• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??
Bugun SIKI YöNetiMin ilk günuydü iyi gecti .. Kacamaksiz ve bol hareketliydi ..

Yediklerim:

Sabah :
1 salatalik,
1 domates,
1 yumurta sarisi,
1 kirmizi ince biber
omega 3 , multivitamin , d vitamini

Ogle;
1 bardak yogurt,
1 bardak tavuk suyu corba

Aksam;
tulen corbasi,
kiymali kabak yemegi,
yogurtlu kozlenmis biber,
su

Bugun calistigim icin tuummmmm gun ayaktaydim .. Vallahi cok yoruldum.
Yuruyus yapamadim cunku hava cok soguk ve yagmurlu maalesef:14::14:

Herkesi bilmem ama 45 yaş üstü vede menopozlu olunca zor oluyo yaf çoğunluk genç metobolizma hızlı bide 2-3 kişi dışında kilosu fazla olanlar daha kolay veriyo dimi ama :5: ben 3.5 ayda 14 kilo vermiştim şimdi ayda 1 kilo anca veriyor oldum yaff :47:
sen 3.5 ayda 14 kilo ben 8 ayda 8 kilo ben atayım biyerlerden kendimi:ssz::ssz::ssz:
yok yok onda un var ben yemem :18: bi kere yersem bozmaya başlarım sonraaa :18: üüüüüüüüü lahmacunada bayılırım ben yaaa :31:

tabii ki yemezsen daha iyi canım:46::46:..ama çok krize girince yasak olmadığını bilmek iyi oluyor..ben ayda 1 -2 kere yiyorum..hamur işini çok severim maalesef..hiç yoktan iyidir..:34::34::34:

Son düzenleme:

Yediklerim:

Sabah :
1 salatalik,
1 domates,
1 yumurta sarisi,
1 kirmizi ince biber

Ogle;
1 bardak yogurt,

Aksam;
tulen corbasi,
kiymali kabak yemegi,
su

:46::46::46::46::nazar::nazar::16::16:
ben de iyi ki sabah yürümüşüm.:34:.burada da yağmur var canım:31::31:

Son düzenleme:

Yediklerim:

Sabah :
1 salatalik,
1 domates,
1 yumurta sarisi,
1 kirmizi ince biber

Ogle;
1 bardak yogurt,

Aksam;
tulen corbasi,
kiymali kabak yemegi,
su

:3: Selam canım menülerin güzelmiş ama bana az gibi geldi sabah peynir,zeytin ceviz vs niye yok canın mı istemedi ? :1:

bide dikkat ettim uzun zamandır multivitamin ve D vit. alıyosun yakın zamanda tahlil yaptırdıysan değerlerin nasıldı ? özellikle D yi merak ediyorum ? :26:

Tulen çorbası nasıl bişey?

valla bu kaaa olur:52::52: tam aklımdan seni geçiriyordum ki gelmişsin..:48::29::38::38:

datlum özeline bi bakıver kuzum..:34::34:

selam kızlar,nasılsınız:16::16::16:

geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..

menüm de şöyle:56::56:
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)

canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee:10:

$430847_4463440658763_305024849_n.jpg

:60::60::60::60::60:

sen 3.5 ayda 14 kilo ben 8 ayda 8 kilo ben atayım biyerlerden kendimi:ssz::ssz::ssz:

Senin metobolizma niye yavaş bi türlü çözemedik yaff :1: eğer başka bi sağlık prob. yoksa 4 şey diyo Karatay hocamız (sende biliyosun ama yeni gelen vede kitabını okumayan arkadaşlar için bu vesileyle yaziim dedim :34: )
1-İnsülin 5 in üstündeyse
2-D-vitamini kışın en az 50 yazın 100 olmalıymış
3-Gizli besin alerjisi varsa (York testiyle anlaşılıyo biraz tuzlu b test)
4-Demir eksikliği varsa kilo vermek zormuş

ama sen york hariç hepsi normal demiştin dimi :1:

tabii ki yemezsen daha iyi canım:46::46:..ama çok krize girince yasak olmadığını bilmek iyi oluyor..ben ayda 1 -2 kere yiyorum..hamur işini çok severim maalesef..hiç yoktan iyidir..:34::34::34:

Kim sevmeskiii :31:

:46::46::46::46::nazar::nazar::16::16:
ben de iyi ki sabah yürümüşüm.:34:.burada da yağmur var canım:31::31:

Burada sıcak ve sıkıcı hava vardı yürümek gelmedi içimden valla anca alışveriş yaparken belki yarım saat falan dolanmışımdır sonrada yemek bulaşık falan o kaa başka zipor mipor yok yarın inş. :34:

Formatı halletmişim yine :44:
Senin metobolizma niye yavaş bi türlü çözemedik yaff eğer başka bi sağlık prob. yoksa 4 şey diyo Karatay hocamız (sende biliyosun ama yeni gelen vede kitabını okumayan arkadaşlar için bu vesileyle yaziim dedim )
1-İnsülin 5 in üstündeyse
2-D-vitamini kışın en az 50 yazın 100 olmalıymış
3-Gizli besin alerjisi varsa (York testiyle anlaşılıyo biraz tuzlu b test)
4-Demir eksikliği varsa kilo vermek zormuş

valla bu kaaa olur:52::52: tam aklımdan seni geçiriyordum ki gelmişsin..:48::29::38::38:

datlum özeline bi bakıver kuzum..:34::34:

tamam canım..kalp kalbe karşıymış..sersum biz sık sık kaçamak yapıyoruz da ondan ilerleyemiyoruz tatlım yoksa biz de iyi kilo veririz..ben daha önce kendimce yaptığım diyetle 9 ayda 36 kilo vermiştim..kaçamak arada hep vardı ama yürüyüşümü aksatmazdım..yürüyüş yapamadıysam Nivea nın CD si vardı onu yapardım..40 beden olmuştum ki benim vücut yapımda çok çok iyi..

kaçtım kızlar eşim kapıda..

1 saat yürüyüş yaptım,geldim:8:
:46::46:heh şööle toparlan canumcum:29::29::nazar:

geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..

akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)

:53::53:one karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss.:52:.kocişleri yakaladın mı bırakmıycan:27::27:
Kim sevmeskiii :31:

Burada sıcak ve sıkıcı hava vardı yürümek gelmedi içimden valla anca alışveriş yaparken belki yarım saat falan dolanmışımdır sonrada yemek bulaşık falan o kaa başka zipor mipor yok yarın inş. :34:

formatın içine edilmiş gene ama okudum:60::60::60:
evet canım york dışında hepisi normal ben şahsına münhasır bi kişiliğim..ben bile çözemedim bu metabolizmayı:60::60::60:
amaaann soğukta da yürünmüyor sıcakta da beyaa:ssz::ssz:

tamam canım..kalp kalbe karşıymış..sersum biz sık sık kaçamak yapıyoruz da ondan ilerleyemiyoruz tatlım yoksa biz de iyi kilo veririz..ben daha önce kendimce yaptığım diyetle 9 ayda 36 kilo vermiştim..kaçamak arada hep vardı ama yürüyüşümü aksatmazdım..yürüyüş yapamadıysam Nivea nın CD si vardı onu yapardım..40 beden olmuştum ki benim vücut yapımda çok çok iyi..

kaçtım kızlar eşim kapıda..

yok kıss:31:..benim kadar kaçamak yapanlar yine ben de iyi veriyo.:1::1:.benim ki yanar dönerli atarlı..bazen sapıtıyo birden veriyo.:53::53:.amaaannn arkadaşım olsun beyaa.:16::16:.gr gr da olsa veriyoz buna da şükür..:52::52:
koş koş enişteyi bekletme:9::9:

Selam canlarım,

Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.

Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.

Anlaşılacağı üzere, kalan yemekleri bitirdim.

Akşam görüşürüz canlarım.

Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))

Yeni sacini gule gule kullan canim :16:

Selam kızlar, nasılsınız:16:

Topiğe gelemez oldum, gelemedikçe de kaçamaklar alıp başını gidiyor, sabah aç karnına tartıldım, 68 i de geçmişim:5:,bişeyler yapmam lazım ama tartının üstüne gene saçma sapan şeyler yedim,aynı kalmaya da razıydım ama vermeyi bırak resmen kilo alıyorum artık:5:

Biz seferberlik ilan ettik canim katil bize son 1 ayda 5 kilo verebilmek icin .... Karatay ile herseyi basarabilirizzz :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
okaa tüy kıl muhabbetinden sonra kocişimden utanıp bacaklarımı sinekkaydı yaptım.:23::23::23:.offf batıya gitsek de şu lazer olayına girsem..1 saatimi alıyo makineyle yawww:37::37::37::37:

:1::1::1::1::1::1::1::1: Batiya gidince yaptirir kurtarirsin bebisim .. ne yapcan ya sabir gariii :16:

sorma canim yaa... verecek kilo azaldikca sanirsam disiplin de azaliyo :50: silkelenip kendimize gelmemiz lazimmmm :kkk::kkk::kkk::kkk:

gitsin artik yaa su bi türlü gitmeyen son bes kilo :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: hayir yani amacim öyle dal gibi de olmak degil :50: benim boyumda olup da 51 kg olanlar var yaaa :53::53::53: ben bi türlü 62ye felan düsemiyorum :43: daha önceki diyetlerle de 68e kadar gelmistim ama tekrar aldim hepsini... insallah bu sefer kurtuluruz yaaa :19::19::19::19:

geliriz kuzum geliriz... ama zaman alacagi kesin yaaa :50: cigdosa da dedigim gibi, verilcek kilo azaldikca zorlaniyoruz :31: burda da spor yaparsak bu da ise yararsa ooohhh misss :16::16::16: ben yapiyordum biraktim maalesef, ama gercekten ise yariyor, kendimden biliyorum... hadi bakalim toplayalim kendimizi verelim kilolari :8::8::8:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Seninki benimkinden aşağı kalır değil yani koptum burda ya :60:

Ayyyyy ne kaaa güzeeeelll maşallah :nazar::nazar: Ben de bu sonbaharda başlıyorum inşallah :52:

Canım karatay uyarlayarak yapabilirsin bence. Sürekli aynı şeyler yendiğinde vcut kilitliyor kendini işte bu bilinen bir gerçek :37:

Çok gaza geldim kıs :53::53: Bende varıııım :kkk:

Tam laserlik işte seninki :23::23::23::23:

Valla bende karbeyazım ama tüyler hafif sarımsı yaa jiletleyeceksin bir iki ay dediydi de ondan ertelediydim bende yazın nası jiletliyim beeee :37::37::37::37: Artık sonbahar-kış sezonu başlatacam :60: :60:

Ay bende diyom ki bi kutu olsa içine girip çıksak acısız sızısız kıl mıl kalmasa :53::53: 3-5 seansa da razıyım kız :ssz::ssz:

Hatta kocalara da uygulasak da belki evi daha az süpürürüz :27::27::27::27:

Gizlice :53: Ağdaaa :53: Kız bana da anlat nası olcak bu gizli ağda işi :52:

Valla adam sağlam yatar deli kalkar :60: :60:

Hadi bakalım kız herkes gaza gelince bende geliyom :60::60:

:60::60::60::60:

Hadi bakalıııııııımmmm :46::46::46: İnsan beklediği rakamı görünce gerçekten çok seviniyo değil miiii :46::46::46:

Valla ben bugun silkelenir gibi oldum galiba snaırsam :1::1: 1 saat yürüdüm ve kaçamaksız oldu akşam yemeğim. Ama bu hafta kaçamak yapmamama rağmen yine aldım. Heralde bugday şşişirdi beni. Neyse artık veririz ya nasılsa kaçamak yapmadım ama sınırdayım. Çok yiyesim var böyle abur cubur. :50:

Bu gün 74.500'ü gördüm bana göz kirpti. Mutluyum. :)

hadi bakalim canim son bahara burda ne kaldi 3 5 ay ya sabir .. hepsi gidecek dertler bieecek .. Karatay ile verilemeyecek kilo tanimiyorum.. Kalan son 5 kilo bu ay icinde gidecek :7:

kaçtır cee ee bile demeden kaçıyon :53::53:küstün mü kııı:29::38:tamam söz bidaa yoğurt küründen bahsetmiycem:23::23::23::9::9:

Son düzenleme:
canım evet gelmiyosun :20:özledik valla..bak 68 olmuşun..:30::30: gel bak biz sıkı yönetim ilan ettik (bu sefer tam ettik..habire ediyoduk ya:60::60:) kaçamaksız vermeliyiz artık şu kilolarıı..:kkk::kkk::kkk:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

hee kesin güle güle uzatırım..:27::27:

:60::60::60::60:ben de mi kestirsem oyam..belki 400-500 gr gider de 74 ü görürüm..:27::27::27:

ben sabırlı ol demiştim.:34::16:.yaşınız genç metabolizma daha hızlı vereceksiniz elbet..aceleye gerek yok:34::34::46::46::46:

:38::38::38::29::29::16:

daha ne sporu bebişim..temizlik yetmiştir..:46::46:
senle ben pastırma canavarıyız:27::27::27:

afiyet olsun kujummm
bayılırım kuru dolmayaa:52::52::52:

Canım ben de özledim:16:,geldim canım,ay hakkaten 70 e merdiven dayamışım resmen,hadi bakalım bu son sıkı yönetim ilanımız olsun inşallah:16:

kaçamaksız bir günü bitirdim çok şükür..:32::32::32::32:

2. öğünüm
:56::56::56:
3 parça kemiksiz tavuk baget
2 kase cacık
:56::56::56:

yemediklerim eşime yaptığım kıymalı börek:nazar::46::46:
ve arkadaşlarımın çayın yanında ısrarla ye dedikleri N**** (Siyahi):46::46:

bugün A101 açıldı ve ben çok mutlu bir şekilde doyasıya alışveriş yaptım orda.:52::52:.sanki izmirdeymişim gibi hissettim yaww..tanıdık bir mağazayı görünce:5::5:
dondurulmamış tavuk yemek harika..burada bütün tavuklar donmuş halde geliyor ve tadı çok kötü oluyor:25::25:..ben ki çok severim tavuğu ..neyse artık tavukları A101 den alıcam yaşasın..:52::52:

yaklaşık 2 km de yürüdüm..:8::8::8:

Yemediklerin icin bravos,A 101 de hayırlı olsun

Sağol canım teşekkür ederim.

Haarekete gelince bu akşam bulgur yiyeceğim için şişicem muhtemelen o yüzden sporu abartmayı planlıyorum:31: Su da tutsa vucudum spor yapınca nasılsa yağlar gidecek. 3 güne de salar suyunu muyunu zaten :1::1::1:

Kalmaz 3 güne bişey,sen onları halledersin:34:

:3: Selam yoldaşlar umarım herkes iyidir bi ara geçmişi okumaya çalışcam havadislere bakcam

:nazar: :nazar: Maşallah Sersumcum inşallah böyle iradeli devam edersin cumayada 74 ü görürsün :16:

Ben malesef hergün mutlaka az da olsa kaçamak yaptım :5: hedefi tekrar 60 mı yapsam acaba :26: gözüm korkmaya başladı :17:
Seni çok iyi anlıyorum canım benzerlerini bende yaşıyorum ama benimki trajikomik şu an annem ananeme bakmak için yanına gitti onda kalıyor, bende 78 yaşındaki babama ve öksüz yiğenime bakmak için annemin evinde kalıyom eşim ve kızımda kendi kendilerine bakıyorlar :5: herkes kendi evinde kalmak istiyor ama yaşlılara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tabii :50: bide küçükten büyüğe yaş arttıkca bunamalarıda artıyor işte o çok fena allah beterinden korusun diyim hepimze sağlık, sabır ve huzur versin :29:

Dimii :23: aynen topiğe gelip bi söz verince daha iyi oluyor yoksa ben çoktan verdiklerimi hatta belkide fazlasını almıştım :20:
mutlaka gelmeye paylaşmaya çalış bencede :34:

Şimdi sen yoksun ? :44:

Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zaten :20: ama genç kızlığımda severdim o ayrı :34:

Baştan su gidiyo o yüzden anlaşılmıyo canım :34:

E aç olursun tabii çok az hani protein hani salata :20:

Aynen ben 3 sene önce kırmızı biber hapı kullanmıştım az daha ölüyodum 3 kilo zor verdim sonra fazlasıyla almıştım :1:

Şunun linkini bidaha verirmisiniz benim sarkmalarım çok, sporsuz zayıfladım bide yaşlılık var tabii :34:

Evet canım forum bizi toparlıyor,sen de verirsin kalanları merak etme

Özlemim okurken yoruldum canım ne çok şey yapmışsın:32:

:46::46:heh şööle toparlan canumcum:29::29::nazar:

:53::53:one karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss.:52:.kocişleri yakaladın mı bırakmıycan:27::27:

formatın içine edilmiş gene ama okudum:60::60::60:
evet canım york dışında hepisi normal ben şahsına münhasır bi kişiliğim..ben bile çözemedim bu metabolizmayı:60::60::60:
amaaann soğukta da yürünmüyor sıcakta da beyaa:ssz::ssz:

:38::38::16::16:

Yeni sacini gule gule kullan canim :16:

Biz seferberlik ilan ettik canim katil bize son 1 ayda 5 kilo verebilmek icin .... Karatay ile herseyi basarabilirizzz :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:1::1::1::1::1::1::1::1: Batiya gidince yaptirir kurtarirsin bebisim .. ne yapcan ya sabir gariii :16:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

hadi bakalim canim son bahara burda ne kaldi 3 5 ay ya sabir .. hepsi gidecek dertler bieecek .. Karatay ile verilemeyecek kilo tanimiyorum.. Kalan son 5 kilo bu ay icinde gidecek :7:

Katılmam mı canım son 5 kilolar gitsin inşallah hepimizin:kkk::kkk:

Back