• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah ceviz ve incir yedim(1 incir)

bugün tamgüncüyüm öğlen işyerimde ne varsa onu yiyecem bakalım..:51::51:

sarfoşum gelmişin ben çıkmışım.:5:bu aralar herkesler sosyalleşmede..topiğimiz çok sakin..birdy hastaydı pampiş uğrayamıyo,oyamdan da sesyok..
neyse belki bu akşam gelirler:31::31:..öpüldünüz:54::54:..sersum kaçar..:10::10::10::16:

Evet ya, çok sessiz son haftalarda.. En güzel ilçesi dedim ya sersumum, ne Marmaris ne Bodrum tabi ki:27: 1. şık:34:

sağol canım..aminn:16::16:

sağol canım aminn.:16::16:
bu hırsla giderse rahatım inşallah:60::60::60:

inşallah canım.:16::16:.gitsin artık beyaa sıkıldım valla:31::31:

sağol canım:16::16:
hava güzel tabii çoğu yerde canım.:34:.haklı millet eve tıkılıp kalmaktansa..:16::16:bizde de daha yeni açtı valla:31::31:
regiş sıkmamız lazım başka yolu yok..tatile ne kaldı:kkk::kkk:

az kaldı canım sabret..:34::34:
o yorgunluğa 5 km yürümüşsün bravo canım:46::46:

sağol canımmm.hepimizin evlatlarının inşallah:16::16:

afiyet olsun:16:

Hiç canını sıkma, sabırla hepsi gidecek kiloların, memlekete gidince herkes böyle :53::53: olacak:34:

Selam gençlik :3::3:
Umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam. Ev topladığım için gelemedim beni affedin :17:

Özledim sizleri :23::23:

Kaç gündür menü de bildiremedim. Valla tutuşmuş durumdayım :1::1:

Nasılsınız n'apıyosunuz bakalım?

Canım kolay gelsin, yeni yerinizde hayırlı olsun inşallah :16:

Geçmiş olsun ficansçım. Solunumu için çok sevindim cnm, E bilinç de gelmiş çok şükür. Demekki 10 dakkayı aşmamış getirmeleri. Böyle durumlarda 10 dakika çok önemli zaten. Beyin ölümü için. Neyse çok şükür :5: Bir kaç gün daha değerlerini toplamak için tutarlar sonra serviste durumunu bi izlerler sonra da taburcu ederler inşallah :16:

.

Sağol çiğdemcim:16:, çok şükür zamanında yetiştirmişler, dediğin gibi birkaç güne de taburcu edeceklermiş durumuna göre

Günaydın kızlar hepinize:16:

Leylakım gibi kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım uzun bi aradan sonra, inşallah devamı gelir, metabolizmayı hızlandırıyormuş , bakalım görüciiz :9::9:, geçen cumaya göre +++ 1000 gramdayım

Selam kızlar yumurta salatası peynir pastırma badem keten tohumu susam yeşil zeytin 3 gün kurusu omega 3 ve çay

Gunaydin canlar
Dun ogle ve aksam
Barbunya ve mercimek corbasi
Bu sabah tek yumurtali kahvalti yaptm.3gundur cilginca yuruyorum umarim cuma tartida
Karsiligini alırım. Sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz?
Cok alakasiz ama 3-4 yasinda jetta ya da honda civic ariyoruz yani sehir disida olur die soyluyorum:)
Arac satan falan olursa haber edin:))) opuyorum hepinizi

Ayy kizlar sormayi unuttum daha önce Konustunuzmu bilmiyorum ama esi asker olanlar in tayinleri ne oldu? Dogudakiler gelebiliyola T mi bu tarafa? Kayseri olan varmı:)))) hepinizin hakkinda hayirli olur insallah

merhaba kızlar:16:
dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadar:53::53: iyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum:10:sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi:34::34:

geçmişe çok az bakabildim..çiğdem iyi bir yere tayin olmuşsunuz canım gözünüz aydın,mutlu yaşarsınız orada inşallah:32:
biry hastalanmış kıyamam minik serçeme çok geçmiş olsun tatlışım:5::5:
papiş ve oyayı göremedim kızlar bencileyin işler sarpa mı sardı:9::9:
leylakım düzeni kurdun artık canım ne mutlu:21:
sersumum kızını benim için öp başarısından ötürü:54:başarısı sonuna kadar sürsün ve sevdiği güzel prestijli bir mesleğin sahibi olup annesine de gurur yaşatsın canım:12:demek ki bu ergenyusların bi bildiği var:9::9:bizimkinin de yazılı haftası..iyi gidiyor ama asla çalışmak yok:53:
kardelen maşallah çok iyi gidiyorsun canım örnek almak lazım seni:nazar::nazar:

bense günlük rutin koşturma dışında bu hafta yürüyüşümü yapamadım:50: akşamları hafif yemeye çalışıyorum...ana kurallara uyuyorum ama yemek saatleri düzensiz:51:düzelecek inşallah:26:
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın canlarım:16::16:

dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadar:53::53: iyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum:10:sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi:34::34:

geçmişe çok az bakabildim..çiğdem iyi bir yere tayin olmuşsunuz canım gözünüz aydın,mutlu yaşarsınız orada inşallah:32:
biry hastalanmış kıyamam minik serçeme çok geçmiş olsun tatlışım:5::5:
papiş ve oyayı göremedim kızlar bencileyin işler sarpa mı sardı:9::9:
sersumum kızını benim için öp başarısından ötürü:54:başarısı sonuna kadar sürsün ve sevdiği güzel prestijli bir mesleğin sahibi olup annesine de gurur yaşatsın canım:12:demek ki bu ergenyusların bi bildiği var:9::9:bizimkinin de yazılı haftası..iyi gidiyor ama asla çalışmak yok:53:
kardelen maşallah çok iyi gidiyorsun canım örnek almak lazım seni:nazar::nazar:

bense günlük rutin koşturma dışında bu hafta yürüyüşümü yapamadım:50: akşamları hafif yemeye çalışıyorum...ana kurallara uyuyorum ama yemek saatleri düzensiz:51:düzelecek inşallah:26:
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın canlarım:16::16:
tatilmi canım iyi dinlenmeler bozma diyeti artık diyet bu değil bu zaten uymaya çalış dönüncede kaldıgın yerden devam edersin canım yanına ceviz gün kurusu al inan faydalı olur biyere giderken çantamdan eksik etmiyorum artık

Ben dün akşam 2 tane lahmacun yedim ama kocaman.:17::17::17:

Aynı şleyleri yazmaya bıktım ama ben çok iştahlıyım. Bugün hadi fazla yemeyeyim dedim.
sabah 12 de
1 muz
5 zeytin
1 kayısı
biraz ceviz
Bunları yedim ama şuanda çok açım. İşteyim, gidip bir sandiviç almamk için kendimiz zor tutuyorum. Neyse çıkmamam az kaldı.
Buakşam balık var ben şekersiz tahin helvası da aldım. Doğrumu yaptım bilmiyorum. Buda lıght ürünemi giriyor bilemedim.
Çünkü helva yemezsem evdeki çikolatalara saldıracağım. Bugünlerdeki iştahımın önüne geçemiyorum. Reglimde bitti.

Acaba üç öğünemi geçsem? :44::44:

yine kimseler yok..:5::5:

özlemim..izinlisin canım ne 2 haftası kıss gelince toparlanıp başlarsın:20:..iyi tatiller bebişim..:16::16:
kızımı ben de çözebilmiş değilim

habercice..bence toparlanmalısın artık.:20:.hepimiz yazı bekliyoruz onun için daha sabırlı olmalıyız.:16::16:.aldığın helva tatlandırıcılıysa diyettir ve bizde yasak..normalini balıkla yemelisin:34::34:

ficansım halanın iyi olmasına sevindim :16::16:Allah birdaha göstermesin canım:5:

boraysecim benim tayinim seneye ama çiğdoşun eskişehire çıktı hayırlısı bakalım.

akasyamm fethiye benim de favorim şekerim:52::52::52:

Son düzenleme:
muhtarım topik bomboş oluyor yazdan dolayı galiba bugün ev temizlemece yemekde ise tavuk mercimekli bulgur pilavı salata sonrada yürüyüş hiçde canım istemiyor ama gideceğim yinede bizimde ankara oldu tayin buna çok gülüyorum gerçi ankaradayız zaten malum eşimin durumundan dolayı

Günaydın kızlar hepinize:16:

Leylakım gibi kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım uzun bi aradan sonra, inşallah devamı gelir, metabolizmayı hızlandırıyormuş , bakalım görüciiz :9::9:, geçen cumaya göre +++ 1000 gramdayım

ne iyi yapmışsın canım yürü tabi:16::16:

iyi tatiller ve bolca dinlenmeler şekerim :16::16:
evet canım düzeni kurduk allaha şükür:21::21:

herkese selamlar:3::3:bugün pazarımız vardı ancak gelebildim:1::1:
bugün sabah hem canım istemedi hem de vaktim yoktu kahvaltı yapamadım.dışarda köfte yedim öğleyin:27::27:
biraz önce de 1 kase tavuk suyuna çorba ve 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu yedim.

yine 5 km yürüdüm:8::8:

akşam
:56::56::56:
menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık
:56::56:

şimdi de çay çayy:7::7:

hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim:ssz::ssz:

muhtarım topik bomboş oluyor yazdan dolayı galiba bugün ev temizlemece yemekde ise tavuk mercimekli bulgur pilavı salata sonrada yürüyüş hiçde canım istemiyor ama gideceğim yinede bizimde ankara oldu tayin buna çok gülüyorum gerçi ankaradayız zaten malum eşimin durumundan dolayı
evet canım haklısın pek ıssız olduk..:5::5:
herkes güzel havayı bulunca atıyor kendini dışarı..haklılar tabii..valla bizim burada hava buzz..kaloriferler yanıyor gece..:37::37::37:
hayırlısı olsun canım..herşeyin başı sağlık inşallah eşin iyileşince herşey daha güzel olacak:16::16:

herkese selamlar:3::3:bugün pazarımız vardı ancak gelebildim:1::1:
bugün sabah hem canım istemedi hem de vaktim yoktu kahvaltı yapamadım.dışarda köfte yedim öğleyin:27::27:
biraz önce de 1 kase tavuk suyuna çorba ve 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu yedim.

yine 5 km yürüdüm:8::8:

leylakım selam bebişim:29::29:..afiyetler olsun...:16::16:
yürümüşsün gene maşallah:nazar::nazar::46::46:

akşam
:56::56::56:
menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık
:56::56:

şimdi de çay çayy:7::7:

hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim:ssz::ssz:

afiyet olsun sersumum:16::16:
leylakım selam bebişim:29::29:..afiyetler olsun...:16::16:
yürümüşsün gene maşallah:nazar::nazar::46::46:

sağol datluuum:16::16:yürüdüm kıss,ayyy büyük bi zevkle çıkıyorum artık yürüyüşlere:52::52::52:

afiyet olsun sersumum:16::16:
sağol datluuum:16::16:yürüdüm kıss,ayyy büyük bi zevkle çıkıyorum artık yürüyüşlere:52::52::52:

:38::38::38:

ben de kıss yürümeyince çok kötü hissediyorum kendimi.:5:.mesela dün :31:sabah yürüdüm akşam da yürümeyi planlamıştım ama yağmurdan yürüyemedim ve çok üzüldüm..:14::14:

şimdi yağmur başlamadan gideyim sonra gelirim:10::10::10:

Kaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olur :47::47: Bu aralar iyice cozuttum.

09:00 İlaç

2 Kuru kayısı

13:00 Kahvaltı

4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
2 kayısı içine kaymak

18:30 Akşam + İlaç

1 tabak kuru patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı keten tohumu