• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayım :31: rabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara :16: :29:

E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff :31:

İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur :1:
Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:
gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak:52::52:

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa:60::60::60:

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında:51::51: yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz:ssz::ssz::ssz:
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindir :16::16:
Ben bööle güzel bir A101 görmedim diyosun yane :52::52::52:
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu :52::52::52:
tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26::37::37:
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuk :52::52::52::52: Ayyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm :60::60::60::60::60:
yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii:ssz:

çok üsüldüm beyaa..:ssz::ssz::ssz:

alemsin altıma edicem şimdii..:60::60::60: enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..:60::60:
Hangi yoruma yıkıldınız muhtarım ?
bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım :52::52::52::52:
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...

Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:

Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindir :16::16:
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu :52::52::52:

Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuk :52::52::52::52: Ayyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm :60::60::60::60::60:

Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...

gezen tavuguna bayıldım :9::9::9::9::9:

teşekkürler canım mecbur güçlü olmam lazım neyse karamsarlık yok yıkılıyorum tavuga:52::52::52:

gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak:52::52:

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa:60::60::60:

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında:51::51: yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz:ssz::ssz::ssz:

Bence haksızlık olmasın diye herkes kazıtmalı :60: :1:

tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26::37::37:

Gerçek gezentiden bulursan bizede haber ver canım :1:

hayır canım sen MR la karıştırdın..bunda çok ince iğneler batırıyolar bazen:34: bazen de az elektrik veriyorlar.:30::30:.sinirler için:34::34:

açılımı neymiş bi ara internetten bakarım :31: Kardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı :4: bide çimdik attım

Eminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya :60:

Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı :31:

Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?

bitl mi :60: :60:
He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden :52::52::52:
emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26: :1:
Ben de bu yöntemle vücuttaki çok çeşitli sorunları tesbit edebiliyorlar sandım ....

.

çok sıcak olucekmişş çokkk:30::30::30:

dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii:ssz::ssz:
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa:kkk::kkk::kkk:

allamm yareppim..o muydu özgür tavıkk..bende yapıcam bundan sonra.:23::23:.:60::60:

bennucuğumaa yaptığın haksız ithamların yıktı beni kayınçomm:ssz::ssz:

Gerçek gezentiden bulursan bizede haber ver canım :1:

açılımı neymiş bi ara internetten bakarım :31: Kardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı :4: bide çimdik attım

gercekten gezeni buluyorum pek sık gelmiyor buldugumda 2-3 tane alıp atıyorum dolaba birazcık pahalı ama olsun

Ellerine sağlık canım. :16: Menün de gayet hoş. Akşamki menüne ayrıca bayıldım söylemeden edemiiiciiim :9::9::9:

sağol bebeğem:16::16:

Ellerine sağlık canım,tertemiz olmuştur,spor yerine de geçer:8:

sağol canııım,kesinlikle geçer çok yoruldum çünkü:34::34:

daha ne sporu bebişim..temizlik yetmiştir..:46::46:
senle ben pastırma canavarıyız:27::27::27:

dimi ama temizlik de yeter sersumum:27::27:
he kıss pastırmayı çok seviyom ben,tok tutuyo beni:34::34:

çok sıcak olucekmişş çokkk:30::30::30:

dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii:ssz::ssz:
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa:kkk::kkk::kkk:

allamm yareppim..o muydu özgür tavıkk..bende yapıcam bundan sonra.:23::23:.:60::60:

bennucuğumaa yaptığın haksız ithamların yıktı beni kayınçomm:ssz::ssz:

Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun :ssz::ssz::ssz:

iyi fikir bak bu:52::52::52:

elektromiyografi canım..kasları ve sinirleri ölçüyor..ben 2-3 yıl önce el serçe parmağımda uyuşma vardı onun için yaptırdım.:34:.ben hep soluma yatarım kolumun üstüne yatınca kaslarda ve sinirlerde ezilme olmuş ondan uyuşuyormuş..birkaç ay elimi pijamamın içine sokup yattım iyimi düz olması ve dirseğimin kırık olmaması için..:60::60::60:tedavisi oydu..geçmezse gel dedi geçti ama..:60::60:

vallahi canim kavrulmus susam kizarmis tavuk olsun , firinda tavuk olsun hepsine cok yakisiyor citir citir oluyor canim .. Ve cekirdek ici ve firinda tavuk harika super bir davet yemegi oluyor :16:

oy anam ben anca emeklilikte deneyebilirim farklı yemekleri ve daha bir çok ertelediğim bilimum işleri :31:

evet ya bende çok tırsıyorum şimdiden başım çatlamaya başladı temmuz ağustosta napcaz yaff :18: :37:

bence kazıtsın herkes en adili o :23: :52:

çok komiksin jidden :60: ben sana demiştim Gülse Birsel'e iyi rakip olursun elinin altında her daim bi defter kalem olsun bunları yazıya dök al sana sitcom yada alası :23:

allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten:60::60::60::60::60:

dimi ama temizlik de yeter sersumum:27::27:
he kıss pastırmayı çok seviyom ben,tok tutuyo beni:34::34:
:34::34::16::16::38::13::13:
Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun :ssz::ssz::ssz:
ben barış manço manyağıydım gençliğimde ondan ötürü doğukandan ötürü yanee.:34::34:.bennu çatlak yaa..dün konuştu çocuklarıyla hiiç tık yok..özlem yok..tam amerikalı olmuş o:ssz::ssz:
Hah , bak çamurdan pasta yapmışlar , hamurdan yapılmıyo muydu o muhtarım :52::52::52:

:ssz::ssz::ssz::ssz::51::51: yazık gidemedi ki otelee:ssz::ssz:

iyi fikir bak bu:52::52::52:

elektromiyografi canım..kasları ve sinirleri ölçüyor..ben 2-3 yıl önce el serçe parmağımda uyuşma vardı onun için yaptırdım.:34:.ben hep soluma yatarım kolumun üstüne yatınca kaslarda ve sinirlerde ezilme olmuş ondan uyuşuyormuş..birkaç ay elimi pijamamın içine sokup yattım iyimi düz olması ve dirseğimin kırık olmaması için..:60::60::60:tedavisi oydu..geçmezse gel dedi geçti ama..:60::60:

Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...

oy anam ben anca emeklilikte deneyebilirim farklı yemekleri ve daha bir çok ertelediğim bilimum işleri :31:

evet ya bende çok tırsıyorum şimdiden başım çatlamaya başladı temmuz ağustosta napcaz yaff :18: :37:

bence kazıtsın herkes en adili o :23: :52:

çok komiksin jidden :60: ben sana demiştim Gülse Birsel'e iyi rakip olursun elinin altında her daim bi defter kalem olsun bunları yazıya dök al sana sitcom yada alası :23:
Hehe kazıtalım , hepimiz Budist rahip gibi takılırız :52::52::52:
Kafamı toparlayamıyorum ki hayatım , konsantrasyon "SIFIR" , hiç yok ....Olmaz benden Gülse-Mülse bu saatten sonra :ssz::ssz::ssz:
allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten:60::60::60::60::60:
Hehehe şok komik şakalar yaptım ben bu gece Leylakım :60::60::60::60::60::60:
muhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
İyi geceler hayatım :16::16::16:
:34::34::16::16::38::13::13:

ben barış manço manyağıydım gençliğimde ondan ötürü doğukandan ötürü yanee.:34::34:.bennu çatlak yaa..dün konuştu çocuklarıyla hiiç tık yok..özlem yok..tam amerikalı olmuş o:ssz::ssz:

:ssz::ssz::ssz::ssz::51::51: yazık gidemedi ki otelee:ssz::ssz:
İyi işte ne güzel , bizim analar salya-sümük ağlıyolar banal banal :52::52::52:
Otel de güzelmiş valla , Survivor olasım geldi bi an :27::27::27:

Back