Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geldi bacım çok şükür..ama iş yapamadımkitap okudum ben de..yarına ya da pazartesiye..yarın da misafirlik var..

senin süper olmuşş..ya aslında abartmazsan ve 5 saat ve 7 kuralına uyarsan oluyor bence de..

hadi sınavın hatrına affedeyim..başarılar yarın için canım..

Canım sen ne zamandır son kilondasın en hızlı ve yavaş verdiğin yada tersine duraklayıp yada aldığın zamanlar arasında kaçamak dışında ne gibi farklar vardı vaktin olduğunda tecrübelerini yazarmısın ? Şimdiden teşekkürler ve kolay gelsin

Misafirlik miiii amanin amanin tikkat et mıhtarım zati gr gr veriyon bide dışarı fazla çıkmıyon bak yaz geliyo ona göre :23.

Misafirlik miiii amanin amanin tikkat et mıhtarım zati gr gr veriyon bide dışarı fazla çıkmıyon bak yaz geliyo ona göre

Valla canınız çekmesin diye yazmıyodum kaçamaklarımı ama misal bugün 1 magnum akşamda yarım lavaş arası tavık yidiim 1 paket çekirdek çitledim sonra gecelikle tartıldım 64.5

Bende kesinlikle işe yarıyo 5 saat ve7 sonrası hiç bişey olayı

Çiğdooş heyecan yok diyosun ama galba bilinçaltın tersini söylüyo :44: hadi sabah neysede akşam üstündekiler ne be yaa

Neyse yarın sınavdan sonra yeni sayfa açıp başlarsın inşallah

Kız yemin ederim makbule demese yarın sınav var diye sınavı bile unutmuşum ben. Yok kuzu o regl den ya bir türlü olamadım

Karnım çatlayacak

Sağol şeker de tıntın ya öylesine giriyorum sınava. 80 aldım ama yükseltirim belki diye girecektim çalışmadım da hç bkcaz artık. Gıcık olurum böyle diyenlere aslında ama valla billa çalışmadım

hadi sınavın hatrına affedeyim..başarılar yarın için canım..

İyiymiş bu sınavın arkasına sığınamam vallahi dayağı hak ettim ben şımarıklık benimki başka bişey değil. Affetmeyin kıs istemiyom Dövün beni ki akıllanayım

Olsun tatlım önemli değil, finans benzerliğini de sen yazınca farkettim

Dediğine katılmakla birlikte çalışıyor da olsaydım bu iştahla herhalde işten gelince yemeklere saldırırım diye düşünüyorum

İyiymiş bu sınavın arkasına sığınamam vallahi dayağı hak ettim ben şımarıklık benimki başka bişey değil. Affetmeyin kıs istemiyom Dövün beni ki akıllanayım
dövmiyyceemmmm...bu sanki daha sadistçe olucakkk
Sööle o kıslara bol yeşillikli kısır filan yapsınlar bide yoğurtlu mezeler falan böylece sen sağ onlar selamet

mercimek köftesi yapıcekler ona saldırıcam artık..

Son düzenleme:

Canım kahvaltıyı sağlam yap orada fazla kaçırma

leylakım sen de geldin emme çıkıyom ben..kitabım çok heyecanlı biyerde kaldı..gidip onu bitireyim..

öpüldünüz kısslar...

O zaman regl olup bitene kadar dişini sık sıkabildiğin kadar ondan sonra hızlanırsın inşallah hem senin BKI normal ya birazda ondan

Vauvv 80 mi niye yükseltcenki kadro içinmi ne içün lazım o kaa yüksek not geçmişi çok okuyamadığım için bilmiyom kusuruma bakma

Seni lafla döviiim ; kıs yaşından işindeki hareketliliğinden vede ziporundan utan o kaa eziyet çekiyon sonra bi kaçamak tam kaçamak oluyo fiyasko sen bu kafayla daha çooook ağlarsın çoook şiştinmi

Valla ben daha önce hazırlamadıysam hazırlarken saldıramıyorum sonrada gözüm mü doyuyo nedir daha az yiyorum ama dışarda yada hazıra oturunca da doymak bilmiyorum daha çok yememe rağmen aç kalkıyorum :44:

dövmiyyceemmmm...bu sanki daha sadistçe olucakkk

Yok sadistce değil bu kıs şımarmış ciddi sadistlik lazım galba

mercimek köftesi yapıcekler ona saldırıcam artık..

Hadi bakalım kolay gelsin

çıkayım diyom çıkamıyom..

leylakım sen de geldin emme çıkıyom ben..kitabım çok heyecanlı biyerde kaldı..gidip onu bitireyim..

öpüldünüz kısslar...

Sende öpüldün iyi okumalar bol leptinler canım

naber hatunlar???? nasilsiniz bakalim???

gelemedim kusura bakmayin, cok yakin bi arkadasim facebookta sohbet ediyorduk valla cok koyu bi muhabbetti

Şimdi fark ettim hayat bana güzel olarak değişmiş, niye yeni hedefi yazmadın ki :44: ama yinede güzel İğneoyasında da hoşuma gidiyordu hayırlı uğurlu olsun taklım

Ne güzel, ben de kendi hazırladığımı çok yerim, en büyük kaçamaklarım evde oluyor, e sonu da yok bi dur demem lazım, bugün gene cıslı geçti, yarın da anneler günü, ziyaretler, yemekler, hayırlısı artık

Kızlar hepinize iyi heceler ben de kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…