Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba guzel karatay kizlari nasilsiniz ??

Beni sorarsaniz idare ediyorum..

Dun aksam yemegini esim ile disarida cok guzel bir rest. yedik sonra sinemaya gittik saat 12 gibi evdeydik ..

Eve gec geldigimiz icinde gec yattik esim saat 4 gibi wc den donerken bayilmis ben bebeklerim yere dustugunde cikardigi sese uyandim.. Ilk an biraz panik yaptim ama 2 dakika icinde sona erdi .. sonra burada yasli hemsiresi oldugum icin ilk mudehaleyi yaptim ve 112 yi aradim geldiler kalp grafisi cektiler tansiyon seker herseye baktirlar .. hersey yine normal cikti bugun hafta sonu ev doktoruna gittik mide deki asitten kaynaklaniyor mus terleyerek bayilma .. cok cok korktum ama kizlar bugun esim ile konustuk burada tamamen yapayalniz ailesiz ve komsususuz en yakin zamanda turkiye ye geri donme planlarini hizlandirdik 5 yill daha var diyorduk ama bu bir kac yil daha asagiya inecek insallah..
Neyseki esim bugun iiyi simdi balkonda cayimizi iciyoruz .. bugun bol bol sut icmesi gerektigi icin ona ingiliz cayi yaptim sut hic sevmiyor bir sekilde icmeli ..

Karataya gelince hersey yolunda gidiyor .. bugun tam 2 saat yuruduk ..

simdilik bu kadar can kizlar biraz sizleri okuyayim

:9::9::9::9::9: Özgür gezinenlerden mi seninki :23::23::23::23:

Ufak civcivi bana yolla orda özgür gezdiririm onu :23::23::23::23: Selam söyle ufak civcive :23::23::23: Beklerim :23::23: Ananı da al gel diyorum ona :60:

Afiyet olsun hocaya söylemeyiz kız duymaz o :27::27:
:60::60::60::60::60:.

ilahiii:60::60::60::60::60:

aramızda sırrrr:27::27::27:

Dun aksam yemegini esim ile disarida cok guzel bir rest. yedik sonra sinemaya gittik saat 12 gibi evdeydik ..

Eve gec geldigimiz icinde gec yattik esim saat 4 gibi wc den donerken bayilmis ben bebeklerim yere dustugunde cikardigi sese uyandim.. Ilk an biraz panik yaptim ama 2 dakika icinde sona erdi .. sonra burada yasli hemsiresi oldugum icin ilk mudehaleyi yaptim ve 112 yi aradim geldiler kalp grafisi cektiler tansiyon seker herseye baktirlar .. hersey yine normal cikti bugun hafta sonu ev doktoruna gittik mide deki asitten kaynaklaniyor mus terleyerek bayilma .. cok cok korktum ama kizlar bugun esim ile konustuk burada tamamen yapayalniz ailesiz ve komsususuz en yakin zamanda turkiye ye geri donme planlarini hizlandirdik 5 yill daha var diyorduk ama bu bir kac yil daha asagiya inecek insallah..
Neyseki esim bugun iiyi simdi balkonda cayimizi iciyoruz .. bugun bol bol sut icmesi gerektigi icin ona ingiliz cayi yaptim sut hic sevmiyor bir sekilde icmeli ..

:26::26::26:canım çok geçmiş olsun..Allah birdaha göstermesin..:5::5:
geçmiş olsun dileklerimi ilet eşine..:26:

ah canım gurbet zor tabii kolu kanadı kırık oluyor insanın..dönün çok geçmeden bence de..:26:

menümü yazıp yürüyüşe gitmece..:10::10:

2. öğünüm
:56::56::56:
hepsi actifrayda
3-4 tane kabak mücveri
4-5 tane bulgurlu kadınbudu köfte
yoğurt
şalgamsuyu
:56::56:

sonra gelirim canlarım:16::16:

Amin canim cok sagol .. Evet insallah en yakin zamanda geri donemecegiz ne havasi hava ne suyu su ne insani insan ... hersey bambaska .. Hic sevmiyorum , sevemedim .. islerimizi guclerimizi ayarlayip donmeyi dusunuyoruz kismet ise ..

Bu arada cuma gunu konrtat imzaladim staj yaptigim yerde yasli hemsiresi olarak min 12 saat maxi 24 saat olarak yani haftada en az 12 saat en fazla 24 saat calisacagim tatilden sonra cok mutlu oldum tabiki tatilden sonra sizlerle daha cok birlikte olacagim
:kkk:

:26::26::26:canım çok geçmiş olsun..Allah birdaha göstermesin..:5::5:
geçmiş olsun dileklerimi ilet eşine..:26:

ah canım gurbet zor tabii kolu kanadı kırık oluyor insanın..dönün çok geçmeden bence de..:26:

Amin canim cok sagol .. Evet insallah en yakin zamanda geri donemecegiz ne havasi hava ne suyu su ne insani insan ... hersey bambaska .. Hic sevmiyorum , sevemedim .. islerimizi guclerimizi ayarlayip donmeyi dusunuyoruz kismet ise ..

Bu arada cuma gunu konrtat imzaladim staj yaptigim yerde yasli hemsiresi olarak min 12 saat maxi 24 saat olarak yani haftada en az 12 saat en fazla 24 saat calisacagim tatilden sonra cok mutlu oldum tabiki tatilden sonra sizlerle daha cok birlikte olacagim

Geçmiş olsun canım :53: Süt niye çmesi gerekiyormuş ??? Süt asidik bişey ? Bişi söyledi mi doktor ilginç geldi :44::44:
Kızartma türü yemesin falan deseler anlarım da süt garip geldi cidden :44:

Neyse kuzum Allah korumuş. :16: Sağlık her şey demek valla dönün ya bencede yurt dışındaki herkes yuvaya dönüş yapıyor :16::16:
Bence çalışma saatleri çok iyi canım. Türkiyede haftalık 45 saat çalışma süresi yasal olarak. Tabiki ben 70 saat bile çalıştığım oluyordu çoğu zaman. :47: :47:

:60: :60: :60: sır tabisi :23::23::23:

Eşine çok çok geçmiş olsun kaneelcim.allah bir daha yaşatmasın.....

menümü yazıp yürüyüşe gitmece..:10::10:

2. öğünüm
:56::56::56:
hepsi actifrayda
3-4 tane kabak mücveri
4-5 tane bulgurlu kadınbudu köfte
yoğurt
şalgamsuyu
:56::56:

sonra gelirim canlarım:16::16:
sersum cum bende sana kabak mücverini soracaktım bende aldım kabak ama actifrayda nasıl olacak kaşıkla koyuyoruz yumuşak oluyoyao içindeki dönünce dağıtmaz mı yoksa ortayı mı çıkarıyorsun bi anlatsan:16:

dünkü kahvaltım
1kaşık tere yağında 1 yumurta
çok az dut fındık
öğlen annemdeydim malum ısrar ediyor anneler bende bari ye diyor
5 tane tavuk kanat yarım muz dut domates biber çay fındık
akşam = taze fasulye yoğurt tahin lelvası
bugünkü menüm
sabah kahvaltı 10 da kalktım
2 yumurta peynir fındık zeytin çay incir şükür wc ye çıktım bugün
akşam 15:00 da yedim çarşıdaydım kızımla biraz alışveriş yaptık 2 lahmacun yedim 1 ayran
baya yürüdük bu arada 19:30 da meyve karışık mısır yedim leptin gitmemiştir demi kızlar
en geç 20:00 diye biliyorum öpüyorum sizleri:54::54::54::54:

haklısın canım..:31::31:

çok sevindim canım harika çalışma saatlerin..bol bol takılırız:52::52::52::
:27::27::27::27::27:
sersum cum bende sana kabak mücverini soracaktım bende aldım kabak ama actifrayda nasıl olacak kaşıkla koyuyoruz yumuşak oluyoyao içindeki dönünce dağıtmaz mı yoksa ortayı mı çıkarıyorsun bi anlatsan:16:
ortasını çıkarıyosun canım:34:..aynı tarif kaşıkla koyuyorum ama ortasına alüminyum folyo sarıyorum yağlanmasın diye..spatulayla 5-6 dk sonra ters yüz ediyorum bi 5-6 dk daha pişiriyorum tamam canım..:34:

Son düzenleme:
Selam kısslar nasılsınız bakem:52::52:
Benim dünüm ve bugünüm kaçamaklıydı:27::27:
5 km yürüyüşümü yaptım ama...ona rağmen kendimi çok şiş hissediyorum....
:46::46::46::46:yürüyüşle erimiştir bebeemm:34:
dünkü kahvaltım
1kaşık tere yağında 1 yumurta
çok az dut fındık
öğlen annemdeydim malum ısrar ediyor anneler bende bari ye diyor
5 tane tavuk kanat yarım muz dut domates biber çay fındık
akşam = taze fasulye yoğurt tahin lelvası
bugünkü menüm
sabah kahvaltı 10 da kalktım
2 yumurta peynir fındık zeytin çay incir şükür wc ye çıktım bugün
akşam 15:00 da yedim çarşıdaydım kızımla biraz alışveriş yaptık 2 lahmacun yedim 1 ayran
baya yürüdük bu arada 19:30 da meyve karışık mısır yedim leptin gitmemiştir demi kızlar
en geç 20:00 diye biliyorum öpüyorum sizleri:54::54::54::54:

leptin kaçmasa noolur cicim mısır da yasak o saatte meyve de:1::1::1:

Bir hafta kaldıııııııııııııı :52::52::52::52:

Secret secret secret :52:

61.9 61.9 :53::53:

Kocama 61.9 olursam hamburger al bana demiştim o hamburgeri almadan gidicciiiiim burdan :14::14::14:

Secret secret secret 61.9 :52:

Sersum :3: yürüyüşte yapılmış :46: canım bi sen gözüküyorsun hızla geçmişi okudum arada atladıklarım olabilir onlar şimdiden kusuruma bakmasınlar :16:

Cuma listesi için Makbule ve Kardelen :46: süpersiniz diğer arkadaşlarıda veremeselerde vazgeçmedikleri için :46:

Kaneel canım çok geçmiş olsun eşine :53: ama Çiğdemin de dediği gibi mide asidindense süt niye vermişki hatta Türk ırkının %70-80 ninde laktoz alerjisi varmış zor hazmedermişiz diyo hocamız onun yerine yoğurt daha sağlıklıymış :44:

Çiğdem canım çoğu toplanmış eşyalarının hadi hayırlısı 1 haftan kalmış izne kolay gelsin :16:

Leylak iğneden sonraki şeyden sonra :23: fazla yürüme emi bebişim :34: :54:

Bana gelincee öhöms dün gayet güsel 63.4 görmüştüm (reglim bitmek üzere) ama akşam geç saatte hem rakı içtim (3 tek) hemide cips yidiim :5: :5: bu sabah tabisi 64 ü gördüm :31: yarın sabah brunç a şehir dışından arkadaşlar gelcek hazırlıyacağım cıslardan mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam :23: haftaya cumartesi inşallah 62.9 da olsa 62 li bi rakam görmeyi ümit ediyorum çünki uzun zaman sonra ilk kez üst üste normal bi adet gördüm :nazar: :nazar: çokda acelem yok yavaş da olsa yeterki gitsin yeterki adetlerim düzenli ve normal devam etsin :31:

Kardelen bende son zamanlarda azaltmıştım Omegayı ama tersine kesilen adetlerim normal ve eskisinden uzun sürdü :44: gerçi ben istisnai bi durumum galiba :44:

Ben gidip yarın için mamaları hazırliim :31: bugün temizliğe gelcek olan kadında gelmedi geç uyandım tabi başağrısı vs temizliği eşimle yaptık belim sürekli ağrıyodu hala ağrıyor :23:

Neyse herkese iyi hafta sonları yarın akşama bakarım yine sizlere :54:

Çiğdem canım çoğu toplanmış eşyalarının hadi hayırlısı 1 haftan kalmış izne kolay gelsin :16:

Bana gelincee öhöms dün gayet güsel 63.4 görmüştüm (reglim bitmek üzere) ama akşam geç saatte hem rakı içtim (3 tek) hemide cips yidiim :5: :5: bu sabah tabisi 64 ü gördüm :31: yarın sabah brunç a şehir dışından arkadaşlar gelcek hazırlıyacağım cıslardan mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam :23: haftaya cumartesi inşallah 62.9 da olsa 62 li bi rakam görmeyi ümit ediyorum çünki uzun zaman sonra ilk kez üst üste normal bi adet gördüm :nazar: :nazar: çokda acelem yok yavaş da olsa yeterki gitsin yeterki adetlerim düzenli ve normal devam etsin :31:

Kardelen bende son zamanlarda azaltmıştım Omegayı ama tersine kesilen adetlerim normal ve eskisinden uzun sürdü :44: gerçi ben istisnai bi durumum galiba :44:

Ben gidip yarın için mamaları hazırliim :31: bugün temizliğe gelcek olan kadında gelmedi geç uyandım tabi başağrısı vs temizliği eşimle yaptık belim sürekli ağrıyodu hala ağrıyor :23:

Neyse herkese iyi hafta sonları yarın akşama bakarım yine sizlere :54:

Sağol canım bugun kalanları da bitirdim artık sadece eşimle yapacaklarım kaldı yarın yapıciiiz muhtemelen onları :16::16::16:

:52::52::52::52: Çok sevindim hayatımmmmmmmm :16::16::16::16: Umarım 62 yi görürsünnnnn :16::16::16:

Back