- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kalanlara iyi geceler bende kaçayım uyuyabilirsem allah rahatlık versin
Ah kuzum ben seni görmedim o yüzden sana iyi geceler dememş gibi oldum. Gitmişsin gibi gözüküyordu. Kusura bakma olur mu
Sana özel günaydın diyorum
ah keşke yaww..
kesinlikle
evettt gizli operasyon yapıciiz çaktırma:82::82::82::82:
valla ondan sonra saklancak yer aramamız lazım bence
alla senii..birdy benim kocayla karıştı galiba sanursam
Bana kaç dicem ben de gidiyom artık Bu ara yaptın yaptın yapamadın yine bana kaçarsın hastaneyi boylarsın artık pansuma gel kız
Olabilir senin kocayla karıştirmıştır belki
güzel bir gün diliyorum..
ve kocişimi işe yollayıp 40 dk yürüdüm dujumu aldım kahvaltımı yaptım geldimm:86::86::86::86:
çayımı içiyorum..
sabah
pastırmalı omlet
peynir
yoğurt
kızlarr unutmayın kaçamak yok..söz verdiniz..
Maşallah kıs maşallahhh Bende sabah sabah kalktım ilacım için 2 ceviz 6 tane de siyah çekirdekli üzüm yedim. İlacımı iştim Şimdi de oturuyorum. Çay içicem birazdan yaşil meşil. Canım çekti
Yok ben ne zamandır kaçamak yapamıyorum zaen valla aklımada aslında da bunlar da geçecek diyip avutuyorum kendimi. Mutfaktaki nutellanın yanına gidip kavanoza yapışık onu izliyorum ama birazcık ucundan bile alamıyorum Kedi gibi yalanıp duruyorum
günaydın sersumum valla canım hiç sorma tam bir yeme krizi gibiydi kusana kadar yedim sonra da kustum zaten midem bulandı bu bana ara ara alıyo intikam alır gibi püf bilmiyorum işte
ama neyse bu sabah iyiyim
şimdi kahvaltımı hazırlıcam kaçamak yok inşallah bundan sonra tutcam kendimi yaa
Toparlan canım ne kaa erken toparlanırsan o kaaa iyi olacak senin için
korkulur senden caduuuu
Kork benden inan artııkk bir daaahhhaaa dönmem bennnn Pes etmem
Son düzenleme: