• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine sağlık..oh vitaminli vitaminli yarasın kayınçom..:16::16:

:53::53::53:söğğlemesi ayıpp apla şöölee yeşil siyah büyyük bi tabelası var..:53::53:arabaları var..şok güsel şok..:27::27:

oh herkeşler saç kestirmiş hafiflemiş cumaya hile mi yapıyonuz kısss:60::60::60:
Eyvallah muhtarım , buyur gel beraber yiyek :34::34::34:
Ne diyyossuuunnnnn , acayip bişi deseneeee :52::52::52::52: Ohh adamları zengin edicen , her gün gidersin artık ama git muhtarım sen 5M Migrosları , Realleri , Kipaları , Carefourları hakeden güzide bir insansın.A101 senin köpeğin olsun :23::23::23::23:
Bunlar Cumaya hazırlık bab'ında saç kestiriyo bence :27::27::27:
İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim:32::32::ssz::ssz:
Hoşgeldin Kardelenim , afiyet olsun , bulgur pilavını ben de çok özledim , çoktandır yapmadım...

İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim:32::32::ssz::ssz:
harikasın daha ne olsun:46::16::16:
nooldu EMG işi aldınız mı randevuyu canım:34:

Ben bol bol bol limon sIkIyorum canim super oluyor ve varsa biraz da taze maydonoz .. Afiyet leptinn olsun gerisi artik cok harika super oluyor .. :7:

:38::16::16:maydanoz yakışır canım:34:

TAVUK ÇIĞIRTMASI

Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.

MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz

Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))

Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.

Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.

Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.

Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:

Son düzenleme:
seni burdaki A101 e alalım kasiyer olarak kayınçom:52:..kıss bulunmaz fırsat bak benden demesii..:60::60::60:ben hergün gelirim hiiiç sıkılmazsın:27::27:
Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm :16::16::16: Amma bağlama çektim de mi :52::52::52::52:

Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo :52::52::52::52:

Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayım :31: rabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara :16: :29:

Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbeti :ssz::ssz::ssz: İşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey :ssz::ssz::ssz:
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?

E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff :31:

İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur :1:

Eyvallah muhtarım , buyur gel beraber yiyek :34::34::34:
Ne diyyossuuunnnnn , acayip bişi deseneeee :52::52::52::52: Ohh adamları zengin edicen , her gün gidersin artık ama git muhtarım sen 5M Migrosları , Realleri , Kipaları , Carefourları hakeden güzide bir insansın.A101 senin köpeğin olsun :23::23::23::23:
Bunlar Cumaya hazırlık bab'ında saç kestiriyo bence :27::27::27:

.

gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak:52::52:

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa:60::60::60:

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında:51::51: yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz:ssz::ssz::ssz:

TAVUK ÇIĞIRTMASI

MALZEMELER:
-1 orta boy soğan(atakta küçük bir parçaya izin var)
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-1 tutam maydanoz

Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.

Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.

Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:

tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26::37::37:

Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm :16::16::16: Amma bağlama çektim de mi :52::52::52::52:

Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo :52::52::52::52:

yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii:ssz:

çok üsüldüm beyaa..:ssz::ssz::ssz:

alemsin altıma edicem şimdii..:60::60::60: enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..:60::60:

Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayım :31: rabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara :16: :29:

E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff :31:

İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur :1:

teşekkürler canım tüm hastalara acil şifalar versin rabbim banada bolca sabır :52::52::52::52:

almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide :27::27::27::27:

Canım şimdi görünce baktım ben de EMG neymiş diye , ilk kez duydum bu vesileyle...İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız , herşey çok yolunda gidecek , dualarımdasınız , eniştem ferah tutsun içini ...

Canım şimdi görünce baktım ben de EMG neymiş diye , ilk kez duydum bu vesileyle...İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız , herşey çok yolunda gidecek , dualarımdasınız , eniştem ferah tutsun içini ...

bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım :52::52::52::52:

almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide :27::27::27::27:

hadi hayırlısı..iğne batırıyolar ben de çektirdim ama el bileğime..kısa sürdü..ama acımadı..onun ki nasıl olur bilemiycem..:26::26:

Eminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya :60:

TAVUK ÇIĞIRTMASI

MALZEMELER:
-1 orta boy soğan
-1 tutam maydanoz

Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı :31:

Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm :16::16::16: Amma bağlama çektim de mi :52::52::52::52: Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo :52::52::52::52:

Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?

bitl mi :60: :60:

Eminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya :60:

Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı :31:

Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?

bitl mi :60: :60:

vallahi canim kavrulmus susam kizarmis tavuk olsun , firinda tavuk olsun hepsine cok yakisiyor citir citir oluyor canim .. Ve cekirdek ici ve firinda tavuk harika super bir davet yemegi oluyor :16:

Back