- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmam mi kuzuuummm yeterki sen isteilk sayfada liste en gec 14.00de yayinlanacak diyodu da ondan öyle yaptim ben... birazdan tekrarlarim.. zaten bi resim yapmaya calistim o da olmadi elime yüzüme bulastirdim
teşekkürederim liste için regenim ellerine sağlık kilo veren veremeyen herkezi tebrik ediyorum ne resmi canımcım kaçırmışımnoluyo be göndermiyo mesajıııı
10:
tebrikleeerrr yavruuummmmmmm![]()
iyi tıkınmalar..haftaya ağlama sakınŞimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyomsağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem
![]()
hoşgeldin..tabisi yazabilirsin.merhabalar çıtır hatunlar...
ben diğer karatay topiğine yazıyordum fakat sizide taip ediyordum.
muhabbetiniz çok güzel Allah artırsın inş.
izin verirseniz arada sizede selam vermek isterim.
cicim filme dalmışımsersumum geldin ama yazmıyon bacım?nedendir acep recep![]()
kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir amaşekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
birde limonlu su içmek çok önemlimi ben hiç içmiyorum..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?
kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir amaşekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
birde limonlu su içmek çok önemlimi ben hiç içmiyorum..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?
cicim filme dalmışım![]()
çok heyecanlı sanursam![]()
Kız ne hızlı gelişmeler
Görüciiiiz kaçamak yapmazsanız tabisi
Sonra dolunaya suç atmayın yane
Bekleyip görüciiizbu keki ilk kez uydurdum
![]()
Leziz olursa tarifi paylaşıcam
![]()
TeşeKKÜr ederim canım darısı isteyen herkesin başına:)hoşgeldin canım,hayırlı olsun yeni şehriniz ve eviniz![]()
birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüü
21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısın
arkadaşım 587. sayfada sana da melsa arkadaşımızın paylaşımıyla cavap verdim ..zaten çiğdem de cevaplamış..demek gözden kaçabiliyormuş
kimse kasten cevaplamamazlık etmez..tekrar aramıza hoşgeldiniz..
hoşgeldin canım..valla şok oldum evet dediğin gibi 3 haftalığına gitmiştin neler olmuş neler..özeline mesaj atmıştım senin..tekrar hoşgeldin ve tayininiz hayırlı olsun..2 hafta menü bildiriminden sonra 7 haziranda listedesin canım
![]()
şekersiz sakız serbest canım..limonlu su çok faydalı hem yağ yakımına yardımcı hem de metabolizmayı hızlandırır..
ama benim mideme dokunuyo maalesef ben de içemiyorum..bol bol su içiyorum
![]()
canım bu soru karatay hocamıza sorulmuştu.leptini bozmayacağını yazmıştı.şekersiz olduğu sürece sorun yok yani
ben de başladığımdan beri pek içmedim limonlu suyu,belki faydası vardır bilemiyorum ama üşeniyorum galiba![]()
biraz önce 3 km yürüdüm geldim..![]()
kımse bizim yazdıklarımıza cvp vermemiş canım ben kendı fıkrımı soylıyım turşu bence yenmemelı cunku içersinde fazlasıyla tuz barındırıyo ki bu da vucudun su tutmasına neden olur,ama bolca salata yıyebılırsın bence ve abartmamak kaydıyla doğal,evde yapılmış yoğurt:)
2. öğünüm
3 tane top salçalı köfte
1 tavuk baget
3-4 çiğköfte(eşim almış gelmiş yedim dayanamadım..patatesli patatesli:18::18:)
şalgam suyu
yaşasıınn demek dolunaydan şişmişizz...
biraz önce 3 km yürüdüm geldim..![]()
Sorma canim cok ani oldu
teşekkürler kızlar çok makbule geçti inanın..ben sakızı çok severim ama leptin ve insülin konusunda emin olamıyordum.
limonlu suyuda ihmal etmeyip içeyim o zaman..
bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bakAğdada neren acıyorsa, orası acıyor. Seanslar ilerledikçe acı da azalıyor zaten. Ne kadar acırsa acısın, bence değer.
Olur canım. Yarışalım. Pek öyle hırslı bir tip değilimdir ama iyi olur belki de:)
Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14
Sabit Kalanlarimiz