ben de iyi ki sabah yürümüşüm..burada da yağmur var canım
Selam canım menülerin güzelmiş ama bana az gibi geldi sabah peynir,zeytin ceviz vs niye yok canın mı istemedi ?
bide dikkat ettim uzun zamandır multivitamin ve D vit. alıyosun yakın zamanda tahlil yaptırdıysan değerlerin nasıldı ? özellikle D yi merak ediyorum ? :26:
Tulen çorbası nasıl bişey?
1 saat yürüyüş yaptım,geldim
Canım ben de özledim,geldim canım,ay hakkaten 70 e merdiven dayamışım resmen,hadi bakalım bu son sıkı yönetim ilanımız olsun inşallah
Yemediklerin icin bravos,A 101 de hayırlı olsun
Canlarım selam , ne var ne yok bakalım?
Katılmam mı canım son 5 kilolar gitsin inşallah hepimizin
Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Birazdan Tulen corbasinin tarifini verecegim Tam Karataylik bir corba
TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]
MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz
[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.
Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)
Afiyet olsun.
Spor ya da bi şekilde hareket şart
Ben de fi tarihinde bir kere almıştım ama şimdi nerde hatırlamıyorum bile,ama buna başlamadan once alırım
O da farkeder canım sabır
Menün süper,şimdiden afiyet olsun
Ellerine sağlık canım,tertemiz olmuştur,spor yerine de geçer
ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii
Seni çok iyi anlıyorum canım benzerlerini bende yaşıyorum ama benimki trajikomik şu an annem ananeme bakmak için yanına gitti onda kalıyor, bende 78 yaşındaki babama ve öksüz yiğenime bakmak için annemin evinde kalıyom eşim ve kızımda kendi kendilerine bakıyorlarherkes kendi evinde kalmak istiyor ama yaşlılara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tabii bide küçükten büyüğe yaş arttıkca bunamalarıda artıyor işte o çok fena allah beterinden korusun diyim hepimze sağlık, sabır ve huzur versin
Dimiiaynen topiğe gelip bi söz verince daha iyi oluyor yoksa ben çoktan verdiklerimi hatta belkide fazlasını almıştım
mutlaka gelmeye paylaşmaya çalış bencede
Şimdi sen yoksun ? :44:
Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zatenama genç kızlığımda severdim o ayrı
Baştan su gidiyo o yüzden anlaşılmıyo canım
E aç olursun tabii çok az hani protein hani salata
Aynen ben 3 sene önce kırmızı biber hapı kullanmıştım az daha ölüyodum 3 kilo zor verdim sonra fazlasıyla almıştım
Şunun linkini bidaha verirmisiniz benim sarkmalarım çok, sporsuz zayıfladım bide yaşlılık var tabii
1 saat yürüyüş yaptım,geldim
selam kızlar,nasılsınız
geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..
menüm de şöyle
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)
canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee
tamam canım..kalp kalbe karşıymış..sersum biz sık sık kaçamak yapıyoruz da ondan ilerleyemiyoruz tatlım yoksa biz de iyi kilo veririz..ben daha önce kendimce yaptığım diyetle 9 ayda 36 kilo vermiştim..kaçamak arada hep vardı ama yürüyüşümü aksatmazdım..yürüyüş yapamadıysam Nivea nın CD si vardı onu yapardım..40 beden olmuştum ki benim vücut yapımda çok çok iyi..
kaçtım kızlar eşim kapıda..
Canlarım selam , ne var ne yok bakalım?
Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........
Canim SIKI Yönetim ilan ettigim icin bir sure kuru yemis yemeyecegim ... 3 ogun yaptigim icin rahat gecti .. Doydum yanii
Evet canim uzuuuuun zamandir omega 3 , multivitamin ve d vitamini aliyorum ev doktorunun tavsiyesi uzerine .. Demir eksikligim oldugu icin multi iciyorum. soguk memleketteyiz ya canimmm onedenle de vucudumdaki d vitamini eksikligini gidermek icin d vitamini aliyorum.En son gecen yil baslamadan once baktirmstim baya dusuktu 6 ay once baktirdim normal seviyelere ulasmisti.. Dr tavsiyesi uzerine gunde 2 tane d vitamini aliyordum simdi 1 e indirdi simdi bir ay sonra yine baktiracagim hayirlisi artik ..
Birazdan Tulen corbasinin tarifini verecegim Tam Karataylik bir corba
Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydisurvivor canavarı gelebildin mi..
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım heleverelim verelim
sağol canım..görmemişin A101 i olmuşş
Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorumSelam canım hoşgeldin,iyi diyelim iyi olalım ,sen nasılsın görüşmeyeli
kaydettim harika..pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir ..yalancı işkembe gibi..
ellerine sağlık..oh vitaminli vitaminli yarasın kayınçom..Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele
bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee
iyilik güzellik 1923 haberler sende
Kilo vermekte zorlanan bi arkadaşım da yeni baktırabildi 11 çıkmış bayağı düşük güneş banyosuna başlıycak yakında
Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele
Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorum
kaydettim harika..pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir ..yalancı işkembe gibi..
Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbetiİşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?
:90::87::87::87::87::87::87::87:Ben şehriye çorbasını aynen böyle yapardım karataydan sonra şehriyesizi aynen böyle bazen soğan koymam sadece sarmısak koyarım çok yağlı ise yerken limon yada sirke katarım
Kaneel' cim teşekkürler paylaşım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?