- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bebişşşşeferrimmm
![]()
Zor tutuyom kendim zorr
Bana göre hiç bişi yoktu cafede patatesler bilmem neler. Köfteler de soslu moslu hep.
Dondurma aldım en masum oydu 6 da yedim. E arkadaşı bırakırken de toplam gidiş dönüş 40 dakka yürüdüm. Yemek de yemedim.
Açım açççççAma dondurmayı yedim mecbur çekicem bu açlığı
![]()
ayran iç 2 bardak tutar seni tatlım...![]()
selam kızlar 1 lahmacun ayran hiç bişey yiyesim yapasımda yok tahlillerim güzel çıktı bu alet uyuz ettı benı bugun (Holter) harbı sapıtık tansıyon bı yüksek bi düşük canım çok sıkkın allah hayırlısını versin
Afiyet olsun cnmSıkma canını bi bekle bakalım. Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım. Belki stres kaynaklıdır bi bak bakalım holter sonucuna :44:
kesin stresden evimden çevremden biraz uzaklaşmak istiyorum eşim ve ufak ergenyusla beraber![]()
Canım benim yaTatile falan gitseniz 2-3 günlüğüne yakınlarda bi yerlere bile olabilir. Boluya abanta falan gidin mesela hafta sonu çok güzel orası değişiklik olur eşine de sana da çocuklara da
![]()
kaçacam zaten hastane işlerini bekliyorum boluyu iyi biliyoruz buraya gelmeden orda grvliydik
Aaaa öyle mi ne güzel işte. Kaç canım kaç hastane işleri bitsin de önce sağlık tabiki. İnşallah her şey gönlünce olur.![]()
inşallah canım ya iyiki varsınız
geçmişolsun çok kötüü:26::26:
valla menü fikis mikkss ama nefffiss yaneee
iyi eğlenceler cicimm
canım yoğurt yerine ayran iç yoğurt yine de katı sayılıp leptini etkileyebilir..ayranın saati yok içebilirsin..mideyi çalıştırmadığı için serbest canım iç iç şiş![]()
geçmişolsun çok kötüü:26::26:
iyi eğlenceler cicimm
canım yoğurt yerine ayran iç yoğurt yine de katı sayılıp leptini etkileyebilir..ayranın saati yok içebilirsin..mideyi çalıştırmadığı için serbest canım iç iç şiş![]()
![]()