• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:46::46::46::46::nazar::nazar::16::16:
ben de iyi ki sabah yürümüşüm.:34:.burada da yağmur var canım:31::31:

Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........ :emir_bebek:

:3: Selam canım menülerin güzelmiş ama bana az gibi geldi sabah peynir,zeytin ceviz vs niye yok canın mı istemedi ? :1:

bide dikkat ettim uzun zamandır multivitamin ve D vit. alıyosun yakın zamanda tahlil yaptırdıysan değerlerin nasıldı ? özellikle D yi merak ediyorum ? :26:

Tulen çorbası nasıl bişey?

Canim SIKI Yönetim ilan ettigim icin bir sure kuru yemis yemeyecegim ... 3 ogun yaptigim icin rahat gecti .. Doydum yanii :7:

Evet canim uzuuuuun zamandir omega 3 , multivitamin ve d vitamini aliyorum ev doktorunun tavsiyesi uzerine .. Demir eksikligim oldugu icin multi iciyorum. soguk memleketteyiz ya canimmm onedenle de vucudumdaki d vitamini eksikligini gidermek icin d vitamini aliyorum.En son gecen yil baslamadan once baktirmstim baya dusuktu 6 ay once baktirdim normal seviyelere ulasmisti.. Dr tavsiyesi uzerine gunde 2 tane d vitamini aliyordum simdi 1 e indirdi simdi bir ay sonra yine baktiracagim hayirlisi artik ..

Birazdan Tulen corbasinin tarifini verecegim Tam Karataylik bir corba :34:

1 saat yürüyüş yaptım,geldim:8:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım ben de özledim:16:,geldim canım,ay hakkaten 70 e merdiven dayamışım resmen,hadi bakalım bu son sıkı yönetim ilanımız olsun inşallah:16:

Yemediklerin icin bravos,A 101 de hayırlı olsun

:16::16::16: verelim verelim:kkk::kkk:

sağol canım..:16::9::9:görmemişin A101 i olmuşş:27::27::27:

Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........ :emir_bebek:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

sen de yoğun çalışıyorsun canım..olsun :34::34::16:

bekliyoruz tarifii:ssz::ssz::ssz:

TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]

MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz

[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.

Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)

Afiyet olsun.

TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]

MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz

[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.

Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)

Afiyet olsun.

kaydettim harika..:16::52::52::52: pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir:34:..yalancı işkembe gibi..:52::52:

Spor ya da bi şekilde hareket şart:kkk::kkk:

Ben de fi tarihinde bir kere almıştım ama şimdi nerde hatırlamıyorum bile,ama buna başlamadan once alırım

O da farkeder canım sabır:32:

Menün süper,şimdiden afiyet olsun:16:

Ellerine sağlık canım,tertemiz olmuştur,spor yerine de geçer:8:

insallah yaa... yavas farkediyo ama maalesef :50: acaba ic organlardaki yaglardan mi kilo veriyorum ki basen bacak vs sona kaliyo dersin :44::44::44:

ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii :53:

oooooooo süper valla :46::46::46: o zaman bize de spor yolu gözüktü mecburen, sIkI bi göbek kendiliginden olmuyo :9::9::9:

Seni çok iyi anlıyorum canım benzerlerini bende yaşıyorum ama benimki trajikomik şu an annem ananeme bakmak için yanına gitti onda kalıyor, bende 78 yaşındaki babama ve öksüz yiğenime bakmak için annemin evinde kalıyom eşim ve kızımda kendi kendilerine bakıyorlar :5: herkes kendi evinde kalmak istiyor ama yaşlılara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tabii :50: bide küçükten büyüğe yaş arttıkca bunamalarıda artıyor işte o çok fena allah beterinden korusun diyim hepimze sağlık, sabır ve huzur versin :29:

Dimii :23: aynen topiğe gelip bi söz verince daha iyi oluyor yoksa ben çoktan verdiklerimi hatta belkide fazlasını almıştım :20:
mutlaka gelmeye paylaşmaya çalış bencede :34:

Şimdi sen yoksun ? :44:

Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zaten :20: ama genç kızlığımda severdim o ayrı :34:

Baştan su gidiyo o yüzden anlaşılmıyo canım :34:

E aç olursun tabii çok az hani protein hani salata :20:

Aynen ben 3 sene önce kırmızı biber hapı kullanmıştım az daha ölüyodum 3 kilo zor verdim sonra fazlasıyla almıştım :1:

Şunun linkini bidaha verirmisiniz benim sarkmalarım çok, sporsuz zayıfladım bide yaşlılık var tabii :34:

gelip gidiyorum canim :16: vakit oldukca kaciyorum yaniniza

:60: :60:

1 saat yürüyüş yaptım,geldim:8:

:46: :46:

selam kızlar,nasılsınız:16::16::16:

geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..

menüm de şöyle:56::56:
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)

canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee:10:

Ooovv o kadar maceradan sonra bide yürüyüşe he valla bravos :46:

tamam canım..kalp kalbe karşıymış..sersum biz sık sık kaçamak yapıyoruz da ondan ilerleyemiyoruz tatlım yoksa biz de iyi kilo veririz..ben daha önce kendimce yaptığım diyetle 9 ayda 36 kilo vermiştim..kaçamak arada hep vardı ama yürüyüşümü aksatmazdım..yürüyüş yapamadıysam Nivea nın CD si vardı onu yapardım..40 beden olmuştum ki benim vücut yapımda çok çok iyi..
kaçtım kızlar eşim kapıda..

Ciddenmi 9 ayda 36 kilo :53: :53: nassı verdin gelince anlatıversen :44:

Canlarım selam , ne var ne yok bakalım?

:52: :52: :3: iyilik güzellik 1923 haberler sende :34:

Iyi yapmissin vallahi canim benimm ne guzl mis mis yurumussun ben yuruyemedim fakat ama ... calistim........ :emir_bebek:

Canim SIKI Yönetim ilan ettigim icin bir sure kuru yemis yemeyecegim ... 3 ogun yaptigim icin rahat gecti .. Doydum yanii :7:

Evet canim uzuuuuun zamandir omega 3 , multivitamin ve d vitamini aliyorum ev doktorunun tavsiyesi uzerine .. Demir eksikligim oldugu icin multi iciyorum. soguk memleketteyiz ya canimmm onedenle de vucudumdaki d vitamini eksikligini gidermek icin d vitamini aliyorum.En son gecen yil baslamadan once baktirmstim baya dusuktu 6 ay once baktirdim normal seviyelere ulasmisti.. Dr tavsiyesi uzerine gunde 2 tane d vitamini aliyordum simdi 1 e indirdi simdi bir ay sonra yine baktiracagim hayirlisi artik ..

Süpeer :46: benim karataydan önce 2011 aralıkta 25 civarıydı ama ilaç kullanmadım kışın ciğer kaymak yemeye çalıştım yazında bol güneşlendim sonra tekrar baktıramadım umarım artmıştır :31:

Kilo vermekte zorlanan bi arkadaşım da yeni baktırabildi 11 çıkmış bayağı düşük güneş banyosuna başlıycak yakında :60:

bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee:16:

survivor canavarı gelebildin mi..:23::23::23:
Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi :21::21::21:
:16::16::16: verelim verelim:kkk::kkk:

sağol canım..:16::9::9:görmemişin A101 i olmuşş:27::27::27:
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele :27::27::27:
Selam canım hoşgeldin,iyi diyelim iyi olalım ,sen nasılsın görüşmeyeli:16:
Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorum:ssz::ssz::ssz:

kaydettim harika..:16::52::52::52: pişince tabağa koyunca az sirke döksek o da güzel olabilir:34:..yalancı işkembe gibi..:52::52:

Ben şehriye çorbasını aynen böyle yapardım karataydan sonra şehriyesizi aynen böyle bazen soğan koymam sadece sarmısak koyarım çok yağlı ise yerken limon yada sirke katarım :34:

Kaneel' cim teşekkürler paylaşım için :54:

Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi :21::21::21:
ellerine sağlık..oh vitaminli vitaminli yarasın kayınçom..:16::16:

:53::53::53:söğğlemesi ayıpp apla şöölee yeşil siyah büyyük bi tabelası var..:53::53:arabaları var..şok güsel şok..:27::27:

bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee:16:

oh herkeşler saç kestirmiş hafiflemiş cumaya hile mi yapıyonuz kısss:60::60::60:

İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim:32::32::ssz::ssz:

:60: :60:

:52: :52: :3: iyilik güzellik 1923 haberler sende :34:

Kilo vermekte zorlanan bi arkadaşım da yeni baktırabildi 11 çıkmış bayağı düşük güneş banyosuna başlıycak yakında :60:

Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbeti :ssz::ssz::ssz: İşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey :ssz::ssz::ssz:
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?

Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorum:ssz::ssz::ssz:

Bekletmeden pişirincede hemen tükettiniz mi bari? :31:

niye uyuz uyuz yaşıyosun kujuum ? :1:

Ben bol bol bol limon sIkIyorum canim super oluyor ve varsa biraz da taze maydonoz .. Afiyet leptinn olsun gerisi artik cok harika super oluyor .. :7:

Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbeti :ssz::ssz::ssz: İşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey :ssz::ssz::ssz:
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?

seni burdaki A101 e alalım kasiyer olarak kayınçom:52:..kıss bulunmaz fırsat bak benden demesii..:60::60::60:ben hergün gelirim hiiiç sıkılmazsın:27::27:

Back