• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yapmam mi kuzuuummm yeterki sen iste :16::16::16::16: ilk sayfada liste en gec 14.00de yayinlanacak diyodu da ondan öyle yaptim ben... birazdan tekrarlarim.. zaten bi resim yapmaya calistim o da olmadi elime yüzüme bulastirdim :9::9::9:
teşekkürederim liste için regenim ellerine sağlık kilo veren veremeyen herkezi tebrik ediyorum ne resmi canımcım kaçırmışım:16::16::16::16::16::16::16::16::16:noluyo be göndermiyo mesajıııı:36::36::36::3:10::36::36::36::36::36::36::51::51:

tebrikleeerrr yavruuummmmmmm :46::46::46::46::46::46:

:51::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir ama :17: şekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
birde limonlu su içmek çok önemlimi ben hiç içmiyorum..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?

Son düzenleme:
Şimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyom :54: sağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem :10:
iyi tıkınmalar..haftaya ağlama sakın:27::27:
bizde seni seviyoz sarfoşum:38::38:

merhabalar çıtır hatunlar...
ben diğer karatay topiğine yazıyordum fakat sizide taip ediyordum.
muhabbetiniz çok güzel Allah artırsın inş.
izin verirseniz arada sizede selam vermek isterim.
hoşgeldin..tabisi yazabilirsin.:16::16:.biz zaten o topiğin eski azalarıyız..burayı daha rahat muhabbet etmek için açtık..hem eğlenip hem zayıflıyoruz.. :52::52:
sersumum geldin ama yazmıyon bacım?nedendir acep recep:27::27:
cicim filme dalmışım :1::1::1:

kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir ama :17: şekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?

şekersiz sakız serbest canım..:34:limonlu su çok faydalı hem yağ yakımına yardımcı hem de metabolizmayı hızlandırır..
ama benim mideme dokunuyo maalesef ben de içemiyorum.:31:.bol bol su içiyorum:7::7::7:

Son düzenleme:
sıkıntı olur mu yani..

canım bu soru karatay hocamıza sorulmuştu.leptini bozmayacağını yazmıştı.şekersiz olduğu sürece sorun yok yani:34::34:
ben de başladığımdan beri pek içmedim limonlu suyu,belki faydası vardır bilemiyorum ama üşeniyorum galiba:1::1:

cicim filme dalmışım :1::1::1:

çok heyecanlı sanursam:23::23:

birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüü:27::27::27:

21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısın:27::27:

arkadaşım 587. sayfada sana da melsa arkadaşımızın paylaşımıyla cavap verdim ..:34:zaten çiğdem de cevaplamış..demek gözden kaçabiliyormuş:34::34:kimse kasten cevaplamamazlık etmez..tekrar aramıza hoşgeldiniz..:16::16:

hoşgeldin canım.:48:.valla şok oldum evet dediğin gibi 3 haftalığına gitmiştin neler olmuş neler..özeline mesaj atmıştım senin..tekrar hoşgeldin ve tayininiz hayırlı olsun..2 hafta menü bildiriminden sonra 7 haziranda listedesin canım:16::16::16:

Teşekkür ederim canım menümu" bildirmeye başlayayım:))
sabah
2 kk yumartayla Kk
akşam
az mantar sote
2,5 kase mercimek çorbası:)
biraz çok olduÇorba ama
herkese iyi geaeler

şekersiz sakız serbest canım..:34:limonlu su çok faydalı hem yağ yakımına yardımcı hem de metabolizmayı hızlandırır..
ama benim mideme dokunuyo maalesef ben de içemiyorum.:31:.bol bol su içiyorum:7::7::7:

canım bu soru karatay hocamıza sorulmuştu.leptini bozmayacağını yazmıştı.şekersiz olduğu sürece sorun yok yani:34::34:
ben de başladığımdan beri pek içmedim limonlu suyu,belki faydası vardır bilemiyorum ama üşeniyorum galiba:1::1:

teşekkürler kızlar çok makbule geçti inanın..ben sakızı çok severim ama leptin ve insülin konusunda emin olamıyordum.
limonlu suyuda ihmal etmeyip içeyim o zaman..

selam kızlar

akşam biraz patlıcan yemeği 3 mercimekli köfte yogurt

yürüyüşüde yaptım şimdide çay içiyorum

kımse bizim yazdıklarımıza cvp vermemiş canım ben kendı fıkrımı soylıyım turşu bence yenmemelı cunku içersinde fazlasıyla tuz barındırıyo ki bu da vucudun su tutmasına neden olur,ama bolca salata yıyebılırsın bence ve abartmamak kaydıyla doğal,evde yapılmış yoğurt:)

abartmadan ev tursusu yiyebiliyoruz canım ..hoşgeldiniz bu arada

2. öğünüm
:56::56::56:
3 tane top salçalı köfte
1 tavuk baget
3-4 çiğköfte(eşim almış gelmiş yedim dayanamadım..patatesli patatesli:18::18:)
şalgam suyu
:56::56::56:

yaşasıınn demek dolunaydan şişmişizz...:64::64::64::64:

kesin dolunay kesin yoksa biz masumuz ya la:52::52::52:

biraz önce 3 km yürüdüm geldim..:8::8:

Sorma canim cok ani oldu

hakkınızda hayırlısı olsun canım :34::34::34:

teşekkürler kızlar çok makbule geçti inanın..ben sakızı çok severim ama leptin ve insülin konusunda emin olamıyordum.
limonlu suyuda ihmal etmeyip içeyim o zaman..

ben 2 senedir içiyorum limonlu suyu,bi fazyadı var mı takip etmedim ama hocca önerdigine göre vardır
ama birde soguk olursa acayıp frahlatıyor:52::52::52::52:

Ağdada neren acıyorsa, orası acıyor. Seanslar ilerledikçe acı da azalıyor zaten. Ne kadar acırsa acısın, bence değer.

Olur canım. Yarışalım. Pek öyle hırslı bir tip değilimdir ama iyi olur belki de:)
bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bak:32:ben düşündüm ki oyaya takılayım biraz,bi espiri patlatır buna...amma ve lakin ciddiye almış yavv:52::52:yok canım yarışmak sevimsiz bişey,hele bu yaştan sonra:51:
Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44

biraz önce 3 km yürüdüm geldim..:8::8:

ellerine sağlık canım,çaba gösteren herkesi kutluyorum...

Back