Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım iyiki size bişey olmamış verilmiş sadakanız varmış erkekler hep böyle canım takma kafana

bugünkü yediklerimi yazayım
1. öğün =2 yumurta
beynir 2 gün kurusu
5 adet zeytin tarçınlı yoğurt fındık çay
öğlen yemedim
akşam yemeği = menemen fındık yoğurt
daha sonra erik muşmula kayısı
8 e kadar bitirdim yeme işini
dokuzda da çay
yarın gidemem diye anneme gittim bugün
anneler gününü kutladım hediyesini verdim
burdan bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım
canlarım öpüldünüz

dövmiyyceemmmm...bu sanki daha sadistçe olucakkk

Dayakkolik tavırlar filan iyice sıyırdım ben

He kıs valla eşim kızdı dün o kadar uğraşıyosun hepsi boşuna gidiyo bırak dedi elimden aldı kıs cipsi Bakakaldım uzaktan uzaktan
Ohhh iyi saydırmışsın valla iyi geldi Bugun olacam az kaldı ha geldi ha gelecek
Valla ya çok haklısın. Sporu bıraktım atıştırdıkça da atıştırdım e haliyle hemen aldım. Regl megl bahane ya banane geçen ay regl olmama ragmen vermiştim ben o hafta
Taile de az kaldı zaten. Böyle gitmek istemiyorummm

He 80 Ya ben öyp ya da öğretim görevliliği kadrosu için uğraşıyorum da. Yüksek olursa tabisi daha bi avantajlı oluyor. Şansını yükseltmiş oluyorsun ama geçti artk. Sınava giriş belgemi çıkarttınmı diye sordu eşim dün gece 23:00 sularıydı Anaaaa dedim. Güldü. Senin hobin mi sınava her türlü belgeyi hazırlayıp başvuru yapıp girmemek diyo Neyse bu sabah gidecektik işte çıkartmaya o da bende uyuya kaldık. E sınav yarım saat sonra başlamış olcak millet içeri girdi sularını koydu masanın üstüne ben hala tavuk gibiyim evde yetişemem sınav belgem olsa giderdim tabi ama stresten işte bacım napıcan Anlayacağın başka bahara kaldı yükseltmeye girmem Makbuştan alırız haberleri sınav nasılmış zevklimiymiş soru çözmek

naber hatunlar???? nasilsiniz bakalim???

gelemedim kusura bakmayin, cok yakin bi arkadasim facebookta sohbet ediyorduk valla cok koyu bi muhabbetti

Dimek öyle ha

Canım kahvaltıyı sağlam yap orada fazla kaçırma
okii patronnn
Sende öpüldün iyi okumalar bol leptinler canım

Şimdi fark ettim hayat bana güzel olarak değişmiş, niye yeni hedefi yazmadın ki :44: ama yinede güzel İğneoyasında da hoşuma gidiyordu hayırlı uğurlu olsun taklım
mutluluktan öyle yazdım canım..

aferin eşine..
kıss Allah seni davıl etsin..kaçırdın mı sınavı..püüüüü..zaten niyetin yoktu senin

hatunlar tüm annelerin ve anne adaylarının ,aday adaylarının anneler gününü kutlarım..............

eşimle kızım kahvaltıyı hazırlıyor ben de bi bakiim dedim..ne yediğimi sonra yazarummm

Son düzenleme:

aferin eşine..
kıss Allah seni davıl etsin..kaçırdın mı sınavı..püüüüü..zaten niyetin yoktu senin

He gönlüm yoktu zaten Davıl oldum zaten regl olamadım yaaa Bir başka bahara kıs sonbaharda tekrra var ona girerim artık

Tüm annişlerin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlaaaaaar.tüm annelerin,anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.öpüldünüz kocaman:))))))bugünkü menüm:
sabah:yağda yımırta,peynir,zeytin,domates,salatalık,küçük bir dilim helva ve badem

günaydin kizlar

anne olan arkadaslarimizin anneler günü kutlu olsun

Günaydın canlarım,

Anne olan, olmayan, içinde çocuk sevgisi olan tüm kadınların anneler gününü kutluyorum.

akşam
zeytinyaglı enginar domatesli köfte yogurt

kahvaltı

1 yumurta ceviz tulum peyniri 5 gün kurusu biraz çilek kiraz omega3 çay

birazdan anneme gideceğiz akşama görüşürüz sevgiyle kalın

http://cloudpage.co/karatay-menusu bakmanızda fayda var

Son düzenleme:
Tüm annelerin ve İğneoyamın dediği gibi içinde çocuk sevgisi olan tüm kadınların anneler günü kutlu olsun. Allah hiç bir anneyi evladından ,evladıda anneden erken ayırmasın, tüm sevdiklerimize sağlıklı huzurlu bir hayat ve gecinden sıralı ölüm versin.

Kıslaaar müjde reglim bitti ve bu sabah 63.2 çıktım inanamadım regl olmak o kadar etkiliyormuş yanii inşallah devam eder de bende hedefime daha çabuk varırım

Kardelencim yaaa ben baktım tatlı kısmında şekerleme gördüm hemen kapattım yanlışlık olmasın bacım nassı karatay menüleri öyle :44:

Tüm annişlerin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

Kıs Allah iyiliğini versin emi sınava bile gidemiyecek kadar şişmişsin pes silkelen kendine gel bugünden itibaren başla artık regl gelsin gelmesin yada geciksin boşver ona bğlayıp saldıkca salma artık yaw bak gençlikte daha kolay sonra daha zor biliyosun.Gerçi senin BKI normal birazda ondan demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…