• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bugün öğlen:tarhana çorba,2 tane etli bulgurlu dolma ve 1 küçük kase yoğurt.okuldan gelince oğlumla yürüye yürüye parka gittik geldik.ağır tempoda olsa 3km falan yürümüş olduk.sabahda yürümüştüm süper oldu bence.yüryünce mutlu oluyorum.iş kapıdan çıkabilmekte sonrası kolay:)))gelince de sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yedim:56:

Kaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olur :47::47: Bu aralar iyice cozuttum.

09:00 İlaç

2 Kuru kayısı

13:00 Kahvaltı

4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
2 kayısı içine kaymak

18:30 Akşam + İlaç

1 tabak kuru patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı keten tohumu
1 elma
3 erik

:37:
afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinede

Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olur :47::47: Bu aralar iyice cozuttum.

:
olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenim:37::37:.yine iyisin maşallah hiç kaçamak yapmamışsın bugün bravoo:46::46::46:
selam kızlar bugün öğlen:tarhana çorba,2 tane etli bulgurlu dolma ve 1 küçük kase yoğurt.okuldan gelince oğlumla yürüye yürüye parka gittik geldik.ağır tempoda olsa 3km falan yürümüş olduk.sabahda yürümüştüm süper oldu bence.yüryünce mutlu oluyorum.iş kapıdan çıkabilmekte sonrası kolay:)))gelince de sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yedim:56:

yürüyüş canım harika:46::46::nazar::nazar:dediklerine aynen katılıyorum yürüyüş beni de çok mutlu ediyor:52::52::52:

afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinede

Yerleşinceye kadar o kadar uzun zaman var ki araya tatil fln giricek yandım ben. :18::18::18: Bir tatil programı çizmeliyim kendime. En azından spor eklemek gibi :18::18:

olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenim:37::37:.yine iyisin maşallah hiç kaçamak yapmamışsın bugün bravoo:46::46::46:

Ya 65.3 e düşmüştüm geçen hafta ne güzel. Ama bugün 65 im :14::14::14: Cumaya kadar dikkat edersem en azından aldıklarımı veriyim ya emeğime yazık. Bir daha kaçamak yok :14:

Gerekirse dışardan bana uygun bişiler alcam :14::14::14:

Merhaba kizlar ..

Ben geldim ..

Bugun yine isteydimmm .. Karataya devam ediyorum hersey yolunda .. keyifler yerinde .. yuruyusleryapiliyor skar iciliyor .. ama sosyallesmeye .. burada girmeye vakit olmuyor malesef ki ama biliyorum ki hersey yolunda .. herkezin keyifi tikirinda ..

Ben cuma calisacagim ve buyuk bir ihtimalle bildirim yapamayacagim .. durumumda bir degisiklik olursa size bildiririm.. Opuldunuz kizceler !!
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

$935523_548228705227540_255423106_n.jpg

:60::60::60::60::60:

Ben şu çoklu mesajı bir türlü öğrenemedim.
:2::2::2:brdycim geçmiş olsun. çevremde herkes aynı şekilde hasta benimde dünden beri midem çok kötü (ama yemede bende sorun yok.)
:16::16:Çiğdemcim yeni yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel günleriniz olr olu Eskişhir'de.

Regencim çok haklısın toparlanmamız lazım. Yaz geldi. Bende bikinilerimi deneyeyim dedim. Oğlu gördü(9 yaşında) "anne sanki birz küçük gelmiş "dedi. Oğlum bu arada çok kibardır. Siz düşünün gerisini. :1::1::1::1:
Kardelencim annene geçmiş olsun. Çok şükür birşey çıkmamış. Senin kaçamakların ne ki benim haftasonu yedikleri yazsam beni topikten atarsınız.:1::1::1:

Neyse dün normale döndüm
dünkü menüm
sabah
1 muz bir avuç ceviz
akşam
taze fasulye
ciğer
ayran

bugün
sabah 12
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
ceviz

bugün işten erken çıkıcam lahmacun yapıcam. İnşallah fazla kaçırmam.

ooyyy kuzuya bak yaa kibarca söylemis anlamak lazim, o aslinda sadece sana degil hepmize yapilmis bi uyari :16::16::16:

he kıss doğuştan ordan şanslıyım.:16:.büyürkene de kocaeliden şanslıyım..muğlayı gezmek nasip olmadı hiç ama ilçelerine çok gittim.:34:

yolarız tabee..ben kafasına bastırırım ıssırmasın diye sen yolarsın:60::60::60: tavık gibi..
sen de hırs ters tepti gülüm.:60::60::60:
doy gülüm doyy..:16::16:çok güzel tayin valla..
he kıss az veriim di mi çok verirsem daha çok bekler benim sıpa:60::60:

niye güliim kıss:16:..sevgili günlük..:27::27::9::9:

toparlanırsın canım artık:34::34:

ne güzel işte canım veriyosun daha ne olsun:52::52:

kızım kaç kere sıkıyönetim ilan edicem.:kkk::kkk:.takmıyonuz beni mıhtarınız olarak ben napıyım..:60::60::60:
otoritem sarsıldı valla:ssz::ssz::ssz:

aman canım kötü birşey çıkmasın da hallolur:34::34: ..sen yoruldun ama baya..:ssz::ssz:
79 a da tebrikler:46::46::46:

ayyyy ne desem bilemedim ki simdi :26::26::26: vallahi iyice hizadan ciktik :18::18::18::18:

ayyy biz simdi burda bedevi miyiz yoksa kutup ayisi mi :9::9::9::9: tabiki muattabimiz kilolar :kkk:

4.5 km yürüdüm :8::8::8:

:46::46::46::46::46::46:

kahvalti:

iki tane pisi :17:
domates salatalik zeytin penyir
2 kayisi
yesil cay

aksam:
bi tabak etli fasülye
salata
4 tane cig köfte :17:

sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
aksam
2 tavuk baget b
bıraz sebze
1 brdak şalgam
kızlar şalgam yasak mı acaba?:28:

yine kimseler yok..:5::5:

özlemim..izinlisin canım ne 2 haftası kıss gelince toparlanıp başlarsın:20:..iyi tatiller bebişim..:16::16:
kızımı ben de çözebilmiş değilim

habercice..bence toparlanmalısın artık.:20:.hepimiz yazı bekliyoruz onun için daha sabırlı olmalıyız.:16::16:.aldığın helva tatlandırıcılıysa diyettir ve bizde yasak..normalini balıkla yemelisin:34::34:

ficansım halanın iyi olmasına sevindim :16::16:Allah birdaha göstermesin canım:5:

boraysecim benim tayinim seneye ama çiğdoşun eskişehire çıktı hayırlısı bakalım.

akasyamm fethiye benim de favorim şekerim:52::52::52:

Sağol sersumum,amin inşallah:5:

muhtarım topik bomboş oluyor yazdan dolayı galiba bugün ev temizlemece yemekde ise tavuk mercimekli bulgur pilavı salata sonrada yürüyüş hiçde canım istemiyor ama gideceğim yinede bizimde ankara oldu tayin buna çok gülüyorum gerçi ankaradayız zaten malum eşimin durumundan dolayı

Gerçekten kimseler yok,biz de Ankara'dayız canım:16:,kaldığınız iyi olmuş:34:

ne iyi yapmışsın canım yürü tabi:16::16:

iyi tatiller ve bolca dinlenmeler şekerim :16::16:
evet canım düzeni kurduk allaha şükür:21::21:

Akşamda yürüdüm :8:

herkese selamlar:3::3:bugün pazarımız vardı ancak gelebildim:1::1:
bugün sabah hem canım istemedi hem de vaktim yoktu kahvaltı yapamadım.dışarda köfte yedim öğleyin:27::27:
biraz önce de 1 kase tavuk suyuna çorba ve 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu yedim.

yine 5 km yürüdüm:8::8:

Afiyet olsun:16:
i:46::46::46:

akşam
:56::56::56:
menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık
:56::56:

şimdi de çay çayy:7::7:

hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim:ssz::ssz:

Menü süper afiyet olsun:16:

09:00 İlaç

2 Kuru kayısı

13:00 Kahvaltı

4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
2 kayısı içine kaymak

18:30 Akşam + İlaç

1 tabak kuru patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı keten tohumu
1 elma
3 erik

:37:

Canım ne güzel bugünü hasarsız atlatmışsın o kadar işin arasında:46::nazar:

4.5 km yürüdüm :8::8::8:

:nazar::nazar::46::46:

:60::60::60::60:

[h=3] KARATAY BESLENME PİRAMİDİ [/h]
Aralık, 2002’de Harvard Tıp Fakültesi Beslenme bölümü Başkanı Profesör Walter C. Willet ve Meir J. Stamper, bilimsel araştırmalar sonucu elde ettikleri verilere dayanarak, eski pramidi de değiştirmişler ve yenilikler getirmişlerdir. Yeni piramide göre, bazı yağların kalp sağlığı için şart olduğu ve bazı karbonhidratların da kalp sağlığı için tehlikeli olduğunu bildirmişlerdir. Bizde kendi ülkemizde beslenme şeklini göz önüne alarak halkımız için sağlıklı bir beslenme piramidi hazırladık. (Karatay Kitapları, 2011-2012-2013) 2001/YENİ HARVARD BESİN PRAMİDİ TERK EDİLMİŞ ESKİ PİRAMİD-USDA

sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
aksam
2 tavuk baget b
bıraz sebze
1 brdak şalgam
kızlar şalgam yasak mı acaba?:28:

Tam hatırlamıyorum kitaptan:44: ama sersumum bazen içiyor

:1::1::1::1::1::1:

Offff çiğ köfteee :37: Bayılrıım. :37:

Artık hasar olmamalı ya :50::50: Valla evden çok kilolara takık durumdayım şuan :1::1::1:

İşleri kolaylamışındır inşallah, Karatayı da araya sıkıştırıyorsun ya daha ne olsun:9::9:

merhaba kızlar:16:
dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadar:53::53: iyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum:10:sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi:34::34:

geçmişe çok az bakabildim..çiğdem iyi bir yere tayin olmuşsunuz canım gözünüz aydın,mutlu yaşarsınız orada inşallah:32:
biry hastalanmış kıyamam minik serçeme çok geçmiş olsun tatlışım:5::5:
papiş ve oyayı göremedim kızlar bencileyin işler sarpa mı sardı:9::9:
leylakım düzeni kurdun artık canım ne mutlu:21:
sersumum kızını benim için öp başarısından ötürü:54:başarısı sonuna kadar sürsün ve sevdiği güzel prestijli bir mesleğin sahibi olup annesine de gurur yaşatsın canım:12:demek ki bu ergenyusların bi bildiği var:9::9:bizimkinin de yazılı haftası..iyi gidiyor ama asla çalışmak yok:53:
kardelen maşallah çok iyi gidiyorsun canım örnek almak lazım seni:nazar::nazar:

bense günlük rutin koşturma dışında bu hafta yürüyüşümü yapamadım:50: akşamları hafif yemeye çalışıyorum...ana kurallara uyuyorum ama yemek saatleri düzensiz:51:düzelecek inşallah:26:
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın canlarım:16::16:

İyi tatiller canım:16::16:

1. öğün =1 yumurta çok az peynir fındık acayip tok tutuyo gerçekten
2. öğün = 3 tane kanat 1 kase yoğurt fındık çay
3. öğün = sulu köfte 1 kase yoğurt 1 parça helva
bu gün işlerim vardı yürüdüm eve gelincede temizlik yaptım
parkta 1 bardak çay iştim bi bayan oturdu yanıma parkta aletlerle spor yapıyodu
sabah akşam devamlı yapıyomuş hiç faydasını görememiş diyetisyen ekmekli diyet veriyomuş
bende dedimki ben karatay diyeti uyguluyorum ama ekmek yok sadece1 dilim yiyorum dedi
sonra bırakırsın onuda dedim mantıklı geldi deneyeyim dedi çok acıdım ya kocası az yürüdüğü halde vermiş
o yerinde sayıyomuş tahlil yaptırmış hiç bişey çıkmamış sebebi menepoz ve kabızlık diyor halime şükrettim kızlar
menopoza girmeden tanıştığım iyi oldu bu diyetle annem 45 yaşında kesilmiş adeti ona çekerim büyük ihtimal 6-7
senem var fit olursam inşallah menepozdada kilomu korurum dimi ya nasip tabi bizim gibiler daha şanslı hakikaten
metebolizma yavaşlıyomuş kızlar öptüm hepicinizi:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Tam hatırlamıyorum kitaptan:44: ama sersumum bazen içiyor

İşleri kolaylamışındır inşallah, Karatayı da araya sıkıştırıyorsun ya daha ne olsun:9::9:

İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:

Tatile de çok az kaldı zaten :5::5::5: 60 la gitmem lazımdı :14::14: Bakalım kaç la gidicem :14::14::14:

Back