2. öğünüm
tavuklu hünkar beğendi
4 yaprak sarma
yoğurt
şalgam suyu
Selam Karatayın azimli hatunları kilo veren arkadaşları tebrik ederbaşarılarınızın devamını dilerim, sabit kalan ve kilo alanlar biliyordur sebebini bundan sonra ona göre yer içerler
Sersum gözün aydın 75 i görmüşsün regl gelip geçince haftanın bombasını patlatırsın artık
Leylak neettin bacım:26: nassı başardın listenin sondan birinciliğini kıs :44:
Birdy iyi yolculuklar ve eğlenceler canikom
İğneoyası yine güldürdün bizi Allah da seni güldürsün emi, kocişine ve evliliğinize nice seneler dilerim, ben olsam dışarda kutlamayı kaçırmazdım karataya uygun yersin en fazla geç saatte yemiş olursun nolcek be yaa :44:
Kardelen canım inşallah dr sonuçlar için daha iyi şeyler söyler, Allah yar ve yardımcınız olsun , güç ve sabır versin canım
Ficans sen çalışmıyormuydun? hafta içi ne pikniği anacım :44:
Regen sen Karatayın kitaplarını okudun mu? Ben okumadığını tahmin ediyorum , video veya tv yayınları yarım yamalak oluyor kafa karışıyor ama kitaplar daha net ve detaylı , oyüzden okumadıysan özellikle 2. kitabı oku bence
Ben ise son birkaç gün fena cozutmuştum (sürpriz regl nedeniyle) ama yürüyüş yaptım ve 5 saat kuralını bozmadım ve bu sabah 64 kg çıktım o yüzden çok mutluyumişallah regl şişliği gidince daha fazla vermiş olurum
Kıssadan hisse kaçamaklarınız ne olursa olsun ne kadar fazla olursa olsun bir şekilde yeni sayfa açıp kurallara uyunca tekrar verirsiniz yeterki kafaya çok takıp stres yapmayın yımayın vazgeçmeyin...
Hepinize mutlu, bol hareketli ve leptinli hafta sonları diliyorum
Canlariim
Yoktumm kac gundur..haftaici berrak i dr a kontrole goturdum kizim 13 aylik.cikista gorumcem aradi bana gel dedi.oki dedim arabaya bindik kizimla hastaneden halaya gidiyoruz yolda tkrr aradi.okulda isim uzadi okula gel ordan beraber gecelim dedi.buarada gorumcm okuluevinin karsisinda fakat kayseriyi bilenler varsa duvenonunde imamhatip lisesiyle asker lojkarsi karsiyadir arada ana cadde ve tranway yolu vardir.ben eve gitsem ana yola gircektm okula gittigm icin arka yollardann girdim.acemi sayilmm 5yildr aktif arac kullaniyorm ama goren goz kor oluyo heralde ben yola burnumu cikarmamla surayli bi doblonun bana gecirmesi bir oldu.o an asiri siddetli patlama sesi geldi onume beyaz bisi indi.ben dedim araba patladi yaniyor.kendimi nerdeyse durmadn aractan attim arkaya gectm kizim die nasi bagiriyorum berragin oto koltugun kemerni zor actim telastan.patlama sesi hava yastiklariymis.berrak sag arkadaydi araba bize sol onden camurluga vurdu.ikimizdede bisi yok ama ben 10yil yaslandim.allahim kimseyi evladiyla sinamasin o an twk dusundugum kizimdi.bize carpan cocuk 20sinde sirket soforuymus oda duramamis park eden 2araca daha carpmis.offf oyle buyuk bisi yasadim atlattimki hala gozyaslarimi durduramiyorum.gozum gormuyo ama esim arabayada cok uzuldu arabasi cok onemlidir onun icin.buda biraz kirdi beni ama sesimi cikarmadim.verilmis sadakamiz varmis.
Diyeti sorarsaniz bisi yiyemiyorum 69 kadar dustum.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
sağol canım.canım afiyet olsun ah 75 bi görsem diyordun bak işte oldu süpersin tebrikler canım.
bende cok mutluyum annemler geldi benim alıp safranboluya memlekete gidecez kızkardesimın 26 mayısta nişanı var. haftaya da burdayım sanırım sonrada fırsatım olur bildirim yaparım bu 2 hafta kiloyu korumak amacım olacak tartı oralarda bulurmuyum bilmem ama olmazsa izinli olurum.tekrar haber veririm.
hepimizin hikayesi ayrı ama sonuçta doğru yolu bulup burdayız ne mutlu bize..bizimkinler birşeyler karıştırıyorlar gittiler anneler günü için bişey bakıcaklar herhalde çok şüpelendim
birde yorumum olacak kendime=ilk defa aynı kiloda kaldım başladığımdan beri buda iyidir diyorum şöyle bişey anlatıcağım belki moral olur sizede benim önceki beslenme şeklim tam bir fiyaskoydu sabah kahvaltı yapmıyordum kesinlikle öğlen kızım okuldan geldiğinde deli gibi acıkıyordum ne bulursam yiyodum arada tatlı bişeyler şekerli çaylar akşam olunca biz hep erken yeriz o zamanda ackıyordum yemek arkasından hemen tatlı sadece sabah yemiyordum düşünsenize ne kadar yanlış 2 tabak yemek yerdim ekmek çok yemezdim şu anda isekahvaltı her şey düzenli eski doymak bilmeyen ben şimdi acıkmıyorum bile bazen zorla yiyorum düzeni bozmamak için karataydan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum yaşam biçimim oldu bile şimdiden
inanın bana vermesem de en azından almam kilo diyorum çünkü ben her ay 1 buçuk kilo ala ala bu hale gelmiştim devamlı alıyordum sonunda 78 görünce dur dedim kendime noluyo ben hamilelikten sonra almaya başladım basenler şişti evlendiğimde 49 kiloya düşmüştüm incecik bir gelindim belim çok inceydi kızlık kilom ise 52 idi eller 2-3 çocuk yapıyo bişey yok biz bir tane doğurduk hale bak
önce takıntım yoktu olsaydı belki böle olmazdı diyorumya vermesemde kilomu korusam yine yeter varil gibi olmaktansa ama veririm diye düşünüyom bunları yazmak aklımda deyildi bi anda içimi döktümya halimden çok memnunum sizleri tanıdım burda artı kahvaltı yapmanın tadı başka her şey yiyoruz varsın ekmek olmasın ,şeker olmasın ne yazar kızlar bizimde fındık fıstığımız var dimi yaaa arada tadımlık bakıyoruz yasaklara hepinizi çooooook seviyorum ne güzel dimi karşılıksız seviyoruz birbirimiz tıpkı annenin çocuna olan sevgisi gibihttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wCBBSS6/weight.png
sağol canımSelam kızlar, nasılsınız
Sersumum çok çok tebrik ederim, devamını bekliyoruz
sağol canım..negüzel 64 sün..yürüyüş de yapmışsın daha ne olsunSelam Karatayın azimli hatunları kilo veren arkadaşları tebrik ederbaşarılarınızın devamını dilerim, sabit kalan ve kilo alanlar biliyordur sebebini bundan sonra ona göre yer içerler
Sersum gözün aydın 75 i görmüşsün regl gelip geçince haftanın bombasını patlatırsın artık
Ben ise son birkaç gün fena cozutmuştum (sürpriz regl nedeniyle) ama yürüyüş yaptım ve 5 saat kuralını bozmadım ve bu sabah 64 kg çıktım o yüzden çok mutluyumişallah regl şişliği gidince daha fazla vermiş olurum
Hepinize mutlu, bol hareketli ve leptinli hafta sonları diliyorum
canım şu sınav streslerin bitince toparlarsın artık kendini üzülme..günaydın kızlar çok güzel kilolr verilmiş ben perşembe gnü bi arkadaşta kaldım o yüzden dün kilo bildirimi yapamadım özür dilerim
zaten yapsam dda gene kilo aldım bi türlü kendimi toparlayamadım ama yarın ales var pazartesi de sınıfla bi pikniğe gideceğim sonra salı günü işte inşallah yeni bir başlangıç yapacağım çok kötüyüm bu günlerde bugün adet oldum yarın sınav var ne kadar bahtsızım ya
ayni beya sen napiyooon ..
günaydın kızlar çok güzel kilolr verilmiş ben perşembe gnü bi arkadaşta kaldım o yüzden dün kilo bildirimi yapamadım özür dilerim
zaten yapsam dda gene kilo aldım bi türlü kendimi toparlayamadım ama yarın ales var pazartesi de sınıfla bi pikniğe gideceğim sonra salı günü işte inşallah yeni bir başlangıç yapacağım çok kötüyüm bu günlerde bugün adet oldum yarın sınav var ne kadar bahtsızım ya
e bugün dünün şımarıklığı vardı tabii..
sabah
1 kk kadar su böreği(X)
pastırmalı omlet
domates salatalık
sucuk
peynür zeytün
hidrofor ağrızalı sularımız yok..evi pok götürüyo ve ben temizliyemiyorum...
Canlariim
Yoktumm kac gundur..haftaici berrak i dr a kontrole goturdum kizim 13 aylik.cikista gorumcem aradi bana gel dedi.oki dedim arabaya bindik kizimla hastaneden halaya gidiyoruz yolda tkrr aradi.okulda isim uzadi okula gel ordan beraber gecelim dedi.buarada gorumcm okuluevinin karsisinda fakat kayseriyi bilenler varsa duvenonunde imamhatip lisesiyle asker lojkarsi karsiyadir arada ana cadde ve tranway yolu vardir.ben eve gitsem ana yola gircektm okula gittigm icin arka yollardann girdim.acemi sayilmm 5yildr aktif arac kullaniyorm ama goren goz kor oluyo heralde ben yola burnumu cikarmamla surayli bi doblonun bana gecirmesi bir oldu.o an asiri siddetli patlama sesi geldi onume beyaz bisi indi.ben dedim araba patladi yaniyor.kendimi nerdeyse durmadn aractan attim arkaya gectm kizim die nasi bagiriyorum berragin oto koltugun kemerni zor actim telastan.patlama sesi hava yastiklariymis.berrak sag arkadaydi araba bize sol onden camurluga vurdu.ikimizdede bisi yok ama ben 10yil yaslandim.allahim kimseyi evladiyla sinamasin o an twk dusundugum kizimdi.bize carpan cocuk 20sinde sirket soforuymus oda duramamis park eden 2araca daha carpmis.offf oyle buyuk bisi yasadim atlattimki hala gozyaslarimi durduramiyorum.gozum gormuyo ama esim arabayada cok uzuldu arabasi cok onemlidir onun icin.buda biraz kirdi beni ama sesimi cikarmadim.verilmis sadakamiz varmis.
Diyeti sorarsaniz bisi yiyemiyorum 69 kadar dustum.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
aynı beyaaatakılıyom cicim..kıss gördün mü çizelgemii
Selam kızlar
Öylesarhoşolsamki canım ben çalışmıyorum:)
9.30 Kahvaltı
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
1/2 çay bardağı fındık+ ceviz karışımı
4 siyah zeytin
yarım açma (X)
yarım simit (X)
yarım yumurta
15:30 Kaçamak
6-7 tane doritos peynirli cips (X)
5 tane börek (X)
1 bardak ayran
1 sarma kadayıf (X)
Yarım muz
4 tane çilek
Kızlar saçmaladığımın farkındayım. O yüzden de akşam yemeğinden men etttim kendimiBirazdan da Leslie ile 3 mil yapıcam 2 mil yapıcam diyordum 3 yapıyım dedim. Yani durduramıyorum kendimi bana bişeyler oldu regl olsaydım da bu oburiks halimden kurtulsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?