• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo: 72.2
geçen hafta kilo: 64.2
bu hafta kilo: 63.5
fark: ---700 gr
yüzde:--% 1.09
toplam fark: -- 9 kg
beden: 36-38-40 kalıba göre değişiyo
boy:1.70
spor: son 2 gün Jillian Michaels

Göğüs:84
Bel:67
Kalça:99
Bacak:57

Kızlar yarın dolunay var. Çekim güücünden dolayı vucudumuz su tutuyor. Sıkıntı yapmayın. İki güne hepsi gidecek. :16::16::16:

O bahsettiğiniz iki gündür su içiyorum ama wc gidemiyorum muhabbeti ondan.

:21::21:

hadi ya ondan mıymış:53::53:2 gün sonra göriciiiiz o zaman:ssz::ssz:

Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14

Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00

Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44

eline emeğine sağlık regişim:16::16:birincimizi kutlarım:46::46:kilo verenlerin haftaya da aynı başarıyı göstermesini,benim gibi + da olanların da sağlam bi depar atmalarını dilerim:27::27::27:

Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamış :60::60::60::60::60: Lakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla :ssz::ssz::ssz:
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...

NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi :27::27::27:

:9::9::9::9::9:

Şuan fırında kek pişiyo :1::1::1::1: İsteyen var mıııııııııı :64::64::64::64:

ben ben:3::3:çayın yanına da ne iyi giderdi ama:ssz::ssz:

Merhaba arkadaşlar
Ben 3 haftalik izin diye ciktim ama
Bi turlu donemedim memlekete gidecegimiz icin izin istemistim ve tam o siralarda esime tayin hakki dogdu.pek beklemiyorduk ama sonuc geldiginde sok olduk istanbula cikti tayinimiz ve biz memleketteyken ogrendik apar topar agriya donduk esyalari topladik ve istanbula geldik sonra haril haril ev aramalar sonra yerlesme derken ancak size donebildim ben tekrardan 2 hafta menu bildirecegim degil mi

:53::53::53::53: Kız ne hızlı gelişmeler :53::53:

:23::23::23::23: Görüciiiiz kaçamak yapmazsanız tabisi :27::27: Sonra dolunaya suç atmayın yane :27::27:

Bekleyip görüciiiz :ssz: bu keki ilk kez uydurdum :60: :60: Leziz olursa tarifi paylaşıcam :52:

akşam yemeğimi de yedim:56::56:

1 kase köfteli çorba
3 kaşık ciğer sote
yeşil ayran(yoğurt,salatalık,sarımsak,taze nane yaprağı ve suyu blendırdan geçirince harika bişey oluyo)

Merhaba arkadaşlar
Bi turlu donemedim memlekete gidecegimiz icin izin istemistim ve tam o siralarda esime tayin hakki dogdu.pek beklemiyorduk ama sonuc geldiginde sok olduk istanbula cikti tayinimiz ve biz memleketteyken ogrendik apar topar agriya donduk esyalari topladik ve istanbula geldik sonra haril haril ev aramalar sonra yerlesme derken ancak size donebildim ben tekrardan 2 hafta menu bildirecegim degil mi

hoşgeldin canım,hayırlı olsun yeni şehriniz ve eviniz:16::16:

Şuan fırında kek pişiyo :1::1::1::1: İsteyen var mıııııııııı :64::64::64::64:
birdyy hazırlan ayaklarına iş düştüüü:27::27::27:
Vallaha mı , yakın mı İğneoyası'nın liste sırası ? Uuuuuu baby , bu durumda listedeki en manzaralı yeri ben kaptım :32::32::32::32::32:
21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısın:27::27:
çok çok çoook teşekkür ederim ya senden başka kimse ilgilenmedi benimle:17: yüz buldum ya zcık şımarıyım mesela kafamı karıştıran mezenin içinde kısır da var bunların bi sınırı var mı
arkadaşım 587. sayfada sana da melsa arkadaşımızın paylaşımıyla cavap verdim ..:34:zaten çiğdem de cevaplamış..demek gözden kaçabiliyormuş:34::34:kimse kasten cevaplamamazlık etmez..tekrar aramıza hoşgeldiniz..:16::16:
Merhaba arkadaşlar

hoşgeldin canım.:48:.valla şok oldum evet dediğin gibi 3 haftalığına gitmiştin neler olmuş neler..özeline mesaj atmıştım senin..tekrar hoşgeldin ve tayininiz hayırlı olsun..2 hafta menü bildiriminden sonra 7 haziranda listedesin canım:16::16::16:

İstiyorum , istiyorum , istiyorum , kek olsun-çamurdan olsun , şok severim.Kek-tart-kurabiye üçlüsü benim favori tatlı grubumdur...
sevmediğin birşey var mı acep çok merak ediyorum doğrusu..:ssz::ssz::1::1::1:
Çido ben şimdi cıssss yemeye gidiyorum.Sen keki pişir-soğut , dönüşte kahveyle yicem , üstüne de bi cuğara tellendiricem :ssz::ssz::ssz:
:23::23::23::23::23:

akşam yemeğimi de yedim:56::56:

1 kase köfteli çorba
3 kaşık ciğer sote
yeşil ayran(yoğurt,salatalık,sarımsak,taze nane yaprağı ve suyu blendırdan geçirince harika bişey oluyo)

yeşil ayrana bayıldım:56::56:
afiyet olsun bebişşş:16::16:

2. öğünüm
:56::56::56:
3 tane top salçalı köfte
1 tavuk baget
3-4 çiğköfte(eşim almış gelmiş yedim dayanamadım..patatesli patatesli:18::18:)
şalgam suyu

yaşasıınn demek dolunaydan şişmişizz...:64::64::64::64:

Son düzenleme:
21 haziran oyamın ki..ama istersen daha yakın leylak var 7 haziran bi için ısınıp kaynasın leylaka karşı zaten aplasısın:27::27:

:23::23::23::23::9::9:

yeşil ayrana bayıldım:56::56:
afiyet olsun bebişşş:16::16:

ben de bayıldım valla soğuk soğuk:52::52:
sağol datluuum:16::16:

2. öğünüm
3 tane top salçalı köfte
1 tavuk baget
3-4 çiğköfte(eşim almış gelmiş yedim dayanamadım..patatesli patatesli:18::18:)
şalgam suyu

yaşasıınn demek dolunaydan şişmişizz...:64::64::64::64:

afiyet olsun sana da sersumum:16::16:
he kısss şuçlu bulundu:51::51::51:

Vayyyyy bizim İğneoyası gene bana laf sokmadan duramamış :60::60::60::60::60: Lakin kız haklı , benim liste jidden tiksinçti , estetik ve nükteden uzak , espriden yoksundu , hala zaman zaman aklıma geliyo da içim yanıyo valla :ssz::ssz::ssz:
Bu kız jiddi jiddi doğruları söölüyo , yarınbigün size de laf sokarsa çemkirmeden evvel iyice bi düşünün , muhakkak vardır bi gerçeklik payı...

NOT:
Ulan ne bağlamacıyım yawww , şimdi bunları yazdım ya İğneoyası'nın bana olan zaafı minimum iki katına çıkmıştır.Yanlışsam çok gizli şeysinden mesaj at bana Oyalarıniğnesi :27::27::27:

ne o iğneoyamın listesinde özel bir yer mi edinmeyi amaçlıyosun kayınçom:ssz::ssz::ssz::ssz:lakin liste sırası yaklaştı:51::51:

Valla birdy'yi okurken "acaba haftaya listeyi ben mi yapacaktım" diye şüpheye düştüm. :44::44:

:9::9::9:

Hacı Bey geliyormuş. Gidip salata neyin yapayım. Daha geç gelecek zannettiğimden ben yedim zaten.

Görüşürüz canlarım.

eline emeğine sağlık regişim:16::16:birincimizi kutlarım:46::46:kilo verenlerin haftaya da aynı başarıyı göstermesini,benim gibi + da olanların da sağlam bi depar atmalarını dilerim:27::27::27:

:9::9::9::9::9:

tesekkür ederim canim :17: evet yaaa artik ataga gecmek lazim, ben de salladim iyice :50:

Ficans halan umarım daha iyidir çok geçmiş olsun canım.

Kardelen eşinin yeni tedavi metodu nasıl devam ediyor inşallah daha iyidir, annenin bugünki çekiminin sonucunu hemen verdiler mi şimdiden geçmiş olsun ve kolay gelsin canım. :16:
Bruxella yeni bebiş yoldaymış hayırlı olsun canım :52:, özellikle Leylak ve Kaneel için ettiğin dualara bende herkes gibi amin diyorum :34:

Sea hafatanın şampiyonu olmuşsun tebrik eder:64:, başarıların devamını diler ve darısı başımıza diyorum :34:

Daha önce yazmıştım anneannem rahatsızlanınca annem onun yanında bende annemin evinde kaldım ve akşamları işten sonra yemek bulaşık bi akşam temizlik ve çamaşır dünde alışveriş ütü ve 3 günlük yemek yapıp bugün kendi evime geldim o yüzden bir kaç gündür topiğe gelememiştim. Bu arada çok kaçamağım oldu özellikle tatlıyı çok kaçırdım 2-3 gün sabah kahvaltıda çok tahıllı ekmek yemiştim falan ama sürekli evde iş yaptığımdanmıdır nedir bu sabah epey +++ beklerken 63.1 çıktım hatta sadece küçük tuvaletimi yapmıştım. Sonra Karatay kahvaltısı yaptım 3 günkurusu kaysı yedim birkaç çekirdekli siyah üzüm ve 2 Omega almıştım, fakat ilaç içme dışında hiç sıvı almamama rağmen büyük tuvaletimi yaptıktan sonra 63.9 çıktım inanamadım sonra hareket ettim falan bi kahve ile bi çigara içtim yine büyük tuvalete çıktım tekrar tartıldım bu sefer 64.1 ya baskül yada benim vücut kısa devre yaptı anlamadım gitti :44:

Dolunaydan olsa sabah normal 3 saat sonra wc lere rağmen anormal olması ne kadar normal sizce? :27:

Birdy ve çiğdoş sigara kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor ben ve eskiden sıgara içen annemden biliyorum özellikle yemeklerden sonra ve kahve ile acayip barsak çalıştırıp wc ye koşturuyor :34: hatta ben bi ara bırakmaya çalışıp içmedim sonra içtiğim ilk sıgara çarpıntı ve baş dönmesi yapmıştı ! Tabi bu benim bünye herkeste aynı olmayabilir ? :34:

Çiğdoş annemi değil babamı tasvir etmiştim canikom annemi tek cümleyle tarif et dersen ''çile bülbülüm çile'' derim :23:

Bu akşam arkadaşlara çaya ve demelenmeye davetliyiz diye öğlen bişey yememiştim çünki uzun zamandır çaylık mamalardan yemedim ve karatayı birlikte yapmaya çalıştığım arakadaşa gitcez baştan söyledi kırk yılda bi yapıyorum beraber öğlende yemeyip akşama yiyelim sonra 2 gün bol bol yürürüz dedi bende peki dedim bakalım haftaya nasıl yansıycak basküle yarın da dışarada olcaz kızımın gösterisi var diye kaçamaksız bi gün olsun işallah yaw.

Şimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyom :54: sağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem :10:

iyi akşamlar hatunlar.kilo verenleri tebrik ediyorum ve size gıpta ediyorum:46:inşallah haftaya eksileri görmek nasip olur.bugün çok yorgundum okuldan gelince yattım.akşama da kahvaltılık yedim.:56:çayımı içtim.acayip bir yorgunluk ya.havada ağır sıklat var

bugünki yediklerim
sabah=:56:tereyağında 2 yumurta peynirli
yeşilçay fındık roka 1 adet şeftali
öğlen=:56:1 adet lahmacun 1 bardak ayran
akşam= kabak mücver 8 tane yemişimdir yoğurt
2 dilim helva
şimdide çay keyfi kızlar:16::16::16:

Bruxella yeni bebiş yoldaymış hayırlı olsun canım :52:, özellikle Leylak ve Kaneel için ettiğin dualara bende herkes gibi amin diyorum :34:

Şimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyom :54: sağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem :10:

:38::38::16::16:
bis de seni çok seviyos canuuuuum:38:iyi tıkınmalar şekerim:27::27:

merhabalar çıtır hatunlar...
ben diğer karatay topiğine yazıyordum fakat sizide taip ediyordum.
muhabbetiniz çok güzel Allah artırsın inş.
izin verirseniz arada sizede selam vermek isterim.

Back