Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu arada saat 10 gibi kahvaltımı bitirdim.
sabah:domates,salatalık,peynir,zeytin,badem,kayısı,çilek,erik,tere,maydanoz:)ne yemişim beeeeeeeeeeee

canım çok geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış resmen. boşver olan arabaya olsun siz birşey olmamış ya önemli olan o

dün akşamki menüm;
2 tabak çorba
salata

sabahta klasik karatay kahvaltımı yapmış bulunmaktaym kızlar. hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inş.

Ahhh elifcem ben okadar doluyumki anlatamam.bunu nasi atlaticam bilmiyorm ya kizima bisi olsaydi dusundukce aklim cikiyo.nerde yanlis yaptim diyorum.son zamanlarda olur olmaz seylere kisilere olaylara cok uzuulup agliyordum allahim bana msjmi bu diyorum.bak ben seni oyle bi aciyla yuzlestirimki bidaha bukadar uzuluyomusun mu dedi.tobe tobe bilemedimki

cok gecmis olsun canim,Rabbim tekrarini yasatmasin ins..sadakani yenilemeni tavsiye ederim,Rabbim korumus

ellerine saglik papadiya,

listeye ilk girdigim hafta birinci olmusum cok mutlu oldum ,tebrik eden herkese tesekürlerimi iletiyorum

Geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelmiş sıkma canını rabbim bir daha yaşatmasın

kahvaltı

bol yeşillikli yumurta salatası lavaş peyniri bebek turp ceviz yeşil zeytin keten tohumu gün kurusu omega 3 ne çok şey yemişim ve çayy

alemsın oyam yaa

vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcaz

ayy çok güseelll fikirr...

Gözüm özellikle siz ikinizin üstünde olucak, ona göre... Ayağınızı denk alın Bari başkalarını ayartmayın be:)

Hatta bundan sonra, her hafta liste toplamında kaç kilo verdiğimizi hesaplayalım. Ennnnn baba liste benimki olucak. He he...

kızlar bırazdan cıkıp sacımı kestırıp fön cektırecem kaşları orman modundan cıkarttıracam gelecem

Süslendin, güzelleşti mi bakem? Model değişti mi? Hadi güle güle kullan. Ben de 75 kg olunca saçımı kısa kestiricem inşallah.

Ellerine sağlık papadiyam. Sen bi liste yapmak için kuaförlere gidip bu kadar süslenirsin de ben listeyi beğenmem miiii??? Çok güzel olmuş

Listedeki herkesi tebrik ediyorum bu arada.

Aman istemem! Çok farkediyor 1 gece bile aksatırsan.

Büyük bişeyi ucuz atlatmışsın. Büyük geçmiş olsun. Bence de hemen sadaka ver. Kendine de bu kadar yüklenme. Olacağı varmış, olmuş. Eşin de düşündükçe farkedecektir şükretmeniz gerektiğini. Olayın ciddiyetini insan ilk başta anlayamıyor.

ellerine saglik papadiya,

listeye ilk girdigim hafta birinci olmusum cok mutlu oldum ,tebrik eden herkese tesekürlerimi iletiyorum

Tebrik ederim Mumu. Darısı önümüzdeki haftaya.

Menüleri de yazıp kaçayım:

Dün akşam 2 lahmacun.

Sabah 9:30 2 yumurta, 3 zeytin, biraz tulum peyniri.

4km/40 dak yürüyüş

Bugün 3ayların başlangıcıymış. Hepimize hayırlı olsun. Bugün oruç tutsam iyi olurdu ama karnımı doyurunca aklım başıma geldi

çok geçmiş olsun canım..Allah korumuş..

beni biliyosun öyle toplancak kilolar veremem ki canummm..toplasam toplasam gr toplarımen baba liste olsun beyaaa varım ben

Sersum nasılsın kujum?

iyiyim bebişş..Behzat ç yi seyrettim onun şokundayım..haftaya bitiyor..çok üzülmekteyim

şimdi de ailecek pembe panter izlemece.yapıyoz..

sen nöörüyon bakem..

e bugün dünün şımarıklığı vardı tabii..

sabah

1 kk kadar su böreği(X)
pastırmalı omlet
domates salatalık
sucuk
peynür zeytün

hidrofor ağrızalı sularımız yok..evi pok götürüyo ve ben temizliyemiyorum...

iyiyim bebişş..Behzat ç yi seyrettim onun şokundayım..haftaya bitiyor..çok üzülmekteyim

şimdi de ailecek pembe panter izlemece.yapıyoz..

sen nöörüyon bakem..

Üzülme, Behzat Ç.den önce de bir hayatınız vardı sizin

Sabah evi topladım, oğlanı etüde götürüp getirdim, araya da yürüyüşü sıkıştırdım. Şimdi de keyif yapıyorum. Burdayım ve kahvemi içiyorum. Buyur gel, beraber içelim.

hayatım hiç aynı olmayacak..behzattan önce ve behzattan sonraa

ohh maşallah..yürüyüş de yapılmış..sağol cicim içelim kıss...afiyet olsun

aslında çoğumuz böyle yapıyoruz.küçücük şeylere kafa takıp kendimizi üzüyoruz.hayat kısa aslında,iyi değerlendirmek lazım.gerçekten üzülmemiz gereken anlar tabiki vardır ama ben de bazen çok saçma şeyler yüzünden canımı sıkabiliyorum.aslında en önemlisi sağlıklı olduğumuz için,bir yuvamız olduğu için,içecek 1 tas çorbamız olduğu için........bu böyle sürer gider.o kadar çok güzel şey varki şükretmemiz için aslında.kendini toparlamaya çalış.bak kızın yanında,ona birşey olmadı.sımsıkı sarıl öp şöyle ohhhh mis gibi.hep güzel şeyler düşün arkadaşım.allah yardımcın olsun sakın kendini suçlama.birkaç çocuk sevindir sevabına dua et bol bol.öptüm seni

çok geçmişler olsun verilmiş sadakanız varmıs hakikaten iyi oldugunuza sükredin. Çok moral bozucu bir olay tabi bir de cocugunla beraberken

bence de fazla takılma cana geleceğine mala gelsin..

Son düzenleme:
2. öğünüm

tavuklu hünkar beğendi
4 yaprak sarma
yoğurt
şalgam suyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…