• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

naapıyon beyaaa:38::38:dondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım:nazar::46:
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem.:27::27::27:.

iyiyim bebişim sen nabıyon:38::38:he kıss yedim dayanamadım bugün nedense,yemeğin arkasından güzel gitti:27::27:
evet canım yürüyüş iyi gidiyo bu ara,devam da edicem inşallah:32::32:
tatile kadar sen nasılsa zayıflarsın datlum ye tabi:16::16:

evet yaw arada böyle içine şeettiriyorum formatın (çiğdoş kulakların çınlasın nerde bu kıs)

evet orantılılar şanslı emme velekin kilo verirken sarkmaları önlemek için zipor yapmayınca pörsüyüp sallandığında hiiiç fark etmiyo anacım :31:
:
çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..:34::34:
iyiyim bebişim sen nabıyon:38::38:he kıss yedim dayanamadım bugün nedense,yemeğin arkasından güzel gitti:27::27:
evet canım yürüyüş iyi gidiyo bu ara,devam da edicem inşallah:32::32:
tatile kadar sen nasılsa zayıflarsın datlum ye tabi:16::16:

:16::16::16::16::23::23::23:

Kaçamaklar dışında bende iyiyim canım devam ediyorum koşturmacalara geçen ve bu hafta cift mesai yapıyom hafta içi annemin evini temizle yemek alışveriş ütü hafta sonu kendi evimde aynıları :31: zorunlu zipor oliyi işte :27:

dondurmayı eritirsin sen :nazar:

ya bende başlarda özellikle hafta sonları kahvaltı öncesi yürüyordum ama sonra karatayın kitaplarından birindemi yoksa başka biyerdemi okudum hatırlamıyorum :44: ama çok uzun süreli açlık ta vücut kıtlık moduna geçip metabolizmayı yavaşaltıp en sonunda durduruyormuşhaberin varmıydı bilmiyorum :44:

allah kolaylık versin canım sana,bu sıra yoğunmuşsun işin zor...
ben öyle bişey okumadım canım bilemiyorum:44::44:ama karataya başladığımdan beri kahvaltımı 10 gibi,akşam yemeğimi de 5 gibi yiyorum.yürüyüşe de 7:30 gibi gidiyorum.sorun yok şimdilik:1::1:

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii:60::60::60:

8 den sonra benim mideme dokunuyor dersin çıkarsın işin içinden..:34::34:takma yaa..:27::27:
hah hah işe de o saate bakıp gitmeyesin:1::1:
aynen ben de takmıyorum artık.:ssz::ssz:.ama insanlar gıcık.:47::47:.diyet yaptığını bilince inadına ayy yazık al bikereden bişey olmaz diyolar..iyiliğine mi gıcıklığına mı o tartışılır tabeee:37::37::37:

Kan bağın olan iyiliğine diğerleri kıskançlığından canım :34:

iyi geceler kızlar geçmişi biraz okudum çok vaktim yok. ficans ve birdy eçok geçmiş olsun.allah şifa versin.bu arada akşam yemeğini 4 te yiyince çok acıktım 9 buçukta 1 bardak süt içtim leptin gittimi şimdi :18::18::18:

Valla hocamız süt yerine ayranı tercih edin diyo ama leptinden ziyade sütteki bi madde (kazeinmiydi :44:) allerjikmiş dolaylı yoldan etkili yani :34: valla ben eken yiyince zor dayanıyorum bazen uykumda bile mide gurultusundan uyanıyorum o yüzden 6-7 gibi yiyorum ama sabah ve öğlene göre daha hafif ve az yemeye çalışıyorum :34:

naapıyon beyaaa:38::38:dondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım:nazar::46:
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem.:27::27::27:.

Bence önce küçük bi top ye bakalım şekerini miden kaldırcekmii ondan sonra kocamanı yersin :31:

iyi geceler kızlar leptininiz bol olsun :16::16:

İyi geceler bu kez bende gitcem demin saatin azizliği idi şimdi pc nin sahibi hade hade demeye başladı yarın 9 gibi gelirim öpüldüüz hepiciniiiz :54: :10:

Kan bağın olan iyiliğine diğerleri kıskançlığından canım :34:

Bence önce küçük bi top ye bakalım şekerini miden kaldırcekmii ondan sonra kocamanı yersin :31:
İyi geceler bu kez bende gitcem demin saatin azizliği idi şimdi pc nin sahibi hade hade demeye başladı yarın 9 gibi gelirim öpüldüüz hepiciniiiz :54: :10:
evet haklısın:kkk::kkk:
yok valla şeker koması da olsa yiyicem ona dayanamam:27::27:
iyi geceler canım:16::16:

oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii:34::34:

bilmiyodum canım,kaçırmışım orayı:1::1:hayırlısı olsun onlar için:16::16:

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii:60::60::60:

kızına tebriklerimi sunuyorum bebişim:16::16:başarıları böyle daim olsun inşallah:21::21:
:60::60::60::60:

çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..:34::34::16::16::16::16::23::23::23:

:nazar: :nazar: tebrik ediyorum canım Allah başarıların devamını erdirsin inşallah :46:

Oh seneyede rahatsın :16:

oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii:34::34:

vayy ben nasıl kaçırmışım yaw :44:

Çiğdooşş hayırlı uğurlu olsun tayininiz canım :54: kolay gelsin taşınma toplanma işlerinde :16:

:10: :10:

ben de kaçıyom kızlar:10::10:..iyi geceler bol leptinler...:16::16:
kahvaltıda buradayım:52::52::52:

çok sevindim canım,inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur tatlım:16::16:

sağol canım,inşallah daha da vermiş olurum cumaya kadar:34::34:

Sağol canım amin

Inşallah canım

Rabbim acil şifalar versin canım benim. dualarm seninle

Sağol canım inşallah

iyi akşamlar kızlar iyisinizdir umarım..
ben yine çok yoğun bir haftayla başladım..o yüzden pek gelemiyorum,kusura bakmayın nolur...sanırım pazartesine kadar bu böyle olacak,perşembeden pazara kadar il dışında olacağım zaten..bi yandan da bavul hazırlama telaşındayım...bu düzensizlikler beni de diyetimi de çok zorluyor ama elimden geleni yapıyorum,şöyle sakin ve düzenli olarak diyetimi yapmayı inanın çok istiyorum..görüşmek üzere canlarım:16::16:

Kolay gelsin canım yine de iyi götürüyorsun diyetini o kadar olur,telaşlarda.ben de zorlanıyorum,sakinliği seviyorum

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

Sağol birdycim,amin inşallah,sana da çok geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah

O kadar üzülecek bi kaçamak yok canım yine yürür yakarsın bişey kalmaz merak etme :34:

Canım çok sevindim bu habere umarım en kısa zamanda daha iyi olup yavrularına kavuşur halacığın :16: :54:

Sağol canım benim,amin inşallah

bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..:37:
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..:52::52:
bunu hiç bukadar çok istememiştim:kkk::kkk::kkk:..hayırlısı..:31::31:

Canım vereceksin inşallah yürüyüşler de yapılıyor,tartı da eksiler göreceksin inşallah

iyi geceler kızlar geçmişi biraz okudum çok vaktim yok. ficans ve birdy eçok geçmiş olsun.allah şifa versin.bu arada akşam yemeğini 4 te yiyince çok acıktım 9 buçukta 1 bardak süt içtim leptin gittimi şimdi :18::18::18:

Sağol canım,leptin gitmez merak etme

iyi geceler hanimlar, bugün menü bildirimi yapamadim.. kahvalti klasik, aksam yemegi de salata ve kavurma.. arada kacanlar oldu :17::17::17: yoksa bi güzel yürüdüm bugün iki saatten fazla hem de yemek az yedim ama iste kacamaklara bi baslayinca gerisi geliyomus.. ama yok yaaa 3 haftam kaldi 65i bari görseydim :18::18::18::18:

sizler nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim kusura bakmayin..

masallah kuzuyaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah=2 yumurta fındık peynir zeytin 3tane günkurusu
öğlen =tavuk salatası 1 ayran
akşam =tereyağlı omlet peynirli domates salatalık fındık
bugün doktordaydım kızlar yoğun bi gündü eczaneye uğradım
biraz tişört falan baktım alt bakmak hiç istemiyorum daha fazlam var
giydiğim yakışmıyor gibi geliyo önü kısa arkası uzun eteklerden almak istedim lastikliydi
üstüne askılı tişörtle giyerim diye düşündüm ama baseni olduğundan enli gösterdi
vazgeçtim kızlar birazda geçmişe bakayım 2 gündür bakamadım gine :16::16::16:

o etekleri ben de seviyorum yaaa... trye gelince alcam diyorum ama iste onun icinde de böyle balik etli olunca daha da dolgun gösteriyo :50:

bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..:37:
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..:52::52:
bunu hiç bukadar çok istememiştim:kkk::kkk::kkk:..hayırlısı..:31::31:

valla ben bakip bakip cikiyorum gercekten kimseler yok :19: sizin hava güzel tabi, burda biz günes yüzü göremedik montla geziyoruz halen :50::50::50:

yaaa sersum yaaa, kacamaklar aldi basini gidiyooooo hic sormaaa :14::14::14::14::14: noluyo bize yav :18::18::18:

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

gecmis olsun birdy yaaa, dikkat et kendine, topikin nese kaynagisin seennn :16::16::16::16:

Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah

Afiyet olsun canım,degişmesin hatta daha da eksi görürsün inşallah canım

kuzum gecmis olsun, allah acil sifalar versin :16::16::16::16:

Merhaba güzeller ..
Nasilsiniz?

Dun akam gece giremedim.. Cok fazla yogundum.. Bugunde tum gun okuldaydim .. Yed omrumu bu okul .. cok az da kaldi ya sabir son 4 hafta ama fenaa..
Yarinda tum gun staj .. Son 4 hafta ona da ya sabir ..

Diyet iyi gidiyor .. Kacamak yapmiyorum fakat aldigim ignelerden dolayi biraz yorgunum ( bu arada turkiyedeki ismi sarilik olan ignemin sonuncusunu da aldim bitti cok sukur )

Bugun dedigim gibi tum gun okuldaydim
Kacamak yapmadim
ekstra 5 km yurudum.

bundan boyle havalar iyi olacakmis el mecbur hergun en az 1 saat yurunecek!!

Canım kızını ve seni tebrik ederim,başarıları daim olsun

o etekleri ben de seviyorum yaaa... trye gelince alcam diyorum ama iste onun icinde de böyle balik etli olunca daha da dolgun gösteriyo :50:

valla ben bakip bakip cikiyorum gercekten kimseler yok :19: sizin hava güzel tabi, burda biz günes yüzü göremedik montla geziyoruz halen :50::50::50:

yaaa sersum yaaa, kacamaklar aldi basini gidiyooooo hic sormaaa :14::14::14::14::14: noluyo bize yav :18::18::18:

gecmis olsun birdy yaaa, dikkat et kendine, topikin nese kaynagisin seennn :16::16::16::16:

kuzum gecmis olsun, allah acil sifalar versin :16::16::16::16:

Sağol regenim,amin

günaydın kızlar sabah yürüyüşe gidemedim uyuya kalmışım.dün gece 12'ye kadar notları girdim öğrencilerin.sabah da kalkamadım haliyle:)
uyanınca 1 avuç kiraz ve 3 yenidünya yedim.üzerine 1 bardak ılık su içtim.çay demlendi.şimdi kahvaltımı yapıcam.klasik karatay kahvaltısı .bugün yumurta yiyim bari bayadır yemedim.:56:

kızına tebriklerimi sunuyorum bebişim:16::16:başarıları böyle daim olsun inşallah:21::21:
:60::60::60::60:
sağol canım..aminn:16::16:
:nazar: :nazar: tebrik ediyorum canım Allah başarıların devamını erdirsin inşallah :46:

Oh seneyede rahatsın :16:
sağol canım aminn.:16::16:
bu hırsla giderse rahatım inşallah:60::60::60:
Canım vereceksin inşallah yürüyüşler de yapılıyor,tartı da eksiler göreceksin inşallah
e
inşallah canım.:16::16:.gitsin artık beyaa sıkıldım valla:31::31:

sağol canım:16::16:
hava güzel tabii çoğu yerde canım.:34:.haklı millet eve tıkılıp kalmaktansa..:16::16:bizde de daha yeni açtı valla:31::31:
regiş sıkmamız lazım başka yolu yok..tatile ne kaldı:kkk::kkk:

Merhaba güzeller ..
Nasilsiniz?

Dun akam gece giremedim.. Cok fazla yogundum.. Bugunde tum gun okuldaydim .. Yed omrumu bu okul .. cok az da kaldi ya sabir son 4 hafta ama fenaa..
Yarinda tum gun staj .. Son 4 hafta ona da ya sabir ..

Diyet iyi gidiyor .. Kacamak yapmiyorum fakat aldigim ignelerden dolayi biraz yorgunum ( bu arada turkiyedeki ismi sarilik olan ignemin sonuncusunu da aldim bitti cok sukur )

Bugun dedigim gibi tum gun okuldaydim
Kacamak yapmadim
ekstra 5 km yurudum.

bundan boyle havalar iyi olacakmis el mecbur hergun en az 1 saat yurunecek!!
az kaldı canım sabret..:34::34:
o yorgunluğa 5 km yürümüşsün bravo canım:46::46:

Canım kızını ve seni tebrik ederim,başarıları daim olsun
sağol canımmm.hepimizin evlatlarının inşallah:16::16:
günaydın kızlar sabah yürüyüşe gidemedim uyuya kalmışım.dün gece 12'ye kadar notları girdim öğrencilerin.sabah da kalkamadım haliyle:)
uyanınca 1 avuç kiraz ve 3 yenidünya yedim.üzerine 1 bardak ılık su içtim.çay demlendi.şimdi kahvaltımı yapıcam.klasik karatay kahvaltısı .bugün yumurta yiyim bari bayadır yemedim.:56:

afiyet olsun:16:

güzel bir gün dilerim..:16::16:
sabah 2.5 km yürüdüm :8::8::8:şimdi de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum:7::7::7:

sabah
:56::56:
pastırmalı omlet
ezine peynir zeytin
domates
ceviz
2 omega3
:56::56::56:

Back