• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44

Regenim ellerine sağlık canikom ...Ben de başta Sea olmak üzere herkesi kutluyorum , gelecek hafta daha güzel olsun inşallah.Sabahki şahane kahvaltımdan sonra coştum ve akşama dışarıda pide yeme programı yaptım :27::27::27:

yapmam mi kuzuuummm yeterki sen iste :16::16::16::16: ilk sayfada liste en gec 14.00de yayinlanacak diyodu da ondan öyle yaptim ben... birazdan tekrarlarim.. zaten bi resim yapmaya calistim o da olmadi elime yüzüme bulastirdim :9::9::9:

tebrikleeerrr yavruuummmmmmm :46::46::46::46::46::46:

Regen'im eline saglık bu arada :) heyecan yaptım. Liste için tşkler..

selam hanımlar hepinize kolay gelsin karatay daha yeni dikkatimi çekmeye başladı yazdıklarınızı falan okuyorum ana hatlarını anladım ama

yinede bi kaç sorum olcak Karatay Menüsü burda verilen yiyecekelrde kahvaltı tamam ama öğle ve akşam ne yiyebiliriz

mesela menudekilerden öğlen sebze yemeği turşu yoğurt salata yiyebilirmiyiz yani bunun sınırını anlayamadım ben hoca doyuncaya

kadar yiyin diyor ama kafam karıştı :44:

kımse bizim yazdıklarımıza cvp vermemiş canım ben kendı fıkrımı soylıyım turşu bence yenmemelı cunku içersinde fazlasıyla tuz barındırıyo ki bu da vucudun su tutmasına neden olur,ama bolca salata yıyebılırsın bence ve abartmamak kaydıyla doğal,evde yapılmış yoğurt:)

yapmam mi kuzuuummm yeterki sen iste :16::16::16::16: ilk sayfada liste en gec 14.00de yayinlanacak diyodu da ondan öyle yaptim ben... birazdan tekrarlarim.. zaten bi resim yapmaya calistim o da olmadi elime yüzüme bulastirdim :9::9::9:

tebrikleeerrr yavruuummmmmmm :46::46::46::46::46::46:

kımse bizim yazdıklarımıza cvp vermemiş canım ben kendı fıkrımı soylıyım turşu bence yenmemelı cunku içersinde fazlasıyla tuz barındırıyo ki bu da vucudun su tutmasına neden olur,ama bolca salata yıyebılırsın bence ve abartmamak kaydıyla doğal,evde yapılmış yoğurt:)

Hanımlar selam,
forumun ilk sayfasında temel bilgiler mevcuttur. Onlardan destek alabilirsiniz.
ekmek, unlu sekerli mamuller, pirinç vb tarzı urunler yasak. Sadece bulgur degil. Ama kilo vermek için bulguru da kısmak lazım.
Ayrıca Canan hn 'ın kitaplarını da bilgi amaçlı okumalısınız..

Regen eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş. Hiç Birdy nin listesine benzememiş:1::1:

Burada olan herkesi tebrik ediyorum ama yine de 1.mizi ayrıca kutluyorum. Sea tebrik ederim canım:46::46:

Regen eline sağlık canım. Liste çok güzel olmuş. Hiç Birdy nin listesine benzememiş:1::1:

Burada olan herkesi tebrik ediyorum ama yine de 1.mizi ayrıca kutluyorum. Sea tebrik ederim canım:46::46:

Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamış :60::60::60::60::60: Lakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla :ssz::ssz::ssz:
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...

NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi :27::27::27:

benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hep:9:bizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...
sağlık olsun tabii canım en mühimi o:16::16:
Valla ben de çözemedim muhtarım.Allahtan görüntü olarak değişiklik yok , içten içe yağlanıyorum sanursam ki :27::27::27::27:
Domates reçelini ilk kez orda yedim , anlamadım zaten domates olduğunu.Çok enfes bişey , kadın bi de badem koymuş içlerine , oyyyy anlatılmaz , yaşanır...
..
yaşarım elbet birgün ben de..:56::56:
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.:16::16:.bugün kilo bildirim günümüz olduğundan farkedilmemiştir..ilk sayfayı okumanızı tavsiye ederim..ilk sayfada bulunan linkler de örnek menüler bulunuyor..lütfen okuyun..daha sonra kafanıza takılanlar olursa bizler yardıma herzaman hazırız:34::34:
Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamış :60::60::60::60::60: Lakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla :ssz::ssz::ssz:
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...

NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi :27::27::27:

ne o iğneoyamın listesinde özel bir yer mi edinmeyi amaçlıyosun kayınçom:ssz::ssz::ssz::ssz:lakin liste sırası yaklaştı:51::51:

Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44
regişim ellerine sağlık canım..:16::16::16: kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum:46::46::46:..haftaya umarım daha iyi sonuçlar elde ederiz..:52::52:

Şuan fırında kek pişiyo :1::1::1::1: İsteyen var mıııııııııı :64::64::64::64:

kızlaar bi yardım edin şu arkadaşınıza Karatay Menüsü burdaki yemeklere göre mesela akşam
1)tarhana çorbası
2)zeytin yağlı barbunya yanında
3)cacık
4)salata
5) pilav hepsini yiyebiliyor muyum miktarı ne kadar kafam çok karışık :44: birisi aydınlatsın beni lütfeeeen

Regenim ellerine sağlık canikom ...Ben de başta Sea olmak üzere herkesi kutluyorum , gelecek hafta daha güzel olsun inşallah.Sabahki şahane kahvaltımdan sonra coştum ve akşama dışarıda pide yeme programı yaptım :27::27::27:

Regen'im eline saglık bu arada :) heyecan yaptım. Liste için tşkler..

regişim ellerine sağlık canım..:16::16::16: kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum:46::46::46:..haftaya umarım daha iyi sonuçlar elde ederiz..:52::52:

rica ederim kuzulaaaarrr :16::16::16::16: daha nice verilen kilolalaraaa :8::8::8::8:

kızlaar bi yardım edin şu arkadaşınıza Karatay Menüsü burdaki yemeklere göre mesela akşam
1)tarhana çorbası
2)zeytin yağlı barbunya yanında
3)cacık
4)salata
5) pilav hepsini yiyebiliyor muyum miktarı ne kadar kafam çok karışık :44: birisi aydınlatsın beni lütfeeeen

1,2,3,4, hatta 5 i de aynı öğünde yiyebilirsin ama pilav pirinçsiz olucak. Bulgur pilavı yani. Bulgur pilavı da en fazla 3 kaşık yenbiliyor :16:

sağlık olsun tabii canım en mühimi o:16::16:

yaşarım elbet birgün ben de..:56::56:

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.:16::16:.bugün kilo bildirim günümüz olduğundan farkedilmemiştir..ilk sayfayı okumanızı tavsiye ederim..ilk sayfada bulunan linkler de örnek menüler bulunuyor..lütfen okuyun..daha sonra kafanıza takılanlar olursa bizler yardıma herzaman hazırız:34::34:

ne o iğneoyamın listesinde özel bir yer mi edinmeyi amaçlıyosun kayınçom:ssz::ssz::ssz::ssz:lakin liste sırası yaklaştı:51::51:

Vallaha mı , yakın mı İğneoyası'nın liste sırası ? Uuuuuu baby , bu durumda listedeki en manzaralı yeri ben kaptım :32::32::32::32::32:

1,2,3,4, hatta 5 i de aynı öğünde yiyebilirsin ama pilav pirinçsiz olucak. Bulgur pilavı yani. Bulgur pilavı da en fazla 3 kaşık yenbiliyor :16:

çok çok çoook teşekkür ederim ya senden başka kimse ilgilenmedi benimle:17: yüz buldum ya zcık şımarıyım mesela kafamı karıştıran mezenin içinde kısır da var bunların bi sınırı var mı

Ben ben ben isterim :3::3::3::3: Neli neli ?

Tamam pişsin gönderecem ancak tadından bir hayli şüpheliyim biraz sallamasyon bi kek oldu karatay üsülü olcek diye :9::9::9::9:

Hala istiyon mu :27::27::27:

çok çok çoook teşekkür ederim ya senden başka kimse ilgilenmedi benimle:17: yüz buldum ya zcık şımarıyım mesela kafamı karıştıran mezenin içinde kısır da var bunların bi sınırı var mı

Canım bugun tartı günü o yüzden heycandan grülemeyebiliyor :9::9: Yoksa gayet sıcaktır karşılamamız :23::23::23:

Tüm bulgur ürünlerinin toplam 3 kaşıklık bir sınırı var. Sen hesaplıcan artık onu göz kararı :9: Estapitipiti ne demek yav şımarmak :9:

Tamam pişsin gönderecem ancak tadından bir hayli şüpheliyim biraz sallamasyon bi kek oldu karatay üsülü olcek diye :9::9::9::9:

Hala istiyon mu :27::27::27:

Canım bugun tartı günü o yüzden heycandan grülemeyebiliyor :9::9: Yoksa gayet sıcaktır karşılamamız :23::23::23:

Tüm bulgur ürünlerinin toplam 3 kaşıklık bir sınırı var. Sen hesaplıcan artık onu göz kararı :9: Estapitipiti ne demek yav şımarmak :9:

İstiyorum , istiyorum , istiyorum , kek olsun-çamurdan olsun , şok severim.Kek-tart-kurabiye üçlüsü benim favori tatlı grubumdur...

Çido ben şimdi cıssss yemeye gidiyorum.Sen keki pişir-soğut , dönüşte kahveyle yicem , üstüne de bi cuğara tellendiricem :ssz::ssz::ssz:

İstiyorum , istiyorum , istiyorum , kek olsun-çamurdan olsun , şok severim.Kek-tart-kurabiye üçlüsü benim favori tatlı grubumdur...

Çido ben şimdi cıssss yemeye gidiyorum.Sen keki pişir-soğut , dönüşte kahveyle yicem , üstüne de bi cuğara tellendiricem :ssz::ssz::ssz:

:52::52::52: Tamam o zaman anlaştık Bırdy :52::52::52::52:

Bi ısırık da benim için cıstan :52::52::52:

Merhaba arkadaşlar
Ben 3 haftalik izin diye ciktim ama
Bi turlu donemedim memlekete gidecegimiz icin izin istemistim ve tam o siralarda esime tayin hakki dogdu.pek beklemiyorduk ama sonuc geldiginde sok olduk istanbula cikti tayinimiz ve biz memleketteyken ogrendik apar topar agriya donduk esyalari topladik ve istanbula geldik sonra haril haril ev aramalar sonra yerlesme derken ancak size donebildim ben tekrardan 2 hafta menu bildirecegim degil mi

Back