• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5 kg
geçen hafta kilo:72.5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:%0.68
toplam fark:18.5

herkese günaydın canlarım:16::16:bir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim:23::23:
ben de bugün reglyim ve tabiki de + dayım:47::47:neyse gerçek kilo haftaya belli olur:31::31:

günaydın canım:16:bazan oluyo öyle bana da:9:aynen dediğin gibi haftaya gerçek kilolar açığa çıkacak:32:nasılsın neler yapıyosun fıstığım:16:

günaydın canım:16:bazan oluyo öyle bana da:9:aynen dediğin gibi haftaya gerçek kilolar açığa çıkacak:32:nasılsın neler yapıyosun fıstığım:16:

iyiyim canım ya,yürüyüşümü yaptım geldim sabahın köründe:1:şimdi de evin işlerini bitirdim kahvaltı yapıcam:34::34:sen nasılsın bebişim?

yiyip de almıyosa iyi ama ileride alabilir..anneleri aldı nede olsa dimi:52:
ben ergenlikte almaya başladım bu hale geldim sonunda:37:ama üniversitede 54 filandım yaa ne güzeldi..

ahh ahhh ben de 52 idim üniversitede..hey gidi heyyy:ssz::ssz:

umarım eşimin tarafına çeker..görümcem doğum yaptı tahta resmen..okaa da olmasın tabii.:53::53:.çok zayıflık da çirkin oluyor:51::51::51:

herkese günaydın canlarım:16::16:bir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim:23::23:
ben de bugün reglyim ve tabiki de + dayım:47::47:neyse gerçek kilo haftaya belli olur:31::31:

haftaya gider cicim merak etme:16::16::16:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin halana:5::5:

allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım,sağlıklı ve rahat bi 9 ay geçirirsin inşallah:16::16:

canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş bebişine inşallah:16::16:..doğumdan sonra burdasın:kkk:..arada gel de muhabbete katıl çok ayrı kalma canım..:16::16::16:

Bruxelles canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin .. Sira bende Insallah :6:
Darisi benim ve tum bebis isteyenlerin basina Insallah :66::66::70:

canim senin adina cok sevindim. Allah kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin, Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin.

gözün aydın canım arada uğra
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorum

haftaya gider cicim merak etme:16::16::16:

inşallah canım:16::16:

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorum

amin canım inşallah:38::16::16:

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68,700 gr
Bu hafta kilo : 69,300 gr
Fark : + 0,600
Fark yüzdesi : + 0,873
Toplam Fark: -1,900gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

regencim öncelikle kolaygelsin. çantayı hiç acımadan geçirebilirsn kfama. fazlasıyla haketmiş bulunmaktaym. hatta senden önce bende vurayım :22:

sagol canim, bekliyorum bakalim, daha kizlardan gelmeyenler var.. bakalim kendime de canta gecircekmeyim kendi ellerimle :30::30::30:

herkese günaydın canlarım:16::16:bir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yeniden alıntılamaya üşendim:23::23:

ben de reglim canim yaaa korkudan tartilamiyorum :9::9::9::9::9:

Selamlar,

Bu hafta surekli egitimde oldugumdan ve ikizlerde su cicegi cıkardıgından foruma giremedim. Ama diyete tam gaz devam ettim. No kaçamak :)

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63
bu hafta kilo:62
fark:-1
yüzde:-1,58730158730159
toplam fark:-3
beden:38-40
spor:90 dk fitness, 1 saat pilates, 30 dk yuzme, 30 dk crunch

iyiyim canım ya,yürüyüşümü yaptım geldim sabahın köründe:1:şimdi de evin işlerini bitirdim kahvaltı yapıcam:34::34:sen nasılsın bebişim?
eline sağlık canım:16:iyiyim ben de ne olsun...yürüyüşlerime başladım mutlu ve huzurluyum:32::52::52:
ahh ahhh ben de 52 idim üniversitede..hey gidi heyyy:ssz::ssz:

umarım eşimin tarafına çeker..görümcem doğum yaptı tahta resmen..okaa da olmasın tabii.:53::53:.çok zayıflık da çirkin oluyor:51::51::51:
benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hep:9:bizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...

kızlar ben kaçtım..regencim kolay gelsin sana canım:16:biraz işlerimi yapayım...akşama tayin olan bir arkadaşın veda yemeğine katılıcam,ızgara bişeyler ve salata yemeyi,tatlı yenecekse az biraz dondurmayla kurtarmayı planlıyorum..akşama yürürüm yine..hepinizi öpüyorum canlarım:54::54:

eline sağlık canım:16:iyiyim ben de ne olsun...yürüyüşlerime başladım mutlu ve huzurluyum:32::52::52:

kızlar ben kaçtım..regencim kolay gelsin sana canım:16:biraz işlerimi yapayım...akşama tayin olan bir arkadaşın veda yemeğine katılıcam,ızgara bişeyler ve salata yemeyi,tatlı yenecekse az biraz dondurmayla kurtarmayı planlıyorum..akşama yürürüm yine..hepinizi öpüyorum canlarım:54::54:

sağol canımm:16::16:yürüyüş insana çok iyi geliyo gerçekten:52::52:
kolay gelsin datlum:16::16:

korkunun ecele faydası yok:27::27::9::9:

valla yaa... gidiyim de tartilayim bari, sonra da sporumu yapayim :18::18::18:

benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hep:9:bizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...

tesekkür ederim tatlim, sana da kolay gelsin :16:

Merhaba kızlar bişey sorucam sizlere
ben de pazartesiden beri kendimce Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama çalışıyorum ve bu öğlen yemekte bamya ve pilav var
bamya hayatta yıyemem e pilavda oyle,çorba ve cacıkla da doymam,dışarda ne yıyebılırım,ne tavsiye ederiniz ki akşam da yemek yemiyorum hiç bu arada
en fazla 4 gıbı meyve ya da cerez atıştırıyorum burada???????

sağol canımm:16::16:yürüyüş insana çok iyi geliyo gerçekten:52::52:
kolay gelsin datlum:16::16:

:16::16::16:aklıma bişey geldi yazayım da çıkayım..ben çok su içtiğimde tuvaletten çıkamam ama birkaç gündür daha fazla su içmeme rağmen tuvalete az gittim..acaba vücudumun su mu tuttu ki:26:

olsun canumm.:51:.gr da olsa gidiyo buna da şükür napıcan:16::16:

valla kayınçom ben de benim bu metabolizmayı çözemedim.:44::44::44:.naappçan idare etcez artıkın:ssz::ssz::ssz:..domates reçeli güzel mi kıııı:27::27::27:
Valla ben de çözemedim muhtarım.Allahtan görüntü olarak değişiklik yok , içten içe yağlanıyorum sanursam ki :27::27::27::27:
Domates reçelini ilk kez orda yedim , anlamadım zaten domates olduğunu.Çok enfes bişey , kadın bi de badem koymuş içlerine , oyyyy anlatılmaz , yaşanır...
Canikom küçük Bruxelles mi yaptın , afferim kız sana :) Ne zaman geliyo , gözünüz aydın , sağlıkla kucağına al inşallah :16::16::16::16::16:
hiç sorma:50:zaten sülale hep kilolu:35:bu hazır gıdalarla beslenmenin sonuçları ileriki yaşlarda ortaya çıkacak.bakıyorum da gerçekten insanlarımızın çoğu bir şekilde fazla kilolu:51:artık evde abur cubur yerine çiğ çekirdek,fındak filan bulunduruyoruz cips yerine bunu yesinler diye...

:27::27::27::27::27:

sana da günaydın minik serçem:16::16:canım bence yaşın ilerlemesiyle hormonlarımız ve metabolizmamız da değişiyo haliyle..eskiden iyi sonuç aldığımız şeyler işe yaramaz oluyo..ben de kötü bir karbonhidrat yediysem mesela tatlı filan..çarpıntı yaptığını farkettim..sende de bundan oluyo sanırım...
Aaaa Özlemim ilk kez kendim gibi seni duydum.Demek sende de oluyo tatlı sonrası çarpıntı...Küllüm kesmemiz lazım şekeri...
Valla tatlım bişey okudum , sen de sigarayı bıraktığın için seninle paylaşayım : Sigara metabolizmayı hızlandıran bir unsurmuş.Kalbin dakikada 10-20 kez daha hızlı atmasına neden oluyomuş , sigarayı bırakınca kalp normal atış hızına geri dönüyomuş , tabi bu da metabolizmanın ciddiş bi şekilde yavaşlamasına sebep oluyomuş.Netice itibariyle sigarayı bırakanlarda otomatik olarak %10 luk bir kilo artışı oluyomuş.Acaba bendeki durumda bundan mı diye düşünüyorum...
Kızlar internetim çok yavaşladı.Sonra yine uğrarım...

:16::16::16:aklıma bişey geldi yazayım da çıkayım..ben çok su içtiğimde tuvaletten çıkamam ama birkaç gündür daha fazla su içmeme rağmen tuvalete az gittim..acaba vücudumun su mu tuttu ki:26:

aynı şeyi ben de yaşıyorum canım.normalde pek su içmem ben ama birkaç gündür 2 lt kadar su içiyorum ama wc ye de az gidiyorum.normalde çıkmamam gerek dediğin gibi:1:ayrıca ellerim ayaklarım çok şiş,bol gelen yüzüklerim sıkıyo.ödem var galiba bizde:26::26:

kahvaltımı yazayım:56::56:
2 yumurtadan peynirli omlet
birkaç tane yaprak sarma
domates
salatalık
zeytin

kahvaltıdan önce de 5 km yürüyüş:52::52:

Back