Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??
Bugun SIKI YöNetiMin ilk günuydü iyi gecti .. Kacamaksiz ve bol hareketliydi ..

Yediklerim:

Sabah :
1 salatalik,
1 domates,
1 yumurta sarisi,
1 kirmizi ince biber
omega 3 , multivitamin , d vitamini

Ogle;
1 bardak yogurt,
1 bardak tavuk suyu corba

Aksam;
tulen corbasi,
kiymali kabak yemegi,
yogurtlu kozlenmis biber,
su

Bugun calistigim icin tuummmmm gun ayaktaydim .. Vallahi cok yoruldum.
Yuruyus yapamadim cunku hava cok soguk ve yagmurlu maalesef

sen 3.5 ayda 14 kilo ben 8 ayda 8 kilo ben atayım biyerlerden kendimi
yok yok onda un var ben yemem :18: bi kere yersem bozmaya başlarım sonraaa :18: üüüüüüüüü lahmacunada bayılırım ben yaaa

tabii ki yemezsen daha iyi canım..ama çok krize girince yasak olmadığını bilmek iyi oluyor..ben ayda 1 -2 kere yiyorum..hamur işini çok severim maalesef..hiç yoktan iyidir..

Son düzenleme:

ben de iyi ki sabah yürümüşüm..burada da yağmur var canım

Son düzenleme:

Selam canım menülerin güzelmiş ama bana az gibi geldi sabah peynir,zeytin ceviz vs niye yok canın mı istemedi ?

bide dikkat ettim uzun zamandır multivitamin ve D vit. alıyosun yakın zamanda tahlil yaptırdıysan değerlerin nasıldı ? özellikle D yi merak ediyorum ? :26:

Tulen çorbası nasıl bişey?

valla bu kaaa olur tam aklımdan seni geçiriyordum ki gelmişsin..

datlum özeline bi bakıver kuzum..

selam kızlar,nasılsınız

geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..

menüm de şöyle
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)

canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee

Kim sevmeskiii

ben de iyi ki sabah yürümüşüm..burada da yağmur var canım

Burada sıcak ve sıkıcı hava vardı yürümek gelmedi içimden valla anca alışveriş yaparken belki yarım saat falan dolanmışımdır sonrada yemek bulaşık falan o kaa başka zipor mipor yok yarın inş.

Formatı halletmişim yine :44:
Senin metobolizma niye yavaş bi türlü çözemedik yaff eğer başka bi sağlık prob. yoksa 4 şey diyo Karatay hocamız (sende biliyosun ama yeni gelen vede kitabını okumayan arkadaşlar için bu vesileyle yaziim dedim )
1-İnsülin 5 in üstündeyse
2-D-vitamini kışın en az 50 yazın 100 olmalıymış
3-Gizli besin alerjisi varsa (York testiyle anlaşılıyo biraz tuzlu b test)
4-Demir eksikliği varsa kilo vermek zormuş

valla bu kaaa olur tam aklımdan seni geçiriyordum ki gelmişsin..

datlum özeline bi bakıver kuzum..

tamam canım..kalp kalbe karşıymış..sersum biz sık sık kaçamak yapıyoruz da ondan ilerleyemiyoruz tatlım yoksa biz de iyi kilo veririz..ben daha önce kendimce yaptığım diyetle 9 ayda 36 kilo vermiştim..kaçamak arada hep vardı ama yürüyüşümü aksatmazdım..yürüyüş yapamadıysam Nivea nın CD si vardı onu yapardım..40 beden olmuştum ki benim vücut yapımda çok çok iyi..

kaçtım kızlar eşim kapıda..

1 saat yürüyüş yaptım,geldim
heh şööle toparlan canumcum
one karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss..kocişleri yakaladın mı bırakmıycan

formatın içine edilmiş gene ama okudum
evet canım york dışında hepisi normal ben şahsına münhasır bi kişiliğim..ben bile çözemedim bu metabolizmayı
amaaann soğukta da yürünmüyor sıcakta da beyaa

yok kıss..benim kadar kaçamak yapanlar yine ben de iyi veriyo..benim ki yanar dönerli atarlı..bazen sapıtıyo birden veriyo..amaaannn arkadaşım olsun beyaa..gr gr da olsa veriyoz buna da şükür..
koş koş enişteyi bekletme

Yeni sacini gule gule kullan canim

Biz seferberlik ilan ettik canim katil bize son 1 ayda 5 kilo verebilmek icin .... Karatay ile herseyi basarabilirizzz
okaa tüy kıl muhabbetinden sonra kocişimden utanıp bacaklarımı sinekkaydı yaptım..offf batıya gitsek de şu lazer olayına girsem..1 saatimi alıyo makineyle yawww

Batiya gidince yaptirir kurtarirsin bebisim .. ne yapcan ya sabir gariii

Bu gün 74.500'ü gördüm bana göz kirpti. Mutluyum. :)

hadi bakalim canim son bahara burda ne kaldi 3 5 ay ya sabir .. hepsi gidecek dertler bieecek .. Karatay ile verilemeyecek kilo tanimiyorum.. Kalan son 5 kilo bu ay icinde gidecek

kaçtır cee ee bile demeden kaçıyon küstün mü kıııtamam söz bidaa yoğurt küründen bahsetmiycem

Son düzenleme:

Canım ben de özledim,geldim canım,ay hakkaten 70 e merdiven dayamışım resmen,hadi bakalım bu son sıkı yönetim ilanımız olsun inşallah

Yemediklerin icin bravos,A 101 de hayırlı olsun

Kalmaz 3 güne bişey,sen onları halledersin

Evet canım forum bizi toparlıyor,sen de verirsin kalanları merak etme

Özlemim okurken yoruldum canım ne çok şey yapmışsın

Katılmam mı canım son 5 kilolar gitsin inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…