Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de iyi ki sabah yürümüşüm..burada da yağmur var canım

Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........

Canim SIKI Yönetim ilan ettigim icin bir sure kuru yemis yemeyecegim ... 3 ogun yaptigim icin rahat gecti .. Doydum yanii

Evet canim uzuuuuun zamandir omega 3 , multivitamin ve d vitamini aliyorum ev doktorunun tavsiyesi uzerine .. Demir eksikligim oldugu icin multi iciyorum. soguk memleketteyiz ya canimmm onedenle de vucudumdaki d vitamini eksikligini gidermek icin d vitamini aliyorum.En son gecen yil baslamadan once baktirmstim baya dusuktu 6 ay once baktirdim normal seviyelere ulasmisti.. Dr tavsiyesi uzerine gunde 2 tane d vitamini aliyordum simdi 1 e indirdi simdi bir ay sonra yine baktiracagim hayirlisi artik ..

Birazdan Tulen corbasinin tarifini verecegim Tam Karataylik bir corba

1 saat yürüyüş yaptım,geldim

Canım ben de özledim,geldim canım,ay hakkaten 70 e merdiven dayamışım resmen,hadi bakalım bu son sıkı yönetim ilanımız olsun inşallah

Yemediklerin icin bravos,A 101 de hayırlı olsun

verelim verelim

sağol canım..görmemişin A101 i olmuşş

Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........ [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Birazdan Tulen corbasinin tarifini verecegim Tam Karataylik bir corba

sen de yoğun çalışıyorsun canım..olsun

bekliyoruz tarifii

TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]

MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz

[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.

Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)

Afiyet olsun.

kaydettim harika.. pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir..yalancı işkembe gibi..

insallah yaa... yavas farkediyo ama maalesef acaba ic organlardaki yaglardan mi kilo veriyorum ki basen bacak vs sona kaliyo dersin :44::44::44:

ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii

oooooooo süper valla o zaman bize de spor yolu gözüktü mecburen, sIkI bi göbek kendiliginden olmuyo

gelip gidiyorum canim vakit oldukca kaciyorum yaniniza

1 saat yürüyüş yaptım,geldim

Ooovv o kadar maceradan sonra bide yürüyüşe he valla bravos

Ciddenmi 9 ayda 36 kilo nassı verdin gelince anlatıversen :44:

Canlarım selam , ne var ne yok bakalım?

iyilik güzellik 1923 haberler sende

Süpeer benim karataydan önce 2011 aralıkta 25 civarıydı ama ilaç kullanmadım kışın ciğer kaymak yemeye çalıştım yazında bol güneşlendim sonra tekrar baktıramadım umarım artmıştır

Kilo vermekte zorlanan bi arkadaşım da yeni baktırabildi 11 çıkmış bayağı düşük güneş banyosuna başlıycak yakında

bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee

survivor canavarı gelebildin mi..
Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi
verelim verelim

sağol canım..görmemişin A101 i olmuşş
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele
Selam canım hoşgeldin,iyi diyelim iyi olalım ,sen nasılsın görüşmeyeli
Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorum

kaydettim harika.. pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir..yalancı işkembe gibi..

Ben şehriye çorbasını aynen böyle yapardım karataydan sonra şehriyesizi aynen böyle bazen soğan koymam sadece sarmısak koyarım çok yağlı ise yerken limon yada sirke katarım

Kaneel' cim teşekkürler paylaşım için

Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele
ellerine sağlık..oh vitaminli vitaminli yarasın kayınçom..

söğğlemesi ayıpp apla şöölee yeşil siyah büyyük bi tabelası var..arabaları var..şok güsel şok..

oh herkeşler saç kestirmiş hafiflemiş cumaya hile mi yapıyonuz kısss

İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim

iyilik güzellik 1923 haberler sende

Kilo vermekte zorlanan bi arkadaşım da yeni baktırabildi 11 çıkmış bayağı düşük güneş banyosuna başlıycak yakında

Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbeti İşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?

Bekletmeden pişirincede hemen tükettiniz mi bari?

niye uyuz uyuz yaşıyosun kujuum ?

Ben bol bol bol limon sIkIyorum canim super oluyor ve varsa biraz da taze maydonoz .. Afiyet leptinn olsun gerisi artik cok harika super oluyor ..

seni burdaki A101 e alalım kasiyer olarak kayınçom..kıss bulunmaz fırsat bak benden demesii..ben hergün gelirim hiiiç sıkılmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…