• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar

akşam ki menüm;
çorba
bezelye
menemen
yoğurt

sabahta klasik karatay kahvaltısı

Nasılsınız. Ben bir gittim pir gittim. Pazar döndüm kayınvalidemden ama o kadar çok yedimki yazmaya yüzüm yok. Tabiki artıdayım. Ne olacak benim halim ya ben bu çikolata tatlıya dayanamıyorum. Çok güzel ev işi hareket yaptım ama o kadar çok yedimki artıdayım neyse dün normale döndüm.

selamlar:
akşam keşkek ve et yedim.ve bol salata

sabah klasik kahvaltı yaptım az önce bir avuç kiraz yedim...

dün tartıldığımda ekside gördüm kendimi listeye girene kadar baya vericem sanırım :):)

sağol canım..aminn:16::16:

sağol canım aminn.:16::16:
bu hırsla giderse rahatım inşallah:60::60::60:

inşallah canım.:16::16:.gitsin artık beyaa sıkıldım valla:31::31:

sağol canım:16::16:
hava güzel tabii çoğu yerde canım.:34:.haklı millet eve tıkılıp kalmaktansa..:16::16:bizde de daha yeni açtı valla:31::31:
regiş sıkmamız lazım başka yolu yok..tatile ne kaldı:kkk::kkk:

az kaldı canım sabret..:34::34:
o yorgunluğa 5 km yürümüşsün bravo canım:46::46:

sağol canımmm.hepimizin evlatlarının inşallah:16::16:

afiyet olsun:16:

valla sorma benim 3 haftam kaldi, hadi burda halen havalar soguk, kar yagan yerler bile oldu, mont felan kapatiyoruz :9::9::9: ama bi aniden trye gelcem, hava sicak güneeessss, neyle saklicam ben bu fazlaliklari :30::30::30: yaa gelmeden 65in dibine vurmak istiyorum yaaa, yememe trde de dikkat edicem, daha cok gezecegim icin, kesinlikle kilo vermem devam eder..

ay sersum topla bizi yaaa, hepimiz dagildik bak su halimize, cogumuzun tickeri ilermiyo bileee :18::18::18::18:

Selam kızlar birdy canım geçmiş olsun çigdem hayırlı olsun yeriniz çok güzel bir şehir sevindim senin adına

gelemedim malum annemi götürüp getiriyordum çok şükür hiç bir şey çıkmadı mr bile çektirdik sadece ödem olmuş çok tuzlu yiyor ve su tüketmiyor

dün akşam kaçamak oldu 2 çiğ börek yemek zorunda kaldım :22::22::22::22::22:

klasik kahvaltımı ettim çay içiyorum kaçamakda olsa bugün 79 lu rakamları gördüm :52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Ben şu çoklu mesajı bir türlü öğrenemedim.
:2::2::2:brdycim geçmiş olsun. çevremde herkes aynı şekilde hasta benimde dünden beri midem çok kötü (ama yemede bende sorun yok.)
:16::16:Çiğdemcim yeni yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel günleriniz olr olu Eskişhir'de.

Regencim çok haklısın toparlanmamız lazım. Yaz geldi. Bende bikinilerimi deneyeyim dedim. Oğlu gördü(9 yaşında) "anne sanki birz küçük gelmiş "dedi. Oğlum bu arada çok kibardır. Siz düşünün gerisini. :1::1::1::1:
Kardelencim annene geçmiş olsun. Çok şükür birşey çıkmamış. Senin kaçamakların ne ki benim haftasonu yedikleri yazsam beni topikten atarsınız.:1::1::1:

Neyse dün normale döndüm
dünkü menüm
sabah
1 muz bir avuç ceviz
akşam
taze fasulye
ciğer
ayran

bugün
sabah 12
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
ceviz

bugün işten erken çıkıcam lahmacun yapıcam. İnşallah fazla kaçırmam.

çiğdemcim hoşgeldin eskişehir mutluluk getirsin sana ara sıra gideriz bizde
çok gelişti gerçekten eşimin memleketi koyu es es lidir maçlarını kaçırmaz
arasıra uğra kız burayı boş bırakma kısmetse ne zaman taşınıyonuz::16:

sabah:56:2 yumurta fındık peynir 1hurma 2gün kurusu
roka limonlu yeşilçay
öğlen:56: tavuk ciğer limonlu roka yoğurt fındık çay
akşam :56: barbunya yemeği 1 tabak
yoğurt salata
bu arada regl oldum bakalım ne olacak tatıda:16:

Selam kızlar birdy canım geçmiş olsun çigdem hayırlı olsun yeriniz çok güzel bir şehir sevindim senin adına

gelemedim malum annemi götürüp getiriyordum çok şükür hiç bir şey çıkmadı mr bile çektirdik sadece ödem olmuş çok tuzlu yiyor ve su tüketmiyor

klasik kahvaltımı ettim çay içiyorum kaçamakda olsa bugün 79 lu rakamları gördüm :52::52::52::52::52::52:

Anneciğinin iyi olmasına çok sevindim canım:16::16:
79 u da görmüşsün tebrikler canım:52::52:

Valla bu ara herkes dağılmış demekkii hadi kızlar biraz daha gayret az kaldı sabretmemiz lazım. Kaçamaklara sonnn :4:

Sağol canım teşekkürler:16::16: Anneciğine de geçmiş olsun. Tuzu azaltsın ya :5: Ay hadi hayırlısı 79 u görmüssüüünnn :nazar:

Ben şu çoklu mesajı bir türlü öğrenemedim.

:16::16:Çiğdemcim yeni yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel günleriniz olr olu Eskişhir'de.

Regencim çok haklısın toparlanmamız lazım. Yaz geldi. Bende bikinilerimi deneyeyim dedim. Oğlu gördü(9 yaşında) "anne sanki birz küçük gelmiş "dedi. Oğlum bu arada çok kibardır. Siz düşünün gerisini. :1::1::1::1:
Kardelencim annene geçmiş olsun. Çok şükür birşey çıkmamış. Senin kaçamakların ne ki benim haftasonu yedikleri yazsam beni topikten atarsınız.:1::1::1:

Neyse dün normale döndüm
dünkü menüm
sabah
1 muz bir avuç ceviz
akşam
taze fasulye
ciğer
ayran

bugün
sabah 12
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
ceviz

bugün işten erken çıkıcam lahmacun yapıcam. İnşallah fazla kaçırmam.

:1::1::1: Oğlun çok şirinmiş kız kıyamam :1::1:

Çok sağol canım inşallah güzel olur bakalım yeni yerimiz. :16:

çiğdemcim hoşgeldin eskişehir mutluluk getirsin sana ara sıra gideriz bizde
çok gelişti gerçekten eşimin memleketi koyu es es lidir maçlarını kaçırmaz
arasıra uğra kız burayı boş bırakma kısmetse ne zaman taşınıyonuz::16:

Hoşbuldum İnşallah canım :16:

Es es yaa evet oralı olan koyuymuş :1::1:

15 temmuzda burayla işimiz bitiyor canım tüm memurlar gibi :1:

Ama biz daha önce yıllık izine çıkıcağımız için ben evi toplayıp öyle çıkıcam bir daha da dönmicm buraya :5:

Bende severim ama o eşyaları toplama ve yerleştirmek olmasa:27::27:

:1::1::1::1: Haklısın valla. Kaç gündür anam ağladı :37:

Sen de şanslısın o zaman canım, doğuştan hem de :52: Evet şehir normal bir şehir, herhangi bir artısı yok ama orayı bu şekle getiren unsur kesinlikle sadece insan, başkanların kimliği, bakış açısı bütün havayı değiştiriyor, Büyükerşen=sanat bizimki de çok iyi maşşallah ama bu son artık büyükşehir adayı olacak, çok üzülüyorum :50:
he kıss doğuştan ordan şanslıyım.:16:.büyürkene de kocaeliden şanslıyım..muğlayı gezmek nasip olmadı hiç ama ilçelerine çok gittim.:34:
Hoşbuldummmm :3: :52::52:

Boğalım birlikte saçından ben yolacam ama ısırırsa falan ben temkinliyim öylelerine karşı :1: 1 kol mesafesi uzaklıktan yolarım yani arkadan :1::1::1:

Valla çok hırslandım hırslanmasına da kaçamak yaptım sersum. Bu taşınma işi beni sabote etmeden ben onu sabote edicem. Evdeki bütüüüüün yasak malzemeleri kaldırdım. Tabi ben sıpayım gidip cips aldım dün gece saat 20.30 da :47::47::47:

Ama temiz bir sayfa açtım kendime bugun :1::1::1: Nartık kara geçmişime sünger çektim nalann :ssz::ssz::ssz:

Ben de senin doğduğun şehirde doymaya gidiyom kıs gel beraber olsun :1::1::1::1:
Daha da gelişiyor giderek çünkü üniversite gençliği olduğu için daha çok giriş çıkış oluyor şehre. Eskiden beri içimden geçiririm keşke bu şehirde üni okusaydım diye demekk ki yaşamak çalımak gibi bir nasibim varmış. Sevdiğim bir ildi. Tayin için eşime ben eklettirdim. :1:

Her sene artsın anne 4 e katlansın derse görürüsünnn :9::9::9::9::9::9::9: Valiye bi elli sıkıştır yeter :60: :60: :60:
yolarız tabee..ben kafasına bastırırım ıssırmasın diye sen yolarsın:60::60::60: tavık gibi..
sen de hırs ters tepti gülüm.:60::60::60:
doy gülüm doyy..:16::16:çok güzel tayin valla..
he kıss az veriim di mi çok verirsem daha çok bekler benim sıpa:60::60:

niye güliim kıss:16:..sevgili günlük..:27::27::9::9:
Nasılsınız. Ben bir gittim pir gittim. Pazar döndüm kayınvalidemden ama o kadar çok yedimki yazmaya yüzüm yok. Tabiki artıdayım. Ne olacak benim halim ya ben bu çikolata tatlıya dayanamıyorum. Çok güzel ev işi hareket yaptım ama o kadar çok yedimki artıdayım neyse dün normale döndüm.
toparlanırsın canım artık:34::34:
selamlar:
akşam keşkek ve et yedim.ve bol salata

sabah klasik kahvaltı yaptım az önce bir avuç kiraz yedim...

dün tartıldığımda ekside gördüm kendimi listeye girene kadar baya vericem sanırım :):)
ne güzel işte canım veriyosun daha ne olsun:52::52:
valla sorma benim 3 haftam kaldi, hadi burda halen havalar soguk, kar yagan yerler bile oldu, mont felan kapatiyoruz :9::9::9: ama bi aniden trye gelcem, hava sicak güneeessss, neyle saklicam ben bu fazlaliklari :30::30::30: yaa gelmeden 65in dibine vurmak istiyorum yaaa, yememe trde de dikkat edicem, daha cok gezecegim icin, kesinlikle kilo vermem devam eder..

ay sersum topla bizi yaaa, hepimiz dagildik bak su halimize, cogumuzun tickeri ilermiyo bileee :18::18::18::18:
kızım kaç kere sıkıyönetim ilan edicem.:kkk::kkk:.takmıyonuz beni mıhtarınız olarak ben napıyım..:60::60::60:
otoritem sarsıldı valla:ssz::ssz::ssz:

aman canım kötü birşey çıkmasın da hallolur:34::34: ..sen yoruldun ama baya..:ssz::ssz:
79 a da tebrikler:46::46::46:

Son düzenleme:
sarmalarımı sardım pişmesini bekliyorum..yanına da yalancı işkembe çorbası yaptım.:34:.eşim gelse de yesek çok açım çookkk:53::53:

yağmur yağıyor genee:36::36:..üfff umarım diner de yemekten sonra yürürüm:31::31:

Bugün yediklerim arz ederim efenim:1::1:
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Pastırma
Salatalık
Zeytin
Peynir

2.öğünde de:
1 kase tavık suyuna çorba
Küçük bi parça tavık
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

he kıss doğuştan ordan şanslıyım.:16:.büyürkene de kocaeliden şanslıyım..muğlayı gezmek nasip olmadı hiç ama ilçelerine çok gittim.:34:

Gezme zaten canım Muğla'yı birşey kaybetmezsin, gezilecek yerleri ilçeleri tabi ki:1: Ben de en güzel ilçesinde yaşıyorum zaten :16:

Merhaba kizlar

Nasilsiniz ?

Ben yine yogun bir gun gecirdim .. tum gun stajdaydim.
Minik bir kacamak yaptim ama abartmadim. Onedenle icim rahat..
Simdi yuruyusten geldim 45 dakika acik havada yurudum..

Bugunde alt karnimdaki agrim ile ugrastim.. bir ara dayanilmayacak boyutlara geldi .. Ozel gunume deha var boyle bir agrinin neden oldugunu anlamadm.
Simdi hala ufak bir sancim var bilmiyorum neden.. Yarinda devam ederse dr a gidecegim..

sarmalarımı sardım pişmesini bekliyorum..yanına da yalancı işkembe çorbası yaptım.:34:.eşim gelse de yesek çok açım çookkk:53::53:

eline sağlık afiyet olsun

akşam

ev usulu döner salata ayran birde regl oldum karnımın içinde freddynin kabusunun eli var sanki yırtıyo resmen :52::52::52::52::52:

$Freddy-Krueger-300x191.jpg

Son düzenleme:
Ellerine sağlık bebişim:16::16:
:16::16::16::16:
Gezme zaten canım Muğla'yı birşey kaybetmezsin, gezilecek yerleri ilçeleri tabi ki:1: Ben de en güzel ilçesinde yaşıyorum zaten :16:
hangisindesin canım..fethiye mi marmaris mi bodrum mu ..ne şanslısın..:16::16:
Merhaba kizlar

Nasilsiniz ?

Ben yine yogun bir gun gecirdim .. tum gun stajdaydim.
Minik bir kacamak yaptim ama abartmadim. Onedenle icim rahat..
Simdi yuruyusten geldim 45 dakika acik havada yurudum..

Bugunde alt karnimdaki agrim ile ugrastim.. bir ara dayanilmayacak boyutlara geldi .. Ozel gunume deha var boyle bir agrinin neden oldugunu anlamadm.
Simdi hala ufak bir sancim var bilmiyorum neden.. Yarinda devam ederse dr a gidecegim..

geçmiş olsun canım..:5::5:
eline sağlık afiyet olsun

akşam

ev usulu döner salata ayran birde regl oldum karnımın içinde freddynin kabusunun eli var sanki yırtıyo resmen :52::52::52::52::52:

Eki Görüntüle 723166
sağol canım.:16::16:.ayy çok korkunçç.:30::30:.ne film di be gençliğimizin korkusu:27::27:

Son düzenleme:
Back