• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım geçmiş olsun..EMG istemişlerdir..hastanede yapılır ama randevuyla çalışılır canım..nöroloji uzmanları yapar..ortopedist yazarsa emg den de randevu alacaklar..zor bişey değil ki canım..halledebilirler yanii:34::34::34:

halledilirde canım hangisi becerecek :22::22::22: al birini vur ötekine telden hallettim özele gittiler hastanede yapılıyor doktor yokmuş akşama gelecekmiş başka hastaneye gidelim diye tutturdular gatayamı gitsek diyolar oraya gitseniz ne değişecekki dedim 15 gün yada 1 ay sonra randevuyu verir gata hey allahım ya insan azıcık uyanık olur dün dedim bende geleyim diye yok dediler :47::47::47::47:

halledilirde canım hangisi becerecek :22::22::22: al birini vur ötekine telden hallettim özele gittiler hastanede yapılıyor doktor yokmuş akşama gelecekmiş başka hastaneye gidelim diye tutturdular gatayamı gitsek diyolar oraya gitseniz ne değişecekki dedim 15 gün yada 1 ay sonra randevuyu verir gata hey allahım ya insan azıcık uyanık olur dün dedim bende geleyim diye yok dediler :47::47::47::47:

anlıyorum seni canım:26:..çok zor işin..zaten hep hastanelerdesin..bi de böyle şeylerle uğraşmak iyice sinir bozucu olur..kolay gelsin:5::5:

anlıyorum seni canım:26:..çok zor işin..zaten hep hastanelerdesin..bi de böyle şeylerle uğraşmak iyice sinir bozucu olur..kolay gelsin:5::5:

teşekkürler canım ya neyse sorun çözüldü kardelen el atınca oynatmaya az kaldı haldende anlamıyolar yaşlanınca kal benimle diyorum hem bana destek olursun yok efendim kalamazmış evinde duracakmış :47::47::47::27::27::27:

teşekkürler canım ya neyse sorun çözüldü kardelen el atınca oynatmaya az kaldı haldende anlamıyolar yaşlanınca kal benimle diyorum hem bana destek olursun yok efendim kalamazmış evinde duracakmış :47::47::47::27::27::27:

naapçan onları da öyle kabul edicen ama dediğin gibi uzaktan idare daha zor..:5::5:

sersum devlet hastanelerinde sinir testi yapılıyormu canım annem aygını incitmiş dün acile götürdüm kaslar arası iltihaplanma var dediler ortopediye gidin dedi doktor sabah gittiler teyzemle sinir testi yapılması lazım demiş nerde yaptıracagım dıye soruyor bi işide bensiz halledemiyolar hangi birine yetişcem bilemez oldum :52::52::52::52::52::52::27::27::27:

geçmiş olsun canım...

slm kizlar...
bende kk yaptim ..
bol su ve yesil cay iciyorum..
bende sizdenim siki yonetime bende varim 2 ay kaldi benim tatilimede...

öfff yedim de yedim yedim de yedim gıtlıktan çıkmış gibi abur cubura dadandım şimdi midem bulanıyor ara ara bu yeme krizlerine giriyorum ne yapacağımı bilemiyorum off bilenler bişi söylesin bana yaa :43::43::43:önce yiyorum sonra pişmanlıklar yaşıyorum artık psikolojik sağlığımdan şüphe ediyorum iğneoyam sence napiim ben psikiyatra gitmek istemiyorum bunun için :43::43::43::43::43:

o bana d aoluyo yaa, önce yiyorum sonra pisman oluyorum cok mu yedim acaba diye :50: abur cuburu hic dmeiyorum yaa... som zamanlarda hic aklimdan cikmaz oldular :17:

Valla ben bugun silkelenir gibi oldum galiba snaırsam :1::1: 1 saat yürüdüm ve kaçamaksız oldu akşam yemeğim. Ama bu hafta kaçamak yapmamama rağmen yine aldım. Heralde bugday şşişirdi beni. Neyse artık veririz ya nasılsa kaçamak yapmadım ama sınırdayım. Çok yiyesim var böyle abur cubur. :50:

bugday bulgur felan su tutuyo canim ondan dolayi olabilir,o kisa süreli kilo artisidir ben snamiyorum hemen bi iki günde öyle farketsin, ki kacamak da yapamdin, üstüne de yürüyüs geldi.. ben söyle bi teori gelistirdim, böyle dönemlerde vücut su-yag vs tutuyoki depolanmis yaglari yakmak icin.. e o yüzden de fazla cikiyo tartida, eger disiplinli devam ederse diyet, o sürecin sonunda kilo gidiyo.. tabiki baska bi saglik durumu söz konusu degilse..

Selam kızlar, nasılsınız:16:

Topiğe gelemez oldum, gelemedikçe de kaçamaklar alıp başını gidiyor, sabah aç karnına tartıldım, 68 i de geçmişim:5:,bişeyler yapmam lazım ama tartının üstüne gene saçma sapan şeyler yedim,aynı kalmaya da razıydım ama vermeyi bırak resmen kilo alıyorum artık:5:

Son düzenleme:
piskopatlar topiğine döndük ama döğerim valla.:27:.kaçamak yok:47::47::47:

kesinlikle ciğdoşum:kkk::kkk::kkk:

:kkk::kkk::kkk: Az kaldı ama sabrımız çok olmak zorunda son kilolar zor gidiyor ama inşallah azmedip başarıcazzz :kkk::kkk::kkk:

okaa tüy kıl muhabbetinden sonra kocişimden utanıp bacaklarımı sinekkaydı yaptım.:23::23::23:.offf batıya gitsek de şu lazer olayına girsem..1 saatimi alıyo makineyle yawww:37::37::37::37:

:9::9::9::9::9::9::9: Hayırlı olsun güle güle uzat :60: :60:

evet canım kesinlikle öyle biran önce toparlanmam lazım artıkın yetti yav :47::47::47::47:

kahvaltım mis gibiydi
peynirli maydonozlu omlet 1 çb kuruyemiş 1 kk kaşar 4-5 çeri 1 kaç dilim salatalık 1 demet maydanoz 12 zeytin 3 kayısı çay çay çay:7::7::7:

Oooooh detoks yaparken ne kaaa zorlanıyorduk bak. Ah karatayım diye şükrediyorduk ben hep kaçamak yapacağım zaman yedikleriime şükretmem gerektiğini hatırlayıp yapmaktan vazgeçiyorum :27:

bugday bulgur felan su tutuyo canim ondan dolayi olabilir,o kisa süreli kilo artisidir ben snamiyorum hemen bi iki günde öyle farketsin, ki kacamak da yapamdin, üstüne de yürüyüs geldi.. ben söyle bi teori gelistirdim, böyle dönemlerde vücut su-yag vs tutuyoki depolanmis yaglari yakmak icin.. e o yüzden de fazla cikiyo tartida, eger disiplinli devam ederse diyet, o sürecin sonunda kilo gidiyo.. tabiki baska bi saglik durumu söz konusu degilse..

Biliorum su tutuyor da tartı odaklıyız işte kilo verme sürecinde inkar etmiyorum :9: :47:

Zaten gözlerim şiş demiştim ya su tuttuğum aşikar :9::9:

Spor da zaten su tutuyor canım vucut bunu daha önce de söylemiştim. Kesinlikle farkediyor yani. Hatta yürüyüş esnasında dikkat edin. Yüzükler sıkmaya başlıyor :9::9:

Selam kızlar, nasılsınız:16:

Topiğe gelemez oldum, gelemedikçe de kaçamaklar alıp başını gidiyor, sabah aç karnına tartıldım, 68 i de geçmişim:5:,bişeyler yapmam lazım ama tartının üstüne gene saçma sapan şeyler yedim,aynı kalmaya da razıydım ama vermeyi bırak resmen kilo alıyorum artık:5:

Canım yediklerin belki artık fazla geliyordur mide küçülüyor ya biraz porsiyonlarını azaltsan. Ama aç kalmadan. Ya da sabahı yine aynı ye ama akşamı azalt bari :32:

:kkk::kkk::kkk: Az kaldı ama sabrımız çok olmak zorunda son kilolar zor gidiyor ama inşallah azmedip başarıcazzz :kkk::kkk::kkk:

:9::9::9::9::9::9::9: Hayırlı olsun güle güle uzat :60: :60:

Oooooh detoks yaparken ne kaaa zorlanıyorduk bak. Ah karatayım diye şükrediyorduk ben hep kaçamak yapacağım zaman yedikleriime şükretmem gerektiğini hatırlayıp yapmaktan vazgeçiyorum :27:

Biliorum su tutuyor da tartı odaklıyız işte kilo verme sürecinde inkar etmiyorum :9: :47:

Zaten gözlerim şiş demiştim ya su tuttuğum aşikar :9::9:

Spor da zaten su tutuyor canım vucut bunu daha önce de söylemiştim. Kesinlikle farkediyor yani. Hatta yürüyüş esnasında dikkat edin. Yüzükler sıkmaya başlıyor :9::9:

Canım yediklerin belki artık fazla geliyordur mide küçülüyor ya biraz porsiyonlarını azaltsan. Ama aç kalmadan. Ya da sabahı yine aynı ye ama akşamı azalt bari :32:

evet yaaa hemen yüzükler sIkmaya basliyo, ama dedigin gibi tartinini verdigi mutluluk paha bicilemez :16::16::16:

ben burdayım canım :92: :92: :92:

kuzum senden baska ses veren yok :9::9::9: nasilsin neler yapiyosun???

evet yaaa hemen yüzükler sIkmaya basliyo, ama dedigin gibi tartinini verdigi mutluluk paha bicilemez :16::16::16:

Şişlik olduğunu ordan anlıyorum ben. Yani biraz daha var mesela atmam gereken :3::3:

Bu gün ne giysem başladı favori programım :9::9::9::9: Her türlü moda programı itinayla izlenir :9::9::9::9:

iyiyim hamdolsun canım ne yapayım...
Bi yandan çalışıyorum bi yandan size göz atıyorum...

Bi yandanda kaçamak yapmamak için bol bol su içiyorum... :68: :68: :68:

evet yaa bende sabahtan beri 1,5 litre ictim simdi tutuyorum kendimi yoksa cok iciyorum wcden cikamiyorum :9::9::9:

kacamak ben de yapiyorum ama yaa :50::50::50: tutmam lazim artik, yaza az kaldi azzzz :52::52::52::52: gerci sizin oralara coktan geldi ama buraya daha ugramadi, ben de insallah trye gelene kadar 65i devirirsem :52::52::52:

sen nerde calisiyosun peki?? ne zamandir yapiyosun diyet?? anlatsana biraz

Şişlik olduğunu ordan anlıyorum ben. Yani biraz daha var mesela atmam gereken :3::3:

Bu gün ne giysem başladı favori programım :9::9::9::9: Her türlü moda programı itinayla izlenir :9::9::9::9:

güzel program yaa insan fikir ediniyo ama tabi satasmalar haric :19::19::19: sinir oluyorum öyle hic bisey begenmeyen tiplere..

Selam canlarım,

Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.

Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.

Anlaşılacağı üzere, kalan yemekleri bitirdim.

Akşam görüşürüz canlarım.

Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))

Back