- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayım rabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara
E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff
İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindirgelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak
acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa
ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz
Ben bööle güzel bir A101 görmedim diyosun yane
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuk Ayyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmmtarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:
Hangi yoruma yıkıldınız muhtarım ?yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii
çok üsüldüm beyaa..
alemsin altıma edicem şimdii.. enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım