rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo: 72.2
geçen hafta kilo: 64.2
bu hafta kilo: 63.5
fark: ---700 gr
yüzde:--% 1.09
toplam fark: -- 9 kg
beden: 36-38-40 kalıba göre değişiyo
boy:1.70
spor: son 2 gün Jillian Michaels
Göğüs:84
Bel:67
Kalça:99
Bacak:57
Kızlar yarın dolunay var. Çekim güücünden dolayı vucudumuz su tutuyor. Sıkıntı yapmayın. İki güne hepsi gidecek.
O bahsettiğiniz iki gündür su içiyorum ama wc gidemiyorum muhabbeti ondan.
Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14
Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00
Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44
Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamışLakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...
NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi
Şuan fırında kek pişiyoİsteyen var mıııııııııı
Merhaba arkadaşlar
Ben 3 haftalik izin diye ciktim ama
Bi turlu donemedim memlekete gidecegimiz icin izin istemistim ve tam o siralarda esime tayin hakki dogdu.pek beklemiyorduk ama sonuc geldiginde sok olduk istanbula cikti tayinimiz ve biz memleketteyken ogrendik apar topar agriya donduk esyalari topladik ve istanbula geldik sonra haril haril ev aramalar sonra yerlesme derken ancak size donebildim ben tekrardan 2 hafta menu bildirecegim degil mi
hadi ya ondan mıymış2 gün sonra göriciiiiz o zaman
ben bençayın yanına da ne iyi giderdi ama
Görüciiiiz kaçamak yapmazsanız tabisi Sonra dolunaya suç atmayın yane
Bekleyip görüciiizbu keki ilk kez uydurdum Leziz olursa tarifi paylaşıcam
Merhaba arkadaşlar
Bi turlu donemedim memlekete gidecegimiz icin izin istemistim ve tam o siralarda esime tayin hakki dogdu.pek beklemiyorduk ama sonuc geldiginde sok olduk istanbula cikti tayinimiz ve biz memleketteyken ogrendik apar topar agriya donduk esyalari topladik ve istanbula geldik sonra haril haril ev aramalar sonra yerlesme derken ancak size donebildim ben tekrardan 2 hafta menu bildirecegim degil mi
birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüüŞuan fırında kek pişiyoİsteyen var mıııııııııı
21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısınVallaha mı , yakın mı İğneoyası'nın liste sırası ? Uuuuuu baby , bu durumda listedeki en manzaralı yeri ben kaptım
arkadaşım 587. sayfada sana da melsa arkadaşımızın paylaşımıyla cavap verdim ..çok çok çoook teşekkür ederim ya senden başka kimse ilgilenmedi benimleyüz buldum ya zcık şımarıyım mesela kafamı karıştıran mezenin içinde kısır da var bunların bi sınırı var mı
Merhaba arkadaşlar
sevmediğin birşey var mı acep çok merak ediyorum doğrusu..İstiyorum , istiyorum , istiyorum , kek olsun-çamurdan olsun , şok severim.Kek-tart-kurabiye üçlüsü benim favori tatlı grubumdur...
Çido ben şimdi cıssss yemeye gidiyorum.Sen keki pişir-soğut , dönüşte kahveyle yicem , üstüne de bi cuğara tellendiricem
akşam yemeğimi de yedim
1 kase köfteli çorba
3 kaşık ciğer sote
yeşil ayran(yoğurt,salatalık,sarımsak,taze nane yaprağı ve suyu blendırdan geçirince harika bişey oluyo)
21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısın
yeşil ayrana bayıldım
afiyet olsun bebişşş
2. öğünüm
3 tane top salçalı köfte
1 tavuk baget
3-4 çiğköfte(eşim almış gelmiş yedim dayanamadım..patatesli patatesli:18::18:)
şalgam suyu
yaşasıınn demek dolunaydan şişmişizz...
Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamışLakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...
NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi
ne o iğneoyamın listesinde özel bir yer mi edinmeyi amaçlıyosun kayınçomlakin liste sırası yaklaştı
ben de bayıldım valla soğuk soğuk
sağol datluuum
afiyet olsun sana da sersumum
he kısss şuçlu bulundu
Valla birdy'yi okurken "acaba haftaya listeyi ben mi yapacaktım" diye şüpheye düştüm. :44::44:
Hacı Bey geliyormuş. Gidip salata neyin yapayım. Daha geç gelecek zannettiğimden ben yedim zaten.
Görüşürüz canlarım.
hadi ya ondan mıymış2 gün sonra göriciiiiz o zaman
eline emeğine sağlık regişimbirincimizi kutlarım kilo verenlerin haftaya da aynı başarıyı göstermesini,benim gibi + da olanların da sağlam bi depar atmalarını dilerim
ben bençayın yanına da ne iyi giderdi ama
Bruxella yeni bebiş yoldaymış hayırlı olsun canım, özellikle Leylak ve Kaneel için ettiğin dualara bende herkes gibi amin diyorum
Şimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyomsağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem
merhabalar çıtır hatunlar...
ben diğer karatay topiğine yazıyordum fakat sizide taip ediyordum.
muhabbetiniz çok güzel Allah artırsın inş.
izin verirseniz arada sizede selam vermek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?