğum günü zor yaparım
, hala yorgunluğum geçmedi, canım doktor işlerin de hayırlısıyla çok çok iyi geçer inşallah
Kaneel çok geçmiş olsun canım, uzakta olmak da zor gerçekten, Allah gönlünüze göre versin inşallah
Çiğdem işleri kolaylamışsın, hamburgeri de yersin yakında , bişey kalmamış
Sarhoşum haftaya görürsün sen o 62 li kiloyu, ben inanıyorum
Sersum yürüyüşler yapılmış, ben yapamadım gene ve yorgunluktan ne bulduysam onu yedim maalesef
Güzeller iyi geceler hepinize ,
Kaneel'im çok çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm gerçekten , bayılmak çok iğrenç bişey ya , kafasını çarpmamıştır bir yerlere inşallah....Allahım bi daha vermesin...
Leylakım , Aplasının güzeli , sana da geçmiş olsun demiş herkes ama bulamadım ben mevzuuyu...Hayırdır n'oldu canımcım , inşallah iyisindir şimdi...
Kızlar sizi çok özledim.Yarından sonra aranıza karışıcam inşallah...
Herkese günaydın ve iyi pazarlar canlarım.bugün arkadaşlarım gelecek diye erkenden kalktım evi topladım.mamaları dünden yapmıştım allahtan
Ya kızlar ben acayip şişim.sanırım iğne yaptı hatta hapın da kilo aldırabileceği yazıyo,napıcam hiç bilmiyorum(tartıda da çok +dayım..bakalım daha az yiyip yürüyüşlerime devam edersem gider sanıyorum....
sersum günaydın..
bugün evde misin...kahve içiyorum ben...sen napıyosun..
yürüyüşle erimiştir bebeemm
leptin kaçmasa noolur cicim mısır da yasak o saatte meyve de![]()
biliyorum yasak canım ama cumartesi benim pazarım meyvelerde taze taze olunca canım oluyo böle her zaman deyil tabiiii:18::18:
kızlar yine reglim yaklaşıyo,iştahım açıldı..kendimi çaylara verdim![]()