Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oyam kahvaltıyı sormustum ben neysekı sarhosum cozmus olayı afıyet olsun canım bugunun her anlamda guzel gecmıs..sersumum tavız verme hatasını anlayıp gelıp ozur dılıycek nasılsa.

vermesem noolur..hanfendi diyo ben özür diliycem ama sende bağırdığın için diliyicen anası kılıklı..iki oğlak inatlaşıp duruyoz..

ben de kaçtım kızlar..yarın sabah burdayım..kahvaltıya beklerim..öpüldünüzz..

ok yaydan fırlamış bikere napsın yinede iyi akıl edip kıvırmış bence dahada devam edip olayı evrimsel olarak irdeleyip hepimizin atası diyebilirdi

bizim ki bugün babayı da çıldırttı..8. sınıfta noolcak bilmem

Aboovv babamıs çıldırırsa çok sert olii iyiki odasında daha da büyümesin

Benimki bi gün ikimizden de yüz bulamayınca odasına gidip kapıyı çarptı epey ses çıkmayınca bakiim napıyo dedim camlar sonuna kadar açık ve oda da yok panik olduk eşimle balkonlarda aşşa baktık falan elim ayağım boşaldı evin içinde bağıra bağıra helak oldum sonra dolabın içinden çıktı bide uyuya kaldım demezmi

Kızlar ya , kusura bakmayın , burası açık kalmış , saatlerdir yoktum.Öptüm şimdi , yarın görüşürüz...(hiç okuyamadım son sayfaları )

Sende öpüldün

Ay kıyamam yaa dürüstcede bilmiyorum demiş benimki olsa kıvıra kıvıra bi hal olmuştu asla kabul etmez yanlışlarını

vermesem noolur..hanfendi diyo ben özür diliycem ama sende bağırdığın için diliyicen anası kılıklı..iki oğlak inatlaşıp duruyoz..

ben de kaçtım kızlar..yarın sabah burdayım..kahvaltıya beklerim..öpüldünüzz..

Ne kadar benziyorlar ya sende benim gibisin, galiba çalışan annelerin çoğu böyle gerçi bazı ev hanımlarıda evde çok titizliktenmidir nedir hep temizlik çamaşır yemek yoruluyorlar onlarda bizim gibi ama onların seçme şansı var çok yorma titiz olma kendini deriz ama bizimki ha gayret emekliliğe az kaldı diye diye erteleniyor sonra bi bakıyosun sıpalar eşşek olmuş

Hadi sanada bol leptinler

günaydın güzel hanımlar.bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım sahilde.deniz okadar güzeldiki yazın bile böyle sakin olmuyor.
gelincede kahvaltımı hazırladım şuan yiyorum:)
klasik karatay kahvaltısı+4 çilek.öptüm sizi bugün nöbet var pöfffff

Yok canım hasta değilim,çok hareketli bir gündü,bi 4-5 saat avm deydim,haşatım çıkmış

valla gayet şuger olmuşş

inşallah

iyigeceler canım..

hoşgeldin canummm

Sağol sersumum,senin de gecen iyi geçmiştir ,sular durulmuştur umarım

Ne guzel deniz kenarında yürüyüş yapıyorsun,kaçamak da yok

Sabah 8.00
2 yumurtali mantarli peynirli
omlet
7 kiraz
3 erik zeytin
Oglen 12.00
Patlicanli etli bir yemek 1 tabak
1hurma ceviz
Aksam 19.00
Kiymali karnibahar 1.5 tabak

cümleten kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...

akşam bir şey yemeyeceğim dedim ama 1 kase yoğurt yedim.
hemen hemen 1 su bardağından fazla kavrulmuş tuzlu ayçekirdeği yedim. :18: :18: :18:

Bugünde niyetliyim inşallah...

gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek duaları kabul olsun nıyetlı olan arkadaslarımında allah nıyetlerını kabul etsın

Tüm müslüman aleminin inanan tüm milletimin regaip kandili mübarek olsun. Dularınız kabul olur inşallah

yapıcam şu kaygana dan bende
olayı kurtarmasını ve kıvırmasını bilir..müthiş bu konudaama işin komiği bize yutturdum sanıyo..kızıımm dedim sen giderken ben dönüyoduummm
evet iyi oldu sızmış kalmış odasında..öptüm cadıyı yattım..

ayy çok korkun bişey düşüncesi bile Allah korusun..ben bundan 5-6 yıl önce böyle bir olay yaşadım ve çok korkarım..çerkezköyde çalışırken 9. kattan düşen bi delikanlıyı getirdiler otopsi için ağlayarak çektim filmini..bizim başhekim sekreterinin yeğeniymiş..babasıyla tartışıp atmış kendini camdan evin tek çocuğu 16 yaşında daha..
Allah korusun evlatlarımızııonun için fazla üstlerine gitmemek lazım..tutmalıyız kendimizi:26::26:

arkadaşlar sanki başardım

gunaydın kızlar hepınızın kandılı mubarek duaları kabul olsun nıyetlı olan arkadaslarımında allah nıyetlerını kabul etsın
amin canım..senin de mübarek olsun kandilin
sersumum selam datlum nasılsın
iyiyim balım..çayımı içiyom
Tüm müslüman aleminin inanan tüm milletimin regaip kandili mübarek olsun. Dularınız kabul olur inşallah
amin canım..hepimizin inşallah

Allah kabul etsin canım..

Kandilimiz Mübarek olsun..Allahım hastalarımıza acil şifalar versin ve dualarımızı kabul etsin inşallah

kahvaltım

pastırmalı yımırta
peynir
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…