alemsiniz..ama sen en alemsin..
iyi o zaman üye olurum bi ara rica ederim şimdiden
Alemsiniz yaa bayılıyorum senin gerçek olay tasvirlerine Allah iyiliğini versin kızın da çok doğru söylemiş sezgilerimi kuvvetli yoksa sizi iyi çözmüş mü ?
nekaa güzel..inşallah biz de enkısa sürede gideriz
köpişler bile görmüş terbiye almış disiplin diyosun
ne bekliyosam artıkhüsrana uğramam inşallah
sağol canım..yok yok çok içmem. .zaten şekersiz içiyom..kiloyu etkilemez..sadece işlenmiş gıda olduğu için cısss
valla sayenizde gözümde canlandırması bile yetti..harika yaww
accayip güzel özet geçmişin tebriks takdirsss
Papadiyam akşam senin tarifinle hamsili kayagana (doğru yazdım mı) yaptım. Çok güzel oldu. Sağolasın. 2 tava çıktı. Yalnız 2. tavaya, kalan harcın hepsini döktüm, bitsin diye. Biraz kalın oldu. İnce döktüğüm ilk tava daha güzel oldu.
Ayrıca 1 küçük levrek yedim.
Biraz da kapuska yedim. Sizde de parça pinçik kalmış yemek varsa, size de geleyim.
Aynı be ya...
Günün nasıl geçti? Ben arkadaşlarla kahvaltıya gittim. Tatlılara böreklere yan gözle bakmadım
Napalım kızlar... Eğleniyoruz işte.
Bir de kızımla muhabbetimiz oldu. Yeni kartvizit bastırmış Hacım. Adımın altında mesleğim yazıyor. Kızım görünce "ben de istiyorum" dedi. Babası da " adının altına ne ünvan yazayım" diye sordu. Ergenyus yaz dedimHomurdana homurdana gitti
Napalım kızlar... Eğleniyoruz işte.
Bir de kızımla muhabbetimiz oldu. Yeni kartvizit bastırmış Hacım. Adımın altında mesleğim yazıyor. Kızım görünce "ben de istiyorum" dedi. Babası da " adının altına ne ünvan yazayım" diye sordu. Ergenyus yaz dedimHomurdana homurdana gitti
valla gayet şuger olmuşşBen aslında özet geçmesini beceremem lastik gibi uzata uzata ağaç gibi dallandırak analatırım ama bu sefer tuttum kendimi özet olsun diye
Sizde batıya gelince doğası bozulmadan kalabalıklaşıp fiyatlar uçmadan en kısa zamanda gidersiniz inşallah
iyigeceler canım..Iyi geceler kızlar,nasılsınız
Ben cok yorgiunum bugun,telefonu zor tutuyorum resmen elimde size bi selam vereyim oyle yatayim dedim
Hepinize bol leptinler
hoşgeldin canummmafıyet olsun canım begendıgıne cok sevındım kayanayı..kapuskayada bayılırım..dısardamı yaptınız acık bufe bıryermıydı?
afıyet olsun canım begendıgıne cok sevındım kayanayı..kapuskayada bayılırım..dısardamı yaptınız acık bufe bıryermıydı?
bu da iyiymiş.
.ben benimkiyle dalaştım yine..biraz önce arkadaşından geldi telefonunun ekranını çatlatmış..e dedim öyle kullan ..nasıl olsa olacaktı birgün hep yerlerde telefon..yok efendim o kıymet bilirmiş te..ben çok konuşuyomuşum anlamıyomuşum..ayyy ..ondan 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ona 2. yi aldım.. biz de kabahat..
Iyi geceler kızlar,nasılsınız
Ben cok yorgiunum bugun,telefonu zor tutuyorum resmen elimde size bi selam vereyim oyle yatayim dedim
Hepinize bol leptinler
bu da iyiymiş.
.ben benimkiyle dalaştım yine..biraz önce arkadaşından geldi telefonunun ekranını çatlatmış..e dedim öyle kullan ..nasıl olsa olacaktı birgün hep yerlerde telefon..yok efendim o kıymet bilirmiş te..ben çok konuşuyomuşum anlamıyomuşum..ayyy ..ondan 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ona 2. yi aldım.. biz de kabahat..
Açık büfe gibi olmuş di miKapuska görümcemden geldi, sağolsun. Hamsiyi buzluktan dün çıkartmıştım, bugün pişmesi mecburiydi. Hacım da gelirken balık almış. Peki ben neden hepsinden yedim??? Çünkü gözüm döndü!
Geçecek bacım bunlar... Benim kız çok mülayim bir çocuktu, şimdi hırçın bir ergen oldu. Çağlayıp, taşıp, bulacaklar tekrar yollarını... Sabır.
Papadiya kahvaltıyı sordu galba :44:
Ay benim kızda mülayim ve hem öğretmenleri hemde diğer velilerince çok olgun görülen bikıs ama bizbizeyken kök söktürüyor bazen anlattığım veliler inanmıyor şaşırıyorlar
Senin kız 7.sınıftamıydı? :44:
valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorumGeçecek bacım bunlar... Benim kız çok mülayim bir çocuktu, şimdi hırçın bir ergen oldu. Çağlayıp, taşıp, bulacaklar tekrar yollarını... Sabır.
Benimki de beni rehber-psikolog danışman örtmenine şikayet etcekmiş annem bana çok baskı yapıyo başarısız olduğum zaman onun yüzünden oluyorum diycekmiş babasına öyle demişbabamısda başarılarınıda bana borçlu olduğunu söylersin demiş
Amaaaan... Lafı neresinden anlıyorsamKahvaltı açık büfeydi. 3 çeşit börek, 5 çeşit tatlı vardı!
Evet 7. sınıfta. Kavgalrı hep benimle... Babasıyla şeker gibi. Sinir oluyorum.
valla ben de oynatmaya az kaldı..la havle diyorum
bugün ben bağırıyorum çıldırdım tabiiyaptıklarını anlatamam çok uzun. ...bana ne dedi biliyor musunuz..'hayvan gibi bağırıyorsun bana' dedi..ben ne diyosun sen diye koştum dedim annene bi hayvan demediğin kaldı o da oldu bu çark etti e beni sen doğurdun ikimizde hayvanız işte dedi .ne dersiniz..çıldırıcam..şimdide gitti odasına zırlıyoo.. .
Amaaaan... Lafı neresinden anlıyorsamKahvaltı açık büfeydi. 3 çeşit börek, 5 çeşit tatlı vardı!
Evet 7. sınıfta. Kavgalrı hep benimle... Babasıyla şeker gibi. Sinir oluyorum.
Kızlar ya , kusura bakmayın , burası açık kalmış , saatlerdir yoktum.Öptüm şimdi , yarın görüşürüz...(hiç okuyamadım son sayfaları)
Açık büfe gibi olmuş di miKapuska görümcemden geldi, sağolsun. Hamsiyi buzluktan dün çıkartmıştım, bugün pişmesi mecburiydi. Hacım da gelirken balık almış. Peki ben neden hepsinden yedim??? Çünkü gözüm döndü!
Geçecek bacım bunlar... Benim kız çok mülayim bir çocuktu, şimdi hırçın bir ergen oldu. Çağlayıp, taşıp, bulacaklar tekrar yollarını... Sabır.
Önce yapıp, söyleyip sonra pişman oluyorlar da ondan. Ben de benimkinin arkadaşlarına bazı msjları gördüm. Yalan-yanlış, abartılı şeyler. Niye olmadığın biriymişsin gibi davranıyorsun kızım dedim. Bilmiyorum anne dedi, başladı ağlamaya... Bazen gerçekten bilmiyorlar naptıklarını. Üzme sen kendini. Temiz arktan pis su akmaz. Bulansa bile durulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?