• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yağmur nedeniyle yürüyemedim..hala yağıyor.:37:.hava okadar soğudu ki kaloriferleri yaktık:53::53:.off yaz gelmiycek heralde:31::31:

2. öğünüm
:56::56:
un kavurmalı yalancı işkembe çorbası
12 tane gibi yaprak sarma(abarttım biraz ama çok açtım yaww:27:)
yoğurt
boll salataaa
:56::56:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar

Nasilsiniz ?

Ben yine yogun bir gun gecirdim .. tum gun stajdaydim.
Minik bir kacamak yaptim ama abartmadim. Onedenle icim rahat..
Simdi yuruyusten geldim 45 dakika acik havada yurudum..

Bugunde alt karnimdaki agrim ile ugrastim.. bir ara dayanilmayacak boyutlara geldi .. Ozel gunume deha var boyle bir agrinin neden oldugunu anlamadm.
Simdi hala ufak bir sancim var bilmiyorum neden.. Yarinda devam ederse dr a gidecegim..

geçmiş olsun canım

:16::16::16::16:

hangisindesin canım..fethiye mi marmaris mi bodrum mu ..ne şanslısın..:16::16:

geçmiş olsun canım..:5::5:

sağol canım.:16::16:.ayy çok korkunçç.:30::30:.ne film di be gençliğimiz korkusu:27::27:

aynen öyleydi yaşlandıkmı yaww:9::9::9::9::9::9::9:

sonunda toplu alıntıyı becerdim galiba:7::7::7:

sabah
az peynır zeytın
aksam
mercımek corbası
kebap
bugun
sabah
peynır zeytın zahter ve cıkolata:30::30::30:
yumurta
aksam
yaprak sarması
salata yogurt

yaşlanmadık henüz kabullenmiyorum 2-3 sene sonra annane olunca kabulleneceğim mecburen kızımım sınıfı belli olmuş havalarda uçuyor topçu olmuş istiyordu sevindik bizde:52::52::52:

hayırlı olsun canım..:16:
2-3 yıl dediğine göre ufukta bişeyler var demek ki..:23::23:genç anane olursun işte ne güzel:16::16::16:

$936860_454443844649733_316449602_n.jpg

kurtulamazsın bebişim.:23::23:.:60::60::60::60:

Nasılsınız Karatayımın akıllı vede hırslı hatunları :16: hızla geçmişi okudum aklımda kalanlar,

Kardelen annen için sevindim :54: ödemmiş genelde yaşlılar tansiyon ilacı kullanır ondanmıdır nedir tuzuda fazla kullanıyolar :44:
Kızının istediği olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun,sağlık ve huzurlu bir hayatı olur inşallah :16:

Çiğdem gelmişsin yine döktürmüşsün maşallah kıs :nazar: :nazar: Eskişehire bende gittim 2 gün kaldım ve beğendim güzel yere gidiyorsunuz hayırlısı olsun umarım sağlıklı ve mutlu yaşarsınız orada :16:

Kaneel geçmiş olsun canım benimde genç kızlığımda adetlerim çok sancılı olurdu ama öncesinde değil :44: yorgunluk üstüne yürüyüşlerin için bravooo :46:

Sersum ve Leylak menüler güselmiş afiyet olsun :16:

Ben ise bugün kaçamaksız bi kahvaltı yaptım,
öğlende 2-3 gün kurusu çok az fındık ve çikolata parçası ile kahve içtim
akşam ise pirinçli biber dolma ve yoğurt ve salata yedim ama iş çıkışı yürüdüm sonra markete gittim eve gelip sofra hazırlayıp yemek yedik sonrada evi şöyle bi süpürüp sildim balkon yıkayıp çamaşır astım lavabo ve klozet temizledim umarım işe yaramıştır :31:

Nasılsınız Karatayımın akıllı vede hırslı hatunları :16: hızla geçmişi okudum aklımda kalanlar,

Kardelen annen için sevindim :54: ödemmiş genelde yaşlılar tansiyon ilacı kullanır ondanmıdır nedir tuzuda fazla kullanıyolar :44:
Kızının istediği olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun,sağlık ve huzurlu bir hayatı olur inşallah :16:

Çiğdem gelmişsin yine döktürmüşsün maşallah kıs :nazar: :nazar: Eskişehire bende gittim 2 gün kaldım ve beğendim güzel yere gidiyorsunuz hayırlısı olsun umarım sağlıklı ve mutlu yaşarsınız orada :16:

Kaneel geçmiş olsun canım benimde genç kızlığımda adetlerim çok sancılı olurdu ama öncesinde değil :44: yorgunluk üstüne yürüyüşlerin için bravooo :46:

akşam ise pirinçli biber dolma ve yoğurt ve salata yedim ama iş çıkışı yürüdüm sonra markete gittim eve gelip sofra hazırlayıp yemek yedik sonrada evi şöyle bi süpürüp sildim balkon yıkayıp çamaşır astım lavabo ve klozet temizledim umarım işe yaramıştır :31:

sağol canım benim sana da afiyet olsun:16::16:

teşekkürler canım seninde ellerine sağlık güle güle kirlet evi

günaydın kızlarrrrrrrrr.1 saat yürüyüşümü yaptım temizlendim geldim.dün öğle ve akşam menülerimi yzamadım,yazayım:
öğle:küçük bir parça karnıyarık,salata,yoğurt
akşam:1 kepçe tarhana,2 tane etli bulgurlu biber dolması,cacık

bugün sabahta yürüyüşe gitmeden önce 2kayısı ve 1 avuç fındık yedim.aç karnına yürüyünce tansiyonum düşüyo bayılıveriyorum,tecrübeyle sabittir:))
gelince yarım muz yedim 2 bardak su içtim,çayımı demliyorum.birazdan dometes,salata,zeytin,peynir dörtlüsü ile menümü sonlandırıcam:56:herkese hayırlı günler,bol güneşler...

Back