Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahahahaha benimde küt saçlarım sarı bide ohh rahatım bu yaz
hemen yediklerime geçiyorumm
Sabah :
pastırmalı yumurta
fındık
peynir , zeytin
cherry
süt
yeşil çay

akşam ( az önce yedim bugün aç bırakıcam kendimi son öğünüm yani )
kurufasulye
karışık salata
yoğurt

Bu aradaaaa 2 gündür zırnık oynamayan 73.0 olan kilommmm bugun itibariyle 72.4 Bando ve mızıka eşliğinde kutluyorummmmmm ve cilyına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum YAŞASIN 30 DAY SHRED

Son düzenleme:
Bugun herkes zayıfladığımı farketti artık nihayet Ulen o kadar çabala didin koskoca 4 kilo verdim kimse banamısın demedi 5.6 kilo verice hepsi patır patır aaa zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun demeye başladılar bi hırs geldi bi hırs sormayın durduramıyorum kendimi ama cuma günü sefgülüm gelicek spor işi yalan olucak diye korkuyorum pek kendime vakit bulamıcam

Valla benim belime kadardı Omuz üstünde kestirdim toplam 45 gram tuttu saçlarım da gürdür yani Neyse seninki farketse baya sevinirim

ooooooohhhhhh hadi bakalımmmmmm Spora bnde başlamak istiyooommmmmmmmmmm Etkili mi etkili mi

Bu arada o cherry neyin nesi bakim hazır filan değil dimi :44::44:

Sakın bırakmaaaa

Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten

yeni yedim daha kalkayım da salata yiyeyim bari bir tabakda

Ye canım afiyet olsun

Kız bildiğin kiraz domates ay bideee hemen başla youtube da var level 1 - 10 gün yapıyosun 5.günüm bugun benim inanılmaz farkediyo 27 dk bişi zaten

Tamam o zaman yiyebilirsinnnn hazır gıda veya dondurulmuş sandım da hemen başlayım bendeee Birazdan yapıcam yemeğimi hazırladıktan sonra. Sporumu yapıp ondan sonrada yemek yicem

canım ben resmi bir kurumda çalışıyorum...
karataya başlayalı hemen hemen 6 ay oldu ama öyle sıkı sıkya uydum dersem doğru olmaz.

karatay öncesini hiç sorma kendimi bildim bileli hep diyet hep rejim. bir al bir ver...

Ye canım afiyet olsun

Tamam o zaman yiyebilirsinnnn hazır gıda veya dondurulmuş sandım da hemen başlayım bendeee Birazdan yapıcam yemeğimi hazırladıktan sonra. Sporumu yapıp ondan sonrada yemek yicem

vaaayyyyyyyyyyy hep birlikte yapalim o zaman yaaa

kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldi oralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...

aynen yaa... 4 kilo veriyorum 5kg aliyorum, asagi yukari oynayip duruyordum ama bakalim insallah bundan sonra verirsem artik o etkiden kurtulmus olurum...

sIkI bi sekilde yapmiyorumd iyosun ama masallah 9 kg vermissin, en iyisi bence yavas ama saglam

Canım yediklerin belki artık fazla geliyordur mide küçülüyor ya biraz porsiyonlarını azaltsan. Ama aç kalmadan. Ya da sabahı yine aynı ye ama akşamı azalt bari

Azaltabilsem keşke, bir de 15 ay oluyor nerdeyse, vücut da alıştı, ama ben başlarda 0 kaçamakla Karatayı götürüyordum, şimdi o kadar irademe hakim olamıyorum,sporu da artırmam gerek, bakalım

kokosum bu videolar üst bacak iclerini de toparliyo mu??? o kadar kilo verdim, üst bacagim 2 cm zor inceldi oralarin sIkIlasmaya ihtiyaci var yaa...

Ben de bakayım şu jillian a, nasıl bişeymiş, işe yarar mı

Güle güle kullan yeni saçlarını

Ben de bakayım şu jillian a, nasıl bişeymiş, işe yarar mı

sekerim kokoskizimiz cok memnun, bende daha basladim sayilmaz... ama daha önceki yaptigim spordan memnundum omuzum agriyinca biraktim, bi daha da baslamadim.. spor her türlü ise yariyo sonucta

sekerim kokoskizimiz cok memnun, bende daha basladim sayilmaz... ama daha önceki yaptigim spordan memnundum omuzum agriyinca biraktim, bi daha da baslamadim.. spor her türlü ise yariyo sonucta

Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben

Haydi bakalım

Azaltabilsem keşke, bir de 15 ay oluyor nerdeyse, vücut da alıştı, ama ben başlarda 0 kaçamakla Karatayı götürüyordum, şimdi o kadar irademe hakim olamıyorum,sporu da artırmam gerek, bakalım

Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım

Spor olsun da hangisi olursa olsun di mi canım hep beraber başlayalım, ölçüleri de alalım derim ben

Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem
En azından ilk hafta

selam kızlarrr gecmısı okumayı aklımdan bıle gecırmıyorum resmen ucmussunuz zaten pc yavas okuyayım dersem 3 gunumu alır
ınsallah herkescıkler ıyıdır hepınıze kucak dolusu sevgıler saygılar opucuklerrr

Haydi bakalım

Haklısın sporsuz çok yavaş veriliyor canım

Ben her hafta cuma bildiriminde alyorum. Ama buna özel gün gün cm cm incelmeleri kaydedicem
En azından ilk hafta

ay ben tembelim yaaa daha saclarimi bile kurutmadim kalmis ki kalkip spor yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…