• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Makbuş , Çiğdem uyumadınız mı kızlar hala ? Hadi ben boş adamım oturuyorum....

Valla menü bildirriimi yapamadım ya görev edindim gelip geçmişi okuyup menü bildiriyim dedim :23::23::23:

AAslında uykum var birazdan da uyucam. Bende sıpamı bekliyorum ya. Adam eve geldi bide işe gitii tekrar çok sinirliyim çoookk :47::47:

Arkadaştaydık canım ya bna uygun bunlar vardı. Akşam yemeğini birlikte yedik :37: Farkındayım az oldu. Bideeee niye canım istiyor bu ara, çünkü miktarları azalttım. Kilo veremiyorum diye. Belki bununla da alakalı. Bakalım artık. Atlatmaya çalışıyorum :18::18:

böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda

iyi geceler birdy

Valla menü bildirriimi yapamadım ya görev edindim gelip geçmişi okuyup menü bildiriyim dedim :23::23::23:

AAslında uykum var birazdan da uyucam. Bende sıpamı bekliyorum ya. Adam eve geldi bide işe gitii tekrar çok sinirliyim çoookk :47::47:

"Nöbetteyim" diyosun ...Hastaya mı gitti ?

böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda

iyi geceler birdy

Denemek istedim canım bi. Ama yok bana göre değil. Zorlanıyorum. Yarın yine doyarak kalkıcam sofradan. Tabi şişmeden o çizgiyi iyi çekmek gerekiyor işte. Bide bazen durabiliyorum tabiki bu ara iyiydim gerçi :nazar:

Bırdycim ben yatıyorum canım gözler küçüldü. Onları uyutup da büyütücem sabaha müsadenle :60: İyi geceler canım :16::16:

günaydın kızlar ben geldim.haftasonu çok güzel gezdim ama çok cozuttum.diyet miyet kalmadı.yasaklı ne varsa yaptım.kardeşim abla kırk yılda bi geliyon boşver nolur ye diyince dayanamadım.samsunun en güzel yerinde kahvaltılar falan mutluyum ama pişmanım:17:geçen cuma +800 deydim ya.bir kısmı ödemdir diyodum ya,bence artık hepsi kilodur:27:
şuan yumurtasız karatay kahvaltısı yapıyorum.herkese iyi günler

ne zaman tekrar vermeye başlarımm :43:
kişiye göre değişir..birkaç hafta bile sürebilir..sabır gerekiyor.:kkk::kkk:.hocamızın dediği gibi(bu lafta şıhımızın dediği gibi oluyo çok komiğime gidiyo yazınca :60::60::60:)tavada eridiği gibi erimez bu yağlar canım..:34::34:
öfff yedim de yedim yedim de yedim gıtlıktan çıkmış gibi abur cubura dadandım şimdi midem bulanıyor ara ara bu yeme krizlerine giriyorum ne yapacağımı bilemiyorum off bilenler bişi söylesin bana yaa :43::43::43:önce yiyorum sonra pişmanlıklar yaşıyorum artık psikolojik sağlığımdan şüphe ediyorum iğneoyam sence napiim ben psikiyatra gitmek istemiyorum bunun için :43::43::43::43::43:
:20::20::20::22::22::22:ne konuştuk cozutmuşun iyice..bak bugün yok döğeriimmm:27::27::47::47:bol su iç canım..
Çok gaza geldim kıs :53::53: Bende varıııım :kkk:

Valla bende karbeyazım ama tüyler hafif sarımsı yaa jiletleyeceksin bir iki ay dediydi de ondan ertelediydim bende yazın nası jiletliyim beeee :37::37::37::37: Artık sonbahar-kış sezonu başlatacam :60: :60:

Ay bende diyom ki bi kutu olsa içine girip çıksak acısız sızısız kıl mıl kalmasa :53::53: 3-5 seansa da razıyım kız :ssz::ssz:

Hatta kocalara da uygulasak da belki evi daha az süpürürüz :27::27::27::27:

Gizlice :53: Ağdaaa :53: Kız bana da anlat nası olcak bu gizli ağda işi :52:

Valla adam sağlam yatar deli kalkar :60: :60:
:
:kkk::kkk::kkk:

:60::60::60:

ah keşke yaww..:1::1::1:

kesinlikle:50:

evettt gizli operasyon yapıciiz çaktırma:27::82::82::82::82:

valla ondan sonra saklancak yer aramamız lazım bence :60::60::60:

Ne hastası kıs suçluya gitii :60: :60:
alla senii..:60::60::60::60:birdy benim kocayla karıştı galiba sanursam:1::1::1:
günaydın kızlar ben geldim.haftasonu çok güzel gezdim ama çok cozuttum.diyet miyet kalmadı.yasaklı ne varsa yaptım.kardeşim abla kırk yılda bi geliyon boşver nolur ye diyince dayanamadım.samsunun en güzel yerinde kahvaltılar falan mutluyum ama pişmanım:17:geçen cuma +800 deydim ya.bir kısmı ödemdir diyodum ya,bence artık hepsi kilodur:27:
şuan yumurtasız karatay kahvaltısı yapıyorum.herkese iyi günler

ooo hanfendüüü hoşgeldinüzz...:16::16: o ödemler kilo oldu diyosunn:27::27:
neyse kardeşin yüzünden diyelim unutalım..sıkıyönetim ilen ettik sen de katıl bence :1::kkk::kkk::kkk:

Havaalanından teyzemleri alıcaktım. Anneme arabasız gittiğim için, annemin arabasını alıp gittim havaalanına. Uçak inmiş. Plan şu: Teyzemler bavulları alıp dışarı çıkınca beni arayacak, ben de hemen çıkışa yanaşıp onları alacağım. Bu arada da sağda sağda, polisten kaça kaça parkedip oyalanıyorum. Bir ara parkettiğim yerde makyaj malzemelerimi çıkarttım, makyaj yapmaya başladım. Bu arada bir polis anonsu var ama ben hiç üstüme alınmıyorum. Çünkü plaka benim değil! Sonunda dibimden gelen bir polis anonsuyla yerimden zıpladım resmen! Soluma kafayı çevirdim. Yanımda bir polis arabası, polis elinde telsiz, sinirle bana bakıyor ve telsizden şöyle bağırıyor: "EKB 54... MAKYAJ YAPMAYI BIRAK. DEVAM ET" Meğer ben annemin arabada olduğumu unutmuşum, plakayı hiç üstüme alınmamışım canlarım. Polisi sinir etmişim bilmeden:)))

Canım ya... İnşallah gönlüne göre olur. Geçen yılki kafa hallerin geldi gözümün önüne.:16:
ayyy çok güldüm ilahii..o sen miydin:53::53:..nihat sırdar da söylemişti radyoda bi hatunu..abowww...:27::27::27:
:60::60::60::60:bekleme yapma ayy pardon makyaj yapmaa...:60::60:

amin canım..inşallah:16::16:

Kafa hallerin değil tabii... Kafa karışıklığı hallerin diyecektim:9::9:

:60::60::60:kafa hallerim..çok kafayımdır..arada karıştırdığımda oluyor tabee:27::27:

güzel bir gün diliyorum..:16::16::16:

ve kocişimi işe yollayıp 40 dk yürüdüm dujumu aldım:12::12::12: kahvaltımı yaptım geldimm:86::86::86::86:

çayımı içiyorum..:7::7:

sabah
:56::56::56:
pastırmalı omlet
peynir
yoğurt
:56::56:

kızlarr unutmayın kaçamak yok.:20::20::20:.söz verdiniz..:kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
buarada kızlar gece vardiyası yapmışınız.:51::51:.tabee hepiniz şimdi fosur fosur uyuyosunuzdur..:ssz::ssz:

günaydın sersumum valla canım hiç sorma tam bir yeme krizi gibiydi kusana kadar yedim :43::43::43:sonra da kustum zaten midem bulandı :37::37::37:bu bana ara ara alıyo intikam alır gibi püf bilmiyorum işte :43::43:

ama neyse bu sabah iyiyim
şimdi kahvaltımı hazırlıcam kaçamak yok inşallah bundan sonra tutcam kendimi yaa :47::47:

günaydın sersumum valla canım hiç sorma tam bir yeme krizi gibiydi kusana kadar yedim :43::43::43:sonra da kustum zaten midem bulandı :37::37::37:bu bana ara ara alıyo intikam alır gibi püf bilmiyorum işte :43::43:

ama neyse bu sabah iyiyim
şimdi kahvaltımı hazırlıcam kaçamak yok inşallah bundan sonra tutcam kendimi yaa :47::47:
topla kendini canım..geçmişe bakma..:34:bak hepimizin silkinmesi lazım..yoksa kalıyor hatta geliyor kilolar..:34::34:
Sen öyle san cin gibi uyandım :9::9::9::9: Böööööööööööööööö :27::27::27:

:53::53::53::53:korkulur senden caduuuu:27::27:

Back