• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aboovv saat 23:15 olmuş bende dışarı çıkmaktan bahsediyom üstelik o kaa yorgunum delimiyim neyim hadi yatalım barii herkese iyi geceler bol leptinler yarın akşam görüşmek üzere :54: :10:

sabah=2 yumurta fındık peynir zeytin 3tane günkurusu
öğlen =tavuk salatası 1 ayran
akşam =tereyağlı omlet peynirli domates salatalık fındık
bugün doktordaydım kızlar yoğun bi gündü eczaneye uğradım
biraz tişört falan baktım alt bakmak hiç istemiyorum daha fazlam var
giydiğim yakışmıyor gibi geliyo önü kısa arkası uzun eteklerden almak istedim lastikliydi
üstüne askılı tişörtle giyerim diye düşündüm ama baseni olduğundan enli gösterdi
vazgeçtim kızlar birazda geçmişe bakayım 2 gündür bakamadım gine :16::16::16:
aynı ben de basen sorunu yüzünden hiç alt almak istemiyorum.:37:.bi 5 kilo daha gitse alıcam birsürü alt..:32::32:
:23: :46: yazın daha fazla dışarda hareket ediliyor gerçi sen orda batıdaki kadar dışarda takılamazsın ama site içi yürüyüşlerine başlayınca daha hızlı gitcek inşallah :54: bide ben D vitamini artışının etkisnede inanıyorum :34:
yok canım lojman içi yürüyüş için gayet uygun.:16::16:.takıyorum kulaklıkları yürüyorum.:52:.ben yalnız yürümeyi daha çok seviyorum:23::23: ..daha hızlı yürüyorum:52::52:

daha yeni geldim kıss yürüyüşten..:27::27:yarın sabah yürüyücem..öğlenciyim yarın..eşimi yollayıp yürüyüşe çıkarım:8::8:

inşallah canım.:16::16:.

Gerçi geç olmasaydı olsuun git biraz daha yürü derdim hadi sen yarın iş öncesi yürüycen ben anca iş çıkışı alışveriş yemek ve belki wc temizliği ve ütü yapcam malum annem bu haftada yok :31:

bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..:37:
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..:52::52:
bunu hiç bukadar çok istememiştim:kkk::kkk::kkk:..hayırlısı..:31::31:

kaçamakları azltmamız lazım gerçekten vericez hep birlikte canım eminim şok olurlar bizimde bi gelinimiz var abimin eşi kadın acayip fesat o kadar diyim geçen bizdelerdi hala devammı ediyosun dedi evet dedim kaç kilosun dedi 73 arası oldum dedim geçen geldimde 73 deyilmiydin beee diyo vururmusun öldürürmüsün ben zaten gıdım gıdım veriyom hakaret gibi geldi valla:43:

BKI 28 :53: ne balık etlisi kıs balina etlisin sen :60: millete bakmıcan BKI na bakcan :23: karataydan şaşmazsan rahat veririsin merak etme canım :34: niye dışarda türümek zor geliyoki ne güsel açık hava hele bide güneş varsa kolsuz ve şort falan giy güneş banyosuyla D vitaminini arttır daha hızlı verirsin :34:

güneş leke yapıyor bana yasakladı doktor tedavi sürüyoya bkı da çok ince olcan diyo yaaaçok zor inşallah çabalıyoz:16:

kaçamakları azltmamız lazım gerçekten vericez hep birlikte canım eminim şok olurlar bizimde bi gelinimiz var abimin eşi kadın acayip fesat o kadar diyim geçen bizdelerdi hala devammı ediyosun dedi evet dedim kaç kilosun dedi 73 arası oldum dedim geçen geldimde 73 deyilmiydin beee diyo vururmusun öldürürmüsün ben zaten gıdım gıdım veriyom hakaret gibi geldi valla:43:

söylememek lazım aslında diyet yaptığımızı:47::47:..o tipler geldiğinde de yiyormuş gibi yapıp çaktırmadan sadece cıss olmayan şeyleri yemek lazım.:34: zamanla kilo verdiğimizi gördükçe sinir olsunlar:kkk::kkk:

aynı ben de basen sorunu yüzünden hiç alt almak istemiyorum.:37:.bi 5 kilo daha gitse alıcam birsürü alt..:32::32:

Sende her zamankinden daha fazla yürümelisin o zaman sizinkide zor ama üst kısmı büyük olanların işi daha zor bence :34:
Benim orntılı ama göbek daha fazla benimde mekikle desteklemem lazımdı emme :37:

yok canım lojman içi yürüyüş için gayet uygun.:16::16:.takıyorum kulaklıkları yürüyorum.:52:.ben yalnız yürümeyi daha çok seviyorum:23::23: ..daha hızlı yürüyorum:52::52:

Hızlı yürmek için yalnızlık daha iyi bencede bende annem gelsin akşamları çıkcam yürüyüşe valla olmuyo böyle :31:

Hızlı yürmek için yalnızlık daha iyi bencede bende annem gelsin akşamları çıkcam yürüyüşe valla olmuyo böyle :31:
format gitmiş gene:1::1::1:

orantılı olanlar çok şanslı .:ssz:.ama napalım yapısal:37::37:

burada havalar daha yeni ısındı canım artık yürürüm:8::8:..bugün yağmurda yürüdüm mesela 2-3 turu şemsiyeyle yürüdüm sonra dindi..devam ettim..harikaydı:52::52:

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

canıııım çok geçmiş olsun,iyileş de hemen gel aramısa:5::5:

:3: nasılsınız kıslar günü kaçamaksız kurtarabildinizmi bakem ? :31:

Beni soracak olursanız cuma arkadaşlarda durdum durdum geç saatte 1 mini kurabiye ve kuruyemişle kapatmıştım hafta sonu 1 orta boy lavaş ekmeği yedim pazar günü yine geç saatte akşam yemeği yerine bi avuç tuzlu kavrulmuş fıstık ve 2 parça bitter çikolata ve 4-5 cips yedim, bugün ise arada kahve yanına bitter ve 1 parça krokanlı çikolata öğle yemeği olarakta 1 paket şekersiz limon lifli bisküvi ve 1 paket çubuk kraker yedim akşam 1 parça kıymalı yufka böreği yedim 3-4 erik yedim başkada bişey yemedim :27: :18:

iyiyim canım sen nasılsın?sen kaçamağın dibine vurmuşsun gibi görünüyo:27::27:
ben de akşama kadar gayet iyiyidim de annem dondurma almış dayanamadım yedim 2 top:22::22:gerçi yemekten hemen sonra yedim arada değil ama olsun yine de:47::47:

Leylakım o -leri kahvaltı öncesi yürüyüş nedeniylemi gördün yoksa başka sebepdenmi? :44:

canım 1 haftadır kahvaltı öncesi 5 km yürüyorum.inan bu 1 haftada inceldim bile:53::53:pantolonlar hafiften bollaşmaya başladı:34::34:yürüyüş ve 0 kaçamak dışında(bugün hariç:1:)başka bir sebebim yoktur datlum:27::27:

Evet bende onun için devam ediyorum deseydin alla alla hiç takma kafaya değmez hele bi hedefine gel ondan sonra bakalım ne yapcaklar bana da annem bile yeterverme yüzün çöküyor diyo zaten 45 yaşındayım tabi çökcek diyom :60:

:1::1: 22.15 kıss bi saat ileri mi aldın saatlerinii:9::9:

öptüm canım..sana da iyi geceler..:16::16:

aaa valla sen diyince baktım cep saatim normal yiğenin pc 1 saat ileriymiş :44: kazmaya söliim de düzeltsin bari :31:

güneş leke yapıyor bana yasakladı doktor tedavi sürüyoya bkı da çok ince olcan diyo yaaaçok zor inşallah çabalıyoz:16:

O zaman sen mecburen ilaçla yükselticen ama kesinlikle yükseltmelisin yazın 100 kışın 50 olmalı :34:

söylememek lazım aslında diyet yaptığımızı:47::47:..o tipler geldiğinde de yiyormuş gibi yapıp çaktırmadan sadece cıss olmayan şeyleri yemek lazım.:34: zamanla kilo verdiğimizi gördükçe sinir olsunlar:kkk::kkk:

Valla hiç uğraşamam istedikleri gibi konuşup sabote etmeye çalışsınlar umrumda değil tabağımdakileri eve götürüp kahvaltıda yiycem der alırım böylece dır dır etmezler. :37:

aynen canım ama çay saati geliyolar meyve falan koyuyorum haliyle yemiyoruz dikkat çekiyo :34:

çok boğazlı bi de fındıklarımı yedi gitti kızlar :52::52:
ama şöle bakıyorumda etrafımdakiler ne kadar yanlış besleniyo fark ediyosun nerdeyse onu bu saatte yeme diyesim geliyo
o kadar bilinçlenmişiz yaşasın karatay:kkk::

aynen canım ama çay saati geliyolar meyve falan koyuyorum haliyle yemiyoruz dikkat çekiyo :34:
8 den sonra benim mideme dokunuyor dersin çıkarsın işin içinden..:34::34:takma yaa..:27::27:
aaa valla sen diyince baktım cep saatim normal yiğenin pc 1 saat ileriymiş :44: kazmaya söliim de düzeltsin bari :31:

Valla hiç uğraşamam istedikleri gibi konuşup sabote etmeye çalışsınlar umrumda değil tabağımdakileri eve götürüp kahvaltıda yiycem der alırım böylece dır dır etmezler. :37:

hah hah işe de o saate bakıp gitmeyesin:1::1:

aynen ben de takmıyorum artık.:ssz::ssz:.ama insanlar gıcık.:47::47:.diyet yaptığını bilince inadına ayy yazık al bikereden bişey olmaz diyolar..iyiliğine mi gıcıklığına mı o tartışılır tabeee:37::37::37:

iyi geceler kızlar geçmişi biraz okudum çok vaktim yok. ficans ve birdy eçok geçmiş olsun.allah şifa versin.bu arada akşam yemeğini 4 te yiyince çok acıktım 9 buçukta 1 bardak süt içtim leptin gittimi şimdi :18::18::18:

naapıyon beyaaa:38::38:dondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım:nazar::46:
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem.:27::27::27:.

iyi geceler kızlar geçmişi biraz okudum çok vaktim yok. ficans ve birdy eçok geçmiş olsun.allah şifa versin.bu arada akşam yemeğini 4 te yiyince çok acıktım 9 buçukta 1 bardak süt içtim leptin gittimi şimdi :18::18::18:

süt içince leptin gitmez korkma canım:34::34:

format gitmiş gene:1::1::1:

orantılı olanlar çok şanslı .:ssz:.ama napalım yapısal:37::37:

burada havalar daha yeni ısındı canım artık yürürüm:8::8:..bugün yağmurda yürüdüm mesela 2-3 turu şemsiyeyle yürüdüm sonra dindi..devam ettim..harikaydı:52::52:

evet yaw arada böyle içine şeettiriyorum formatın (çiğdoş kulakların çınlasın nerde bu kıs)

evet orantılılar şanslı emme velekin kilo verirken sarkmaları önlemek için zipor yapmayınca pörsüyüp sallandığında hiiiç fark etmiyo anacım :31:

iyiyim canım sen nasılsın?sen kaçamağın dibine vurmuşsun gibi görünüyo:27::27:
ben de akşama kadar gayet iyiyidim de annem dondurma almış dayanamadım yedim 2 top:22::22:gerçi yemekten hemen sonra yedim arada değil ama olsun yine de:47::47:

canım 1 haftadır kahvaltı öncesi 5 km yürüyorum.inan bu 1 haftada inceldim bile:53::53:pantolonlar hafiften bollaşmaya başladı:34::34:yürüyüş ve 0 kaçamak dışında(bugün hariç:1:)başka bir sebebim yoktur datlum:27::27:

Kaçamaklar dışında bende iyiyim canım devam ediyorum koşturmacalara geçen ve bu hafta cift mesai yapıyom hafta içi annemin evini temizle yemek alışveriş ütü hafta sonu kendi evimde aynıları :31: zorunlu zipor oliyi işte :27:

dondurmayı eritirsin sen :nazar:

ya bende başlarda özellikle hafta sonları kahvaltı öncesi yürüyordum ama sonra karatayın kitaplarından birindemi yoksa başka biyerdemi okudum hatırlamıyorum :44: ama çok uzun süreli açlık ta vücut kıtlık moduna geçip metabolizmayı yavaşaltıp en sonunda durduruyormuşhaberin varmıydı bilmiyorum :44:

Back