Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım, ben de birazdan yapıcam

kesinlikle canım..hiç değilse almıyoruz fazlasını karatay sayesinde ..görücez hedflerimizi merak etme..birbirimizi böyle denetlersek daha hızlı sonuç alıcaz inşallah

günaydın arkadaşlar

Dün öğlende
1 tabak tarhana ile 1 kase yoğurt yedim iyiydi ancak

akşam arkadaş aradı gel kahve içelim dedi. Hain resmen tuzak kurmuş, mercimek köftesi, poğaça,kurabiye, yapmış.
Zaten işten geç çıkmıştım. Yemekte yememiştim. 8 tane mercimek köftesi, poğaçanında dörtte birini yedim, üzerinede 2 avuç kuruüzüm.. :18: :18: :18:

ama kurabiyeye içim gitmesine rağmen dokunmadım...

Bu hafta kaçamak diz boyu ama bende bugün itibariyle sıkıyönetim ilan ediyorum...

Artık kaçamak yok...

Birde bu sabah tartıldım. Paylaşmadan duramayacağım... Bu kadar düzensizliğe rağmen 1,5 kg vermişim. 81,5 kg geldim.

Birde bu sabah tartıldım. Paylaşmadan duramayacağım... Bu kadar düzensizliğe rağmen 1,5 kg vermişim. 81,5 kg geldim.

yine de kurabiye ve poğaçanın yarısını yememişsin canım bravoo

12 kasımda boludamıydın çiğdem bende üniversitede 1.sınıftaydım ya sen?

Yok canım ama biz boluya çok yakın oturuyorduk. Daha o zamanlar üniye falan gitmiyordum. Ayyyy evdeki avizeler tavanda bir sağa bir sola çarpıyordu her seferinde de yere taşları dökülüyordu. Millet aşağı inememişti. 40 sn sürmüştü Birde bizim ev en üst kattı. Deprem bitince indik biz :18::18::18: O 40 sn geçmedi bi türlü

Burda da diğer türlü patlama olduğunda ev öyle sallanmıştı :18: Deprem sandım değilmiş. Zonguldak maden ocaklarındaki patlamalar da o etkiyi yaratıyor canım

merhaba kizlar nasilsiniz ?? nasil gidiyor ??
ben tum gun okuldaydim okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu olarak aksamda eve geldik esim ile beraber 1 saat tempolu yuruduk..

Kaneelcim seni özlüyoruz ya keşke daha sık gelebilsen ama bazen insan çok ama çok yoğun olabiliyor. Sporun için süpersin. Eşini de dahil edebilmen harika

Canım evet özellikle de regl gelmeden önceki 1 gün ben wc ye iki defa falan cıkıyorum
Sonraki 1. ve 2. gün her gün çıkıyorum ama bitmeye yakın bende de bi takılma oluyor

Bu sefer her gün kahvaltıda keten tohumlu yoğurt yemeye başladım. Bakalım etkisi görecek miyim. Ama ben keten tohumlarını yoğurtla birlikte yutuveriyoum. Onları ezip yoğurdu karıştırıp öyle yemem daha mı doğru acaba ?

Ayyy tebrik ederrim canım bir beden bile incelmek nasıl motive ediyor nasıl nasıııl

Dışarıda yiyip de kaçamak yapmamana sevindimm genelde zor oluyor

Ohhh karşılıklı içiverin çayları

teşekkürler canım yarın anca akşama gelirim hastaneye gidilecek yine sonuç alıp doktorumuzla görüşeceğiz inşallah iyi haberler verir

İnşallah canım tüm kalbimizle içtenliğimizle dua ediyoruz eşine

Gerçekten çok zor oluyor ya. Allahtan istanbulun lanet trafiğinde sabahın köründen akşamın 11.30 una kadar olan tüm taşıt çeşitlerini denemek zorunda kaldım da biliyoum. Ama o kadar sık değişiyor ki. Bir haftalığına gidiyorum bazen aman yarabbim güzergahlar bile değişmiş Neyse canım Allah kazadan beladan korusun inşallah başına tekrar gelmez. Ve evet gördüğünden geri koymasın inşallah.

inşallah canım ya zor bir hastalık 2 katı hızı ile büyüyor hücreler ne zaman nasıl duracak bizde bilmiyorum rabbimden ümit kesilmez

İnşallah az kaldı canım. Sabrınızın karşılığını olumlu şekilde enn yakın zamanda alırınız inşallah

Sen şer kısmını yaşamıssın bu da hayır kısmı işin

Sersum, geçmiş olsun canım. Yeni okudum.

Çiğdem reglim gelsin, gümmm edecek demiştin ama memleketin öbür ucunu beklemiyordum:)))))

Ben sersuma yakın sayılırım kız Ondan ötürü beya

9 kür kemo aldık şimdi agızdan alıyoruz ve kemik iğnesi vurunuyor böbrekde kitle vardı kanserli çıktı akciğere metastaz yaptı

İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur eşin. Önce met ler kaybolur sonra kendi kaybolur tamamen inşallah. Allah büyüktür hastalığı veren o alan da o. o isterse herşey olur. Duacınız canım

sağol canım...

valla çiğdoşun ki bi gümledi pir gümledi..hopladık valla

Yok canım malesef çok haklısın hem eşin seni öyle görünce o daha da çok kafasına takack sen güçlü durursan o da umutlanacak. O da yılmadan sabırla bekleyecek. Bazen morali bozulsa da elinden tutan ve umutla bakan bir eş gördüğünde o da hayata tekrar sarılacak. Sen sevgini sonsuz göster boşver gözyaşını burda akıt. Ama dilerim ki hiç akmasın gözyağın mutluluktan başka

O film beni öldürdü. Sinemad izledim ağla ağla ağla ağla Çıktığımda herkes gülüyordu bana

Geçecek geçecek Ben de sinek gibi camda yapışık çooookk gitiim hey gidi günler yav. Bir deo sinek kadar yeri bulabilmek için her otobüsün peşinden 5 metre koşuyorduk Bulamayınca geri dön Binenlerin yüzünde sinsi bir gülümseme ayyyy Zar zor koltuk bulabilmişsen hele suratta bir açılma. Az sonra binen dibinde sana memelerini dayamış teyze gelince de açılmayı takiben aynı oranda bi büzülme oluyordu Özleniyor o günlerde merak etme

Kesinlikle ya....

Bekliyürüz

gününüz güzel olsun

kahvaltım

pastırmalı yumurta
peynir
yoğurt

şimdi de çayımı içiyorum..hepinize afiyet olsun

Proser sundu Afiyet olsun canım

Valla tebrikler canım

teşekkür ederim canım benim

canım mıhtarım

olabilir canım..korktuk valla
canım keten tohumunu iyice çğneyipte yutun diyolar..eğer çiğneyemiyorsan günlük robotla çekmeyi dene..
he kıss vanda falan olsan noolcaktı bilmem

günaydın hatunlar.sabah 3 kayısı ve 1 avuç çiğ badem yiyerek sahilde 1saat yürüyüş yaptım.dönüşte fırına gidip,simit ekmek aldım ama eşim ve oğlum için asla ağzımı sürmedimgüzeeeeel çay demledim sonra da klasik karatay kahvaltısı yaptım+5 can eriği

olabilir canım..korktuk valla
canım keten tohumunu iyice çğneyipte yutun diyolar..eğer çiğneyemiyorsan günlük robotla çekmeyi dene..
he kıss vanda falan olsan noolcaktı bilmem

O zaman ev yıkılırdı

kesinlikle canım..hiç değilse almıyoruz fazlasını karatay sayesinde ..görücez hedflerimizi merak etme..birbirimizi böyle denetlersek daha hızlı sonuç alıcaz inşallah

Burası olmasa verdiklerimizi de almıştık

Tebrikler canım

Bravos

canım sıkılıyorrrrr

Sıkma canını tatlım,nooldu ki:44:

günaydin bayanlar

kahvaltim:
peynirli omlet
salatalik, domates
8 zeytin
ketentohumlu kücük bi kase yogurt
yesil cay

nasilsiniz bakalim????

Sabah kahvaltim (11:00 bitti)
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
2 adet cerliston biber
2yumurtali omlet
4 adet yesil erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…