Canlarım hepinize merhaba ,
Geçmiş olsun diyen , hatırımı soran herkese çok teşekkürler.Dün daha iyiydim ancak esas bugün itibariyle normale döndüm.Yüksek ateş , midede inanılmaz bir hazımsızlık ve gaz , aynı anda ishal ve kabızlık şeklinde son derece manyakça bir 3 günün ardından tekrar normale dönmek çok güzelmiş.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah...Daha önce yazdığım gibi aşırı hazımsızlık nedeniyle hazmı en kolay olan nişastalı gıdalara yöneldim mecburen.Normal beslenmeye ancak bu akşam dönebildim.Bu akşama kadar paso ekmek , makarna , yağsız hamurişleri , peynir yedim , Allah affetsin ...
Canlarım evi bok götürüyodu , bugün banyolara giriştim , kırkladım , balkona giriştim , kırkladım.Geriye mutfak ve evin anası kaldı..Bu arada Pazar günü Muratlar
52:
) ve de Muratların benim tanımadığım bi arkadaşları çoluk-çocuk bize kahvaltıya gelecekler.Biliyosunuz , en sevmediğim misafir ağırlama öğünü ama böyle denk geldi
Gelecek Pazar yine aynı kadro bizde öğle yemeğinde olacaklar , hayırlısı
Canlarım ve bilhassa gece-gündüz , yaz-kış demeden misafir ağırlayan Papadiyam ; ocağınıza düştüm ...Şimdi ben kahvaltı için normal kahvaltılık çeşitleri ve bir-iki sıcak yiyecek hazırlıcam.Kahvaltı bittikten sonra da kahve-kurabiye ikram etmeyi düşünüyorum.Başka bişeyler daha yapmak lazım mı sizce? Kurabiyenin yanına başka bişey daha yapmak gerekir mi ? Kahvaltı mevzuunun acemisiyim valla
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Hepinize iyi uykular ve tatlı rüyalar diliyorum