Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?
Ben yine yogun bir gun gecirdim .. tum gun stajdaydim.
Minik bir kacamak yaptim ama abartmadim. Onedenle icim rahat..
Simdi yuruyusten geldim 45 dakika acik havada yurudum..
Bugunde alt karnimdaki agrim ile ugrastim.. bir ara dayanilmayacak boyutlara geldi .. Ozel gunume deha var boyle bir agrinin neden oldugunu anlamadm.
Simdi hala ufak bir sancim var bilmiyorum neden.. Yarinda devam ederse dr a gidecegim..
hangisindesin canım..fethiye mi marmaris mi bodrum mu ..ne şanslısın..
geçmiş olsun canım..
sağol canım..ayy çok korkunçç. .ne film di be gençliğimiz korkusu
aynen öyleydi yaşlandıkmı yaww
sonunda toplu alıntıyı becerdim galiba
yaşlandık valla
becermişin canım
sabah
az peynır zeytın
aksam
mercımek corbası
kebap
bugun
sabah
peynır zeytın zahter ve cıkolata
yumurta
aksam
yaprak sarması
salata yogurt
yaşlanmadık henüz kabullenmiyorum 2-3 sene sonra annane olunca kabulleneceğim mecburen kızımım sınıfı belli olmuş havalarda uçuyor topçu olmuş istiyordu sevindik bizde
sabah
az peynır zeytın
aksam
mercımek corbası
kebap
bugun
sabah
peynır zeytın zahter ve cıkolata
yumurta
aksam
yaprak sarması
salata yogurt
hayırlı olsun canım..
2-3 yıl dediğine göre ufukta bişeyler var demek ki..genç anane olursun işte ne güzel
okul bitince illaki evlenecek çoğu arkadaşı mezunıyet sonrası hemen evlendi hayırlısı bakalım artık
okul bitince illaki evlenecek çoğu arkadaşı mezunıyet sonrası hemen evlendi hayırlısı bakalım artık
Nasılsınız Karatayımın akıllı vede hırslı hatunlarıhızla geçmişi okudum aklımda kalanlar,
Kardelen annen için sevindimödemmiş genelde yaşlılar tansiyon ilacı kullanır ondanmıdır nedir tuzuda fazla kullanıyolar :44:
Kızının istediği olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun,sağlık ve huzurlu bir hayatı olur inşallah
Çiğdem gelmişsin yine döktürmüşsün maşallah kısEskişehire bende gittim 2 gün kaldım ve beğendim güzel yere gidiyorsunuz hayırlısı olsun umarım sağlıklı ve mutlu yaşarsınız orada
Kaneel geçmiş olsun canım benimde genç kızlığımda adetlerim çok sancılı olurdu ama öncesinde değil :44: yorgunluk üstüne yürüyüşlerin için bravooo
Sersum ve Leylak menüler güselmiş afiyet olsun
Ben ise bugün kaçamaksız bi kahvaltı yaptım,
öğlende 2-3 gün kurusu çok az fındık ve çikolata parçası ile kahve içtim
akşam ise pirinçli biber dolma ve yoğurt ve salata yedim ama iş çıkışı yürüdüm sonra markete gittim eve gelip sofra hazırlayıp yemek yedik sonrada evi şöyle bi süpürüp sildim balkon yıkayıp çamaşır astım lavabo ve klozet temizledim umarım işe yaramıştır
Nasılsınız Karatayımın akıllı vede hırslı hatunlarıhızla geçmişi okudum aklımda kalanlar,
Kardelen annen için sevindimödemmiş genelde yaşlılar tansiyon ilacı kullanır ondanmıdır nedir tuzuda fazla kullanıyolar :44:
Kızının istediği olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun,sağlık ve huzurlu bir hayatı olur inşallah
Çiğdem gelmişsin yine döktürmüşsün maşallah kısEskişehire bende gittim 2 gün kaldım ve beğendim güzel yere gidiyorsunuz hayırlısı olsun umarım sağlıklı ve mutlu yaşarsınız orada
Kaneel geçmiş olsun canım benimde genç kızlığımda adetlerim çok sancılı olurdu ama öncesinde değil :44: yorgunluk üstüne yürüyüşlerin için bravooo
Sersum ve Leylak menüler güselmiş afiyet olsun
Ben ise bugün kaçamaksız bi kahvaltı yaptım,
öğlende 2-3 gün kurusu çok az fındık ve çikolata parçası ile kahve içtim
akşam ise pirinçli biber dolma ve yoğurt ve salata yedim ama iş çıkışı yürüdüm sonra markete gittim eve gelip sofra hazırlayıp yemek yedik sonrada evi şöyle bi süpürüp sildim balkon yıkayıp çamaşır astım lavabo ve klozet temizledim umarım işe yaramıştır
sağol canım benim sana da afiyet olsun
teşekkürler canım seninde ellerine sağlık güle güle kirlet evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?