• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aaaa Özlemim ilk kez kendim gibi seni duydum.Demek sende de oluyo tatlı sonrası çarpıntı...Küllüm kesmemiz lazım şekeri...
Valla tatlım bişey okudum , sen de sigarayı bıraktığın için seninle paylaşayım : Sigara metabolizmayı hızlandıran bir unsurmuş.Kalbin dakikada 10-20 kez daha hızlı atmasına neden oluyomuş , sigarayı bırakınca kalp normal atış hızına geri dönüyomuş , tabi bu da metabolizmanın ciddiş bi şekilde yavaşlamasına sebep oluyomuş.Netice itibariyle sigarayı bırakanlarda otomatik olarak %10 luk bir kilo artışı oluyomuş.Acaba bendeki durumda bundan mı diye düşünüyorum...
Kızlar internetim çok yavaşladı.Sonra yine uğrarım...

olabilir tabi bilimsel bir araştırmaysa inanırım..benim nabzım sigara içerken de zaten yavaştı pek fark olmadı,ama şekeri kesmemiz lazım evet...senin durumun anlattığın olaya uyuyo gibi..bi tahlil yaptırsana arada...

rumuz: regen
baş.tarihi: 08.04.2013
baş.kilo: 72 kg
geçen hafta kilo: 67,7 kg
bu hafta kilo: 67,6 kg
fark: 100 gr :9::9::9::9:
yüzde: % 0,14
toplam fark: 4,4 kg
beden: üst: 36-38 alt: 38-40
spor:bu hafta kisa yürüyüs, 1 kez Jillian Michaels :9::9::9:

kizlar su an reglim, bu hafta cok kacamak da yaptim +++ cikmadigima cok cok sevindim, 100gr da üstünün hediyesi oldu valla bu hafta sInIrdan döndüm :9::9::9:

aynı şeyi ben de yaşıyorum canım.normalde pek su içmem ben ama birkaç gündür 2 lt kadar su içiyorum ama wc ye de az gidiyorum.normalde çıkmamam gerek dediğin gibi:1:ayrıca ellerim ayaklarım çok şiş,bol gelen yüzüklerim sıkıyo.ödem var galiba bizde:26::26:
aynen canım ellerim şiş,bazan işyerinde otururken ayakkabımı çıkarıp arkasına basıyorum şiş yani ...

bu sefer kaçtım beni çağırıyorlaarrr

bu puan işlerine fransızım biraz ama umarım senin için en iyisi ve hayırlısı olur canım:16::16:

oya bişey soracağım sana..özellikle çok acı duyduğun bir bölge oldu mu..(iç ses=özelden mi sorsaydım acaba:26:)bi deee.. birisiyle yarışmak isterdim..nedense gözüme seni kestirdim:27::27:

selam muhtarların en güzeli:16::16: sabah tartıyla baya bi cebelleştik:37:sanırım 10 kez tartılmak zorunda kaldım,muhtelif rakamlardan sonra bir rakamda karar kıldı da pes ettirdim onu...tafsilat aşağıda...

Ağdada neren acıyorsa, orası acıyor. Seanslar ilerledikçe acı da azalıyor zaten. Ne kadar acırsa acısın, bence değer.

Olur canım. Yarışalım. Pek öyle hırslı bir tip değilimdir ama iyi olur belki de:)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ??
Ben gune biraz uzgun basladim.:2::2::2::2::2: Tartildim tam 73 kiloyum.:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36: Verecegime almaya basladim galiba bende bruxles gibimiyim neyim daha cozemedim. Ama en son oldugum kortizon ignesinin de etkisi oldugunda bu gecici siskinlige aldirmiyorum.. Olabilir ..Aksama tablomu degistirecegim .. Ama soyle bir durumum da var tum kiyafetlerim yikadigim makinede kuruttugum halde bol bol oluyor bu muammayi cozemedim,, ama olsun Durmak yok karataya devam ! Son br ayda kalan 5 kilo gidecek !!!

Bu arada kilo verebilen ve benim gibi ugrasalar bile veremeyen herkezi tebrik ediyorum .. Er yada gec gidecek bu kilocuklar !!:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Gunaydin kizlar nasilsiniz ??
Ben gune biraz uzgun basladim.:2::2::2::2::2: Tartildim tam 73 kiloyum.:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36: Verecegime almaya basladim galiba bende bruxles gibimiyim neyim daha cozemedim. Ama en son oldugum kortizon ignesinin de etkisi oldugunda bu gecici siskinlige aldirmiyorum.. Olabilir ..Aksama tablomu degistirecegim .. Ama soyle bir durumum da var tum kiyafetlerim yikadigim makinede kuruttugum halde bol bol oluyor bu muammayi cozemedim,, ama olsun Durmak yok karataya devam ! Son br ayda kalan 5 kilo gidecek !!!

Bu arada kilo verebilen ve benim gibi ugrasalar bile veremeyen herkezi tebrik ediyorum .. Er yada gec gidecek bu kilocuklar !!:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

canim seni listeye yazayim mi yazmayim mi ne diyorsun bu konuda??? :44::44::44: tablo yapmamissin ya, o yüzden sorayim dedim :16:

selam hanımlar hepinize kolay gelsin karatay daha yeni dikkatimi çekmeye başladı yazdıklarınızı falan okuyorum ana hatlarını anladım ama

yinede bi kaç sorum olcak Karatay Menüsü burda verilen yiyecekelrde kahvaltı tamam ama öğle ve akşam ne yiyebiliriz

mesela menudekilerden öğlen sebze yemeği turşu yoğurt salata yiyebilirmiyiz yani bunun sınırını anlayamadım ben hoca doyuncaya

kadar yiyin diyor ama kafam karıştı :44:

rumuz:habercice
baş.tarihi 24 SUBAT 2013
baş.kilo:87 kg
geçen hafta kilo:73.6
bu hafta kilo:73.1 kg
fark:-500
yüzde:%679
toplam fark:13.9 kg
beden:42
spor yok

kizlar ben birazdan gidiyorum. Kayinvalidemde boya badana isi varmis temizlik yapicam. Pazar donerim. sizi ozlicem.
bugunku menum is yapicam diye abarttim
3 yumurtadan omlet
2kk peynir
az kasar
10 zeytin
1 parca muz
birazyer fistigi

aksamda dana eti yiyecegim..
Insallah bu arada kacamak yapmam.

kizlar türkiye saatiyle saat 14 olmak üzere ben listeyi yayinlayim.. arada gözüm kacan varsa lütfen kusuruma bakmasin ve bana hemencik hatirlatsin listeyi güncelleyim :16::16::16::16:

bu arada gelmeyen kizlari da merak ediyorum :44::44::44:

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo: 72.2
geçen hafta kilo: 64.2
bu hafta kilo: 63.5
fark: ---700 gr
yüzde:--% 1.09
toplam fark: -- 9 kg
beden: 36-38-40 kalıba göre değişiyo
boy:1.70
spor: son 2 gün Jillian Michaels

Göğüs:84
Bel:67
Kalça:99
Bacak:57

Kızlar yarın dolunay var. Çekim güücünden dolayı vucudumuz su tutuyor. Sıkıntı yapmayın. İki güne hepsi gidecek. :16::16::16:

O bahsettiğiniz iki gündür su içiyorum ama wc gidemiyorum muhabbeti ondan.

:21::21:

Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44

Son düzenleme:
herşeyin suçlusu dolunaymış demekki.....
sevindim inanın....zira bi balon gibiyim bu ara.

neyse
bende yeni katılıyorum iki hafta düzenli ömenü bildirimi sonrası girecekmişim gruba.
işelirm yoğun biraz o nedenle gün içinde çok sık giremem

karatay diyatini uzun zamandır takip ediyorum facebbook ta sağlıklı besleniyoruz diye bir grup var hatta sıksık bakarım oraya.

sabah: işe geç kalınca kalın dilim peynir ve iki satalalık alabildim yanıma.

öğlen: bir tabak karışık salata yedim. hazırlıksız yakalandım bu öğlen diğer yemekler uygun değildi. bir dilim kepek ekmeği ile salatamı yedim.ekmek mecburiyetten yedim buralarda alternatif bulacağım bir yer yok....

akşam için de bakla ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

herkese iyi hafta sonları

filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo =78
geçen hafta=73.5
bu hafta =73.3
fark=0.2
haftalık yüzde=0.00272
toplam fark=4.7
boy=1.60
beden=42
spor =yok
2 gündür cam siliyom yetmezmi yavvvvv şimdi işim bitti çok terliyim duş alıcam
menümü birazdan yazayım:16:

bu arada cok güzel bi resim yaptim pcde kizlar, biraz boyutunu yükseleteyim derken nerdeyse pc cöküyordu yaa... format zamani gelmis... kaydedemeden gitti resim :50::50::50: birazdan tekrar denicem :31:

Kilo Verenlerimiz
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44

Aaaaooooo haftanın birincisi olmusum ustelik regl oncesi ..) :1::1::1::1: ama cok calıstım hakettim bunu ben :)

yasasın yasasın
:21::21::21::21:
kilo veren kilo veremeyen aynı kalan herkesi tebrik ederim :)
herkese benden bitki çayııı :)
:7::7::7::7::7:

regen canım düzenleme yapıcakmısın biraz geç oldu bildirimim kusura bakma:16:

yapmam mi kuzuuummm yeterki sen iste :16::16::16::16: ilk sayfada liste en gec 14.00de yayinlanacak diyodu da ondan öyle yaptim ben... birazdan tekrarlarim.. zaten bi resim yapmaya calistim o da olmadi elime yüzüme bulastirdim :9::9::9:

Aaaaooooo haftanın birincisi olmusum ustelik regl oncesi ..) :1::1::1::1: ama cok calıstım hakettim bunu ben :)

yasasın yasasın
:21::21::21::21:
kilo veren kilo veremeyen aynı kalan herkesi tebrik ederim :)
herkese benden bitki çayııı :)
:7::7::7::7::7:

tebrikleeerrr yavruuummmmmmm :46::46::46::46::46::46:

Kilo Verenlerimiz