Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim
ben de bugün reglyim ve tabiki de + dayımneyse gerçek kilo haftaya belli olur
günaydın canımbazan oluyo öyle bana daaynen dediğin gibi haftaya gerçek kilolar açığa çıkacaknasılsın neler yapıyosun fıstığım
yiyip de almıyosa iyi ama ileride alabilir..anneleri aldı nede olsa dimi
ben ergenlikte almaya başladım bu hale geldim sonundaama üniversitede 54 filandım yaa ne güzeldi..
herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim
geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin halana
allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım,sağlıklı ve rahat bi 9 ay geçirirsin inşallah
canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş bebişine inşallah..doğumdan sonra burdasın..arada gel de muhabbete katıl çok ayrı kalma canım..
Bruxelles canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin .. Sira bende Insallah
Darisi benim ve tum bebis isteyenlerin basina Insallah
canim senin adina cok sevindim. Allah kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin, Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin.
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorumgözün aydın canım arada uğra
haftaya gider cicim merak etme
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorum
Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68,700 gr
Bu hafta kilo : 69,300 gr
Fark : + 0,600
Fark yüzdesi : + 0,873
Toplam Fark: -1,900gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40
regencim öncelikle kolaygelsin. çantayı hiç acımadan geçirebilirsn kfama. fazlasıyla haketmiş bulunmaktaym. hatta senden önce bende vurayım
herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yeniden alıntılamaya üşendim
ben de reglim canim yaaa korkudan tartilamiyorum
eline sağlık canımiyiyim ben de ne olsun...yürüyüşlerime başladım mutlu ve huzurluyum
iyiyim canım ya,yürüyüşümü yaptım geldim sabahın köründeşimdi de evin işlerini bitirdim kahvaltı yapıcamsen nasılsın bebişim?
benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hepbizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...ahh ahhh ben de 52 idim üniversitede..hey gidi heyyy
umarım eşimin tarafına çeker..görümcem doğum yaptı tahta resmen..okaa da olmasın tabii..çok zayıflık da çirkin oluyor
korkunun ecele faydası yok
eline sağlık canımiyiyim ben de ne olsun...yürüyüşlerime başladım mutlu ve huzurluyum
kızlar ben kaçtım..regencim kolay gelsin sana canımbiraz işlerimi yapayım...akşama tayin olan bir arkadaşın veda yemeğine katılıcam,ızgara bişeyler ve salata yemeyi,tatlı yenecekse az biraz dondurmayla kurtarmayı planlıyorum..akşama yürürüm yine..hepinizi öpüyorum canlarım
benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hepbizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...
kızlar ben kaçtım..regencim kolay gelsin sana canımbiraz işlerimi yapayım...akşama tayin olan bir arkadaşın veda yemeğine katılıcam,ızgara bişeyler ve salata yemeyi,tatlı yenecekse az biraz dondurmayla kurtarmayı planlıyorum..akşama yürürüm yine..hepinizi öpüyorum canlarım
sağol canımmyürüyüş insana çok iyi geliyo gerçekten
kolay gelsin datlum
Valla ben de çözemedim muhtarım.Allahtan görüntü olarak değişiklik yok , içten içe yağlanıyorum sanursam kiolsun canumm..gr da olsa gidiyo buna da şükür napıcan
valla kayınçom ben de benim bu metabolizmayı çözemedim.:44::44::44:.naappçan idare etcez artıkın..domates reçeli güzel mi kıııı
Canikom küçük Bruxelles mi yaptın , afferim kız sana :) Ne zaman geliyo , gözünüz aydın , sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorum
Aaaa Özlemim ilk kez kendim gibi seni duydum.Demek sende de oluyo tatlı sonrası çarpıntı...Küllüm kesmemiz lazım şekeri...hiç sormazaten sülale hep kilolubu hazır gıdalarla beslenmenin sonuçları ileriki yaşlarda ortaya çıkacak.bakıyorum da gerçekten insanlarımızın çoğu bir şekilde fazla kiloluartık evde abur cubur yerine çiğ çekirdek,fındak filan bulunduruyoruz cips yerine bunu yesinler diye...
sana da günaydın minik serçemcanım bence yaşın ilerlemesiyle hormonlarımız ve metabolizmamız da değişiyo haliyle..eskiden iyi sonuç aldığımız şeyler işe yaramaz oluyo..ben de kötü bir karbonhidrat yediysem mesela tatlı filan..çarpıntı yaptığını farkettim..sende de bundan oluyo sanırım...
valla yaa... gidiyim de tartilayim bari, sonra da sporumu yapayim :18::18::18:
tesekkür ederim tatlim, sana da kolay gelsin
aklıma bişey geldi yazayım da çıkayım..ben çok su içtiğimde tuvaletten çıkamam ama birkaç gündür daha fazla su içmeme rağmen tuvalete az gittim..acaba vücudumun su mu tuttu ki:26: