Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm
:56::56:
2 çiğbörek(1.5 lahmacun büyüklüğünde mayasız hamurdan lahmacun hakkımı yemiş oldum bu hafta)
2 tavuk incik
:56::56:

eşime de kol böreği yaptım ondan yemedim..ama çiğböreğe dayanamam:27::27:..o da zaten lahmacun hamuru kadar ve kıymalı..çok cıs olduğunu düşünmüyorum..akşama da yürüyüş yaparım olur biter..:34::34::34:

yarından itibaran bu hafta hiç cıs yemiycem kendime söz verdim:kkk::kkk::kkk:

2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık yoğurt,1 lokma turşu
1 kaşık patlıcanlı meze

şimdi çay içiyorum:7::7:

biraz önce unuttum..saat 8 e doğru çok acıktım midem bulandı ve dışarda olduğumuzdan 1 avuç çiğ kaju fıstığı yedim:18::18:

2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık patlıcanlı meze

Afiyet olsun canım çok hoş menü :16::16::16:

biraz önce unuttum..saat 8 e doğru çok acıktım midem bulandı ve dışarda olduğumuzdan 1 avuç çiğ kaju fıstığı yedim:18::18:

:19::19::19: Saat işte saat skıntı. Kaju kavrulmuş tabi dimi :37:

takma bebişim kafana gider o ++ lar geçici.:34:.hele bi bebiş gelsin ne ++ düşünürsün ne şişlik:27::27:..şişeyim diye dört gözle beklersin kıss:60::60::60:

kolay gelsin bebişim..:16:

Takmıyorum pek açıkcası sersumum.tartıda + dayım ama inceliyorum.vucüt su tuttu galiba.
Evet ya bebiş olsun da yine 90 a razıyım,nasılsa karatayım var:27::27:

5 km yürüdüm :8::8::8:..her çiğbörek için 2 tur fazladan attım erimiştir gariii:23::23::23:

napıyon canımmmmmmmmmm :3::3::3:
ben yürüyüşe gitmişim sen gelmişin kuşumm:5::5:
2.öğünümü 15.30 da yedim

güveçte kaşarlı alabalık
çoban salata
1 kaşık patlıcanlı meze

menü harika afiyet olsun canım:16::16:
Takmıyorum pek açıkcası sersumum.tartıda + dayım ama inceliyorum.vucüt su tuttu galiba.
Evet ya bebiş olsun da yine 90 a razıyım,nasılsa karatayım var:27::27:
:38::38::38::16::16::16::49::49:

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfada ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

Başım çok ağrımaya başladı kızlar sizi öpüyorum biraz kapatayım interneti falan etrafı toplayacağım. Eşimi beklicem bi gelemedi işten bugun izinliydi tekrar gitii sabahtan beri yok :14:

Başım çok ağrımaya başladı kızlar sizi öpüyorum biraz kapatayım interneti falan etrafı toplayacağım. Eşimi beklicem bi gelemedi işten bugun izinliydi tekrar gitii sabahtan beri yok :14:

benim de ağrıyo yine..ben de yatıyom canım..iyi geceler..:16::16:

Back