• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam gençlik :3::3:
Umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam. Ev topladığım için gelemedim beni affedin :17:

Özledim sizleri :23::23:

Kaç gündür menü de bildiremedim. Valla tutuşmuş durumdayım :1::1:

Nasılsınız n'apıyosunuz bakalım?

Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah

Geçmiş olsun ficansçım. Solunumu için çok sevindim cnm, E bilinç de gelmiş çok şükür. Demekki 10 dakkayı aşmamış getirmeleri. Böyle durumlarda 10 dakika çok önemli zaten. Beyin ölümü için. Neyse çok şükür :5: Bir kaç gün daha değerlerini toplamak için tutarlar sonra serviste durumunu bi izlerler sonra da taburcu ederler inşallah :16:

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

:53::53::53: Noldu kız sana hasta mı oldun sen :53: Gastroenterit mi oldun kızım. Antibiyitik kullanıyon mu ? Ha bu arada tatlı ve sulu gıdalar hem dışkılamayı hem de mide bulantısını artırır yumurta ye kuzum hem yasak değil hem de katı olduğu için tutar seni. Ya da patates haşla salatasını falan yap ye. Biliyorum yasak ama. İshal varsa sürekli kıymetli elektrolitlerimizi kaybedeceğimize ye bişi olmaz. Bide tuzsuz yeme bu süreçte çünkü zaten ishalle baya tuz kaybediyosun :5: Bisküvi misküvi yeme mide bulantısını tetikler zaten saçma sapan yağlar var iyi gelmez midene. Bol bol da su iç kız yoksa halsiz kalırsın :5::5: Geçmiş olsun. Acil şifalar :16:

bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..:37:
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..:52::52:
bunu hiç bukadar çok istememiştim:kkk::kkk::kkk:..hayırlısı..:31::31:

Ben de ben deeeeee :10:

suvıvor da duygu ne ağladı be ümit kızı çıldırttı:53::53::52::52:

Boğasım var o kızı boğasıııımm :47::47::47: Çirkef :47::47:

evet yaw arada böyle içine şeettiriyorum formatın (çiğdoş kulakların çınlasın nerde bu kıs)

:3::3::3::3: Burdayım kıs geldim. Eşyalarla uğraşıyorum valla :5::5:

çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..:34::34:

aaa çiğdoş taşınıyo mu:53::53:haberim yoktu:44::44:

oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii:34::34:

bilmiyodum canım,kaçırmışım orayı:1::1:hayırlısı olsun onlar için:16::16:

vayy ben nasıl kaçırmışım yaw :44:

Çiğdooşş hayırlı uğurlu olsun tayininiz canım :54: kolay gelsin taşınma toplanma işlerinde :16:

:10: :10:

:1::1::1: Heee ben burda söylememiş miyim ki yoğsam :53::53::53::53: Gidiyos çok şükür burdaaaannn :52::52::52::52:

Ama sevdiğim arkadaşlardan ayrılıyorum diye de üzülmüyor değilim :5::5::5::5:

Sağolun kızlar teşekkür ederim :16::16::16: Darısı tüm isteyenlerin başına. :52::52::52:

güzel bir gün dilerim..:16::16:
sabah 2.5 km yürüdüm :8::8::8:şimdi de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum:7::7::7:

sabah
:56::56:
pastırmalı omlet
ezine peynir zeytin
domates
ceviz
2 omega3
:56::56::56:

Afiyet olsun sersumum. Güzel kahvaltı bende sabah kayısı yiyip su içtim ilacımı öyle aldım cevizim mevizim kalmadı. Almıyorum da ya evde yer fıstığı var kabuklu bitsin de bari bide onu yük etmiyim.Öfff herşeyden yarım yarım kalıyor ya bu durumu hiç sevmiyorum :47:

.

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii:60::60::60:

Tebrikler canım, :nazar::nazar: seneye enflasyona göre 150 verirler de, daha da çok çalışsın :27::27:

Ben de ben deeeeee :10:

Boğasım var o kızı boğasıııımm :47::47::47: Çirkef :47::47:

Sağolun kızlar teşekkür ederim :16::16::16: Darısı tüm isteyenlerin başına. :52::52::52:

Afiyet olsun sersumum. Güzel kahvaltı bende sabah kayısı yiyip su içtim ilacımı öyle aldım cevizim mevizim kalmadı. Almıyorum da ya evde yer fıstığı var kabuklu bitsin de bari bide onu yük etmiyim.Öfff herşeyden yarım yarım kalıyor ya bu durumu hiç sevmiyorum :47:

.
şok edicez inşallah:52::52:
birlikte boğalım:27::27:
amiin canım:16::16:
sağol bebişim:16::16:

Selam gençlik :3::3:
Umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam. Ev topladığım için gelemedim beni affedin :17:

Özledim sizleri :23::23:

Kaç gündür menü de bildiremedim. Valla tutuşmuş durumdayım :1::1:

Nasılsınız n'apıyosunuz bakalım?
hoşgeldin bebeemm:16::16:

:1::1::1: Heee ben burda söylememiş miyim ki yoğsam :53::53::53::53: Gidiyos çok şükür burdaaaannn :52::52::52::52:

Ama sevdiğim arkadaşlardan ayrılıyorum diye de üzülmüyor değilim :5::5::5::5:

Çok şanslısın Çiğdem.. Daha önce gittin mi bilmiyorum ama çok çok güzel bir şehir Eskişehir, Büyükerşen kaldığı sürecede öyle olacaktır eminim, sadece kışı biraz sert bana göre ama bizim bayıldığımız bir yer :3:

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii:60::60::60:

Senin kızın kafa çalışıyo valla :1::1::1: Sonuçta para kazanmak için ders çalışmıyormuyuz uzun vadede aynı hesaba gelmiş oluyor o hem şimdi hem de mesleği olunca kazanacak sen gazla onu gazla :1::1::1:

Bana da orta okulda bi çeyrek vermişlerdi ama 3. sınıf olduğumdan seneyesini düşünemedim tabi :1::1::1::1:

Ben kızının bu düşüncesini destekliyorum. Öp benim için tebrik et. Motive olsun seneye de daha güzel bişeyler verirler :1::1:

Tebrikler canım, :nazar::nazar: seneye enflasyona göre 150 verirler de, daha da çok çalışsın :27::27:

sağol canım.:16:.hee söyliim daha çok çalışır belki:60::60::60:

kıss ikidir yakalayamıyom seni:16::16:.altta görüyom çıkıyosun hemen:53::53:.küstün mü bebişim..valla bidaa yoğurt kürü demiycem kıss:60::60::60:

Çok şanslısın Çiğdem.. Daha önce gittin mi bilmiyorum ama çok çok güzel bir şehir Eskişehir, Büyükerşen kaldığı sürecede öyle olacaktır eminim, sadece kışı biraz sert bana göre ama bizim bayıldığımız bir yer :3:

kesinlikle katılıyorum.:34::34:.doğduğum şehir ama doğduğum zamanın üstüne harika bir şehir inşa etti başkan bravo valla:16::16:

sağol canım.:16:.hee söyliim daha çok çalışır belki:60::60::60:

kıss ikidir yakalayamıyom seni:16::16:.altta görüyom çıkıyosun hemen:53::53:.küstün mü bebişim..valla bidaa yoğurt kürü demiycem kıss:60::60::60:

Yok canım ya, küser miyim hiç baklavam gelmemesine rağmen,:27: sezon başladı biraz yoğunlaştım da, şöyle göz atıp kaçıyodum, şimdi biraz daha rahatım.. Günlük açtık kendime, yazmaya çalışacağım elimden geldiği kadar artık.. Sen bırakma yoğurdu, bu sefer yemeklerle ye hemen önce, bak 75 oldun ne güzel, yoğurdu bıraktın 76 dedi :52::52::27::27:

Bende 5 km yürüdüm geldim birazdan da kahvaltı yapiciiim...
:46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Günaydın sersumum,afiyet olsun:16::16:
Yürüyüş de yapılmış ohh miss:52::52::52:
sağol bebeemm..sen de yürümüşün harikasın:52::52::52::29::29:
Senin kızın kafa çalışıyo valla :1::1::1: Sonuçta para kazanmak için ders çalışmıyormuyuz uzun vadede aynı hesaba gelmiş oluyor o hem şimdi hem de mesleği olunca kazanacak sen gazla onu gazla :1::1::1:

Bana da orta okulda bi çeyrek vermişlerdi ama 3. sınıf olduğumdan seneyesini düşünemedim tabi :1::1::1::1:

Ben kızının bu düşüncesini destekliyorum. Öp benim için tebrik et. Motive olsun seneye de daha güzel bişeyler verirler :1::1:

hee zuper benim kıs.:1::1:.parayı göster gazı ver.:27::27:.vali beye seneye bi 100-200 ben de mi versem de eklesin bizimkinin zarfına daha çok gaza gelsin diye:60::60::60:

sağol canım.:16::16:.öperim:38:

Yok canım ya, küser miyim hiç baklavam gelmemesine rağmen,:27: sezon başladı biraz yoğunlaştım da, şöyle göz atıp kaçıyodum, şimdi biraz daha rahatım.. Günlük açtık kendime, yazmaya çalışacağım elimden geldiği kadar artık.. Sen bırakma yoğurdu, bu sefer yemeklerle ye hemen önce, bak 75 oldun ne güzel, yoğurdu bıraktın 76 dedi :52::52::27::27:

aaa gelmedi mii..yolladıydım halbuki..:53::53::53: kargoda takıldı zaarr..:51::51:

he kıss valla yoğurdu bıraktım 76 oldu.:53::53:.du bak malzeme var başlıyayım yine..:34::34:

günlüğünün linkini ver de beğenelim kıss..:52::52:hayırlı olsun:16::16:

kesinlikle katılıyorum.:34::34:.doğduğum şehir ama doğduğum zamanın üstüne harika bir şehir inşa etti başkan bravo valla:16::16:

Sen de şanslısın o zaman canım, doğuştan hem de :52: Evet şehir normal bir şehir, herhangi bir artısı yok ama orayı bu şekle getiren unsur kesinlikle sadece insan, başkanların kimliği, bakış açısı bütün havayı değiştiriyor, Büyükerşen=sanat bizimki de çok iyi maşşallah ama bu son artık büyükşehir adayı olacak, çok üzülüyorum :50:

şok edicez inşallah:52::52:
birlikte boğalım:27::27:
amiin canım:16::16:
sağol bebişim:16::16:

hoşgeldin bebeemm:16::16:

Hoşbuldummmm :3:

Boğalım birlikte saçından ben yolacam ama ısırırsa falan ben temkinliyim öylelerine karşı :1: 1 kol mesafesi uzaklıktan yolarım yani arkadan :1::1::1:

Valla çok hırslandım hırslanmasına da kaçamak yaptım sersum. Bu taşınma işi beni sabote etmeden ben onu sabote edicem. Evdeki bütüüüüün yasak malzemeleri kaldırdım. Tabi ben sıpayım gidip cips aldım dün gece saat 20.30 da :47::47::47:

Ama temiz bir sayfa açtım kendime bugun :1::1::1: Nartık kara geçmişime sünger çektim nalann :ssz::ssz::ssz:

Sağol canım evet görmüşlüğüm var ama bi yerlere giderken. Gördüm sayılmaz yani gezmeden ama güzelliğini duydum canım. Bi 10 yıl ordayız bakalım. Sonra kalabiliyorsak başka bir yere gitme niyetinde değilim yani. Çok güzelmiş çünkü artık hayırlısı bakalım. Şartlar çalışanlara göre değişiyor malum :1::1:

Ben de senin doğduğun şehirde doymaya gidiyom kıs gel beraber olsun :1::1::1::1:
Daha da gelişiyor giderek çünkü üniversite gençliği olduğu için daha çok giriş çıkış oluyor şehre. Eskiden beri içimden geçiririm keşke bu şehirde üni okusaydım diye demekk ki yaşamak çalımak gibi bir nasibim varmış. Sevdiğim bir ildi. Tayin için eşime ben eklettirdim. :1:

Çiğdoşum hoşgeldin:16::16:işlerinde kolay gelsin canım...

:3::3::3::3: Hoşbulduk canımmm sağol canım kolaysa başına gelsin dicem de kıyamıyorum sana :1::1::1::1:

hee zuper benim kıs.:1::1:.parayı göster gazı ver.:27::27:.vali beye seneye bi 100-200 ben de mi versem de eklesin bizimkinin zarfına daha çok gaza gelsin diye:60::60::60:

sağol canım.:16::16:.öperim:38:

Her sene artsın anne 4 e katlansın derse görürüsünnn :9::9::9::9::9::9::9: Valiye bi elli sıkıştır yeter :60: :60: :60:

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

geçmiş olsun Birdy :)
acil şifalar..

Back