Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

naapıyon beyaaadondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem..

iyiyim bebişim sen nabıyonhe kıss yedim dayanamadım bugün nedense,yemeğin arkasından güzel gitti
evet canım yürüyüş iyi gidiyo bu ara,devam da edicem inşallah
tatile kadar sen nasılsa zayıflarsın datlum ye tabi

çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..

allah kolaylık versin canım sana,bu sıra yoğunmuşsun işin zor...
ben öyle bişey okumadım canım bilemiyorum:44::44:ama karataya başladığımdan beri kahvaltımı 10 gibi,akşam yemeğimi de 5 gibi yiyorum.yürüyüşe de 7:30 gibi gidiyorum.sorun yok şimdilik

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii

Kan bağın olan iyiliğine diğerleri kıskançlığından canım

Valla hocamız süt yerine ayranı tercih edin diyo ama leptinden ziyade sütteki bi madde (kazeinmiydi :44:) allerjikmiş dolaylı yoldan etkili yani valla ben eken yiyince zor dayanıyorum bazen uykumda bile mide gurultusundan uyanıyorum o yüzden 6-7 gibi yiyorum ama sabah ve öğlene göre daha hafif ve az yemeye çalışıyorum

naapıyon beyaaadondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem..

Bence önce küçük bi top ye bakalım şekerini miden kaldırcekmii ondan sonra kocamanı yersin

iyi geceler kızlar leptininiz bol olsun

İyi geceler bu kez bende gitcem demin saatin azizliği idi şimdi pc nin sahibi hade hade demeye başladı yarın 9 gibi gelirim öpüldüüz hepiciniiiz

evet haklısın
yok valla şeker koması da olsa yiyicem ona dayanamam
iyi geceler canım

oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii

bilmiyodum canım,kaçırmışım orayıhayırlısı olsun onlar için

kızlar bugün kızım yine okul 1. olarak valinin yanına çıktı okulla..birsürü kitap ve 100 tl vermişler..bi sevindi sormayın..seneye bidaha alıcam 100 tl diyo..para için ders çalışacak yanii

kızına tebriklerimi sunuyorum bebişimbaşarıları böyle daim olsun inşallah

çiğdoş ev topluyo canım yoğun ondan gelemiyodur..

tebrik ediyorum canım Allah başarıların devamını erdirsin inşallah

Oh seneyede rahatsın

oda doğudaydı canım eskişehire çıktı tayinlerii

vayy ben nasıl kaçırmışım yaw :44:

Çiğdooşş hayırlı uğurlu olsun tayininiz canım kolay gelsin taşınma toplanma işlerinde

ben de kaçıyom kızlar..iyi geceler bol leptinler...
kahvaltıda buradayım

çok sevindim canım,inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur tatlım

sağol canım,inşallah daha da vermiş olurum cumaya kadar

Sağol canım amin

Inşallah canım

Rabbim acil şifalar versin canım benim. dualarm seninle

Sağol canım inşallah

Kolay gelsin canım yine de iyi götürüyorsun diyetini o kadar olur,telaşlarda.ben de zorlanıyorum,sakinliği seviyorum

Sağol birdycim,amin inşallah,sana da çok geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah

O kadar üzülecek bi kaçamak yok canım yine yürür yakarsın bişey kalmaz merak etme

Canım çok sevindim bu habere umarım en kısa zamanda daha iyi olup yavrularına kavuşur halacığın

Sağol canım benim,amin inşallah

Canım vereceksin inşallah yürüyüşler de yapılıyor,tartı da eksiler göreceksin inşallah

Sağol canım,leptin gitmez merak etme

iyi geceler hanimlar, bugün menü bildirimi yapamadim.. kahvalti klasik, aksam yemegi de salata ve kavurma.. arada kacanlar oldu yoksa bi güzel yürüdüm bugün iki saatten fazla hem de yemek az yedim ama iste kacamaklara bi baslayinca gerisi geliyomus.. ama yok yaaa 3 haftam kaldi 65i bari görseydim :18::18::18::18:

sizler nasilsiniz?? gecmisi okuyamadim kusura bakmayin..

masallah kuzuyaaa

o etekleri ben de seviyorum yaaa... trye gelince alcam diyorum ama iste onun icinde de böyle balik etli olunca daha da dolgun gösteriyo

valla ben bakip bakip cikiyorum gercekten kimseler yok sizin hava güzel tabi, burda biz günes yüzü göremedik montla geziyoruz halen

yaaa sersum yaaa, kacamaklar aldi basini gidiyooooo hic sormaaa noluyo bize yav :18::18::18:

gecmis olsun birdy yaaa, dikkat et kendine, topikin nese kaynagisin seennn

kuzum gecmis olsun, allah acil sifalar versin

Merhaba güzeller ..
Nasilsiniz?

Dun akam gece giremedim.. Cok fazla yogundum.. Bugunde tum gun okuldaydim .. Yed omrumu bu okul .. cok az da kaldi ya sabir son 4 hafta ama fenaa..
Yarinda tum gun staj .. Son 4 hafta ona da ya sabir ..

Diyet iyi gidiyor .. Kacamak yapmiyorum fakat aldigim ignelerden dolayi biraz yorgunum ( bu arada turkiyedeki ismi sarilik olan ignemin sonuncusunu da aldim bitti cok sukur )

Bugun dedigim gibi tum gun okuldaydim
Kacamak yapmadim
ekstra 5 km yurudum.

bundan boyle havalar iyi olacakmis el mecbur hergun en az 1 saat yurunecek!!

Canım kızını ve seni tebrik ederim,başarıları daim olsun

Sağol regenim,amin

günaydın kızlar sabah yürüyüşe gidemedim uyuya kalmışım.dün gece 12'ye kadar notları girdim öğrencilerin.sabah da kalkamadım haliyle:)
uyanınca 1 avuç kiraz ve 3 yenidünya yedim.üzerine 1 bardak ılık su içtim.çay demlendi.şimdi kahvaltımı yapıcam.klasik karatay kahvaltısı .bugün yumurta yiyim bari bayadır yemedim.

kızına tebriklerimi sunuyorum bebişimbaşarıları böyle daim olsun inşallah
sağol canım..aminn
tebrik ediyorum canım Allah başarıların devamını erdirsin inşallah

Oh seneyede rahatsın
sağol canım aminn.
bu hırsla giderse rahatım inşallah
Canım vereceksin inşallah yürüyüşler de yapılıyor,tartı da eksiler göreceksin inşallah
e
inşallah canım..gitsin artık beyaa sıkıldım valla
sağol canım
hava güzel tabii çoğu yerde canım..haklı millet eve tıkılıp kalmaktansa..bizde de daha yeni açtı valla
regiş sıkmamız lazım başka yolu yok..tatile ne kaldı

az kaldı canım sabret..
o yorgunluğa 5 km yürümüşsün bravo canım

Canım kızını ve seni tebrik ederim,başarıları daim olsun
sağol canımmm.hepimizin evlatlarının inşallah

afiyet olsun

güzel bir gün dilerim..
sabah 2.5 km yürüdüm şimdi de kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum

sabah

pastırmalı omlet
ezine peynir zeytin
domates
ceviz
2 omega3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…