sağol canım..aminn
sağol canım aminn.
bu hırsla giderse rahatım inşallah
inşallah canım..gitsin artık beyaa sıkıldım valla
sağol canım
hava güzel tabii çoğu yerde canım..haklı millet eve tıkılıp kalmaktansa.. bizde de daha yeni açtı valla
regiş sıkmamız lazım başka yolu yok..tatile ne kaldı
az kaldı canım sabret..
o yorgunluğa 5 km yürümüşsün bravo canım
sağol canımmm.hepimizin evlatlarının inşallah
afiyet olsun
Selam gençlik
Umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam. Ev topladığım için gelemedim beni affedin
Özledim sizleri
Kaç gündür menü de bildiremedim. Valla tutuşmuş durumdayım
Nasılsınız n'apıyosunuz bakalım?
Geçmiş olsun ficansçım. Solunumu için çok sevindim cnm, E bilinç de gelmiş çok şükür. Demekki 10 dakkayı aşmamış getirmeleri. Böyle durumlarda 10 dakika çok önemli zaten. Beyin ölümü için. Neyse çok şükürBir kaç gün daha değerlerini toplamak için tutarlar sonra serviste durumunu bi izlerler sonra da taburcu ederler inşallah
.
tatilmi canım iyi dinlenmeler bozma diyeti artık diyet bu değil bu zaten uymaya çalış dönüncede kaldıgın yerden devam edersin canım yanına ceviz gün kurusu al inan faydalı olur biyere giderken çantamdan eksik etmiyorum artıkmerhaba kızlar
dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadariyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi
geçmişe çok az bakabildim..çiğdem iyi bir yere tayin olmuşsunuz canım gözünüz aydın,mutlu yaşarsınız orada inşallah
biry hastalanmış kıyamam minik serçeme çok geçmiş olsun tatlışım
papiş ve oyayı göremedim kızlar bencileyin işler sarpa mı sardı
leylakım düzeni kurdun artık canım ne mutlu
sersumum kızını benim için öp başarısından ötürübaşarısı sonuna kadar sürsün ve sevdiği güzel prestijli bir mesleğin sahibi olup annesine de gurur yaşatsın canım demek ki bu ergenyusların bi bildiği var bizimkinin de yazılı haftası..iyi gidiyor ama asla çalışmak yok
kardelen maşallah çok iyi gidiyorsun canım örnek almak lazım seni
bense günlük rutin koşturma dışında bu hafta yürüyüşümü yapamadımakşamları hafif yemeye çalışıyorum...ana kurallara uyuyorum ama yemek saatleri düzensiz düzelecek inşallah:26:
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın canlarım
Günaydın kızlar hepinize
Leylakım gibi kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım uzun bi aradan sonra, inşallah devamı gelir, metabolizmayı hızlandırıyormuş , bakalım görüciiz, geçen cumaya göre +++ 1000 gramdayım
merhaba kızlar
dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadariyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi
leylakım düzeni kurdun artık canım ne mutlu
evet canım haklısın pek ıssız olduk..muhtarım topik bomboş oluyor yazdan dolayı galiba bugün ev temizlemece yemekde ise tavuk mercimekli bulgur pilavı salata sonrada yürüyüş hiçde canım istemiyor ama gideceğim yinede bizimde ankara oldu tayin buna çok gülüyorum gerçi ankaradayız zaten malum eşimin durumundan dolayı
herkese selamlarbugün pazarımız vardı ancak gelebildim
bugün sabah hem canım istemedi hem de vaktim yoktu kahvaltı yapamadım.dışarda köfte yedim öğleyin
biraz önce de 1 kase tavuk suyuna çorba ve 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu yedim.
yine 5 km yürüdüm
akşam
menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık
şimdi de çay çayy
hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim
leylakım selam bebişim..afiyetler olsun...
yürümüşsün gene maşallah
afiyet olsun sersumum
sağol datluuumyürüdüm kıss,ayyy büyük bi zevkle çıkıyorum artık yürüyüşlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?