- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Canlariim
Yoktumm kac gundur..haftaici berrak i dr a kontrole goturdum kizim 13 aylik.cikista gorumcem aradi bana gel dedi.oki dedim arabaya bindik kizimla hastaneden halaya gidiyoruz yolda tkrr aradi.okulda isim uzadi okula gel ordan beraber gecelim dedi.buarada gorumcm okuluevinin karsisinda fakat kayseriyi bilenler varsa duvenonunde imamhatip lisesiyle asker lojkarsi karsiyadir arada ana cadde ve tranway yolu vardir.ben eve gitsem ana yola gircektm okula gittigm icin arka yollardann girdim.acemi sayilmm 5yildr aktif arac kullaniyorm ama goren goz kor oluyo heralde ben yola burnumu cikarmamla surayli bi doblonun bana gecirmesi bir oldu.o an asiri siddetli patlama sesi geldi onume beyaz bisi indi.ben dedim araba patladi yaniyor.kendimi nerdeyse durmadn aractan attim arkaya gectm kizim die nasi bagiriyorum berragin oto koltugun kemerni zor actim telastan.patlama sesi hava yastiklariymis.berrak sag arkadaydi araba bize sol onden camurluga vurdu.ikimizdede bisi yok ama ben 10yil yaslandim.allahim kimseyi evladiyla sinamasin o an twk dusundugum kizimdi.bize carpan cocuk 20sinde sirket soforuymus oda duramamis park eden 2araca daha carpmis.offf oyle buyuk bisi yasadim atlattimki hala gozyaslarimi durduramiyorum.gozum gormuyo ama esim arabayada cok uzuldu arabasi cok onemlidir onun icin.buda biraz kirdi beni ama sesimi cikarmadim.verilmis sadakamiz varmis.
Diyeti sorarsaniz bisi yiyemiyorum 69 kadar dustum.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
dövmiyyceemmmm...bu sanki daha sadistçe olucakkk
O zaman regl olup bitene kadar dişini sık sıkabildiğin kadar ondan sonra hızlanırsın inşallah hem senin BKI normal ya birazda ondan
Vauvv 80 mi niye yükseltcenki kadro içinmi ne içün lazım o kaa yüksek not geçmişi çok okuyamadığım için bilmiyom kusuruma bakma
Seni lafla döviiim ; kıs yaşından işindeki hareketliliğinden vede ziporundan utan o kaa eziyet çekiyon sonra bi kaçamak tam kaçamak oluyo fiyasko sen bu kafayla daha çooook ağlarsın çoookşiştinmi
naber hatunlar???? nasilsiniz bakalim???
gelemedim kusura bakmayin, cok yakin bi arkadasim facebookta sohbet ediyorduk valla cok koyu bi muhabbetti
okii patronnnCanım kahvaltıyı sağlam yap orada fazla kaçırma
Sende öpüldüniyi okumalar bol leptinler canım
mutluluktan öyle yazdım canım..Şimdi fark ettim hayat bana güzel olarak değişmiş, niye yeni hedefi yazmadın ki :44: ama yinede güzel İğneoyasında da hoşuma gidiyordu hayırlı uğurlu olsun taklım
Dayakkolik tavırlar filan iyice sıyırdım ben
He kıs valla eşim kızdı dün o kadar uğraşıyosun hepsi boşuna gidiyo bırak dedi elimden aldı kıs cipsiBakakaldım uzaktan uzaktan
Ohhh iyi saydırmışsın valla iyi geldiBugun olacam az kaldı ha geldi ha gelecek
Valla ya çok haklısın. Sporu bıraktım atıştırdıkça da atıştırdım e haliyle hemen aldım. Regl megl bahane ya banane geçen ay regl olmama ragmen vermiştim ben o hafta
Taile de az kaldı zaten. Böyle gitmek istemiyorummm
He 80Ya ben öyp ya da öğretim görevliliği kadrosu için uğraşıyorum da. Yüksek olursa tabisi daha bi avantajlı oluyor. Şansını yükseltmiş oluyorsun ama geçti artk. Sınava giriş belgemi çıkarttınmı diye sordu eşim dün gece 23:00 sularıydı Anaaaa dedim. Güldü. Senin hobin mi sınava her türlü belgeyi hazırlayıp başvuru yapıp girmemek diyo Neyse bu sabah gidecektik işte çıkartmaya o da bende uyuya kaldık. E sınav yarım saat sonra başlamış olcak millet içeri girdi sularını koydu masanın üstüne ben hala tavuk gibiyim evde yetişemem sınav belgem olsa giderdim tabi ama stresten işte bacım napıcan Anlayacağın başka bahara kaldı yükseltmeye girmem Makbuştan alırız haberleri sınav nasılmış zevklimiymiş soru çözmek
:
Eki Görüntüle 709408
hatunlar tüm annelerin ve anne adaylarının ,aday adaylarının anneler gününü kutlarım..............
eşimle kızım kahvaltıyı hazırlıyor ben de bi bakiim dedim..ne yediğimi sonra yazarummm
aferin eşine..
kıss Allah seni davıl etsin..kaçırdın mı sınavı..püüüüü. .zaten niyetin yoktu senin
Senin de anneler günün kutlu olsun canım
Tüm annişlerin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnn
he ben de davıl gibiyim zateeHe gönlüm yoktu zaten Davıl oldum zaten regl olamadım yaaa Bir başka bahara kıs sonbaharda tekrra var ona girerim artık
he ben de davıl gibiyim zatee
bahar çoookkkk...
akşam
zeytinyaglı enginar domatesli köfte yogurt
kahvaltı
1 yumurta ceviz tulum peyniri 5 gün kurusu biraz çilek kiraz omega3 çay
birazdan anneme gideceğiz akşama görüşürüz sevgiyle kalın
Karatay Menüsü bakmanızda fayda var
Tüm annişlerin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?