Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar.ben geldim.haftasonu memlekete gittimhalsizliğimin nedeni belli oldu kanım 9,3 e düşmüş.normali 11-15 arası.doktor ilaç verdi.o ilaçlarda beni şişiriyo of ya.gerçi herzamankinden değil başka bir ilaç verdi.canım sıkıldı.bıktım artık demir ilacı kullanmaktan.o sinirle haftasonu hep bozdum diyetimi.neyse toparlanma vakti.şimdi karatay kahvaltımı ediyorum ama yumurtasız.neyse herkese iyi günler diliyorum

Günaydın karatayın şekerleri iyi bir hafta diliyorum

klasik kahvaltı kontrole gideceğim akşama görüşürüz:7:

kızlar demir eksikliğine karşı çay erine alternatif olarak ne içebilirim çaya düşkünüm çaysız kahvaltı yapamam.kahvaltıda çay ve süt yok dedi doktor.akşam çaylarınıda yemekten 1 saat sonra iç dedi.2 bardağa indircem onu da.ama kahvaltıd kurukuru gitmezkiiiiiiii

günaydın kızlar.ben geldim.haftasonu memlekete gittimhalsizliğimin nedeni belli oldu kanım 9,3 e düşmüş.normali 11-15 arası.doktor ilaç verdi.o ilaçlarda beni şişiriyo of ya.gerçi herzamankinden değil başka bir ilaç verdi.canım sıkıldı.bıktım artık demir ilacı kullanmaktan.o sinirle haftasonu hep bozdum diyetimi.neyse toparlanma vakti.şimdi karatay kahvaltımı ediyorum ama yumurtasız.neyse herkese iyi günler diliyorum

kızlar demir eksikliğine karşı çay erine alternatif olarak ne içebilirim çaya düşkünüm çaysız kahvaltı yapamam.kahvaltıda çay ve süt yok dedi doktor.akşam çaylarınıda yemekten 1 saat sonra iç dedi.2 bardağa indircem onu da.ama kahvaltıd kurukuru gitmezkiiiiiiii

Günaydın :16: Kahvaltına her gün 2 tane yumurta eklemek zorundasın elif. İçinde demir var çünkü sürekli ilaç kullanıyor ve hala başa dönüyorsan beslenmeni gözden geçirmek zorundasın. Kalsiyum demir emilimini engeller. Bu yüzden yasak demiştir. Nasılsa aralarda içebiliyoruz. Sabah kahvaltısında çay yerine meyve yersin canım. Özellikle C vitamini demirin emilimi kolaylaştırır. Bu yüzden kahvaltına onu da eklersin. Hem yumurta hem meyve de seni güzelce doyurur. Zamanla da alışırsın zaten. :16: Geçmiş olsun. :16:

Günaydın karatayın şekerleri iyi bir hafta diliyorum

klasik kahvaltı kontrole gideceğim akşama görüşürüz:7:

Kolay gelsin canım sanada günaydınnnn :16::16::16:

2. öğünüm
:56::56:
2 çiğbörek(1.5 lahmacun büyüklüğünde mayasız hamurdan lahmacun hakkımı yemiş oldum bu hafta)
2 tavuk incik

eşime de kol böreği yaptım ondan yemedim..ama çiğböreğe dayanamam:27::27:..o da zaten lahmacun hamuru kadar ve kıymalı..çok cıs olduğunu düşünmüyorum..akşama da yürüyüş yaparım olur biter..:34::34::34:

yarından itibaran bu hafta hiç cıs yemiycem kendime söz verdim:kkk::kkk::kkk:

canım ben cıs olduğunu düşünüyorum şöyleki gerçek çiğ böreği bol yağda pişiriliyor tans yağ yani:50:

canım ben cıs olduğunu düşünüyorum şöyleki gerçek çiğ böreği bol yağda pişiriliyor tans yağ yani:50:

canım ben kalori ve karbonhidrat açısından dedim yoksa biliyorum tabii trans yağ olduğunu diyet olarak fazla etkilemiyecek demiştim yoksa karatayda yasak tabii..sağlıksız:34:

sabah
2 kk kadar peynir
:56::56::56:

öğlen
:56::56::56:
tarhana
fırında köfte
bulgur pilavı(2-3 kaşık)
cacık

dün akşamı yazmamıştım
dışarda döner yediydim pidesiz salataiçecek yok
akşamda çay
bugün sabah kısaca kk kahvaltı
öğlen sakatat yedim
annemdeydim çay falan iştik yasaklı bişey yok
akşamada avtifry da kızartma düşünüyom
kızlar ayıptır söylemesi bende kızımın doğumundan sonra basur oluşmuştu
bide o yüzden bitkisel tedavi oluyorum ramazana kadar zaten bitecek
bitkisel karışımlı bi çay bu günde üç defa içiyorum korktum kilo yaparmı diye dahada ödem attırır dediler inşallah dedim
çok kötü kızlar tuvalet kabusum oldu bu aralar bi geçiyor gibi oluyor sonra tekrar ama
bu yaptıklarım kökten tedaviymiş inşallah 1 çocukla bu hale geldik :53:fazla olanlara şaşırıyom
biz mi naziğizdir ne :52::52::52::52:

merhaba arkadaşlar...bu ara yine işlerim yoğunlaştı..sizler iyisinizdir umarım...
menümü verip çıkacağım

:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtadan sebzeli omlet,1 kk peynir,7 zeytin,2 taze kayısı,yarım ince belli bardak çiğ badem
:56:öğle 13.30;yaklaşık 60 kişi iş yemeği yedik,menü fiksti seçme şansım olmadı

yarım kase mercimek çorba,1 kaşık et döner,2 parça tavuk şiş,1 kızarmış içli köfte,1 küçük kuru patlıcan dolması,2 ızgara köfte,2 kaşık cevizli ezme,1 kase fırın sütlaç

akşama sadece süt içeceğim çok tokum...

Son düzenleme:
Merhaba kısslar:16::16:
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen de iskender yedim.biraz önce de ilaç alıcam diye sadece 2 kaşık yoğurt yedim.
5 km yürüdüm bugün...

Merhaba kızlar Bugun sabah klasik karatay kahvaltısı

Akşam yemeğim de birazdan arkadaşla çıkıcaz dışarı :37:

Et falan alırım napim gitiiğim yerde en uygun ne varsa onu yicem :16::16:

Haydi öpüldünüz. Ben hazırlanmaya :12::12::12:

merhaba kızlar.
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlende tavuk salata ve ayran yedim. akşam da artık Allah kerim :18:

merhabalar hanımlar öğlen yoğurdun içine salatalık doğrayıp yedim.1-2 lokmada göbü ekmeği dediğimiz ekmekten aldım.1 avuç badem yedim.
akşam:yoğurtlu buğday çorbası ve taze fasülye ,5 tane çiğ badem

biraz araştırma yaptım.sabahları kuşburnu çayı demleyip içeceğim kansızlığa karşı c vitamini deposuymuş.:34:

arkadaşlar karatayın 2 kitabını okuyorum ama uykusu gelmeyenler
08:00 den sonra ayran ya da yoğurt yiyebilirler diyodu
benim kafam karıştı ben arada içiyordum leptine sakıncası var mı
saat kaça kadar içebiliriz :16::16::16::16::16:

dün akşamı yazmamıştım
dışarda döner yediydim pidesiz salataiçecek yok
akşamda çay
bugün sabah kısaca kk kahvaltı
öğlen sakatat yedim
annemdeydim çay falan iştik yasaklı bişey yok
akşamada avtifry da kızartma düşünüyom
kızlar ayıptır söylemesi bende kızımın doğumundan sonra basur oluşmuştu
bide o yüzden bitkisel tedavi oluyorum ramazana kadar zaten bitecek
bitkisel karışımlı bi çay bu günde üç defa içiyorum korktum kilo yaparmı diye dahada ödem attırır dediler inşallah dedim
çok kötü kızlar tuvalet kabusum oldu bu aralar bi geçiyor gibi oluyor sonra tekrar ama
bu yaptıklarım kökten tedaviymiş inşallah 1 çocukla bu hale geldik :53:fazla olanlara şaşırıyom
biz mi naziğizdir ne :52::52::52::52:
geçmişolsun çok kötüü:26::26:
merhaba arkadaşlar...bu ara yine işlerim yoğunlaştı..sizler iyisinizdir umarım...
menümü verip çıkacağım

:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtadan sebzeli omlet,1 kk peynir,7 zeytin,2 taze kayısı,yarım ince belli bardak çiğ badem
:56:öğle 13.30;yaklaşık 60 kişi iş yemeği yedik,menü fiksti seçme şansım olmadı

yarım kase mercimek çorba,1 kaşık et döner,2 parça tavuk şiş,1 kızarmış içli köfte,1 küçük kuru patlıcan dolması,2 ızgara köfte,2 kaşık cevizli ezme,1 kase fırın sütlaç

akşama sadece süt içeceğim çok tokum...
valla menü fikis mikkss ama nefffiss yaneee:27::27:
Merhaba kısslar:16::16:
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen de iskender yedim.biraz önce de ilaç alıcam diye sadece 2 kaşık yoğurt yedim.
5 km yürüdüm bugün...
:46::46::46::16::16::16:
Merhaba kızlar Bugun sabah klasik karatay kahvaltısı

Akşam yemeğim de birazdan arkadaşla çıkıcaz dışarı :37:

Et falan alırım napim gitiiğim yerde en uygun ne varsa onu yicem :16::16:

Haydi öpüldünüz. Ben hazırlanmaya :12::12::12:
iyi eğlenceler cicimm:16::16:
arkadaşlar karatayın 2 kitabını okuyorum ama uykusu gelmeyenler
08:00 den sonra ayran ya da yoğurt yiyebilirler diyodu
benim kafam karıştı ben arada içiyordum leptine sakıncası var mı
saat kaça kadar içebiliriz :16::16::16::16::16:

canım yoğurt yerine ayran iç yoğurt yine de katı sayılıp leptini etkileyebilir..ayranın saati yok içebilirsin..mideyi çalıştırmadığı için serbest canım iç iç şiş:60::60::60:

iyi eğlenceler cicimm:16::16:

Ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52: Daha fazla oturdukça canımız bişiler istedi dedim ki diyetteyim ben kalk cadde boyu yürüyelim :9::9::9::9::9: Onu durağa bıraktım bende eve :9::9::9: Ayran içicem birazdan acayip canım istedi :27:

Back