Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Vericemmmmmmmmm :kkk::kkk::kkk::kkk:

No kaçamak no stres :kkk::kkk: Çok dikkat maksimum dikkat :kkk::kkk:

61.9 Secret secret :kkk:

Çizdim kafayı galiba :27::27::27::27:
alemsin :9::9::9::9:
Sersum :3: yürüyüşte yapılmış :46: canım bi sen gözüküyorsun hızla geçmişi okudum arada atladıklarım olabilir onlar şimdiden kusuruma bakmasınlar :16:

Leylak iğneden sonraki şeyden sonra :23: fazla yürüme emi bebişim :34: :54:

Bana gelincee öhöms dün gayet güsel 63.4 görmüştüm (reglim bitmek üzere) ama akşam geç saatte hem rakı içtim (3 tek) hemide cips yidiim :5: :5: bu sabah tabisi 64 ü gördüm :31: yarın sabah brunç a şehir dışından arkadaşlar gelcek hazırlıyacağım cıslardan mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam :23: haftaya cumartesi inşallah 62.9 da olsa 62 li bi rakam görmeyi ümit ediyorum çünki uzun zaman sonra ilk kez üst üste normal bi adet gördüm :nazar: :nazar: çokda acelem yok yavaş da olsa yeterki gitsin yeterki adetlerim düzenli ve normal devam etsin :31:

Ben gidip yarın için mamaları hazırliim :31: bugün temizliğe gelcek olan kadında gelmedi geç uyandım tabi başağrısı vs temizliği eşimle yaptık belim sürekli ağrıyodu hala ağrıyor :23:

Neyse herkese iyi hafta sonları yarın akşama bakarım yine sizlere :54:

yürüdüm cicim de bakalım noolcek..:31::31:

leylaakkk bak ne diyo ona göree:23::23::23::23:

ufff ne canım çekti şimdi benim de ama kendime söz verdim 73 ü görene kadar no alkol:ssz::ssz:

kolay gelsin bebişim..öptüm:16::16::16:

Son düzenleme:
haklısın canım..:31::31:

çok sevindim canım harika çalışma saatlerin..bol bol takılırız:52::52::52::

:27::27::27::27::27:

ortasını çıkarıyosun canım:34:..aynı tarif kaşıkla koyuyorum ama ortasına alüminyum folyo sarıyorum yağlanmasın diye..spatulayla 5-6 dk sonra ters yüz ediyorum bi 5-6 dk daha pişiriyorum tamam canım..:34:

teşekkürler canım yine 1 kaşık yağlamı yapıyosun

Menü Menü Menü

12:00 Kahvaltı

1 domates
2 yumurta yağda
2 kaşık yoğurt + 1 kaşık haşlanmış bugday + 2 kaşık keten tohumu

17.30 Akşam

1 karnıyarık
1 tabak nohut
1 bazlama (el kadar ) (x)

:37:

Selam kızlar nasılsınız:16:

Leylakım liste için ellerine sağlık, İnan hiç girme fırsatım olmadı dün çok yoğundum, öğlene kadar hazırlık sonrada misafir, 14 çocuk, 11 büyük:37:, resmen tersim döndü, bi daha evde doğum günü zor yaparım:19:, hala yorgunluğum geçmedi, canım doktor işlerin de hayırlısıyla çok çok iyi geçer inşallah

Kaneel çok geçmiş olsun canım, uzakta olmak da zor gerçekten, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Çiğdem işleri kolaylamışsın, hamburgeri de yersin yakında , bişey kalmamış

Sarhoşum haftaya görürsün sen o 62 li kiloyu, ben inanıyorum

Sersum yürüyüşler yapılmış, ben yapamadım gene ve yorgunluktan ne bulduysam onu yedim maalesef

Leylakım liste için ellerine sağlık, İnan hiç girme fırsatım olmadı dün çok yoğundum, öğlene kadar hazırlık sonrada misafir, 14 çocuk, 11 büyük:37:, resmen tersim döndü, bi daha evde doğum günü zor yaparım:19:, hala yorgunluğum geçmedi, canım doktor işlerin de hayırlısıyla çok çok iyi geçer inşallah

Kaneel çok geçmiş olsun canım, uzakta olmak da zor gerçekten, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Çiğdem işleri kolaylamışsın, hamburgeri de yersin yakında , bişey kalmamış

Sarhoşum haftaya görürsün sen o 62 li kiloyu, ben inanıyorum

Sersum yürüyüşler yapılmış, ben yapamadım gene ve yorgunluktan ne bulduysam onu yedim maalesef

Kuzum çok şükür beyaaaa artık daha sık gelebilicem tatile gidene kadar buraya :16::16::16:

Dayak yiyecem bu gidişle bazlama yedim bugun zaten ondan sonra gaza geldim :9::9::9::9:

Mutlaka elimden geleni yapmaya çalışıcm :16::16:

Kuzum çok şükür beyaaaa artık daha sık gelebilicem tatile gidene kadar buraya :16::16::16:

Dayak yiyecem bu gidişle bazlama yedim bugun zaten ondan sonra gaza geldim :9::9::9::9:

Mutlaka elimden geleni yapmaya çalışıcm :16::16:

Gel canım, uzak kalınca olmuyor, ben de raydan çıktım gibi ama çıkartmam inşallah, tam gaz devam:kkk::kkk:

Tatile kadar daha da sıkı sarıl ki tatilde bir rahatlama payı olsun di mi, sonra gene devam:16:

Gel canım, uzak kalınca olmuyor, ben de raydan çıktım gibi ama çıkartmam inşallah, tam gaz devam:kkk::kkk:

Tatile kadar daha da sıkı sarıl ki tatilde bir rahatlama payı olsun di mi, sonra gene devam:16:

Tatile de Ankaraya gelicem 3-5 gün. Sonra ev bakmaya geçicez Es Es e :16:
Sonra da bi aile turu sonra da biz nereye gideriz bilmiyorum bu sene taşınma yüzünden tatile gidemeyecek gibiyiz sanırım. :25:

Tatile de Ankaraya gelicem 3-5 gün. Sonra ev bakmaya geçicez Es Es e :16:
Sonra da bi aile turu sonra da biz nereye gideriz bilmiyorum bu sene taşınma yüzünden tatile gidemeyecek gibiyiz sanırım. :25:

beklerim ankaraya geldiğinde

kanel geçmiş olsun canım

güzel bi gündü baya kalabalıktık annemde karışık dolma bulgurlu köfte yogurtlu semiz otu annem bir sürü cıss mamada yapmıştı yemedim

beklerim ankaraya geldiğinde

kanel geçmiş olsun canım

güzel bi gündü baya kalabalıktık annemde karışık dolma bulgurlu köfte yogurtlu semiz otu annem bir sürü cıss mamada yapmıştı yemedim

Sağol canımmmmmmm :16::16::16:

Tebrik ederim seni bu aradaaa yemediklerin için :46::46::46::46::46:

teşekkürler canım yine 1 kaşık yağlamı yapıyosun
evet canım yağ aynı:34::34:rica ederim afiyet olsun:16::16:

canım hangi kuzunun doğum günüyse nice yaşlara olsun inşallah...:16::16::16:

off çok zor bi işi başarmışın ..geçmiş olsun..14 çocuk 11 büyük..maşallah..:53::53:
hadi geçmiş olsun..:16::16:

başım ağrıdı çıkayım netten dedim herkesler gelmişş..yapılır mı buuu:14::14::14:

Güzeller iyi geceler hepinize ,
Kaneel'im çok çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm gerçekten , bayılmak çok iğrenç bişey ya , kafasını çarpmamıştır bir yerlere inşallah....Allahım bi daha vermesin...
Leylakım , Aplasının güzeli , sana da geçmiş olsun demiş herkes ama bulamadım ben mevzuuyu...Hayırdır n'oldu canımcım , inşallah iyisindir şimdi...
Kızlar sizi çok özledim.Yarından sonra aranıza karışıcam inşallah...

Tatile de Ankaraya gelicem 3-5 gün. Sonra ev bakmaya geçicez Es Es e :16: Sonra da bi aile turu sonra da biz nereye gideriz bilmiyorum bu sene taşınma yüzünden tatile gidemeyecek gibiyiz sanırım. :25:
canım tatilde de koşturacaksın demek, hayırlısı olsun sağlık olsun
beklerim ankaraya geldiğinde kanel geçmiş olsun canım güzel bi gündü baya kalabalıktık annemde karışık dolma bulgurlu köfte yogurtlu semiz otu annem bir sürü cıss mamada yapmıştı yemedim
Maşallah canım, annen ye diye ısrar etmiyor mu, ben annemde hep cıss yemek zorunda kalıyorum
evet canım yağ aynı:34::34:rica ederim afiyet olsun:16::16:canım hangi kuzunun doğum günüyse nice yaşlara olsun inşallah...:16::16::16:off çok zor bi işi başarmışın ..geçmiş olsun..14 çocuk 11 büyük..maşallah..:53::53:hadi geçmiş olsun..:16::16:
Sağol canım, ikisinin de değil, kızımınki tatile denk geliyor, o da herkes tatilde , kimse olmuyor şimdi olsun diye tutturdu, ben de kuzuya kıyamadım yaptım ama çok yoruldum gerçekten

Kaneel'im çok çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm gerçekten , bayılmak çok iğrenç bişey ya , kafasını çarpmamıştır bir yerlere inşallah....Allahım bi daha vermesin...
Leylakım , Aplasının güzeli , sana da geçmiş olsun demiş herkes ama bulamadım ben mevzuuyu...Hayırdır n'oldu canımcım , inşallah iyisindir şimdi...
ee yanii kayınçom gel artık özledik valla..:29::29::29:
geçmiş olsun canım hemen 2 bardak su iç başagrısına iyi geliyormuş :7:
sağol canım:29: öyle yapıcam ve yatıcam..:16::16:

canım tatilde de koşturacaksın demek, hayırlısı olsun sağlık olsunMaşallah canım, annen ye diye ısrar etmiyor mu, ben annemde hep cıss yemek zorunda kalıyorumSağol canım, ikisinin de değil, kızımınki tatile denk geliyor, o da herkes tatilde , kimse olmuyor şimdi olsun diye tutturdu, ben de kuzuya kıyamadım yaptım ama çok yoruldum gerçekten

başlarda ısrar ediyordu baktıki yemiyorum şimdi demiyor artık diyince bu ne hal diyen benmiyim diyorum kilo aldın diye söyleniyordu:9::9::9::9::9:
Öptüm şimdilik :16::16::16:

:16::16::16::16:

başım ağrıdı çıkayım netten dedim herkesler gelmişş..yapılır mı buuu:14::14::14:

Benim de çok ağrıyor şu anda, 1 saattir de uzanıyorum ama geçmedi hala

Hoşgeldin canım,, biz de seni özledik

Back