- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bakben düşündüm ki oyaya takılayım biraz,bi espiri patlatır buna...amma ve lakin ciddiye almış yavv
yok canım yarışmak sevimsiz bişey,hele bu yaştan sonra
![]()
bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bakben düşündüm ki oyaya takılayım biraz,bi espiri patlatır buna...amma ve lakin ciddiye almış yavv
yok canım yarışmak sevimsiz bişey,hele bu yaştan sonra
Kız valla, gücün bana mı yetti diyecektim de, ciddiysen motivasyonun bozulmasın dediydim. Özümde çok duyarlı bir insanımdır.![]()
gücün bana mı yetti ,erkeksen teker teker gel![]()
Ben regl olucam herhal. Karnım doymuyor bir türlüYoksa bu da mı dolunay yüzünden?
Bugün sistit oldum sandım. Ödüm koptu. Çünkü ben hamile kalınca sistit olurum. Daha reglim gecikmeden sistit olduğumdan anlarım hamile kaldığımı. Bir an NAYIIIIIIR diye bağırasım geldi. Sonra sakinleştim. Ekipman tahliyesi yaptırdığımı hatırladım. Derin bir oh çektim:))
Ben regl olucam herhal. Karnım doymuyor bir türlüYoksa bu da mı dolunay yüzünden?
Bugün sistit oldum sandım. Ödüm koptu. Çünkü ben hamile kalınca sistit olurum. Daha reglim gecikmeden sistit olduğumdan anlarım hamile kaldığımı. Bir an NAYIIIIIIR diye bağırasım geldi. Sonra sakinleştim. Ekipman tahliyesi yaptırdığımı hatırladım. Derin bir oh çektim:))
oooo bütün kısslar toplandık mıyapıyosss....![]()
iyi akşamlar kızlar
veda yemeğinde kebaplı ali nazik,salata,1 tane ufacık çiğ köfte ve sütlaç yedim:18:dondurması yokmuş restoranın...herkes yerken ben diyetteyim diyemiyosun dalga geçerlerse bozuluyorum valla...eve gelir yürürüm dedim ama eşimin de ayrı bi yemekli programı vardı hala gelmedi..ben de dışarda yürüyemedim tek başıma geç oldu...yarın en az 1.5 saat yürüyüş yaparım napayım![]()
iyi akşamlar kızlar
veda yemeğinde kebaplı ali nazik,salata,1 tane ufacık çiğ köfte ve sütlaç yedim:18:dondurması yokmuş restoranın...herkes yerken ben diyetteyim diyemiyosun dalga geçerlerse bozuluyorum valla...eve gelir yürürüm dedim ama eşimin de ayrı bi yemekli programı vardı hala gelmedi..ben de dışarda yürüyemedim tek başıma geç oldu...yarın en az 1.5 saat yürüyüş yaparım napayım![]()
Ekipman tahliyesi ne kısss ? N'aaaptın kendine ?
ilginç bi gebelik belirtisi oyam
:118::118:
Ekipman tahliyesi ne kısss ? N'aaaptın kendine ?
ilginç bi gebelik belirtisi oyam
:118::118:
Tüpleri bağlattım:)))
Neyim normal ki benim???
Bir daha hamile kalırsam, bıçağı alıp Hacının üstüne yürürüm Allaama... Kesecem lan seni diye![]()
Tüpleri bağlattım:)))
Neyim normal ki benim???
Bir daha hamile kalırsam, bıçağı alıp Hacının üstüne yürürüm Allaama... Kesecem lan seni diye![]()
.özlemim olsun yürürsün yarın üzülmee..
oyam bi an dedim 4 olur mu olur senden herann beklerimenişteye postayı koyup doğurmadın mı kuzumu sen..
![]()
Neyim normal ki benim???