- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah
Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...
bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..
bunu hiç bukadar çok istememiştim..hayırlısı..
suvıvor da duygu ne ağladı be ümit kızı çıldırttı
evet yaw arada böyle içine şeettiriyorum formatın (çiğdoş kulakların çınlasın nerde bu kıs)
çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..
aaa çiğdoş taşınıyo muhaberim yoktu:44::44:
oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii
bilmiyodum canım,kaçırmışım orayıhayırlısı olsun onlar için
vayy ben nasıl kaçırmışım yaw :44:
Çiğdooşş hayırlı uğurlu olsun tayininiz canımkolay gelsin taşınma toplanma işlerinde
güzel bir gün dilerim..
sabah 2.5 km yürüdümşimdi de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
sabah
pastırmalı omlet
ezine peynir zeytin
domates
ceviz
2 omega3
kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii
güzel bir gün dilerim..
sabah 2.5 km yürüdümşimdi de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
sabah
pastırmalı omlet
ezine peynir zeytin
domates
ceviz
2 omega3
şok edicez inşallahBen de ben deeeeee
Boğasım var o kızı boğasıııımmÇirkef
Sağolun kızlar teşekkür ederimDarısı tüm isteyenlerin başına.
Afiyet olsun sersumum. Güzel kahvaltı bende sabah kayısı yiyip su içtim ilacımı öyle aldım cevizim mevizim kalmadı. Almıyorum da ya evde yer fıstığı var kabuklu bitsin de bari bide onu yük etmiyim.Öfff herşeyden yarım yarım kalıyor ya bu durumu hiç sevmiyorum
.
hoşgeldin bebeemmSelam gençlik
Umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam. Ev topladığım için gelemedim beni affedin
Özledim sizleri
Kaç gündür menü de bildiremedim. Valla tutuşmuş durumdayım
Nasılsınız n'apıyosunuz bakalım?
kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii
Tebrikler canım,seneye enflasyona göre 150 verirler de, daha da çok çalışsın
Çok şanslısın Çiğdem.. Daha önce gittin mi bilmiyorum ama çok çok güzel bir şehir Eskişehir, Büyükerşen kaldığı sürecede öyle olacaktır eminim, sadece kışı biraz sert bana göre ama bizim bayıldığımız bir yer
sağol canım..hee söyliim daha çok çalışır belki
kıss ikidir yakalayamıyom seni.altta görüyom çıkıyosun hemen .küstün mü bebişim..valla bidaa yoğurt kürü demiycem kıss
Bende 5 km yürüdüm geldim birazdan da kahvaltı yapiciiim...
sağol bebeemm..sen de yürümüşün harikasınGünaydın sersumum,afiyet olsun
Yürüyüş de yapılmış ohh miss
Senin kızın kafa çalışıyo vallaSonuçta para kazanmak için ders çalışmıyormuyuz uzun vadede aynı hesaba gelmiş oluyor o hem şimdi hem de mesleği olunca kazanacak sen gazla onu gazla
Bana da orta okulda bi çeyrek vermişlerdi ama 3. sınıf olduğumdan seneyesini düşünemedim tabi
Ben kızının bu düşüncesini destekliyorum. Öp benim için tebrik et. Motive olsun seneye de daha güzel bişeyler verirler
Yok canım ya, küser miyim hiç baklavam gelmemesine rağmen,sezon başladı biraz yoğunlaştım da, şöyle göz atıp kaçıyodum, şimdi biraz daha rahatım.. Günlük açtık kendime, yazmaya çalışacağım elimden geldiği kadar artık.. Sen bırakma yoğurdu, bu sefer yemeklerle ye hemen önce, bak 75 oldun ne güzel, yoğurdu bıraktın 76 dedi
kesinlikle katılıyorum..doğduğum şehir ama doğduğum zamanın üstüne harika bir şehir inşa etti başkan bravo valla
şok edicez inşallah
birlikte boğalım
amiin canım
sağol bebişim
hoşgeldin bebeemm
Çok şanslısın Çiğdem.. Daha önce gittin mi bilmiyorum ama çok çok güzel bir şehir Eskişehir, Büyükerşen kaldığı sürecede öyle olacaktır eminim, sadece kışı biraz sert bana göre ama bizim bayıldığımız bir yer
kesinlikle katılıyorum..doğduğum şehir ama doğduğum zamanın üstüne harika bir şehir inşa etti başkan bravo valla
Çiğdoşum hoşgeldinişlerinde kolay gelsin canım...
hee zuper benim kıs..parayı göster gazı ver. .vali beye seneye bi 100-200 ben de mi versem de eklesin bizimkinin zarfına daha çok gaza gelsin diye
sağol canım..öperim
aaa gelmedi mii..yolladıydım halbuki..kargoda takıldı zaarr..
he kıss valla yoğurdu bıraktım 76 oldu..du bak malzeme var başlıyayım yine..
günlüğünün linkini ver de beğenelim kıss..hayırlı olsun
Hoşbulduk canımmm sağol canım kolaysa başına gelsin dicem de kıyamıyorum sana
Benim başıma 4 ay önce geldi zaten o bebişimalmıyayım ben sağol
Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?