Selam kıslar,
bugun cevizsiz karatay kahvaltısı
ara da bir bardak sute 1 cay k tarcın 2 hurma
ben seker problemi nedeni ile kayısı ve cevizi cıkardım.
oglen de
corba
yogurt
sebze yemegi takılacagım..
Selamlar..
Sevgiler..
ben yatar yatmaz sızmışım halsizlikten ama sabah tuvalete kalkınca uyku tutmadı beyaa.Sersun kız bu sabah bende 5.15 te uyandımSaat 6.40 ta 5 tane ceviz, 2 bardak su ve ilacımı içip bekliyordum. Saat 7 ye doğru uykum geldi. Isınayım yatakta derken uyuya kalmışım şimdi uyandım Noldu kız bize böyle bugun Dün erken yatıım leptin gelsin dediydim zorrrrla uyuyacam diye 23.45 e kadar uyuyamadım Don sağa dön sola Eşim yanıma geldi de sonra uyudum. Allah yokluğunu göstermesin
Canikom yarı maraton vardı , enişten koşuyo ya ...3 çift gittik , çok keyifli oldu.Gitmeden önce sürekli hava durumunu takip ettim ve herkes kuzey Ege'de kıyamet kopacak , çok rüzgar olacak , çok yağmur yağacak , çok soğuk olacak dedi durdu.Ben de hep kalın giysiler götürdüm.Lakin hava şeker gibiydi , ılık , güneşli hafif esintili.....Ben o meteoroloji uzmanlarının ağzına tüküriiim...Boşuna dünyanın eşyasını götürmüşüm....
Hoşbuldum güzeller güzeliBirdyyiiim hoşgeldin bacım
Valla mı , iyi bari , yalnız değilmişimGeçmiş ola
Bu hafta ne çok patlama muhabbeti oldu bi bilsen patlayan patlayana
Kolay gelsin canım
ben yatar yatmaz sızmışım halsizlikten ama sabah tuvalete kalkınca uyku tutmadı beyaa..neyse açıldım
amin canım..
tükür kıss tükür..hoşgeldin datlum..çok sevindim tatilinin iyi geçmesine
ben yatar yatmaz sızmışım halsizlikten ama sabah tuvalete kalkınca uyku tutmadı beyaa..neyse açıldım
amin canım..
2. öğünüm
omlet
peynir zeytin
domates
1 lahmacun kadar tandır ekmeği..eşimle kızıma aldım fırından sıcak sıcak kokusuna dayanamadım
selam güzel topigin güzel hatunlarinasilsiniz bakalim???
kahvaltimi yaptim, gelip size bildireyim dedim
iki yumurt aile yapilmis salata
bi kase yourt
bi avus kuruyemis
yesil cay
birazdan da ögle yemegi, insallah kacamaksiz atlatirim, sonrasinda da yürüyüs
bi kase corba
bi kase yogurt
bi tabak kiymali ispanak
öğle menüsü:
yarım kase çorba(içinde pirinç vardı o yüzden yarım aldım)
karnıyarık
bol bol su içiyorum
Hoşbuldum güzeller güzeli
Valla mı , iyi bari , yalnız değilmişim
Hoşbuldum canım benim...Sağol , darısı sizin tatillere inşallah....Yawww şok güsel bi ada...Bambaşka bi Cumhuriyet...Mutlu - huzurlu insanlar , kapı baca hep açık , köpekler bile sakin , havlamıyo-saldırmıyo....
Valla bana noldu bilmiyorum bende reglyim ya aynen wc ye kalktıktan sonra uyumadım. O saatte uyanınca uyuyamamız normal ama vucut uyanmaya hazırlanıyor çünkü
Tandır ekmeği miiiğğ
Oh menüüler süperrrrrr
no pirinç no az yemek
Evet işte bammmmbaşka bi yer orasııııAman duymasınlar orayı da istila ederler
anlaşıldı komutanım....
kızlar canım çok sıkkın ales soruları düşmüş internete ala ala yine 83 anca alacam belki de daha düşük
menüm
1.öğün klasik kahvaltı ve 2 yaş kayısı
arada 1 ısırık kek
2. öğün
1 tabak kıymalı taze fasulye yarım kase yoğurt
06.40 ilaç
5 tane ceviz
12.30 Kahvaltı
1 domates
3 küçük dal marul
5 tane ceviz
2 kk beyaz peynir
4 yeşil erik
4 yenidünya
2 kayısı
18:00 Akşam yemeği+ ilaç
6 tane mercimek köftesi
1 kase yoğurt
Kızlar bugun çok az sıvı tükettim.Toplamda 3 bardak ıhlamur içtim. Yatana kadar 2 lt suyu tamamlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?