Selam canlarım,
Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.
Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.
Anlaşılacağı üzere, kalan yemekleri bitirdim.
Akşam görüşürüz canlarım.
Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))
Selam canlarım,
Sabah 9:00 da peynir, domates, kuzu kulağı, maydonoz, fındık yedim. Yumurta istemedi canım.
Öğlen 15:00 de 2 kaşık yeşil fasulye, 3 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt, 1 avuç fındık yedim.
Bu arada saçımı kestirdim. Hem de omuzumdan 4 parmak aşağıda olan saçlarım vardı. Artık ensem açıkta! Belki şimdi tartıda 200-300gram farkeder:)))
hahahahahahabenimde küt saçlarım sarı bide ohh rahatım bu yaz
hemen yediklerime geçiyorumm
Sabah :
pastırmalı yumurta
fındık
peynir , zeytin
cherry
süt
yeşil çay
akşam ( az önce yedim bugün aç bırakıcam kendimi son öğünüm yani )
kurufasulye
karışık salata
yoğurt
Bu aradaaaa 2 gündür zırnık oynamayan 73.0 olan kilommmm bugun itibariyle 72.4Bando ve mızıka eşliğinde kutluyorummmmmm ve cilyına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum YAŞASIN 30 DAY SHRED
Bugun herkes zayıfladığımı farketti artık nihayetUlen o kadar çabala didin koskoca 4 kilo verdim kimse banamısın demedi 5.6 kilo verice hepsi patır patır aaa zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun demeye başladılar bi hırs geldi bi hırs sormayın durduramıyorum kendimi ama cuma günü sefgülüm gelicek spor işi yalan olucak diye korkuyorum pek kendime vakit bulamıcam
1 tabak taze fasulye 2 bardak ayran
açımm
Yanına salata da ekleseydin keşke
Valla benim belime kadardı Omuz üstünde kestirdim toplam 45 gram tuttu saçlarım da gürdür yaniNeyse seninki farketse baya sevinirim
ooooooohhhhhh hadi bakalımmmmmmSpora bnde başlamak istiyooommmmmmmmmmm Etkili mi etkili mi
Bu arada o cherry neyin nesi bakim hazır filan değil dimi :44::44:
Sakın bırakmaaaa
yeni yedim daha kalkayım da salata yiyeyim bari bir tabakda
Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten
canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...evet yaa bende sabahtan beri 1,5 litre ictim simdi tutuyorum kendimi yoksa cok iciyorum wcden cikamiyorum
kacamak ben de yapiyorum ama yaatutmam lazim artik, yaza az kaldi azzzz gerci sizin oralara coktan geldi ama buraya daha ugramadi, ben de insallah trye gelene kadar 65i devirirsem
sen nerde calisiyosun peki?? ne zamandir yapiyosun diyet?? anlatsana biraz
Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten
Ye canım afiyet olsun
Tamam o zaman yiyebilirsinnnn hazır gıda veya dondurulmuş sandım dahemen başlayım bendeee Birazdan yapıcam yemeğimi hazırladıktan sonra. Sporumu yapıp ondan sonrada yemek yicem
canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...
karataya başlayalı hemen hemen 6 ay oldu ama öyle sıkı sıkya uydum dersem doğru olmaz.
karatay öncesini hiç sorma kendimi bildim bileli hep diyet hep rejim. bir al bir ver...
Canım yediklerin belki artık fazla geliyordur mide küçülüyor ya biraz porsiyonlarını azaltsan. Ama aç kalmadan. Ya da sabahı yine aynı ye ama akşamı azalt bari
vaaayyyyyyyyyyy hep birlikte yapalim o zaman yaaa
kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldioralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...
Selam canlarım,
Ben de bakayım şu jillian a, nasıl bişeymiş, işe yarar mı
sekerim kokoskizimiz cok memnun, bende daha basladim sayilmaz... ama daha önceki yaptigim spordan memnundum omuzum agriyinca biraktim, bi daha da baslamadim.. spor her türlü ise yariyo sonucta
vaaayyyyyyyyyyy hep birlikte yapalim o zaman yaaa
kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldioralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...
Azaltabilsem keşke, bir de 15 ay oluyor nerdeyse, vücut da alıştı, ama ben başlarda 0 kaçamakla Karatayı götürüyordum, şimdi o kadar irademe hakim olamıyorum,sporu da artırmam gerek, bakalım
Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben
Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben
Haydi bakalım
Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım
Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem
En azından ilk hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?