- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
selam kızlarrr gecmısı okumayı aklımdan bıle gecırmıyorum resmen ucmussunuz zaten pc yavas okuyayım dersem 3 gunumu alır
ınsallah herkescıkler ıyıdır hepınıze kucak dolusu sevgıler saygılar opucuklerrr
ay ben tembelim yaaa daha saclarimi bile kurutmadimkalmis ki kalkip spor yapcam
Herkese merhabalar....geçmişi okudum ama telefon alıntılamıyo nedense...
Bugün anneme temizliğe yardım ettim çook yoruldum valla.
Menümü yazayım Kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
Pastırma
Domates
Salatalık
Akşam da:
Fırında tavuk
Barbunya pilaki
Bugün yürüyüş yok,yarın devam......
Haydi bakalım
Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım
Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem
En azından ilk hafta
ben ölcü aliyorum canim zaten, sporu biraktigiman beri kilo verdiysem de cm capinda cok bir sey farketmedim
Hoşgeldin canım . İyiyiz seni sormalı sen nasılsın
Bende yayıldım ama yemek de nası kokuyo yaaa. Neyse saatim glsin yicem. Daha pişiyoKarışık dolma + tarhana var menüde
Artık spor da akşam saat 8 e kalırYürüyüşe gitmezsem bunu yapıcam gidersem yürüyüşten gelince yapıcam
Herkese merhabalar....geçmişi okudum ama telefon alıntılamıyo nedense...
2 haşlanmış yumurta
Pastırma
Domates
Salatalık
Akşam da:
Fırında tavuk
Barbunya pilaki
Spor ya da bi şekilde hareket şart
Menün süper,şimdiden afiyet olsun
canım evet gelmiyosunSelam kızlar, nasılsınız
Topiğe gelemez oldum, gelemedikçe de kaçamaklar alıp başını gidiyor, sabah aç karnına tartıldım, 68 i de geçmişim,bişeyler yapmam lazım ama tartının üstüne gene saçma sapan şeyler yedim,aynı kalmaya da razıydım ama vermeyi bırak resmen kilo alıyorum artık
Az kaldı ama sabrımız çok olmak zorunda son kilolar zor gidiyor ama inşallah azmedip başarıcazzz
Hayırlı olsun güle güle uzat
:
Selam canlarım,
Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.
Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.
Anlaşılacağı üzere, kalan yemekleri bitirdim.
Akşam görüşürüz canlarım.
Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))
ben sabırlı ol demiştim.Bu aradaaaa 2 gündür zırnık oynamayan 73.0 olan kilommmm bugun itibariyle 72.4Bando ve mızıka eşliğinde kutluyorummmmmm ve cilyına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum YAŞASIN 30 DAY SHRED
selam kızlarrr gecmısı okumayı aklımdan bıle gecırmıyorum resmen ucmussunuz zaten pc yavas okuyayım dersem 3 gunumu alır
ınsallah herkescıkler ıyıdır hepınıze kucak dolusu sevgıler saygılar opucuklerrr
daha ne sporu bebişim..temizlik yetmiştir..Herkese merhabalar....geçmişi okudum ama telefon alıntılamıyo nedense...
2 haşlanmış yumurta
Pastırma
Domates
Salatalık
Akşam da:
Fırında tavuk
Barbunya pilaki
afiyet olsun kujummm09:00 İLAÇ
2 tane ceviz içi
13:00 Kahvaltı
1/2 salatalık
2 çeri domates
1 kase maydanoz
6 siyah zeytin
2 kk beyaz peynir
1/4 çay bardağı kabuklu yer fıstığı içi
3 çatal patates kızartması:26:
18.30 Akşam
1 kase tarhana çorbası
4 tane küçücük kuru dolma
4 tane sarma
Bulgur ile iç hazırlanmıştır saygılar efem
afiyet olsun kujummm
bayılırım kuru dolmayaa
kaçamaksız bir günü bitirdim çok şükür..
2. öğünüm
3 parça kemiksiz tavuk baget
2 kase cacık
yemediklerim eşime yaptığım kıymalı börek
ve arkadaşlarımın çayın yanında ısrarla ye dedikleri N**** (Siyahi)
bugün A101 açıldı ve ben çok mutlu bir şekilde doyasıya alışveriş yaptım orda..sanki izmirdeymişim gibi hissettim yaww..tanıdık bir mağazayı görünce
dondurulmamış tavuk yemek harika..burada bütün tavuklar donmuş halde geliyor ve tadı çok kötü oluyor..ben ki çok severim tavuğu ..neyse artık tavukları A101 den alıcam yaşasın..
yaklaşık 2 km de yürüdüm..
kaçamaksız bir günü bitirdim çok şükür..
2. öğünüm
3 parça kemiksiz tavuk baget
2 kase cacık
yemediklerim eşime yaptığım kıymalı börek
ve arkadaşlarımın çayın yanında ısrarla ye dedikleri N**** (Siyahi)
bugün A101 açıldı ve ben çok mutlu bir şekilde doyasıya alışveriş yaptım orda..sanki izmirdeymişim gibi hissettim yaww..tanıdık bir mağazayı görünce
dondurulmamış tavuk yemek harika..burada bütün tavuklar donmuş halde geliyor ve tadı çok kötü oluyor..ben ki çok severim tavuğu ..neyse artık tavukları A101 den alıcam yaşasın..
yaklaşık 2 km de yürüdüm..
vaaayyyyyyyyyyy hep birlikte yapalim o zaman yaaa
kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldioralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...
09:00 İLAÇ
2 tane ceviz içi
13:00 Kahvaltı
1/2 salatalık
2 çeri domates
1 kase maydanoz
6 siyah zeytin
2 kk beyaz peynir
1/4 çay bardağı kabuklu yer fıstığı içi
3 çatal patates kızartması:26:
18.30 Akşam
1 kase tarhana çorbası
4 tane küçücük kuru dolma
4 tane sarma
Bulgur ile iç hazırlanmıştır saygılar efem
bu yaz bissürü kurutucam vallaBendeeee ama sonunu pişirdim
Başka kurular kaldı artık bidaaaa ki sefere de onlardan
Hadi sevindim canım yaaaKıyamam kıs
Yapmadığın kaçamakların için de helal sana sersumm
Selam yoldaşlar umarım herkes iyidir bi ara geçmişi okumaya çalışcam havadislere bakcam
Maşallah Sersumcum inşallah böyle iradeli devam edersin cumayada 74 ü görürsün
Ben malesef hergün mutlaka az da olsa kaçamak yaptımhedefi tekrar 60 mı yapsam acaba :26: gözüm korkmaya başladı
sersum devlet hastanelerinde sinir testi yapılıyormu canım annem aygını incitmiş dün acile götürdüm kaslar arası iltihaplanma var dediler ortopediye gidin dedi doktor sabah gittiler teyzemle sinir testi yapılması lazım demiş nerde yaptıracagım dıye soruyor bi işide bensiz halledemiyolar hangi birine yetişcem bilemez oldum
teşekkürler canım ya neyse sorun çözüldü kardelen el atınca oynatmaya az kaldı haldende anlamıyolar yaşlanınca kal benimle diyorum hem bana destek olursun yok efendim kalamazmış evinde duracakmış
Selam kızlar, nasılsınız
Topiğe gelemez oldum, gelemedikçe de kaçamaklar alıp başını gidiyor, sabah aç karnına tartıldım, 68 i de geçmişim,bişeyler yapmam lazım ama tartının üstüne gene saçma sapan şeyler yedim,aynı kalmaya da razıydım ama vermeyi bırak resmen kilo alıyorum artık
e kizlar nerelerdesiniz???? ben geldigimde kimseler olmuyo burda
Şişlik olduğunu ordan anlıyorum ben. Yani biraz daha var mesela atmam gereken
Bu gün ne giysem başladı favori programımHer türlü moda programı itinayla izlenir
Olsun olsunBazı kişiler gerçekten saçmalıyor ama modern olacam diye
Bugun herkes zayıfladığımı farketti artık nihayetUlen o kadar çabala didin koskoca 4 kilo verdim kimse banamısın demedi 5.6 kilo verice hepsi patır patır aaa zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun demeye başladılar bi hırs geldi bi hırs sormayın durduramıyorum kendimi ama cuma günü sefgülüm gelicek spor işi yalan olucak diye korkuyorum pek kendime vakit bulamıcam
1 tabak taze fasulye 2 bardak ayran
açımm
canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...
karataya başlayalı hemen hemen 6 ay oldu ama öyle sıkı sıkya uydum dersem doğru olmaz.
karatay öncesini hiç sorma kendimi bildim bileli hep diyet hep rejim. bir al bir ver...
ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii
Seni çok iyi anlıyorum canım benzerlerini bende yaşıyorum ama benimki trajikomik şu an annem ananeme bakmak için yanına gitti onda kalıyor, bende 78 yaşındaki babama ve öksüz yiğenime bakmak için annemin evinde kalıyom eşim ve kızımda kendi kendilerine bakıyorlarherkes kendi evinde kalmak istiyor ama yaşlılara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tabii bide küçükten büyüğe yaş arttıkca bunamalarıda artıyor işte o çok fena allah beterinden korusun diyim hepimze sağlık, sabır ve huzur versin
Dimiiaynen topiğe gelip bi söz verince daha iyi oluyor yoksa ben çoktan verdiklerimi hatta belkide fazlasını almıştım
mutlaka gelmeye paylaşmaya çalış bencede
Şimdi sen yoksun ? :44:
Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zatenama genç kızlığımda severdim o ayrı
Baştan su gidiyo o yüzden anlaşılmıyo canım
E aç olursun tabii çok az hani protein hani salata
Aynen ben 3 sene önce kırmızı biber hapı kullanmıştım az daha ölüyodum 3 kilo zor verdim sonra fazlasıyla almıştım
Şunun linkini bidaha verirmisiniz benim sarkmalarım çok, sporsuz zayıfladım bide yaşlılık var tabii
Kızçeler bu lahmacun muhabbeti nedir ya oda unlu sonuçta nası müsade var karatayda ? :26: ben 1.5 aydır yapıyorum yaklaşık ve daha hiç kaçamak yapmadım kuralcıyımdır rejim konusunda çünkü lahmacun işi nassı oliiiii ?:26::26:
bu yaz bissürü kurutucam valla
he kıss napalım böyle küçük şeylerden mutlu oluyoz bizde
sağol bebemm..gurur duydum kendimle bugün valla
selam canım
inşallah..
yok kıss 58 iyi benceherkesin verilecek 5 kilosu var ne hikmetse.. verelim de kurtulalım beyaaa. .sonrası Allah kerim
Kızçeler bu lahmacun muhabbeti nedir ya oda unlu sonuçta nası müsade var karatayda ? :26: ben 1.5 aydır yapıyorum yaklaşık ve daha hiç kaçamak yapmadım kuralcıyımdır rejim konusunda çünkü lahmacun işi nassı oliiiii ?:26::26:
30 day shred . level 1 . jillian Michael
canım ilk sayfadaki kuralları okumanı tavsiye ederim..karatayın ana kuralları..orada herşey yazıyor..lahmacun haftada 2 tane serbest..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?