• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım,

Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.

Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.

Anlaşılacağı üzere, kalan yemekleri bitirdim.

Akşam görüşürüz canlarım.

Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))

hahahahahaha :1: benimde küt saçlarım sarı bide ohh rahatım bu yaz :32:
hemen yediklerime geçiyorumm
Sabah :
pastırmalı yumurta
fındık
peynir , zeytin
cherry
süt
yeşil çay

akşam ( az önce yedim bugün aç bırakıcam kendimi son öğünüm yani )
kurufasulye
karışık salata
yoğurt

Bu aradaaaa 2 gündür zırnık oynamayan 73.0 olan kilommmm bugun itibariyle 72.4 :52::52::52: Bando ve mızıka eşliğinde kutluyorummmmmm :46::46::46::46: ve cilyına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum YAŞASIN 30 DAY SHRED :kkk:

Son düzenleme:
Bugun herkes zayıfladığımı farketti artık nihayet :57::57: Ulen o kadar çabala didin koskoca 4 kilo verdim kimse banamısın demedi 5.6 kilo verice hepsi patır patır aaa zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun demeye başladılar bi hırs geldi bi hırs sormayın durduramıyorum kendimi :52: ama cuma günü sefgülüm gelicek spor işi yalan olucak diye korkuyorum pek kendime vakit bulamıcam :5:

Selam canlarım,

Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.

Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.

Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))

Valla benim belime kadardı Omuz üstünde kestirdim toplam 45 gram tuttu saçlarım da gürdür yani :9::9::9::9::9::9::9::9: Neyse seninki farketse baya sevinirim :9::9:

hahahahahaha :1: benimde küt saçlarım sarı bide ohh rahatım bu yaz :32:
hemen yediklerime geçiyorumm
Sabah :
pastırmalı yumurta
fındık
peynir , zeytin
cherry
süt
yeşil çay

akşam ( az önce yedim bugün aç bırakıcam kendimi son öğünüm yani )
kurufasulye
karışık salata
yoğurt

Bu aradaaaa 2 gündür zırnık oynamayan 73.0 olan kilommmm bugun itibariyle 72.4 :52::52::52: Bando ve mızıka eşliğinde kutluyorummmmmm :46::46::46::46: ve cilyına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum YAŞASIN 30 DAY SHRED :kkk:

ooooooohhhhhh hadi bakalımmmmmm :52::52::52::52: Spora bnde başlamak istiyooommmmmmmmmmm :14::14::14: Etkili mi etkili mi :53::53::53:

Bu arada o cherry neyin nesi bakim hazır filan değil dimi :44::44:

Bugun herkes zayıfladığımı farketti artık nihayet :57::57: Ulen o kadar çabala didin koskoca 4 kilo verdim kimse banamısın demedi 5.6 kilo verice hepsi patır patır aaa zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun demeye başladılar bi hırs geldi bi hırs sormayın durduramıyorum kendimi :52: ama cuma günü sefgülüm gelicek spor işi yalan olucak diye korkuyorum pek kendime vakit bulamıcam :5:

:33::33::33::33::33::33: Sakın bırakmaaaa

Valla benim belime kadardı Omuz üstünde kestirdim toplam 45 gram tuttu saçlarım da gürdür yani :9::9::9::9::9::9::9::9: Neyse seninki farketse baya sevinirim :9::9:

ooooooohhhhhh hadi bakalımmmmmm :52::52::52::52: Spora bnde başlamak istiyooommmmmmmmmmm :14::14::14: Etkili mi etkili mi :53::53::53:

Bu arada o cherry neyin nesi bakim hazır filan değil dimi :44::44:

:33::33::33::33::33::33: Sakın bırakmaaaa

Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten :40:

yeni yedim daha kalkayım da salata yiyeyim bari bir tabakda :31::31:

Ye canım afiyet olsun :39::39::39::39:

Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten :40:

Tamam o zaman yiyebilirsinnnn hazır gıda veya dondurulmuş sandım da :9::9::9: hemen başlayım bendeee :52::52::52: Birazdan yapıcam yemeğimi hazırladıktan sonra. Sporumu yapıp ondan sonrada yemek yicem :9::9::9::9:

evet yaa bende sabahtan beri 1,5 litre ictim simdi tutuyorum kendimi yoksa cok iciyorum wcden cikamiyorum :9::9::9:

kacamak ben de yapiyorum ama yaa :50::50::50: tutmam lazim artik, yaza az kaldi azzzz :52::52::52::52: gerci sizin oralara coktan geldi ama buraya daha ugramadi, ben de insallah trye gelene kadar 65i devirirsem :52::52::52:

sen nerde calisiyosun peki?? ne zamandir yapiyosun diyet?? anlatsana biraz
canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...
karataya başlayalı hemen hemen 6 ay oldu ama öyle sıkı sıkya uydum dersem doğru olmaz.

karatay öncesini hiç sorma kendimi bildim bileli hep diyet hep rejim. bir al bir ver... :53: :53:

Ye canım afiyet olsun :39::39::39::39:

Tamam o zaman yiyebilirsinnnn hazır gıda veya dondurulmuş sandım da :9::9::9: hemen başlayım bendeee :52::52::52: Birazdan yapıcam yemeğimi hazırladıktan sonra. Sporumu yapıp ondan sonrada yemek yicem :9::9::9::9:

vaaayyyyyyyyyyy hep birlikte yapalim o zaman yaaa :8::8::8::8::8:

kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldi :50: oralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...

canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...
karataya başlayalı hemen hemen 6 ay oldu ama öyle sıkı sıkya uydum dersem doğru olmaz.

karatay öncesini hiç sorma kendimi bildim bileli hep diyet hep rejim. bir al bir ver... :53: :53:

aynen yaa... 4 kilo veriyorum 5kg aliyorum, asagi yukari oynayip duruyordum ama bakalim insallah bundan sonra verirsem artik o etkiden kurtulmus olurum...

sIkI bi sekilde yapmiyorumd iyosun ama masallah 9 kg vermissin, en iyisi bence yavas ama saglam :32:

Canım yediklerin belki artık fazla geliyordur mide küçülüyor ya biraz porsiyonlarını azaltsan. Ama aç kalmadan. Ya da sabahı yine aynı ye ama akşamı azalt bari :32:

Azaltabilsem keşke, bir de 15 ay oluyor nerdeyse, vücut da alıştı, ama ben başlarda 0 kaçamakla Karatayı götürüyordum, şimdi o kadar irademe hakim olamıyorum,sporu da artırmam gerek, bakalım

kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldi :50: oralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...

Ben de bakayım şu jillian a, nasıl bişeymiş, işe yarar mı

Selam canlarım,

Güle güle kullan yeni saçlarını:16:

Ben de bakayım şu jillian a, nasıl bişeymiş, işe yarar mı

sekerim kokoskizimiz cok memnun, bende daha basladim sayilmaz... ama daha önceki yaptigim spordan memnundum omuzum agriyinca biraktim, bi daha da baslamadim.. spor her türlü ise yariyo sonucta :8:

sekerim kokoskizimiz cok memnun, bende daha basladim sayilmaz... ama daha önceki yaptigim spordan memnundum omuzum agriyinca biraktim, bi daha da baslamadim.. spor her türlü ise yariyo sonucta :8:

Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben:34:

Haydi bakalım :66::66::66::66:

Azaltabilsem keşke, bir de 15 ay oluyor nerdeyse, vücut da alıştı, ama ben başlarda 0 kaçamakla Karatayı götürüyordum, şimdi o kadar irademe hakim olamıyorum,sporu da artırmam gerek, bakalım

Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım :37:

Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben:34:

Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem :27::27::27:
En azından ilk hafta :9::9::9:

selam kızlarrr gecmısı okumayı aklımdan bıle gecırmıyorum resmen ucmussunuz zaten pc yavas okuyayım dersem 3 gunumu alır:1::1:
ınsallah herkescıkler ıyıdır hepınıze kucak dolusu sevgıler saygılar opucuklerrr:54::54::54:

Haydi bakalım :66::66::66::66:

Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım :37:

Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem :27::27::27:
En azından ilk hafta :9::9::9:

ay ben tembelim yaaa daha saclarimi bile kurutmadim :9::9::9::9: kalmis ki kalkip spor yapcam :31:

Back